Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky. Ráda bych se k vám přidala. Jsem pátý den po KET a nervozita a nedočkavost sílí
Na jednu stranu si říkám, že to snad vyšlo, ale na druhou stranu mám strach si to říkat, abych nebyla zase zklamaná
Je to už čtvrtý transfer. Z toho dvě se vůbec nechytli a jednou ZT.
@Lucie343 tý jó. To je paráda. Úplně mě o to víc svrbí ruka
Ale chci vydržet do osmého dne. A cítíš na sobě něco? Já byla tentokrát dva dny po KET totálně unavená, hlava bolela a motala se mi a MS bolesti. Teď to je, že něco v podbřišku cítím, ale jinak nic. Tak držím pěsti ať krásně sílí testík ![]()
@Dudl01 no svedej a bolej me prsa a unavena jsem taky, ale to prisuzuju lekum
kazdopadne ja proste verim! V pondeli uz bude videt jeste lip ![]()
Drzim palce a neboj se!
@Toluma no já už po těch neúspěšných pokusech to nechtěla vůbec říkat. Ale tak snad už se štěstí usměje
Strašně se těším na úterý a moc doufám, že druhou čárku tam vykoukam
To bude osmý den, tak to by už mohlo něco být. Jinak testovat mám oficiálně 12.12. ![]()
@Dudl01
a tys mela dalsi ivf po tom lednovem? me uz se to vse plete?
myslim, ze 8 den je v pohode. to uz by mohlo byt neco videt?
@Toluma nn. Už jsme šli do darovaného. Po těch hormonech už nešla minimálka ani nativ. Začaly se mi dělat cysty
První KET nevyšel, tak doufám, že tento už vyjde ![]()
@Dudl01
a jo, vlastne jsi o tom mluvila. a kde jsi byla? kolik vam nakonec vyslo blast?
tak snad to uz konecne vyjde. my ted zkusili nativ, tak uvidime. uz nas tlaci cas, takze moc pokusu uz mit nemuzeme. a pristi cyklus vychazi do vanoc, takze to mame smulu
@Toluma dvě jsme měli. Teď mi dávali expandovanou blastocystu. A tím, že mi teď bylo 39, tak to bylo za pět dvanáct, že jsme to stihli na pojišťovnu. A pořád věrní Olomouci
A věřím, že u Tebe ty hormony taky spíš víc škodily než měly dělat tu službu, pro kterou se používají pro většinu holek
Tak by mě vůbec nepřekvapilo, že tentokrát vám to vyjde ![]()
@Dudl01
tak to byl na knop. a na kolik vas to vyslo? jak dlouho trvalo hledani darkyne, respektive, kdy jste je oslovili a kdy zacla darkyne stimulovat?
prave mame v planu v lednu to zkusit s clostikem, kdyz to ted nevyjde, jenze se bojim, abych z toho nemela cysty atp. vim, ze dost holek to tak ma ![]()
u nas pujde pripadne jeste na genetiku, takze cesta jeste dlouha. a i kdyz bude, tak to nemusi vyjit ![]()
Holky mám dotaz bolelo nekterou z vas když jste stimulovali pred KET hlava a bricho?
@Toluma
Ty jo to máš ale dost komplikovaný! To se drž. Jak se dlouho snažíš?
Holky, HELP!
kdyz si pichate Ovitrelle z predpripravene injekce, vyhanite z ni vzduch?
@Maanga já ho vzdy vytlacovala bylo mi to řečeno v CAR že by se to mělo
@Maanga já ne. Prý to nevadí. Hlavně nechat chvilku injekci uvnitř, aby nevyteklo něco ven ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.