Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@xkytek ahoj, kdy jdeš na krev? držím palce, já jdu dnes na UZ pře Ket, ale moc tomu nevěřím, že by byla ovulka a sliznice, navíc jsem trochu nachlazená, tak to asi odložím
Ahoj, zítra jdu. Dnes jsem udělala test a jsou tam dvě, ale to nic neznamená.
To oni neví, dávali mi dvě. HCG mi neřekli. Prý je vše ok a mám čekat na ultrazvuk.
To jsem, ale jestli tam budou dvě, asi mě klepne. Navíc asi rušíme dovolenou na Kostarice, aby se případně nic nestalo. Neměla jsem žádný odpočinek a hrozně mi to chybí, o víkendu jdu k manželovi do práce a vůbec si nedovedu představit, že budu pracovat se třemi dětmi. Ale jo, šťastná jsem. Uvidíme v pátek. Aspoň vidíš, že to funguje a nemá se to vzdávat. xkrát mi to nevyšlo, nevěřila jsem tomu a myslela na to pořád. I teď přemýšlím, čím to asi bylo a asi sliznicí.
Je mi zléééé. Ale na kostariku asi pojedu a mám depku, z toho jestli a jak to budu zvládat. Občas mě přepadne hrozný strach.
Dneska hlídá Verunku kamarádka a místo nějaké činnosti, jen objímám záchod. Přeji Ti v dobrém brzy to samé.
@xkytek ale tak super, že ti vyšel ket. Ale ty jsi otěhotněla skoro pokaždé, viď? jen to nedopadlo… já ti držím palce, ať to všechno dobře dopadne. Já jsem nějak rezignovala…
Ne to ne, měla jsem těch pokusů hafo, otěhotněla jsem jen minule, a to se ani nedá počítat, rovnou mi říkali, že to nedopadne (drželo se 8 dní). A jednou mimoděložní, mezi tím bylo asi 6 ketů, jednou jsme zavedli dvě a vůbec nic. Kamarádka otěhotněla na 9 pokus. Už má od 28.12. své první mimi, ve 38.
@xkytek je fakt, že je to hodně o štěstí, jediné co zbývá je prostě pořád zkoušet. Teď dám ket a pokud nedopadne, zkusíme nativ…, ale už tomu moc nevěřím