IVF únor 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
95
15.3.11 08:33

l

Příspěvek upraven 30.03.12 v 11:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
15.3.11 09:02
anekke píše:
Nee, jinak jsem nemela nic … na KET se stimuluje Ultrogestanem a Estrimaxem … beru celkem 15 prasku denne, takze je to mazec, takova mala svacinka, i kdyby se chtela perioda protlacit, tak nema sanci :-) … nekde jsem cetla, ze pokud (tim myslim na vas holky) se do 10 dne nedostavi menzes, tak jste z nejhorsiho venku … ja toho fakt zobu hodne, takze se do teto statistiky nemohu zaclenit :-)
:-D to máš teda doma jak v lékárně :-D a všechno to jíš nebo zavádíš?
mám z nás taky radost, že nešpiníme ani nic podobnýho… :-) jen jsem si myslela, že to přes ten Crinone ani nemůže projít, ale to je prej individuální :think: teď ještě jde o to, jak se ty naše embrijka vyvíjí, snad krásně rostou :potlesk:
Tak to u Tebe vypadá taky dobře, když nešpiníš :palec: Kolikátý jsi den po KET? Nechceš si dát popisek? :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
15.3.11 10:18

l

Příspěvek upraven 30.03.12 v 11:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5323
15.3.11 12:21

Ženyyyyyyyyyyyy :dance: tak to ráda čtu!! vše :dance:
Anekke na zítra držím všechno, co můžu :mrgreen: a věřím, že to bude pro vás obě úspěšný den!! kočky moje, teď jste mi úplně zvedly náladu! Já snad zítřku nedospím za vás.. všechny jsme tedy přečkaly kritický 10 den a nešpiníme, to je super!
Já zavádím 4 tabelty ultroše a píchám jednou denně Fraxiparin - jinak Mafi, ten fraxiparin prostě modřinky dělá, ale kromě toho, že to není vzhledově úplně hezký, to nijak neubližuje. Taky se mi někdy podaří píchnout dobře a minimálně maličká modřina je. Důležité je: nedržet nařasenou kůži, když vyndaváš jehlu a po aplikaci té tekutiny nechat jehličku ještě tak 10-15 vteřin v bříšku a pak teprve vytahovat. Tímto minimalizuješ modřiny :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
15.3.11 16:32
anekke píše:
Dnes 13. den :-) … mam Ultrogestan 3× denne dve tabletky plus 2 tablety na noc zavadet, 5 tabletek Estrimaxu normalne a jeste neco proti srazlivosti krve … :-) ´je to slusny … uz to chci mit za sebou, ale naopak se vysledku bojim … nevim, jsem takova nahlodana, ze me neboli prsa, je to takovy prvni priznak … uvidime … zitra padne ortel :-)

anekke neblázni, spoustu holek nebolí prsa v těhotenství, to nemusí vůbec nic znamenat. Mě taky nebolí, tak neboj :-) zítra držím pěsti, bude to boj :palec: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
15.3.11 16:34
memka píše: Ženyyyyyyyyyyyy :dance: tak to ráda čtu!! vše :dance:
Anekke na zítra držím všechno, co můžu :mrgreen: a věřím, že to bude pro vás obě úspěšný den!! kočky moje, teď jste mi úplně zvedly náladu! Já snad zítřku nedospím za vás.. všechny jsme tedy přečkaly kritický 10 den a nešpiníme, to je super!
Já zavádím 4 tabelty ultroše a píchám jednou denně Fraxiparin - jinak Mafi, ten fraxiparin prostě modřinky dělá, ale kromě toho, že to není vzhledově úplně hezký, to nijak neubližuje. Taky se mi někdy podaří píchnout dobře a minimálně maličká modřina je. Důležité je: nedržet nařasenou kůži, když vyndaváš jehlu a po aplikaci té tekutiny nechat jehličku ještě tak 10-15 vteřin v bříšku a pak teprve vytahovat. Tímto minimalizuješ modřiny :palec:

Memko děkujeme za palečky, taky na Tebe budeme v pátek myslet :palec:
jinak díky za rady k píchání, vyzkouším :lol: jinak vím, že to ničemu nevadí, jen mám hrůzu z toho, že se před někým vysleču, kdo neví o IVF a bude koukat, co to má. Když jsem měla jednu, tak jsem si říkala, že to omluvím, že mě kousl synovec do břicha, ale teď? To by musel být hlodavec :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
15.3.11 17:31
skritek Petra píše:
Ahoj holcinky,

tak jak se vsem dari? Vubec nevim, jak je to s vami, nejak se nemuzu docist, kdo ze ted na co ceka a v jakem je stadiu :)

Zdravim vas z Orlanda, je tady nadherne, slunicko, teplo, v sobotu ficim do noveho zabavniho parku Harryho Pottera, joj, budu jak male dite, nemuzu se dockat :) … nevim, jak bych zvladala horske drahy s briskem, tak je fajn, ze si to alespon ted muzu poradne uzit :)

papa

Ahoj Peti,

jsem moc rada, ze se Ti dobre dari a uzivas si u amiku :mrgreen: Mej se moc hezky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
15.3.11 17:32
anekke píše: ..vubec jsem ale na nas hrda, ze jsme to vydrzely, myslim, ze tohle dokazal malokdo :palec: [/citace

Ahoj Anekke - moooc hezky receno :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
15.3.11 17:50

Holky,

drzim vam pesticky at vam to zitra a v patek vyjde :kytka:

Strasne rada si vas ctu - ale co se tyce novinek, tak ja mam porad jen Dipherelin - dlouhy protokol je opravdu dlouhy - takze to tak nejak nechavam plynout… Jinak manzel uz picha jak profesionalni sestricka - ani krev netece :mrgreen: jenom mi prijde, ze kdyz vytahne jehlu, tak to za chvilku zacne pobolivat a mistecko trochu tvrdne - asi jak se „vstrebava“ ta latka…

jeste jedna pozn. - kdopak mel dlouhy protokol - memko? pichat jsem si zacala uz v predchozim cyklu a ted je ta MS hrozna - v sobotu jsem skoro ani z postele nevylezla - hodne krvacim - uplne jinak nez obvykle a hlavne je to vetsinou takova ta jasne cervena krev - ne tmava… no snad se to spravi - jinak asi vykrvacim… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
15.3.11 17:57
Stenatko02 píše:
Holky,

Strasne rada si vas ctu - ale co se tyce novinek, tak ja mam porad jen Dipherelin - dlouhy protokol je opravdu dlouhy - takze to tak nejak nechavam plynout… Jinak manzel uz picha jak profesionalni sestricka - ani krev netece :mrgreen: jenom mi prijde, ze kdyz vytahne jehlu, tak to za chvilku zacne pobolivat a mistecko trochu tvrdne - asi jak se „vstrebava“ ta latka…

jeste jedna pozn. - kdopak mel dlouhy protokol - memko? pichat jsem si zacala uz v predchozim cyklu a ted je ta MS hrozna - v sobotu jsem skoro ani z postele nevylezla - hodne krvacim - uplne jinak nez obvykle a hlavne je to vetsinou takova ta jasne cervena krev - ne tmava… no snad se to spravi - jinak asi vykrvacim… :-(

Ahoj štěňátko :mavam: děkujeme moc za povzbuzení :-) tak už se Ti to přehouplo a jsi v cyklu, kterej bude ten pravej? Tak za 2 týdny bude OPU?
Já nemám zkušenosti s dlouhým protokolem, tak promiň za otázky, každopádně držím pěsti, ať ty bolesti u MS stojí za to a budeš mít krásný zralý vajíčka :wink: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5323
15.3.11 18:30

Ahoj štěňátko :)
já jsem sice měla dlouhý protokol, ale hormony do bříška jsem začala píchat až po menzes a od té doby jsem ještě další nedostala :lol: takže ti neodpovím ani já :think: jak jsi na tom tedy ty? máš už představu o termínu OPU?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
15.3.11 20:50
Stenatko02 píše:
Holky,

jeste jedna pozn. - kdopak mel dlouhy protokol - memko? pichat jsem si zacala uz v predchozim cyklu a ted je ta MS hrozna - v sobotu jsem skoro ani z postele nevylezla - hodne krvacim - uplne jinak nez obvykle a hlavne je to vetsinou takova ta jasne cervena krev - ne tmava… no snad se to spravi - jinak asi vykrvacim… :-(

já jsem měla dlouhý protokol, už jsem to jednou říkala, připadal mi nekonečný. Menzes jsem dostala o dva dny později než normálně ale neměla jsem ho silnější. A injekce jsem si píchala jedny (nemůžu si vzpomenou na název od 18.DC předchozího měsíce a od druhého dne MS jsem přidala k tomu ještě klasickou stimulaci puregonem. Držím ti pěstičky. Teď ti to už trošku bude ubíhat do OPU. :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
16.3.11 10:32

Hezký den všem holky:-) za chvíli si jedu pro výsledky, tak jsem na vás mrkla a zatím žádné zprávy :think:
Anekke už něco víš? Napiš, držím moc moc pěsti :palec: :lol:
Ráno mi řekly sestřičky, že jsme dnes 4 a ani jedna jsem si nedělaly test a ani jedna nešpinila, tak že jsou zvědavé, jak to dopadne. No to já panebože už takýýýý :-P :roll: tfuuj tfuuj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5323
16.3.11 11:26

Taky to tady sleduji a zatím žádné zprávy.. Anekke psala, že bude vědět výsledky do hodiny, tak teď někde asi slaví :lol: a Mafi v 11.30, to je za chvilinku :dance: tak holky, jsem s vámi a moc dlouho mě nenapínejte :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5323
16.3.11 12:59

Tak a teď už slavíte obě a mě v tom napětí necháváte samotnou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie