IVF srpen 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
692
22.9.12 20:25

@denisa 76 díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
24.9.12 14:40

Ahoj holky..jakpak se máte? @jaket co mimísek..určitě už se zavrtal :mrgreen: :kytka: Já byla dnes v car a jsem v šoku..jsou tam dva mimísci..srdíčka zatím nebyla. Jsem 5+4 ale prý odpovídají 6+1..další kontrola zase za týden v pondělí..tak snad už i ty srdíčka budou..Dr tedy říkala, že se klidně může jedno přestat vyvíjet..ale to klidně můžou obě…ještě není nic vyhráno..ale doufám že to bude ok. Nějak se z toho nemůžu vzpamatovat :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
24.9.12 14:49
@MakysekM píše:
Ahoj holky..jakpak se máte? @jaket co mimísek..určitě už se zavrtal :mrgreen: :kytka: Já byla dnes v car a jsem v šoku..jsou tam dva mimísci..srdíčka zatím nebyla. Jsem 5+4 ale prý odpovídají 6+1..další kontrola zase za týden v pondělí..tak snad už i ty srdíčka budou..Dr tedy říkala, že se klidně může jedno přestat vyvíjet..ale to klidně můžou obě…ještě není nic vyhráno..ale doufám že to bude ok. Nějak se z toho nemůžu vzpamatovat :nevim: :mrgreen:

No tak to je super zprávička :palec:A příští kontrola už bude s :srdce: :srdce: A ono ti ještě chvilku bude trvat, než ti úplně dojde, že si budeš užívat dvojnásobnou radost.Tak jen ať bobci bojujou dál. :dance:
Já jedu zítra na kontrolu, jestli, kolik a jak rostou folíci. Tak se jen modlím, aby tam něco bylo. Zítra mám 7.den cyklu, dr. to chtěl zkontrolovat dříve, aby případně ještě navýšil dávku, tak jsem zvědavá, co tam bude. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
24.9.12 14:51

@Janis69 tyjo to pěkně utíká..za chvíli budeš mít dalšího mimíska v bříšku a ted už to přece musí vyjít…a koukej tam mít dvě at nejsem sama :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
24.9.12 15:03
@MakysekM píše:
@Janis69 tyjo to pěkně utíká..za chvíli budeš mít dalšího mimíska v bříšku a ted už to přece musí vyjít…a koukej tam mít dvě at nejsem sama :-)))

To víš, že bych tě ráda následovala :D Taky si říkám, že už by to mohlo vyjít, že jsem si tu smůlu už snad vybrala :twisted: Ani nevíš, jak bych si přála se tak radovat jako ty. No zatím jsem velmi opatrná, po zítřejší kontrole budu snad vědět, jestli jde všechno podle plánu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
24.9.12 15:05

@Janis69 dnes tam bylo hrozně moc lidí..čekala jsem tam skoro dvě hodiny..+ ta moje hodka co jsem čekala na výsledek krve. Bylo to nekonečné..už jsem myslela, že aspon řeknu sestře at mi řekne výsledek krve at můžu sedět v klidu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
24.9.12 15:14
@MakysekM píše:
@Janis69 dnes tam bylo hrozně moc lidí..čekala jsem tam skoro dvě hodiny..+ ta moje hodka co jsem čekala na výsledek krve. Bylo to nekonečné..už jsem myslela, že aspon řeknu sestře at mi řekne výsledek krve at můžu sedět v klidu :mrgreen:

To mi ani neříkej…Ale asi se to tam tenhle týden bude kumulovat díky tomu pátečnímu svátku, kdy asi kontroly dělat nebudou. Jdu hned ráno na osmou, tak snad to vychytám ještě v začátku to čekání. :) Jen doufám, že tam nebudu moc dlouho čučet na ty kraviny na té jejich televizi. :evil: A jinak jsem zvědavá, kdy mi vlastně naplánuje další kontrolu, která by asi ještě měla v pátek nebo o víkendu být. Pochybuju, že mi tak brzo už bude schopen naplánovat OPU. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
24.9.12 15:18

@Janis69 však oni zákroky i vše kolem dělají i o víkendech..takže pokud bude potřeba tak si myslím že tě pozvou na ten pátek nebo víkend… myslím že stimulující berou i když je volno..jen tak běžnou kontrolu jako mám já by asi odsunuli na pondělí…To mě ted děsí že tam v pon bude zase tolik lidí po tom prodlouženém víkendu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
24.9.12 15:24
@MakysekM píše:
@Janis69 však oni zákroky i vše kolem dělají i o víkendech..takže pokud bude potřeba tak si myslím že tě pozvou na ten pátek nebo víkend… myslím že stimulující berou i když je volno..jen tak běžnou kontrolu jako mám já by asi odsunuli na pondělí…To mě ted děsí že tam v pon bude zase tolik lidí po tom prodlouženém víkendu…

No, ty si to tam vyžereš :mrgreen: asi i to další pondělí. Vím, že zákroky dělávají pořád i o víkendech, jinak to vlastně nejde. A teď když nad tím dumám, tak máš asi pravdu, že při stimulaci asi taky kontrolujou i ve dnech volna, pokud to někomu tak blbě vyjde jako teď zrovna mě :P. Uvidím co mi zítra pan doktůrek řekne. A ty se opatruj :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
24.9.12 19:28

@MakysekM Velká gratulace…uplně největší!!! Makysku já koza si včera udělala test a byl samozřejmě negativní, tak jsem celý den prořvala!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
24.9.12 19:30

@jaket ty jsi blázínek…je ještě brzo… už žádný test nedělej až třeba o víkendu..kdy jdeš na krev?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
24.9.12 19:32
@jaket píše:
@MakysekM Velká gratulace…uplně největší!!! Makysku já koza si včera udělala test a byl samozřejmě negativní, tak jsem celý den prořvala!!

Taky se přidávám, že je to asi ještě u tebe brzo, jsi asi 6.den po ET ne? Tak se zbytečně nestresuj :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
24.9.12 19:36

Děvčata včera jsem byla 5 den po ET. OPU bylo 14.9. a ET 18.9. a měli jsme hatching…a už jsem to zabalila…že to nevyšlo…hrabe mi slušně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
24.9.12 20:00

@jaket chápu tě, jak ti je, taky jsem byla pak pěkně mimo mísu :?, ale možná je to fakt ještě brzo na to, aby bylo něco na testu vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
24.9.12 20:06

@Janis69 No testnu ve čtvrtek a to už budu brát jako bernou minci bylo by to 9 den po ET.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí