IVF podzim 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11955
7.8.13 14:52

Jako ty vitamíny za zkoušku stojí, ale zabírají jen na vady způsobené životním stylem - pokud se kontrolni spermiogram během pár týdnů výrazněji nehne, tak jsou k ničemu. Ale zase životní návyky má hrozné spousta chlapů, naprosto typičtí jsou kamioňáci. U nich bývá mizerný zejména pohyb a ten reaguje na vitamíny dobře, oproti tomu na morfologii spíše výjimečně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2119
7.8.13 15:07

Jsem zvědavá co mi na to muž řekne, až ho poženu na URL. Oni to Ti chlapi tak nějak nedávají :?

Závidím všem co jsou na dovolené, u vody, u moře… Jééé, letos mi to strašně chybí. Nejeli jsme, protože máme nastavený ekonomický režim kvůli bydlení. Ale jestli nebudu těhu, mám slíbené v únoru Thajsko :potlesk:
Užívejte holky!!! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11955
7.8.13 15:13

@Motyna ja nikde nebyla 5 let, protože jsem buď těhotná, nebo hrozí že budu těhotná, navíc jsme po prvním verdiktu od gynekologa, ktery tvrdil, ze nikdy děti mít nebudeme, koupili nemovitost, takže všechny peníze tečou tam. Ale už jsem se taky zařekla, že jestli to teď nevyjde, tak v zimě jedu na hory, ikdyby trakaře padaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3293
7.8.13 15:15

Ahojky holky,

@hankaaaa hani ahojky… si tu taky… :mavam: :mavam:

@klarrka taky jsem nasadila tyto vitamíny… na listovku… tak snad pomůžou… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11955
7.8.13 15:18

@Motyna si zvykne, můj manžel už se snad i těší :-) pry jen kdyby gel při utz dávala nějaká hezčí sestřicka než fousaty saniťák

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
7.8.13 15:19

Ahojky děvčata jak se mate všechny? já docela dobře kamoška mi poradila čaj s kontryhelu je to na prokrveni dělohy tak jsem ho začala pít než zase začnu stimulovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3293
7.8.13 15:23

@Renčulina kontryhel je na lepší sliznici… :) mě chutná nevadí mi… akorát mi protáhne čekání na MS :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11955
7.8.13 15:23

@Renčulina jako ten umí zázraky, ale chce to potřeba nastudovat, při kterých konkrétních potížích užívat, spousta holek ho pila protože je to in a rozházely si cyklus tak, že se z tlho pak horko těžko vylízavaly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
7.8.13 15:26

Oh to snad ne já se z toho už asi picnu, tak jsem si myslela, že to bude lepší s tím čajem. tak ted nevím jestly ho mam pít nebo ne.
:zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3293
7.8.13 15:32

@Renčulina a ten femibion nezkoušelas? Je sice drahý ale dobrý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
7.8.13 15:59

@Eveny ten jsem nezkoušela ani jsem o něm neslyšela co to je a na co je dobrý? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2119
7.8.13 16:01

Holky, když už jste u těch doplňků. Máte někdo zkušenost s Gynex? Jsou to takové husté bylinně kapky :think:

Jo a kontryhel jsem pila taky, ale strašně mi to barvilo zuby :cert:. Už nepiju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
7.8.13 16:13

Já to neznám tak nevím, ale snažím se něco zjistit na internetu. jsem už strašně zoufala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
7.8.13 17:24

@wobludka jo to mi povidej s tim zivotnim stylem. Muj chlap sedi cely den v kanclu a pak doma na gauci. Ted je. alespon na kolo, ale v zime.nema skoro zadny pohyb, mimo prochazek.

Holky, ja.jsem slysela od Mgr. z lekarny, ze na femibion se kontryhel nesmi, nevim proc. Ale.snad pred ivf nevadi, kdyz femibion beru. Nevite?

Jinak na. kontryhel nedam dopustit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
7.8.13 18:17

Ahojky holky můžu se k Vám přidat, čekám na MS abych mohla na první injekci, mám dlouhý protokol. 3 měsíce jsem čekali na výsledky genetiky tak jsem ráda že už se to rozjíždí a bude se už něco dít :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí