IVF prosinec 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
716
5.12.20 13:49

Ahoj holky. Ráda bych se k vám přidala. Jsem pátý den po KET a nervozita a nedočkavost sílí :oops: Na jednu stranu si říkám, že to snad vyšlo, ale na druhou stranu mám strach si to říkat, abych nebyla zase zklamaná :roll: Je to už čtvrtý transfer. Z toho dvě se vůbec nechytli a jednou ZT.

@Lucie343 tý jó. To je paráda. Úplně mě o to víc svrbí ruka :mrgreen: Ale chci vydržet do osmého dne. A cítíš na sobě něco? Já byla tentokrát dva dny po KET totálně unavená, hlava bolela a motala se mi a MS bolesti. Teď to je, že něco v podbřišku cítím, ale jinak nic. Tak držím pěsti ať krásně sílí testík :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
5.12.20 14:32

@Dudl01 no svedej a bolej me prsa a unavena jsem taky, ale to prisuzuju lekum :roll: kazdopadne ja proste verim! V pondeli uz bude videt jeste lip :lol:
Drzim palce a neboj se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7486
5.12.20 14:51

@Dudl01
jee, ja ani nevedela, ze se chystas na transfer :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
5.12.20 15:46

Holky nevíte do kdy jsou v prosinci v pronatalu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
716
5.12.20 15:58

@Toluma no já už po těch neúspěšných pokusech to nechtěla vůbec říkat. Ale tak snad už se štěstí usměje :srdce: Strašně se těším na úterý a moc doufám, že druhou čárku tam vykoukam :oops: To bude osmý den, tak to by už mohlo něco být. Jinak testovat mám oficiálně 12.12. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7486
5.12.20 16:36

@Dudl01
a tys mela dalsi ivf po tom lednovem? me uz se to vse plete?
myslim, ze 8 den je v pohode. to uz by mohlo byt neco videt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
716
5.12.20 17:03

@Toluma nn. Už jsme šli do darovaného. Po těch hormonech už nešla minimálka ani nativ. Začaly se mi dělat cysty :( První KET nevyšel, tak doufám, že tento už vyjde :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7486
5.12.20 17:21

@Dudl01
a jo, vlastne jsi o tom mluvila. a kde jsi byla? kolik vam nakonec vyslo blast?
tak snad to uz konecne vyjde. my ted zkusili nativ, tak uvidime. uz nas tlaci cas, takze moc pokusu uz mit nemuzeme. a pristi cyklus vychazi do vanoc, takze to mame smulu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
716
5.12.20 17:55

@Toluma dvě jsme měli. Teď mi dávali expandovanou blastocystu. A tím, že mi teď bylo 39, tak to bylo za pět dvanáct, že jsme to stihli na pojišťovnu. A pořád věrní Olomouci :oops: A věřím, že u Tebe ty hormony taky spíš víc škodily než měly dělat tu službu, pro kterou se používají pro většinu holek ;) Tak by mě vůbec nepřekvapilo, že tentokrát vám to vyjde :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7486
5.12.20 18:02

@Dudl01
tak to byl na knop. a na kolik vas to vyslo? jak dlouho trvalo hledani darkyne, respektive, kdy jste je oslovili a kdy zacla darkyne stimulovat?
prave mame v planu v lednu to zkusit s clostikem, kdyz to ted nevyjde, jenze se bojim, abych z toho nemela cysty atp. vim, ze dost holek to tak ma :think:
u nas pujde pripadne jeste na genetiku, takze cesta jeste dlouha. a i kdyz bude, tak to nemusi vyjit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2764
5.12.20 18:02

Holky mám dotaz bolelo nekterou z vas když jste stimulovali pred KET hlava a bricho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
5.12.20 18:04

@Toluma
Ty jo to máš ale dost komplikovaný! To se drž. Jak se dlouho snažíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2195
5.12.20 18:21

Holky, HELP! :) kdyz si pichate Ovitrelle z predpripravene injekce, vyhanite z ni vzduch?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2764
5.12.20 18:25

@Maanga já ho vzdy vytlacovala bylo mi to řečeno v CAR že by se to mělo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
716
5.12.20 18:31

@Maanga já ne. Prý to nevadí. Hlavně nechat chvilku injekci uvnitř, aby nevyteklo něco ven ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.