IVF - PCO - HSS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12134
3.1.15 12:29

U mě to tak je, hodně vajec a embrya stojí za nic, z každé „várky“ se chytlo jedno, jedno dítě jsem donosila u druhého to bylo biochemické. Hodně právě čtu, že holky co mají méně vajíček a embryí spíš otěhotní, než holky, co mají spoustu mrazáků. Ale možná to tak není, jen mi to tak přijde :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
3.1.15 12:47

Já se na to zeptám ještě v to pondělí. Jestli si myslí, že je to spíš sliznicí nebo embryem. Může se udělat ještě to vyšetření embrya, ale to fakt nevím, odebírat z embrya buňky, když jich má tak málo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
3.1.15 12:48

Oni prý do nich nevidí, nejsou schopni říci, zda jsou kvalitní, embryoložka mi ale říkala, že jsou, zvlášť když bez problémů přežívání i rozmrazení. Ty se sliznicí problém nemáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
3.1.15 13:38

Se sliznicí ne, ale měla jsem vždy řízené kety a při IVF mi sliznice rostla dobře. Ted bych měla mít první ket v přirozeném cyklu, pokud bude sliznice a ovulka, mam ty cykly takové divoké, někdy 28, jindy i 40 dní. Načítám tady vaše rady, grepový džus, víno a kontryhel :pankac:
Třeba to z mrazáčků vyjde, já mam jednoho a snažím se mu věřit. Prý je nejčastěji chyba v embryích, pokud nejsou protilátky proti nim, to se bez vyšetření embryí ale nepozná :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
3.1.15 13:52

Já jsem několikrát potratila, tak mi nasadili prednison. Jak jsem psala, oblbne imunitu, aby tělo embryo nevypudilo. Dává se teda hlavně třeba při alergii na spermie nebo tak.. Pokud jste prednison neměly, tak se na něj zkuste zeptat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
5.1.15 14:26

Tak já jdu nakonec na KET ve čtvrtek, piju grepový džus, ale moc nahoru to neleze 7,3, ale prý je lepší struktura. Ptala jsem se ho i na to, že když je těch mrazáků hodně, tak jestli nemůžou být míň kvalitní a on prý neví, prý tak daleko s tou vědou zase nejsou a navíc je to prý u každého jiné. Prý může být. Taky jsem si koupila čaj na uhnízdění při IVF - složení máta, mateřídouška, bez černý, řebříček, mařinka, puškvorec, jmelí a zeměžluč :-)))Tak uvidíme, ještě to nevzdávám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
5.1.15 14:32

@xkytek tak super, budu držet palce a co je to za čaj, jak piješ? já čekám MS a pak mam připravenou mateří kašičku, kontryhel a ten džus budu pít taky. No oni ti neřeknou nic na 100 %, to mne taky vždycky štve, jak všechno zamlouvají… no asi to tak je, ale člověk by chtěl aspoň trochu nějakou jistotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
5.1.15 14:45

Už mě to štve, tahám to z nich jak z chlupatý deky, no netvářil se moc nadšeně. Ptala jsem se ho čím to je spíš jestli kvalitou embryí nebo tou nízkou sliznicí a odpověď byla, že je to otázka za 100 bodů. Dneska jsem pro ten čaj byla na Smíchově, ale oni ho i posílaj. Koupila jsem si i DVD s cvičením od Mojžíšové, kamarádka doktorka říkala, že na uhnízdění to zabírá víc než nějaká akupunktura, fakt nevím. Kde si koupila tu mateří kašičku a na co to je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
5.1.15 14:58

Taky mě konečně objednali 18.2. na imunologii. Z toho čekání mě asi brzy klepne. Hlavně člověk nemůže ani nikam vyrazit na dovolenou. Vše zakázáno a pak nic. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
5.1.15 14:58
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
6.1.15 07:53

@xkytek mateří kašička je na podporu ovulace, bere se v první půlce cyklu, mají ji v bylinkách. Budu držet palce, ať se ket zadaří

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
6.1.15 09:12

Tak to nepotřebuju, ten estrimax navíc kromě tvorby sliznice zabraňuje ovulaci. :-)Díky za palečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
6.1.15 10:02

@xkytek a zkoušela si někdy i ket v přirozeném cyklu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
6.1.15 20:42

Nemá to smysl, mám nízkou sliznici, prý by se nemělo šanci udržet. Podle doktora, by bylo i jedno jak kvalitní je. V přirozeném cyklu si myslím, že je to jako u toho IVF, tam nic brát nemusím. Dala jsem si v centru 0,5l čerstvě vymačkané džusu, je to opravdu hnus. Nějak mi to nejede. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
7.1.15 08:49

@xkytek no já jsem na to taky zvědavá, pokud bude nízká sliznice, nechám si příští měsíc udělat ten stimulovaný ket.
Tak držím palce, já čekám na MS, opět mešká. PO IVF to dostanu po 24 dnech a teď 32 a nic, klasika :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí