Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Xoxoo To je hlavní, že jsi spokojená
Zatím se to jeví fajn podle toho, co tu píšeš jejich postupy ![]()
@Jerry2022 tak drzim palce na UTZ
ja zvladla akorat konryhelovy caj, grep nedávám
a ananas sem musela trenovat
ten sem taky nejedla ![]()
@Mallin právě že ten 13 den jsem měla ovulaci, někdy 14 DC @miskuet Těma čípkama si myslím nic nezkazíš
@Mallin jojo musím říct, že jsem
Byla jsem původně v Reprofitu v Brně, ale tam se mi ten přístup vůbec nelíbil. Za 3 měsíce udělali jen párovou genetiku a jeden spermiogram a jinak nic, tak jsme přešli do CARu ve fakuntí nemocnici a tam se to rozjelo hned všechny testy ![]()
@Jerry2022 super děkuju. Taky se ještě laduju grepem ☺️️ dávám si jeden denně, tak jsem zvědavá. A na ananas se těším snad nejvíc ze všeho 😃
@Verun9 pokud nemáš vyloženě krátké cykly, tak si myslím, že ten 13 den by měl být v pohodě ☺️️
Já furt o těch cipkach tak přemýšlím, jestli bych je taky nenasadila
☺️️
@Verun9 Tak já myslím, že to bude tak akorát. Maximálne by viděli, že jsi těsně po ovu a nasadili by hned progesteron. Ale nemyslím si, že by jsi třeba vyloženě ovu propásla ![]()
@Xoxoo Tak to je super! ![]()
@Katerina225 Já myslím, že těma čípkama člověk fakt nic nezkazí. Jen bych to asi nekombinovala úplně s progesteronem a většinou jsou čípky na 7-10 dní, tak to chce si vypočítat, kdy začít zavádět, aby to tak nějak vyšlo.
Ahoj holky, hlásím, ze jsem dnes byla na ultrazvuku, sliznice prý krásná, 7 mm, dominantní velký folikul, takze mi rovnou pochli ovitrelle a od pondělka utrigestan jeden ráno a jeden večer a 18.3. KET. Takže tuším, ze s @Xoxoo jdeme ve stejný den?
Dneska jsem 11 DC, v pátek tedy budu 17 DC a embryo je pětidenní.
Co vy ostatní? Nějaké novinky nebo fáze čekání a teseni? Já se teď musím smat, ze jsem si nakoupila kopec ovu testu, udělala jen dva a už ovitrele ![]()
@Katerina225 jinak jen jsem přišla, rovnou na ultrazvuk bez karty, byl tam primář. A pak do druhého patra, kde mi dali info o termínech, co a jak zavádět, nafasla jsem ovitrelle, který jsem rovnou zaplatila a sestra mi ho píchla a pak jsem dostala papíry, které musím mít s sebou na KET, pokud by se mnou nešel manžel, tak musí být úředně ověřeny jeho podpis. Ale jinak to byla klasická rychlovka jako vždy
Nevím, jestli to tak mají všichni nebo jsem proste jen tak “bezproblémová”, ale na UTZ jsem byla, se vším všudy, 4 minuty
![]()
Přeju vám pěkný víkend, holky, ať jsme ještě trpělive a hlavně ať nám to všechno pěkne vyjde 🍀 ![]()
PS: co ta skupinka tady na emiminu? Ví někdo jak založit?
@Jerry2022 Ja mam taky kopec ovu testu
Dnes jsem 7DC, k dr. pojedu asi v utery, coz bude 10DC, snad nevadi, ze tam nebudu 9DC. A ovulacni uz se ti ukazal pozitivni? Drzim palecky
To to leti
Jeste vcera jsme tu resily injekce a uz se nam tak blizi KET
Skupinku vubec nevim jak zalozit ![]()
@Jerry2022 tak to jsou krásné zprávy ☺️️ zase jsi o krok blíž k miminku ❤️️ to vám to pěkně s @Xoxoo vyšlo na stejný den 👏🏻 ☺️️ budu vám holky moc držet palce 🍀 ❤️️
A děkuju moc za info @Jerry2022 Je pravda, že je to tam velmi rychlé což je na i někdy fajn.
Jinak u mě furt stejný, stále pokračuji s grepem a kontryhelem a už chci UTZ a vědět na čem jsem ☺️️
@Verun9 nějaky pozitivní název pro skupinku. Třeba jako úspěšný březen ☺️️ nebo tento měsíc je náš ☺️️ nebo cokoliv pozitivního ☺️️ protože nám to prostě musí všem vyjít ❤️️
Ták holky, snaha o založení skupinky se snaaad povedla
Přišly všem pozvánky? Snažila jsem se dohledávat kdo všechno tady psal, tak kdyžtak písněte koho jsem přehlédla prosím
Jsou tam teda i těhulky už, tak záleží na nich jestli s námi budou chtít zůstat a dělit se o pozitivní zprávy
Snad název skupinky vyhovuje
Krůček k vytouženému miminku
@Verun9 ahoj,
Pozvánka prišla, ešte by to chcelo zalozit tému aby sa tam dalo písať.
A jasne ze sa pridajú aj tehotné
, držím všetkým čo sa chystajú na Ket palce a rada To budem sledovať a podporovať ![]()
@Katerina225 Pozvanka prisla, dekuji za prijeti
Alorat jak bylo zmineno, jeste aby tam bylo mozne psat. ![]()
@Verun9 děkujeme za založení skupinky
pozvánka mi přišla ![]()
@miskuet pozitivní ovu test jsem neměla, ale zkusím dnes, jsem teď 24 hodin po ovitrelle. Ale zbytek testu zabalim a schovam a budu doufat, ze je teď už nebudu potřebovat
Jinak 10DC je podle mě dobrý na kontrolu, ale já jsem byla 11DC a čekala jsem, ze ještě nebude ovulace nebo se nebude ani blížit a ze budu muset ještě jít na jednu kontrolu třeba 14DC, ale už to tam bylo všechno narostly, po IVF se mi cyklus zkrátil o tři dny.
@Xoxoo v kolik jdeš hodin?
Já v 11 ![]()
@Katerina225 už se ti to taky blíží, neboj, ještě grepuj a cajickuj, já s tím už dnes končím a pojedu ananas ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.