Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Zuzana_ana no dost podobně bych řekla
žaludek věčně na vodě
jen teda posledních pár dní mě začalo fest bolet břicho, včera jsme jeli i na pohotovost v noci, ale všechno ok.. tak sem si říkala, že jestli je tohle to nejhezčí období života ženský, tak si dokážu představit lepší
hlavně mám pořád hlad ![]()
Jeee no tak super že ti přijede mamina, alespoň ti to uteče ![]()
Já byla na další kontrole včera, doktor naměřil zákrska na 7+1, ale pokaždé naměří něco jiného mi přijde
na další jdu 21.3., ale do tý doby mi to břicho asi praskne… mám pocit, že to každým dnem dostanu
ale prej je to normální
![]()
Holky, to budou ale veselý Vánoce!!!
držím palce všem!!! ![]()
@Verun9 no super, tak konečně už ses taky dočkala
![]()
Tak teď už jen aby to všechno dobře dopadlo, moc nám všem držím palce, samozřejmě i našim tehulkam 🙂 ![]()
@alstrom
Ja hlad teda veľký nemám:D ale proti nevolnostiam mi pomáha jest, vždy keď mám plný zaludok je mi lepšie:D
Tie bolesti brucha sú normálne. Ja sa na bolesti budim aj za spánku. Prejde ma to až keď to rozchodim. Dr. v centre mi odporučila kúpiť magnezium a brat 2× denne a po pár dňoch je to už lepšie. Ci pomohlo magnezko to neviem ale bolesti ustúpili.
Tak stačí jeden milimeter vedľa, a uz nesedia 2 dní na ultrazvuku ![]()
@Xoxoo @Katerina225 @Verun9 @miskuet Holky, tak se k vam pridavam. Dnes 1 dc a zacinam s Estrofemem ![]()
@Mallin Jeee, tak to je super, to mam obrovskou radost
Je to strasne fajn, nebyt v tom sam
Kez by nam to vsem vyslo ![]()
@miskuet Taky jsem ráda, že to mohu prožívat s vámi
Akorát já jako jediná z vás myslím nemám genetiku embryí, tak to je sázka do loterie
Ale třeba budeme mít štěstí
Všem nám moc držím pěsti ![]()
@Mallin @Katerina225 @Verun9 @miskuet tak to je holky super kolik nas je 🍀
to bude darecku na Vanoce 😍
@Mallin jeeee tak to je super 👏🏻 ☺️️ jinak my taky nemame genetiku embryí, ale věřím, že to bude v pohodě ☺️️
Takže takhle jsme kompletní že? @Verun9 @miskuet @Xoxoo @Jerry2022 @Mallin
Ty jo to nás teda je ☺️️ ať máme samé pozitivní zprávy 🍀 ❤️️
Holky to by pak chtělo i nějakého scuka
nebo třeba skupinku na fb, kde bysme mohly sdílet průběh těhotenství nebo pak naše broučky. Ale to předbíhám, ale když já k tomu mívám sklony, když se na něco těším. Aby mě to nepřešlo… ale bylo by to krásný ![]()
@Katerina225
Vidíš, zapomněla jsem označit @Jerry2022
A kolik máte embryí? Snad bude mít embryolog tentokrát šťastnější ruku ![]()
@miskuet Nad tím jsem taky uvažovala, ale nechtěla jsem nic zakřiknout
Ale minimálně bych pak udělala aspoň soukromou skupinku, ať můžeme sdílet více a více se poznáme ![]()
@Zuzana_ana jojo, proti nevolnostem taky jim, přesně ty nevolnosti označuju za hlad, protože jinak než že je mi blbě ho necitim ![]()
Tyjo, fakt je to normální?
Vidíš to, tak to magnezium zkusim taky, jinak můj muž nebude v klidu
prožívá ty bolesti hůř než já:D
Jo je to děs, jednou 6+5, večer toho dne 7+1
a prase aby se v tom vyznalo ![]()
@miskuet teda to je nápad s tou skupinkou ![]()
a třeba na fb založit soukromou, tam se člověk přehledněji pak vyzná. Teda pokud máme fb všichni
Kdyby to nedejbože někomu z nás nevyšlo, může se přece připojit kdykoliv. Jedeme v tom už spolu a nezáleží kdo kdy zapadne, ale samozřejmě musíme všechny mít
ty dvě// a ony budou prostě
![]()
@alstrom No ten môj muž sa bojí viac ako ja
preto mu už nič nehovorím, ani o spineni, inak by mi nedovolil ani si namazat rohlik:D
@Mallin máme 2 embryjka tak doufám, že obě budou dobrá 🙏🏻 ☺️️
A těma skupinkama to je dobrý nápad ☺️️ hlavně ať nám to všem vyjde 🍀 🍀 🍀
@Mallin no to je super, ze se k nám přidávas na březnový KET
Teď to už určitě klapne, uvidíš, smůlu sis už vybrala, tak teď jen samé dobre zprávy od tebe čekáme
Jinak my máme jedno vyšetřene a dvě nevysetrene. Jako první půjde to vysetrene samozřejmě a věřím, ze další už bude na sourozence ![]()
Holky jinak se skupinkou jsem určitě pro, jen to tady na emimi neumí založit
víte některá jak? A poslat nám třeba pozvánku? ![]()
@Katerina225 kdy jdeš do Heliosu na ultrazvuk? ![]()
@miskuet já to mám stejně, když jsem z něčeho nadšena nebo se těším, tak už predbiham a beru to jako hotovou věc, někdy si říkám, ze bych měla být víc nohama na zemi, ale tomuhle se moc krásne věří
![]()
Takže jsme šťastná šestka, holky 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.