IVF průběh léčby

Napsat příspěvek
Velikost písma:
339
27.3.21 11:09

Holky prosím radu, v pondělí jdu tedy na odběr vajíček. Chodím do Olomouce ivf clinic. Měli jste nalakovane nehty na rukách, nohách? Dostala jsem tuny papíru ale o tom tam nepíší ani čárku. Děkuji za odpovědi :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
28.3.21 08:29

@Tamara86 Tam jezdím taky, tak to jsem zase o něco klidnější. ;)
Co jsem byla vloni na jiné operaci, tak jsem nesměla mít ani nalakované nehty a sundané šperky. Předpokládám, že budeš v celkové narkóze, to by mělo být stejné. Jen se zeptám - měla jsi nějaké předoperační vyšetření? O tomhle mi nikdo nic neříkal.
Držím pěsti, pak se ozvi, jak to celé proběhlo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
28.3.21 10:15

@vasmi Neměla jsem žádné predoperacni vyšetření, taky jsem se divila, prý není potřeba. Už se těším ať to mám za sebou a zároveň už začíná panika :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
29.3.21 15:16

Holky tak jsem mezi živými. Odsali mi 7 vajíček, to je dobrý? Narkoza dobrý akorát jsem jak po kocovině :mrgreen: Dostala jsem progesteron a estrofem, máte s tím zkušenosti? Ten příbalový leták u estrofemu je strašný, samá rakovina :( Musí se brát? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
30.3.21 07:18

@Tamara86 Nevím, jestli je to dobrý, ale to číslo zní magicky, takže symbolicky to vypadá dobře. :)
Já dnes začala s aplikováním menopuru. Ještě teď se klepu, snad už ten pátý den budu klidná. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí