Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Jerry2022 Ahooj
tak sliznice 8mm, dostala jsem k Esrofemu ještě Amelgen, 17.3. krev a 18.3 KET
![]()
@Xoxoo A kolikátý jsi den DC?
To se to blíží ![]()
Já jsem teď teprve 6DC, za 3 dny teprve začnu testovat ovulační testy, vůbec nedokážu odhadnout, kdy by mohl KET být, ale doufám, že co nejdřív, protože mě už to vážně leze na mozek
Já si myslím, že až tak 26DC ho budu mít…
@miskuet dneska jsem 10DC
úplně tě chápu, já su aji ráda za řízenej cyklus, že vím co a jak
s mou ovu bych se asi jen tak nedočkala ![]()
@Xoxoo no super, to je dobra zprava
Tak příští týden jdeš na to ![]()
Já jsem taky 10DC, jsem zvědavá zítra na ultrazvuku, co mi řeknou. Já si dělám ty ovutesty, teda udělala jsem jeden zatím, tak orientačně, ale svou ovulaci si taky nejsem jistá, možná bych byla za řízeny cyklus, ale v Heliosu preferuji nativ, ale doufám, ze kdyby to v nativu neslo, tak by na tom netrvali a měla bych řízeny. No uvidím zítra
![]()
Holky brali jste při stimulaci na ivf inositol? Já beru fertipronu. A teď přemýšlím jestli můžu. ![]()
@penalda Já brala před stimulací. Ale myslím, že to ničemu nevadí ani při stimulaci. Jak dlouho ho bereš?
@Mallin joo sem mela docela nervy, jestli bude sliznice ok
tak pristi tyden koupim ananas 🍍 🍍 😅
@Xoxoo To chápu, člověk má pořád z něčeho nervy
Ale sliznici máš super! Ananas určitě kup
Mně čeká UTZ v pondělí 21.3., to budu 13 DC, tak snad bude taky vše ok
A ty jsi teda byla te%d na jednom UTZ a už jsi rovnou vyfasovala progesteron, ten ti řekli, kdy máš začít zavádět a kdyd bude KET, jo? Na žádný další UTZ nejdeš? Co ti kontrolovali, jen jak vypadá sliznice?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.