Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Janice78 děkuju
pak písnu
stimulovala jsem 10 dní, nastřádáno mám plno, nešlo to ani spočítat, jen doufám, že to bude k něčemu
nalevo už mám 3 takové veliké, tak se dnes bojím hýbat, aby se něco nestalo, břicho už mám dost nafouklé ![]()
budeš mět bříško pěkně rozbodané, když si i to Cetrotide pícháš tam, svědilo tě to?
@lelis píše:
@Janice78 děkujupak písnu
stimulovala jsem 10 dní, nastřádáno mám plno, nešlo to ani spočítat, jen doufám, že to bude k něčemunalevo už mám 3 takové veliké, tak se dnes bojím hýbat, aby se něco nestalo, břicho už mám dost nafouklé
budeš mět bříško pěkně rozbodané, když si i to Cetrotide pícháš tam, svědilo tě to?
no hele ta úroda! ![]()
Svědí to jak blázen! Tys to píchala do stehna? ![]()
@Janice78 píše:
no hele ta úroda!
Svědí to jak blázen! Tys to píchala do stehna?
jj vždy na tu stranu, kam šel Gonal do břicha
@lelis píše:
jj vždy na tu stranu, kam šel Gonal do břicha
kam chodíš do CAR?
Mě se o tom ani nezmínili… ![]()
@Janice78 píše:
kam chodíš do CAR?Mě se o tom ani nezmínili…
do Zlína
@lelis píše:
do Zlína
o CAR ve Zlíně jsem slyšela samá pozitiva - chodí tam holčina z jiné diskuze ![]()
@Janice78 píše:
o CAR ve Zlíně jsem slyšela samá pozitiva - chodí tam holčina z jiné diskuze
mají dobrou pověst a je fakt, že tam potkáváme kotel cizinců. zrovna včera tam byli Francouzi.
ty chodíš kam?
@lelis píše:
mají dobrou pověst a je fakt, že tam potkáváme kotel cizinců. zrovna včera tam byli Francouzi.
ty chodíš kam?
Do Podolí v Praze..
@lelis @Janice78 holky moc moc děkuju za gratulace
cítím se trochu těhotně a jsem moc ráda, že něco cítím, píchá mě v podbříšku a tak příjemně brní ![]()
@Janice78 držím moc palce, ať to dnes všechno vyjde ![]()
@Nikola 81 píše:
@lelis @Janice78 holky moc moc děkuju za gratulace![]()
cítím se trochu těhotně a jsem moc ráda, že něco cítím, píchá mě v podbříšku a tak příjemně brní
@Janice78 držím moc palce, ať to dnes všechno vyjde
ne ne, dneska šla na OPU @lelis, tak počkáme s čím přijde…
![]()
@Nikola 81 píše:
@lelis @Janice78 holky moc moc děkuju za gratulace![]()
cítím se trochu těhotně a jsem moc ráda, že něco cítím, píchá mě v podbříšku a tak příjemně brní
@Janice78 držím moc palce, ať to dnes všechno vyjde
to je dobře, že se cítíš těhotněěěěě!!!
![]()
Ahoj dámy, dovolte abych se přidala. Mám po svém prvním ET prvního IVF (listopad), bohužel neúspěšně. Máme po dvou dva mrazáčky a snad ještě ted v prosinci budu moct jít na KET. Ted v pátek mě čeká kontrolní UZV tak se uvidí. Zpříjemnilo by to svátky. Jinak první IVF byla velká neznámá. Samá překvapení a nečekané události
Ted už člověk ví, co ho čeká. Přeji všem hodně štěstí, málo stresu a pevné nervy ![]()
@Vena123 píše:
Ahoj dámy, dovolte abych se přidala. Mám po svém prvním ET prvního IVF (listopad), bohužel neúspěšně. Máme po dvou dva mrazáčky a snad ještě ted v prosinci budu moct jít na KET. Ted v pátek mě čeká kontrolní UZV tak se uvidí. Zpříjemnilo by to svátky. Jinak první IVF byla velká neznámá. Samá překvapení a nečekané událostiTed už člověk ví, co ho čeká. Přeji všem hodně štěstí, málo stresu a pevné nervy
ahoj, vítej
Máš recht, že IVF je samé překvapení ![]()
Držím palce na pátek… ať je všechno jak má být a může bez otálení být KET… a na svátky - kdo ví!
![]()
To teda. Než jsem zjistila, že bez IVF nikdy něotěhotním, tak jsem věděla jen, že něco takového je. A pak přišla ta překvapení „ceník“
po stimulaci jsem byla vyřazená, ukrutné bolesti břicha, kdy jsem si maslela, že mám snad zánět celé pánve. Až někdy 7 den po ET jakoby utlo a nic. A pak už bylo po všem ![]()
Musím se pořád něčím zaměstnávat, abych o všem pořád nedumala. Stejně nic nevydumám
Ted už na PN nepůjdu, až po
na UZV. Čekání na zázrak doma bylo šílené. Vždy to pořeším kratoučkou dovolenou a fertig ![]()
@Vena123 také jsi to dostala tak rychle? Já už byla na IVF 3 krát plus 4 kety a překvapená jsem z toho pokaždé a také bohužel víc skpetická