IVF prosinec 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
542
3.12.20 00:04

Ahoj vsem,

nektere me znaji z listopadove skupiny(v listopadu jsem byla na OPU), do pondelka jsme cekali na vysledky genetiky embryi, ktera dopadla dobre, takze ted cekam na KET, ktery by mel byt na konci prosince, proto jsem se pridala za vama :)
KET by mel byt v nativnim cyklu, tak doufam, ze vsechno klapne jak ma :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7486
3.12.20 08:33

OPU v nativu
Ahoj, tak se k vam tez pridam.
Dnes jsme dnes vyzkouseli stimulaci v nativu, jen ovitrelle. A mame zrale vajicko, po stimulaci 375 j jsem mela vajicka 2. A ze 3 ivf zadna blasta. A to nas jeste ceka genetika.
Tak snad to ted bude bojovnik, moc jinych moznosti uz nemame

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
3.12.20 08:39
@Toluma píše:
OPU v nativu
Ahoj, tak se k vam tez pridam.
Dnes jsme dnes vyzkouseli stimulaci v nativu, jen ovitrelle. A mame zrale vajicko, po stimulaci 375 j jsem mela vajicka 2. A ze 3 ivf zadna blasta. A to nas jeste ceka genetika.
Tak snad to ted bude bojovnik, moc jinych moznosti uz nemame

Ty jo to je slušná dávka.. Já měla z 9ti odebránych jednu blastu.. Je to boj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
3.12.20 08:42

Pn

Holky, dotaz. Berete si neschopenku? Já si ji vzala až po ET ale vypadá to že nic a tak na druhý pokus přemýšlím že budu raději doma celý cyklus, v práci se dost fyzicky nadru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
3.12.20 14:09

Vložit kednu nebo dvě blastocysty?

Holky, já jsem ještě smutná, že to nevyšlo. A teď mám hrozný dilema, máme ještě dva mrazáčky, jsou naše poslední šance. Mám je dát jeden teď a druhý v lednu nebo oba v lednu? Pořád na to myslím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
3.12.20 14:32

@Tvojeteta Ahoj,musis vedet, ze kdyz se chyti obe, dokazes se o ne postarat. :hug:

Ja mela 7 blast… 1. je moje dcera 2017,2. ZT v 8.tt 2019, 3. biochemko 2020, ted jsem byla na ketu v pondeli a davali jsme dve, tedy 4. a 5.. Uz nebyly tak skvele kvality. Ale i tak musime vedet, ze se muzou chytit obe a ze se dokazeme postarat o dvojky :srdce:

Mame tam jeste dve, ale ty nechame zlikvidovat, protoze uz jsou opravdu spatna a nas by cekalo 2. IVF( udelalo by se Et s cerstvym embyem a zbytek by slo na genetiku), mela jsem totiz i dva potraty po prirozenym poceti 2018c 2019a dve biochemka 2020.

Kazdopadne ja ted pevne verim, ze ty dve co mam u sebe jsou ty prave :srdce: a ze to spolu dame az do konce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7486
3.12.20 14:37

@Tvojeteta
tak vzdy mas vetsi sanci, kdyz das dve postupne nez najednou. sance otehotneni pri Ketu je okolo 40% s jednim i se dvema. takze 40+40 ve dvou Ketech je proste vic nez nejakych 45%, kdyz das dve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
3.12.20 15:17

@Danča18
Pije se tyden pred ms a je pro srovnani cyklu, nemyslim si, ze by byl na sliznici, ktera se tvori az po ms do ovulace :)

@Jane 6985
Beru PN uz od stimulace, nebudu riskovat pokusu ani penez :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
3.12.20 15:19
@Jen.Jesterka píše:
@Danča18
Pije se tyden pred ms a je pro srovnani cyklu, nemyslim si, ze by byl na sliznici, ktera se tvori az po ms do ovulace :)@Jane 6985
Beru PN uz od stimulace, nebudu riskovat pokusu ani penez :)

Máš pravdu, taky to tak mám v plánu teď už 🤔 ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
3.12.20 19:13

@Toluma
To já vím, proto se to tak dává. Já teď řeším spíš, že se smiřuju, že končím s množením. Že už nikdy nebudu mít další dítě, tak jestli chci ještě dva pokusy s tím, že ještě během prosincovýho KETu si budu říkat, že tam je ještě jedno a nebo si počkám do ledna a dám tam dvě… jestli budu na to budu připravená psychicky… o to jde víc než o úspěšnost🤨 však to všechny víte, že jeden den má v sobě člověk jasno a druhý den je všechno jinak ( hormony se mnou cvičí..)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
845
3.12.20 20:24

@Tvojeteta poradila bych se s lékařem. Když dáš dvě, měla by být teoreticky větší šance, že se alespoň jedno chytí, na druhou stranu se dvěma jsou rizikovější jiné komplikace - předčasný porod, nevyvinuti, vývojové vady a tak. Podle mě by ti lékař měl poradit, co je lepší s ohledem na tvůj zdravotní stav, vaší situaci a s ohledem na kvalitu embryí. Těžko radit. Sama nevím, co bych volila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7486
3.12.20 20:36

@Tvojeteta
tak v tompripade nech rozhodnuti na dobu za par dni, az se to v tobe srovna :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
3.12.20 20:40
@Toluma píše:
@Tvojeteta
tak v tompripade nech rozhodnuti na dobu za par dni, az se to v tobe srovna :hug:

Máš pravdu. Ještě počkám do krve… no a pak mám dva dny to vymyslet…😉

Tak alespoň tady to můžu napsat.. dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
3.12.20 22:00

@Toluma
Já čím víc myslím, tím víc bych chtěla ještě zkusit 2. IVF cyklus… a to jsem myslela, že jsem si jistá, že nechci😂 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7486
3.12.20 22:03

@Tvojeteta
ja si pred 1 rikala, ze max jedno. a uz mam 3 behem jednoho roku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.