IVF leden 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10124
11.3.22 14:19

@Xoxoo To je hlavní, že jsi spokojená :hug: Zatím se to jeví fajn podle toho, co tu píšeš jejich postupy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
11.3.22 14:21

@Jerry2022 tak drzim palce na UTZ :) ja zvladla akorat konryhelovy caj, grep nedávám :) a ananas sem musela trenovat :D ten sem taky nejedla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
818
11.3.22 14:22

@Mallin právě že ten 13 den jsem měla ovulaci, někdy 14 DC @miskuet Těma čípkama si myslím nic nezkazíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
11.3.22 14:23

@Mallin jojo musím říct, že jsem :) Byla jsem původně v Reprofitu v Brně, ale tam se mi ten přístup vůbec nelíbil. Za 3 měsíce udělali jen párovou genetiku a jeden spermiogram a jinak nic, tak jsme přešli do CARu ve fakuntí nemocnici a tam se to rozjelo hned všechny testy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
11.3.22 14:35

@Jerry2022 super děkuju. Taky se ještě laduju grepem ☺️️ dávám si jeden denně, tak jsem zvědavá. A na ananas se těším snad nejvíc ze všeho 😃

@Verun9 pokud nemáš vyloženě krátké cykly, tak si myslím, že ten 13 den by měl být v pohodě ☺️️

Já furt o těch cipkach tak přemýšlím, jestli bych je taky nenasadila :think: ☺️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10124
11.3.22 14:54

@Verun9 Tak já myslím, že to bude tak akorát. Maximálne by viděli, že jsi těsně po ovu a nasadili by hned progesteron. Ale nemyslím si, že by jsi třeba vyloženě ovu propásla :hug:

@Xoxoo Tak to je super! :hug:

@Katerina225 Já myslím, že těma čípkama člověk fakt nic nezkazí. Jen bych to asi nekombinovala úplně s progesteronem a většinou jsou čípky na 7-10 dní, tak to chce si vypočítat, kdy začít zavádět, aby to tak nějak vyšlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
12.3.22 08:56

Ultrazvuk před KET

Ahoj holky, hlásím, ze jsem dnes byla na ultrazvuku, sliznice prý krásná, 7 mm, dominantní velký folikul, takze mi rovnou pochli ovitrelle a od pondělka utrigestan jeden ráno a jeden večer a 18.3. KET. Takže tuším, ze s @Xoxoo jdeme ve stejný den? :think: :) Dneska jsem 11 DC, v pátek tedy budu 17 DC a embryo je pětidenní.
Co vy ostatní? Nějaké novinky nebo fáze čekání a teseni? Já se teď musím smat, ze jsem si nakoupila kopec ovu testu, udělala jen dva a už ovitrele :D
@Katerina225 jinak jen jsem přišla, rovnou na ultrazvuk bez karty, byl tam primář. A pak do druhého patra, kde mi dali info o termínech, co a jak zavádět, nafasla jsem ovitrelle, který jsem rovnou zaplatila a sestra mi ho píchla a pak jsem dostala papíry, které musím mít s sebou na KET, pokud by se mnou nešel manžel, tak musí být úředně ověřeny jeho podpis. Ale jinak to byla klasická rychlovka jako vždy :D Nevím, jestli to tak mají všichni nebo jsem proste jen tak “bezproblémová”, ale na UTZ jsem byla, se vším všudy, 4 minuty :lol: :lol:
Přeju vám pěkný víkend, holky, ať jsme ještě trpělive a hlavně ať nám to všechno pěkne vyjde 🍀 :dance:
PS: co ta skupinka tady na emiminu? Ví někdo jak založit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1344
12.3.22 11:05

@Jerry2022 Ja mam taky kopec ovu testu :D Dnes jsem 7DC, k dr. pojedu asi v utery, coz bude 10DC, snad nevadi, ze tam nebudu 9DC. A ovulacni uz se ti ukazal pozitivni? Drzim palecky :) To to leti :-) Jeste vcera jsme tu resily injekce a uz se nam tak blizi KET :-) Skupinku vubec nevim jak zalozit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
818
12.3.22 11:21

Skupinku jsem zkoušela udělat, ale nenapadl mě název :lol: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
12.3.22 16:38

@Jerry2022 no tak to je super ;) a jdeme ve stejny den :) :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
13.3.22 00:29

@Jerry2022 tak to jsou krásné zprávy ☺️️ zase jsi o krok blíž k miminku ❤️️ to vám to pěkně s @Xoxoo vyšlo na stejný den 👏🏻 ☺️️ budu vám holky moc držet palce 🍀 ❤️️
A děkuju moc za info @Jerry2022 Je pravda, že je to tam velmi rychlé což je na i někdy fajn.
Jinak u mě furt stejný, stále pokračuji s grepem a kontryhelem a už chci UTZ a vědět na čem jsem ☺️️

@Verun9 nějaky pozitivní název pro skupinku. Třeba jako úspěšný březen ☺️️ nebo tento měsíc je náš ☺️️ nebo cokoliv pozitivního ☺️️ protože nám to prostě musí všem vyjít ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
818
13.3.22 01:17

Soukromá skupinka

Ták holky, snaha o založení skupinky se snaaad povedla :lol: Přišly všem pozvánky? Snažila jsem se dohledávat kdo všechno tady psal, tak kdyžtak písněte koho jsem přehlédla prosím :nevim: Jsou tam teda i těhulky už, tak záleží na nich jestli s námi budou chtít zůstat a dělit se o pozitivní zprávy ;) :srdce: Snad název skupinky vyhovuje :) Krůček k vytouženému miminku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
13.3.22 08:03

@Verun9 ahoj,
Pozvánka prišla, ešte by to chcelo zalozit tému aby sa tam dalo písať.

A jasne ze sa pridajú aj tehotné :), držím všetkým čo sa chystajú na Ket palce a rada To budem sledovať a podporovať :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1344
13.3.22 08:04

@Katerina225 Pozvanka prisla, dekuji za prijeti :-) Alorat jak bylo zmineno, jeste aby tam bylo mozne psat. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
13.3.22 09:11

@Verun9 děkujeme za založení skupinky :) pozvánka mi přišla :palec:
@miskuet pozitivní ovu test jsem neměla, ale zkusím dnes, jsem teď 24 hodin po ovitrelle. Ale zbytek testu zabalim a schovam a budu doufat, ze je teď už nebudu potřebovat :) Jinak 10DC je podle mě dobrý na kontrolu, ale já jsem byla 11DC a čekala jsem, ze ještě nebude ovulace nebo se nebude ani blížit a ze budu muset ještě jít na jednu kontrolu třeba 14DC, ale už to tam bylo všechno narostly, po IVF se mi cyklus zkrátil o tři dny.
@Xoxoo v kolik jdeš hodin? :hug: Já v 11 :dance:
@Katerina225 už se ti to taky blíží, neboj, ještě grepuj a cajickuj, já s tím už dnes končím a pojedu ananas :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.