IVF leden 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
202
8.3.22 20:21

@Zuzana_ana no dost podobně bych řekla :lol: žaludek věčně na vodě :poblion: jen teda posledních pár dní mě začalo fest bolet břicho, včera jsme jeli i na pohotovost v noci, ale všechno ok.. tak sem si říkala, že jestli je tohle to nejhezčí období života ženský, tak si dokážu představit lepší :lol: hlavně mám pořád hlad :lol:

Jeee no tak super že ti přijede mamina, alespoň ti to uteče :hug:

Já byla na další kontrole včera, doktor naměřil zákrska na 7+1, ale pokaždé naměří něco jiného mi přijde :mrgreen: na další jdu 21.3., ale do tý doby mi to břicho asi praskne… mám pocit, že to každým dnem dostanu 8o ale prej je to normální :nevim: :think:

Holky, to budou ale veselý Vánoce!!! :srdce: držím palce všem!!! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
8.3.22 21:09

@Verun9 no super, tak konečně už ses taky dočkala :dance: :)
Tak teď už jen aby to všechno dobře dopadlo, moc nám všem držím palce, samozřejmě i našim tehulkam 🙂 :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
8.3.22 22:32

@alstrom
Ja hlad teda veľký nemám:D ale proti nevolnostiam mi pomáha jest, vždy keď mám plný zaludok je mi lepšie:D
Tie bolesti brucha sú normálne. Ja sa na bolesti budim aj za spánku. Prejde ma to až keď to rozchodim. Dr. v centre mi odporučila kúpiť magnezium a brat 2× denne a po pár dňoch je to už lepšie. Ci pomohlo magnezko to neviem ale bolesti ustúpili.

Tak stačí jeden milimeter vedľa, a uz nesedia 2 dní na ultrazvuku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10124
9.3.22 08:40

@Xoxoo @Katerina225 @Verun9 @miskuet Holky, tak se k vam pridavam. Dnes 1 dc a zacinam s Estrofemem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1344
9.3.22 08:48

@Mallin Jeee, tak to je super, to mam obrovskou radost :-) Je to strasne fajn, nebyt v tom sam :-) Kez by nam to vsem vyslo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10124
9.3.22 10:18

@miskuet Taky jsem ráda, že to mohu prožívat s vámi :dance: :hug: Akorát já jako jediná z vás myslím nemám genetiku embryí, tak to je sázka do loterie :) Ale třeba budeme mít štěstí :srdce: Všem nám moc držím pěsti :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
9.3.22 10:39

@Mallin @Katerina225 @Verun9 @miskuet tak to je holky super kolik nas je 🍀 8) :* :srdce: to bude darecku na Vanoce 😍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
9.3.22 11:11

@Mallin jeeee tak to je super 👏🏻 ☺️️ jinak my taky nemame genetiku embryí, ale věřím, že to bude v pohodě ☺️️
Takže takhle jsme kompletní že? @Verun9 @miskuet @Xoxoo @Jerry2022 @Mallin

Ty jo to nás teda je ☺️️ ať máme samé pozitivní zprávy 🍀 ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1344
9.3.22 11:14

Holky to by pak chtělo i nějakého scuka :-) nebo třeba skupinku na fb, kde bysme mohly sdílet průběh těhotenství nebo pak naše broučky. Ale to předbíhám, ale když já k tomu mívám sklony, když se na něco těším. Aby mě to nepřešlo… ale bylo by to krásný :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10124
9.3.22 11:31

@Katerina225 :* Vidíš, zapomněla jsem označit @Jerry2022 :hug: A kolik máte embryí? Snad bude mít embryolog tentokrát šťastnější ruku :dance:

@miskuet Nad tím jsem taky uvažovala, ale nechtěla jsem nic zakřiknout :mrgreen: Ale minimálně bych pak udělala aspoň soukromou skupinku, ať můžeme sdílet více a více se poznáme :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
9.3.22 12:05

@Zuzana_ana jojo, proti nevolnostem taky jim, přesně ty nevolnosti označuju za hlad, protože jinak než že je mi blbě ho necitim :lol:
Tyjo, fakt je to normální? :zed: Vidíš to, tak to magnezium zkusim taky, jinak můj muž nebude v klidu :D prožívá ty bolesti hůř než já:D
Jo je to děs, jednou 6+5, večer toho dne 7+1 :nevim: a prase aby se v tom vyznalo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
818
9.3.22 12:36

@miskuet teda to je nápad s tou skupinkou :palec:
a třeba na fb založit soukromou, tam se člověk přehledněji pak vyzná. Teda pokud máme fb všichni :) Kdyby to nedejbože někomu z nás nevyšlo, může se přece připojit kdykoliv. Jedeme v tom už spolu a nezáleží kdo kdy zapadne, ale samozřejmě musíme všechny mít
ty dvě// a ony budou prostě :lol: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
9.3.22 13:23

@alstrom No ten môj muž sa bojí viac ako ja :D preto mu už nič nehovorím, ani o spineni, inak by mi nedovolil ani si namazat rohlik:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
9.3.22 14:20

@Mallin máme 2 embryjka tak doufám, že obě budou dobrá 🙏🏻 ☺️️

A těma skupinkama to je dobrý nápad ☺️️ hlavně ať nám to všem vyjde 🍀 🍀 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
9.3.22 14:42

@Mallin no to je super, ze se k nám přidávas na březnový KET :hug: Teď to už určitě klapne, uvidíš, smůlu sis už vybrala, tak teď jen samé dobre zprávy od tebe čekáme :dance: :srdce: Jinak my máme jedno vyšetřene a dvě nevysetrene. Jako první půjde to vysetrene samozřejmě a věřím, ze další už bude na sourozence :srdce:

Holky jinak se skupinkou jsem určitě pro, jen to tady na emimi neumí založit :think: víte některá jak? A poslat nám třeba pozvánku? :)

@Katerina225 kdy jdeš do Heliosu na ultrazvuk? :)

@miskuet já to mám stejně, když jsem z něčeho nadšena nebo se těším, tak už predbiham a beru to jako hotovou věc, někdy si říkám, ze bych měla být víc nohama na zemi, ale tomuhle se moc krásne věří :andel: :)

Takže jsme šťastná šestka, holky 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.