IVF leden 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10124
7.3.22 15:42

@Zuzana_ana @Katerina225 Holky, moc děkuji, jste hodné :hug:

Holky, budete mít některá KET v řízeném cyklu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
7.3.22 15:50

@Mallin tak to mě moc mrzí. A já věřila do poslední chvíle :( ale tak budu držet palečky aby to teď vyšlo 🍀 🍀 🍀 :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10124
7.3.22 17:06

@eviska1 Moc dekuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1344
7.3.22 17:15

@Mallin Ahoj, to mě moc mrzí :-( Drž se, určitě to musí bolet :-( Ale jak jsi psala… už jsi zjistila, že můžeš otěhotnět a to je dobrá zpráva. Budu držet palce, aby se to tentokrát podařilo. Je super, že už tento cyklus :-) A neříkalas, že ovulaci normálně máš? Nebo ti řízený doporučili z nějakého jiného důvodu? Držím palečky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1344
7.3.22 17:16

@Verun9 taky jsem si sem chtěla napsat, jestli už ms dorazila? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10124
7.3.22 17:32

@miskuet Dekuji :hug: Dnes to na me trosku zase padlo, ale zaroven se zacinam tesit na dalsi pokus. Budu doufat, ze to vyjde. Jj, normlane mam pravidelny cykus a ovulaci a puvodne jsem myslela, ze to bude v nativu. Ale Dr. mi rekla, ze kdyz jsem mela dlouhy protokol a injekci Diphereline, ze pry pusobi v tele dlouho a ze bych tu ovulaci nemusela mit. Kdybych asi chtela pockat, tak by nebyl problem ten nativ, ale ja chtela do toho jit hned. A rikam si, ze jsem z tech utlumenych vlastnich hormonu mela lepsi pocity. Je to i dobre na potlaceni endometriozy, tak mi ani nevadi, ze bude cyklus rizeny. Treba to telu taky vic sedne, kdyz jsem ted na teto vlne a taky budu mit lepsi pocit z nacasovani transferu.

Jak to vypada u tebe s transferem? Ms uz dorazila? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1344
7.3.22 17:40

@Mallin Ahaaa, tak to dava smysl, ja si neuvedomila to utlumeni hormonu. Ja jsem ted 2DC a od 9 DC zacinam testovat ovulacni testy a bude KET v nativu, porad mi hloda, jestli jsem nemela mit radsi ten rizeny, ale uz je to, jak to je, nastesti mame celkem 3 mrazacky. Tak uvidim, nechci se na to uplne upinat. Kdyby to ted nevyslo, priste bych sla asi do rizeneho.
Je super, ze uz se zacinas tesit na dalsi pokus :-) Ja si rikam, ze kdyby nam to tu breznovym vyslo, byly by miminka krasny vanocni darecek, vychazi to presne na prosinec :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10124
7.3.22 17:54

@miskuet Jojo, taky mi to dava smysl. Je super, ze to Dr. navrhla. Ja verim, ze kdyz bude Ovitrelle, ze se to snad nacasuje spravne :hug: Snad vedi, co delaji. Chapu, ze se na to nechces upinat, ale verim, ze vsechny holky tady, co maji ted v breznu KET s vysetrenyma embryjkama, ze to vyjde. Je to oprvadu velka sance, nechci rikat jistota, ale sance fakt obrovska :srdce: Vubec neuvazuj, co by kdyby, vyjde to! :dance: A dalsi budou az na sourozence :lol: :srdce:
Ja uvidim, kdy mi vubec dorazi ms, aby to v tom breznu jeste bylo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1344
7.3.22 18:02

@Mallin Doufam, ze to nacasuji spravne, verim jim, tak snad. Dekuju za povzbuzeni :-) Tak drzim palce, aby ms dorazila co nejdriv, vubec nevis, kdy ji cekat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
818
7.3.22 18:14

@miskuet ne ne ještě nic :( a už jsem z toho fakt nešťastná :zed: Zkoušela jsem víno, horkou vanu, teď si zase nahřívám břicho a nic. Jsem tak chtěla být zároveň s vámi a nebudu. Tak jsme to měli hezky stejně. Teď už by mi MS končila :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1344
7.3.22 18:19

@Verun9 To mě mrzí :/ Já jsem teprv 2DC, tak ještě nejsem tak daleko. To tělo nás umí potrápit, když ms chceme, tak není, když se nám nehodí, tak se dostaví v tu „nejlepší“ chvíli. Držím moc palce, aby co nejdřív přišla!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
818
7.3.22 18:24

@miskuet bojím se, že to mám celé pomotané a netrefí kvůli tomu transfer. Přece jem máme jeden pokus. Je divné, že mě vždy začaly bolet prsa po ovulaci a teď mě začaly bolet až v sobotu, že by byla až tak pozdě :nevim:? Poslední MS jsem měla 2.2. Vždycky jsem to měla přesně na den a teď prd. Mám cyklus 29 dní. Nevím jestli zavolat do CAR nebo ještě počkat, ale jak dlouho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
7.3.22 18:36

@Verun9 buď v klidu, já taky ještě čekám, možná nám ta stimulace dala více zabrat🤷🏼‍♀️
Já osobně asi počkám do středy to budu 36 DC a zavolám tam. Ty budes taky nějak tak ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
818
7.3.22 18:48

@Katerina225 jo jo jsem přesně jako ty. Já se docela bojím té vyvolavací injkece, že to ještě více zkomplikuje :nevim: Třeba to do té středy dostaneme, nechci jet 2 hodiny do CAR, píchne a jedu 2 hod zpět. A gynekologa tady mám jen v úterý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
7.3.22 19:09

Ahoj holky, včera jsem měla poprvé pozitivni test ( malý duch, dny predtim nic ) a na clear blue digitalu 1-2 týden. Jsem 10 den od ET. ( 3 denní embryo).

Nemáte někdo tabulku z caru jak jde správne hcg u et?

Po m/s mám 2 dny mívám krátký cyklus takže test byl dělaný v den m/s

Děkuji za názor a info

Příspěvek upraven 08.03.22 v 13:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.