IVF leden 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
535
11.3.22 12:47

@penalda ja som brala fertipronu asi 3m pred IVF a este pak prvý týždeň počas ivf a všetko ok. Dr. To schvalila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
11.3.22 12:54

Děkuju holky hned jsem o něco klidnější. Snad to tentokrát dotáhnu až do zdárného konce. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
11.3.22 13:01

@Mallin ano, přesně tak, dnes jsem byla na UTZ + krev. Na UTZ kontroloval výšku sliznice, jak je prokrvená a jestli jsou vaječníky ok. Po UTZ mi řekl, že dáme ještě ten Amelgen, náplánoval kontrolní odběr krve den před KET a rovnou ted den sedánek s embryologem. Zrovna mi volali z CARu, že mají výsledky ranní krve a mám navýšit Estrofem na 1-1-1. Tak jsem se lekla, jestli je všechno ok, a říkal, že ano, ale že je tam prostor na větší dávky. Tak jsem za to i ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10124
11.3.22 13:06

@Xoxoo Tak já vůbec nevím, jak to probíhá u nás v centru ten řízený KET. Měla jsem jen jednou nativ. Takže nevím, zda mi taky budou brát krev :nevim: No jsem zvědavá. Je super, že z toho odběru zjišťují hodnoty a upraví ti léky. Kam chodíš do Caru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10124
11.3.22 13:07

Holky, nezkoušela jste některá před transferem vaginální probiotika?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
818
11.3.22 13:21

@Mallin já mám brát na doporučení v CAR gynella čípky, aby se předešlo nějakým bakteriím a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10124
11.3.22 13:27

@Verun9 A jak dlouho před bereš? Já si právě koupila něco v lékárně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
11.3.22 13:29

@Xoxoo ty jo ta sliznice je super a máš už termín, to je bezvadný ☺️️ tak teď jen ať ti to uteče :wink: ☺️️

@Jerry2022 držím palce zítra na UTZ.

Holky co pijete kontryhel, do kdy ho budete pit? Až do ovulace nebo jen do 10 DC?

A jinak kdy máte UTZ? Já jdu až za týden 18.03 to bude mít zrovna Xoxoo KET ♥️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
818
11.3.22 13:31

@Mallin já tam mám 10 čípku, tak je začnu brát asi pár dní po MS až do transferu, ale raději se zeptám ještě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
11.3.22 13:53

@Katerina225 já ho budu pít do ovulace, uvidím, co mi reknou zítra na ultrazvuku. Když už bude sliznice dobra, tak přestanu. Stejně tak grep. Pak přesedlam na ananas :) 🍍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
818
11.3.22 13:53

Jdu na ultrazvuk 13 DC snad to není pozdě :nevim: kdyby náhodou ovulace proběhla, on to pozná kdy to tak bylo???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
818
11.3.22 13:55

@Jerry2022 teda ty budeš nadopovaná vitaminy, neni boha aby se to mrně neuchytlo :lol: :srdce: Ananas ale teda jen do tranferu? Když se v těhu jíst nemá? Prej dělá děložního stahy či co :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1344
11.3.22 14:03

@Mallin A ty vaginální probiotika si kupuješ na vlastní pěst, nebo na doporučení dr.? Já bych to taky ráda podpořila, ale nejsem doktor a nerada bych ještě něco pokazila :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
11.3.22 14:09

@Mallin do Caru na Obilňáku v Brně. Musím říct, že jsem spokojená. Přijde mi, že mám dost informací a celkově přehled o tom co bude :)

@Katerina225 tak to pak bude transfer taky zachvilku :)

Holky, co máte nativ, na kdy Vám vychází ovulace cca :)? Myslíte, že půjdete některá na KET ještě během příštího týdne :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10124
11.3.22 14:18

@Verun9 Taky jdu na UTZ 13 DC. Ale já mám řízený cyklus, tak tam to asi nehrozí. Ty máš nativ? Míváš běžně ovulaci kolik DC?

@Jerry2022 To budeš dobře nadopovaná :mrgreen:

@miskuet Narodinovala jsem si to sama :mrgreen: Ale někde jsem četla, že to dpuručoval Dr. Machač před KET. Já myslím, že tím nic nezkazíš. Člověk už neví, co by pro to udělal :roll: Ještě někde jedna holčina psala, jak měla opakovaně neúspěšné transfery (celkem 13 8o) a že buď se chytlo a potratila nebo se nechytlo vůbec. A pak ji zjistili, že má snížený počet laktobacilů v děloze. Dostala od Dr. něajké čípky na měsíc a pak ji transfer vyšel. Tak to chci zkusit a říkám si, že tím snad nic nepokazím.

Příspěvek upraven 11.03.22 v 14:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.