Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Sissinka27 já akorát cítila vaječníky a někdy podbřišek. A hlavně pokaždé plodný hlen jak blázen
Po přidání utrouše zmizel
@Tvojeteta
no asi 4 mesice trvala vysetreni a nez jsme se k ivf dostali. od ledna mam za sebou 3 ivf vicemene bez nejake odpovedi
@Toluma
Tak to máš dost zkušeností v relativně…
A ještě jsi zdravotník- to je typický- komplikace naschvál. Tak se drž. Líbí se mi, že tady hodně podporuješ
@Dudl01 ten podbřišek cítím taky dneska pobolíval a vaječníky sem tam ale i mě bolívá hlava
a ten hlen mám též
@Sissinka27 mám Estrofem a náplasti estrahexal, včera jsem pichla ovitrelle. dnes na noc zavádím gynprodyl a od zítrka ráno mi manžel bude píchat Agolutin. Zatím žádný bolesti ![]()
@Sissinka27 a kolikátý den stimuluješ a čím a jaké dávky? Já mám estrofem 1-1-1 a utrogestan 4-0-4. A hlava tě bolí hodně?
@Z0E já mám Estroferm a Lenzetto a v pondělí kontrola a pak se přidají další
@Dudl01 stimuluju 9 den má Estroferm 1-0-1 a Lenzetto 1× denně…spíš pobolíva a pak to zmizne ale 2 dny mě bolela hodně ale možná jsem i málo pila
@Sissinka27 no tak vidíš. To nic nebude. Třeba než si tělo zvyklo na hormony
Tak ať pěkně sliznice naroste ![]()
@Dudl01 asi máš pravdu.
děkuji uvidíme zítra na kontrole jak to vypadá
jsem trošku nervózní
Ahojky
vy které máte po ketu a čekáte na testování, jak vám je? Já jsem celkem unavená a po nějaké činnosti mě vždy rozbolí břicho
snažím se samozřejmě šetřit, ale dnes při převlékání povlečení mě rozbolelo dost…máte s tím některá zkušenost? Je to můj druhý ket, u prvního jsem nepociťovala nic…
@Eliška026 ahoj. Já jsem dnes 6tý den po KET. Unavená jsem byla dva dny po něm. Ale opravdu hodně. První den jsem celý pomalu prospala. To jsem u žádného neměla, ani u toho, co se chytlo
A je pravda, že když jsem víc byla teď v pohybu, tak břicho jsem cítila víc a raději si pak lehla a dobrý. A Ty jsi kolikátý den?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.