IVF prosinec 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
67
1.12.20 10:24

Ahojky, měla některá z vás bolest břicha po Estrofemu? 8o k ránu mě vzbudila šílená bolest a za chvíli to teda přešlo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
1.12.20 10:39

Po jake dobe od ET muzu na KET?

Holky, kolikaty den cyklu se chodi na KET a muze byt v lednu, pokud bude prosinec neuspesny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
1.12.20 11:25

@Jen.Jesterka pokud bude sliznice tak můžeš každý cyklus. Já měla oba KET 19DC zase záleží na průměrné délce cyklu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Z0E
111
1.12.20 11:51

@Emily28 ahoj, užívám Estrofem 3× denně, a bolest žádnou nezaznamenávám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1506
1.12.20 13:32

Ahoj holky :mavam: tak me dnes doktorka nepotěšila, mam cystu na pravém vajecniku a tudíž ted stimulaci nedoporucila. No nic, tak nebude miminko na moje narozeniny ale na partnerovy :srdce:
Nemate nektera doporučení na nejake doplňky stravy, jak cystam zkusit předejít?
A možná ještě jeden blbej dotaz… když jdete na kontrolu na gyndu, delaji vam ultrazvuk? Ja tam byla včera a proste na nic 5 cm v mém břiše nepřišla :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
1.12.20 13:45

Ahojte, jsem tu nováčkem, kromě toho že Teda už dva dny pročítám diskuze 😀
26.11.jsem byla na ET a dnes si trubka udělala clearblue test a nic… Testovat mám až osmého ale tak nějak cítím že nás čeká druhý pokus ivf 🤔
(nemám vejcovody) Je super jak se tu podporujete ❤️️ člověk se i lecos dozví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
1.12.20 13:52
@Jane 6985 píše:
Ahojte, jsem tu nováčkem, kromě toho že Teda už dva dny pročítám diskuze 😀
26.11.jsem byla na ET a dnes si trubka udělala clearblue test a nic… Testovat mám až osmého ale tak nějak cítím že nás čeká druhý pokus ivf 🤔
(nemám vejcovody) Je super jak se tu podporujete ❤️️ člověk se i lecos dozví

Ahojky, jeste neni nic ztraceno, je brzo… ja jsem 15 den po ET a nic :,( Tak ze vse znova. Drzim palce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
1.12.20 13:59

13 den po ET

Ahoj holky, už jsem také tady. Bohužel KET v prosinci nestihnu tak mě čeká v lednu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
1.12.20 14:10

@Danča18 no já si už i počítala další cyklus kdyby byl hned tak by mi ET vyšlo na Štědrý den což asi nepůjde ani nevím jak centrum funguje přes svátky…
Mám strašně velký a bolavy prsa a jakoby slabé menstruační bolesti ale tady jsem se dozvěděla že je to z těch hormonů… No kdyby vyšel první pokus tak by to byl trošku zázrak… A v prosinci nestíháte další? Měla jsi první?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
1.12.20 14:11
@bubla000 píše:
Ahoj holky, už jsem také tady. Bohužel KET v prosinci nestihnu tak mě čeká v lednu.

To je děs ta cekaci doba 😔 ale aspoň svátky budou více bezstarostné…
Já dopadnu asi stejně tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
1.12.20 14:15
@Jane 6985 píše:
@Danča18 no já si už i počítala další cyklus kdyby byl hned tak by mi ET vyšlo na Štědrý den což asi nepůjde ani nevím jak centrum funguje přes svátky…
Mám strašně velký a bolavy prsa a jakoby slabé menstruační bolesti ale tady jsem se dozvěděla že je to z těch hormonů… No kdyby vyšel první pokus tak by to byl trošku zázrak… A v prosinci nestíháte další? Měla jsi první?

No muzes to mit z tech hormonu, ale nekdo taky take psal, ze to mel a pak byla tehu :) No ja ms slabou dostala dnes… tak nevim prave, zda to neni brzo, kdyz teprve vcera jsem se dozvedela, ze tehu nejsem. Jj prvni transfer s novym pritelem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
1.12.20 14:21
@Danča18 píše:
No muzes to mit z tech hormonu, ale nekdo taky take psal, ze to mel a pak byla tehu :) No ja ms slabou dostala dnes… tak nevim prave, zda to neni brzo, kdyz teprve vcera jsem se dozvedela, ze tehu nejsem. Jj prvni transfer s novym pritelem…

Já tomu možná podvědomě věřit nechci abych pak nebyla zklamaná ještě víc… :roll: výsledky všeho jsme měli perfektní. Ale přesto v mrazácku nic nemáme :( moc děkuji za podporu a snad se pak dozvím jak pokračujete vy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
1.12.20 14:25
@Jane 6985 píše:
Já tomu možná podvědomě věřit nechci abych pak nebyla zklamaná ještě víc… :roll: výsledky všeho jsme měli perfektní. Ale přesto v mrazácku nic nemáme :( moc děkuji za podporu a snad se pak dozvím jak pokračujete vy ;)

No ja mam vzdy jen 1 folikulu a jak kdy v ni vajicko. Tak ze tak. Jsem stara a vysledky blbe. Tak asi tusis… ted poprve to dospelo k ET a zas neuchytlo. Je to boj. Ty se drz a ver, ale neupinej se nato prilis… je to tezky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
1.12.20 14:58
@Danča18 píše:
No ja mam vzdy jen 1 folikulu a jak kdy v ni vajicko. Tak ze tak. Jsem stara a vysledky blbe. Tak asi tusis… ted poprve to dospelo k ET a zas neuchytlo. Je to boj. Ty se drz a ver, ale neupinej se nato prilis… je to tezky…

Chápu moc dobře.. Mě je 38. Neupinam se právě ale to čekání je hnusný… Já jsem prý hyperovarialni. Měla jsem 9 odebrány h vajíček a přežilo jen jedno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
1.12.20 16:30

Vyzvednutí protokolu

Tak uz mam u sebe kyblicek na jehly a pera, tak za 5 dni zacinam 🙂 jinak nam ET podle doktoru vychazi na Stedry den :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.