Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@penalda ja som brala fertipronu asi 3m pred IVF a este pak prvý týždeň počas ivf a všetko ok. Dr. To schvalila
Děkuju holky hned jsem o něco klidnější. Snad to tentokrát dotáhnu až do zdárného konce. ![]()
@Mallin ano, přesně tak, dnes jsem byla na UTZ + krev. Na UTZ kontroloval výšku sliznice, jak je prokrvená a jestli jsou vaječníky ok. Po UTZ mi řekl, že dáme ještě ten Amelgen, náplánoval kontrolní odběr krve den před KET a rovnou ted den sedánek s embryologem. Zrovna mi volali z CARu, že mají výsledky ranní krve a mám navýšit Estrofem na 1-1-1. Tak jsem se lekla, jestli je všechno ok, a říkal, že ano, ale že je tam prostor na větší dávky. Tak jsem za to i ráda.
@Xoxoo Tak já vůbec nevím, jak to probíhá u nás v centru ten řízený KET. Měla jsem jen jednou nativ. Takže nevím, zda mi taky budou brát krev
No jsem zvědavá. Je super, že z toho odběru zjišťují hodnoty a upraví ti léky. Kam chodíš do Caru?
Holky, nezkoušela jste některá před transferem vaginální probiotika?
@Mallin já mám brát na doporučení v CAR gynella čípky, aby se předešlo nějakým bakteriím a tak.
@Verun9 A jak dlouho před bereš? Já si právě koupila něco v lékárně.
@Xoxoo ty jo ta sliznice je super a máš už termín, to je bezvadný ☺️️ tak teď jen ať ti to uteče
☺️️
@Jerry2022 držím palce zítra na UTZ.
Holky co pijete kontryhel, do kdy ho budete pit? Až do ovulace nebo jen do 10 DC?
A jinak kdy máte UTZ? Já jdu až za týden 18.03 to bude mít zrovna Xoxoo KET ♥️️
@Mallin já tam mám 10 čípku, tak je začnu brát asi pár dní po MS až do transferu, ale raději se zeptám ještě.
@Katerina225 já ho budu pít do ovulace, uvidím, co mi reknou zítra na ultrazvuku. Když už bude sliznice dobra, tak přestanu. Stejně tak grep. Pak přesedlam na ananas
🍍
Jdu na ultrazvuk 13 DC snad to není pozdě
kdyby náhodou ovulace proběhla, on to pozná kdy to tak bylo???
@Jerry2022 teda ty budeš nadopovaná vitaminy, neni boha aby se to mrně neuchytlo
Ananas ale teda jen do tranferu? Když se v těhu jíst nemá? Prej dělá děložního stahy či co ![]()
@Mallin A ty vaginální probiotika si kupuješ na vlastní pěst, nebo na doporučení dr.? Já bych to taky ráda podpořila, ale nejsem doktor a nerada bych ještě něco pokazila ![]()
@Mallin do Caru na Obilňáku v Brně. Musím říct, že jsem spokojená. Přijde mi, že mám dost informací a celkově přehled o tom co bude ![]()
@Katerina225 tak to pak bude transfer taky zachvilku ![]()
Holky, co máte nativ, na kdy Vám vychází ovulace cca
? Myslíte, že půjdete některá na KET ještě během příštího týdne
![]()
@Verun9 Taky jdu na UTZ 13 DC. Ale já mám řízený cyklus, tak tam to asi nehrozí. Ty máš nativ? Míváš běžně ovulaci kolik DC?
@Jerry2022 To budeš dobře nadopovaná ![]()
@miskuet Narodinovala jsem si to sama
Ale někde jsem četla, že to dpuručoval Dr. Machač před KET. Já myslím, že tím nic nezkazíš. Člověk už neví, co by pro to udělal
Ještě někde jedna holčina psala, jak měla opakovaně neúspěšné transfery (celkem 13
) a že buď se chytlo a potratila nebo se nechytlo vůbec. A pak ji zjistili, že má snížený počet laktobacilů v děloze. Dostala od Dr. něajké čípky na měsíc a pak ji transfer vyšel. Tak to chci zkusit a říkám si, že tím snad nic nepokazím.
Příspěvek upraven 11.03.22 v 14:19
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.