Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky kdo ještě čeká na ket tento měsíc? V pátek jdu na kontrolu a doufám, ze příští týden na vložení.. je to moje úplně poprvé 🙂
@Alenkaalca ahoj, já jdu zitra na kontrolní ultrazvuk a snad další týden na KET. Tak budu držet palce ![]()
Ahojky holky uz jsem doma z Caru sliznice vypadá pěkně
na KET jdu příští pondělí ![]()
Zdravím, dneska jsem byla na prvním UZ. Napravo 6 folikulu velikosti 8-9 mm a 10 velikosti 6-7mm. Nalevo 8 velikosti 6-7mm. Co na to říkáte? Je to dost? Je to 5. den stimulace. Odpoledne mi mají jeste volat, jaké mám dávat dávky. O dalších termínech jsme se zatím nebavili.
@Sissinka27 tak to je super
můžu se zeptat kolik měla sliznice? Jestli doktor řekl teda
já jdu zitra tak jsem zvědavá
@malagas Ahoj, to mi přijde dost. Já byla v pátek na 1.utz a měla jsem celkem 7 folikulů, největší 10mm.. Zítra jdu na další utz tak doufám, že ještě něco vyrostlo…
@Emily28 já jdu až v pátek tak uvidím. Jsem celkem nervózní. Snad budou pěkné Vánoce ❤️️ Držím palečky
@Alenkaalca ahoj, já jdu na KET v pátek, už se nemůžu dočkat ![]()
@Sissinka27 je to ja pujdu na krev. Tak snad to bude stastny den pro nas obe
drzim palce
@Tonie řekl akorát že to vypadá dobře, že tam folikuly jsou na obou stranách, ale že to chce ještě další UZ, proto tam musím ještě ve středu.
To se máš, že ti to takhle řekl dopředu a víš, kdy tě co čeká. Já musím zase dva dny čekat
@Tvojeteta já jdu do Pronatalu, tam přes svátky nejsou, proto taky leden. Kam chodíš ty?
@Alenkaalca taky jsem, ale zároveň věřím, že to bude v pohodě. Na to že jsem kdysi měla se sliznicí problém, tak se to hodně zlepšilo.. dopadne to dobře, uvidíš
tak pak dej vědět jak jsi dopadla ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.