Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Zuzana_ana @Katerina225 Holky, moc děkuji, jste hodné ![]()
Holky, budete mít některá KET v řízeném cyklu?
@Mallin tak to mě moc mrzí. A já věřila do poslední chvíle
ale tak budu držet palečky aby to teď vyšlo 🍀 🍀 🍀 ![]()
@Mallin Ahoj, to mě moc mrzí
Drž se, určitě to musí bolet
Ale jak jsi psala… už jsi zjistila, že můžeš otěhotnět a to je dobrá zpráva. Budu držet palce, aby se to tentokrát podařilo. Je super, že už tento cyklus
A neříkalas, že ovulaci normálně máš? Nebo ti řízený doporučili z nějakého jiného důvodu? Držím palečky ![]()
@Verun9 taky jsem si sem chtěla napsat, jestli už ms dorazila? ![]()
@miskuet Dekuji
Dnes to na me trosku zase padlo, ale zaroven se zacinam tesit na dalsi pokus. Budu doufat, ze to vyjde. Jj, normlane mam pravidelny cykus a ovulaci a puvodne jsem myslela, ze to bude v nativu. Ale Dr. mi rekla, ze kdyz jsem mela dlouhy protokol a injekci Diphereline, ze pry pusobi v tele dlouho a ze bych tu ovulaci nemusela mit. Kdybych asi chtela pockat, tak by nebyl problem ten nativ, ale ja chtela do toho jit hned. A rikam si, ze jsem z tech utlumenych vlastnich hormonu mela lepsi pocity. Je to i dobre na potlaceni endometriozy, tak mi ani nevadi, ze bude cyklus rizeny. Treba to telu taky vic sedne, kdyz jsem ted na teto vlne a taky budu mit lepsi pocit z nacasovani transferu.
Jak to vypada u tebe s transferem? Ms uz dorazila? ![]()
@Mallin Ahaaa, tak to dava smysl, ja si neuvedomila to utlumeni hormonu. Ja jsem ted 2DC a od 9 DC zacinam testovat ovulacni testy a bude KET v nativu, porad mi hloda, jestli jsem nemela mit radsi ten rizeny, ale uz je to, jak to je, nastesti mame celkem 3 mrazacky. Tak uvidim, nechci se na to uplne upinat. Kdyby to ted nevyslo, priste bych sla asi do rizeneho.
Je super, ze uz se zacinas tesit na dalsi pokus
Ja si rikam, ze kdyby nam to tu breznovym vyslo, byly by miminka krasny vanocni darecek, vychazi to presne na prosinec ![]()
@miskuet Jojo, taky mi to dava smysl. Je super, ze to Dr. navrhla. Ja verim, ze kdyz bude Ovitrelle, ze se to snad nacasuje spravne
Snad vedi, co delaji. Chapu, ze se na to nechces upinat, ale verim, ze vsechny holky tady, co maji ted v breznu KET s vysetrenyma embryjkama, ze to vyjde. Je to oprvadu velka sance, nechci rikat jistota, ale sance fakt obrovska
Vubec neuvazuj, co by kdyby, vyjde to!
A dalsi budou az na sourozence
![]()
Ja uvidim, kdy mi vubec dorazi ms, aby to v tom breznu jeste bylo ![]()
@Mallin Doufam, ze to nacasuji spravne, verim jim, tak snad. Dekuju za povzbuzeni
Tak drzim palce, aby ms dorazila co nejdriv, vubec nevis, kdy ji cekat?
@miskuet ne ne ještě nic
a už jsem z toho fakt nešťastná
Zkoušela jsem víno, horkou vanu, teď si zase nahřívám břicho a nic. Jsem tak chtěla být zároveň s vámi a nebudu. Tak jsme to měli hezky stejně. Teď už by mi MS končila ![]()
@Verun9 To mě mrzí :/ Já jsem teprv 2DC, tak ještě nejsem tak daleko. To tělo nás umí potrápit, když ms chceme, tak není, když se nám nehodí, tak se dostaví v tu „nejlepší“ chvíli. Držím moc palce, aby co nejdřív přišla!
@miskuet bojím se, že to mám celé pomotané a netrefí kvůli tomu transfer. Přece jem máme jeden pokus. Je divné, že mě vždy začaly bolet prsa po ovulaci a teď mě začaly bolet až v sobotu, že by byla až tak pozdě
? Poslední MS jsem měla 2.2. Vždycky jsem to měla přesně na den a teď prd. Mám cyklus 29 dní. Nevím jestli zavolat do CAR nebo ještě počkat, ale jak dlouho?
@Verun9 buď v klidu, já taky ještě čekám, možná nám ta stimulace dala více zabrat🤷🏼♀️
Já osobně asi počkám do středy to budu 36 DC a zavolám tam. Ty budes taky nějak tak ne?
@Katerina225 jo jo jsem přesně jako ty. Já se docela bojím té vyvolavací injkece, že to ještě více zkomplikuje
Třeba to do té středy dostaneme, nechci jet 2 hodiny do CAR, píchne a jedu 2 hod zpět. A gynekologa tady mám jen v úterý.
Ahoj holky, včera jsem měla poprvé pozitivni test ( malý duch, dny predtim nic ) a na clear blue digitalu 1-2 týden. Jsem 10 den od ET. ( 3 denní embryo).
Nemáte někdo tabulku z caru jak jde správne hcg u et?
Po m/s mám 2 dny mívám krátký cyklus takže test byl dělaný v den m/s
Děkuji za názor a info
Příspěvek upraven 08.03.22 v 13:27
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.