Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
anekke píše:
Nee, jinak jsem nemela nic … na KET se stimuluje Ultrogestanem a Estrimaxem … beru celkem 15 prasku denne, takze je to mazec, takova mala svacinka, i kdyby se chtela perioda protlacit, tak nema sanci… nekde jsem cetla, ze pokud (tim myslim na vas holky) se do 10 dne nedostavi menzes, tak jste z nejhorsiho venku … ja toho fakt zobu hodne, takze se do teto statistiky nemohu zaclenit
Ženyyyyyyyyyyyy
tak to ráda čtu!! vše ![]()
Anekke na zítra držím všechno, co můžu
a věřím, že to bude pro vás obě úspěšný den!! kočky moje, teď jste mi úplně zvedly náladu! Já snad zítřku nedospím za vás.. všechny jsme tedy přečkaly kritický 10 den a nešpiníme, to je super!
Já zavádím 4 tabelty ultroše a píchám jednou denně Fraxiparin - jinak Mafi, ten fraxiparin prostě modřinky dělá, ale kromě toho, že to není vzhledově úplně hezký, to nijak neubližuje. Taky se mi někdy podaří píchnout dobře a minimálně maličká modřina je. Důležité je: nedržet nařasenou kůži, když vyndaváš jehlu a po aplikaci té tekutiny nechat jehličku ještě tak 10-15 vteřin v bříšku a pak teprve vytahovat. Tímto minimalizuješ modřiny ![]()
anekke píše:
Dnes 13. den… mam Ultrogestan 3× denne dve tabletky plus 2 tablety na noc zavadet, 5 tabletek Estrimaxu normalne a jeste neco proti srazlivosti krve …
´je to slusny … uz to chci mit za sebou, ale naopak se vysledku bojim … nevim, jsem takova nahlodana, ze me neboli prsa, je to takovy prvni priznak … uvidime … zitra padne ortel
anekke neblázni, spoustu holek nebolí prsa v těhotenství, to nemusí vůbec nic znamenat. Mě taky nebolí, tak neboj
zítra držím pěsti, bude to boj
![]()
memka píše: Ženyyyyyyyyyyyytak to ráda čtu!! vše
Anekke na zítra držím všechno, co můžua věřím, že to bude pro vás obě úspěšný den!! kočky moje, teď jste mi úplně zvedly náladu! Já snad zítřku nedospím za vás.. všechny jsme tedy přečkaly kritický 10 den a nešpiníme, to je super!
Já zavádím 4 tabelty ultroše a píchám jednou denně Fraxiparin - jinak Mafi, ten fraxiparin prostě modřinky dělá, ale kromě toho, že to není vzhledově úplně hezký, to nijak neubližuje. Taky se mi někdy podaří píchnout dobře a minimálně maličká modřina je. Důležité je: nedržet nařasenou kůži, když vyndaváš jehlu a po aplikaci té tekutiny nechat jehličku ještě tak 10-15 vteřin v bříšku a pak teprve vytahovat. Tímto minimalizuješ modřiny
Memko děkujeme za palečky, taky na Tebe budeme v pátek myslet ![]()
jinak díky za rady k píchání, vyzkouším
jinak vím, že to ničemu nevadí, jen mám hrůzu z toho, že se před někým vysleču, kdo neví o IVF a bude koukat, co to má. Když jsem měla jednu, tak jsem si říkala, že to omluvím, že mě kousl synovec do břicha, ale teď? To by musel být hlodavec ![]()
skritek Petra píše:
Ahoj holcinky,tak jak se vsem dari? Vubec nevim, jak je to s vami, nejak se nemuzu docist, kdo ze ted na co ceka a v jakem je stadiu
Zdravim vas z Orlanda, je tady nadherne, slunicko, teplo, v sobotu ficim do noveho zabavniho parku Harryho Pottera, joj, budu jak male dite, nemuzu se dockat
papa… nevim, jak bych zvladala horske drahy s briskem, tak je fajn, ze si to alespon ted muzu poradne uzit
Ahoj Peti,
jsem moc rada, ze se Ti dobre dari a uzivas si u amiku
Mej se moc hezky…
anekke píše: ..vubec jsem ale na nas hrda, ze jsme to vydrzely, myslim, ze tohle dokazal malokdo[/citace
Ahoj Anekke - moooc hezky receno
Holky,
drzim vam pesticky at vam to zitra a v patek vyjde ![]()
Strasne rada si vas ctu - ale co se tyce novinek, tak ja mam porad jen Dipherelin - dlouhy protokol je opravdu dlouhy - takze to tak nejak nechavam plynout… Jinak manzel uz picha jak profesionalni sestricka - ani krev netece
jenom mi prijde, ze kdyz vytahne jehlu, tak to za chvilku zacne pobolivat a mistecko trochu tvrdne - asi jak se „vstrebava“ ta latka…
jeste jedna pozn. - kdopak mel dlouhy protokol - memko? pichat jsem si zacala uz v predchozim cyklu a ted je ta MS hrozna - v sobotu jsem skoro ani z postele nevylezla - hodne krvacim - uplne jinak nez obvykle a hlavne je to vetsinou takova ta jasne cervena krev - ne tmava… no snad se to spravi - jinak asi vykrvacim… ![]()
Stenatko02 píše:
Holky,drzim vam pesticky at vam to zitra a v patek vyjde
Strasne rada si vas ctu - ale co se tyce novinek, tak ja mam porad jen Dipherelin - dlouhy protokol je opravdu dlouhy - takze to tak nejak nechavam plynout… Jinak manzel uz picha jak profesionalni sestricka - ani krev netece
jeste jedna pozn. - kdopak mel dlouhy protokol - memko? pichat jsem si zacala uz v predchozim cyklu a ted je ta MS hrozna - v sobotu jsem skoro ani z postele nevylezla - hodne krvacim - uplne jinak nez obvykle a hlavne je to vetsinou takova ta jasne cervena krev - ne tmava… no snad se to spravi - jinak asi vykrvacim…jenom mi prijde, ze kdyz vytahne jehlu, tak to za chvilku zacne pobolivat a mistecko trochu tvrdne - asi jak se „vstrebava“ ta latka…
Ahoj štěňátko
děkujeme moc za povzbuzení
tak už se Ti to přehouplo a jsi v cyklu, kterej bude ten pravej? Tak za 2 týdny bude OPU?
Já nemám zkušenosti s dlouhým protokolem, tak promiň za otázky, každopádně držím pěsti, ať ty bolesti u MS stojí za to a budeš mít krásný zralý vajíčka
![]()
Ahoj štěňátko ![]()
já jsem sice měla dlouhý protokol, ale hormony do bříška jsem začala píchat až po menzes a od té doby jsem ještě další nedostala
takže ti neodpovím ani já
jak jsi na tom tedy ty? máš už představu o termínu OPU?
Stenatko02 píše:
Holky,drzim vam pesticky at vam to zitra a v patek vyjde
jeste jedna pozn. - kdopak mel dlouhy protokol - memko? pichat jsem si zacala uz v predchozim cyklu a ted je ta MS hrozna - v sobotu jsem skoro ani z postele nevylezla - hodne krvacim - uplne jinak nez obvykle a hlavne je to vetsinou takova ta jasne cervena krev - ne tmava… no snad se to spravi - jinak asi vykrvacim…jenom mi prijde, ze kdyz vytahne jehlu, tak to za chvilku zacne pobolivat a mistecko trochu tvrdne - asi jak se „vstrebava“ ta latka…
já jsem měla dlouhý protokol, už jsem to jednou říkala, připadal mi nekonečný. Menzes jsem dostala o dva dny později než normálně ale neměla jsem ho silnější. A injekce jsem si píchala jedny (nemůžu si vzpomenou na název od 18.DC předchozího měsíce a od druhého dne MS jsem přidala k tomu ještě klasickou stimulaci puregonem. Držím ti pěstičky. Teď ti to už trošku bude ubíhat do OPU.
![]()
Hezký den všem holky:-) za chvíli si jedu pro výsledky, tak jsem na vás mrkla a zatím žádné zprávy ![]()
Anekke už něco víš? Napiš, držím moc moc pěsti
![]()
Ráno mi řekly sestřičky, že jsme dnes 4 a ani jedna jsem si nedělaly test a ani jedna nešpinila, tak že jsou zvědavé, jak to dopadne. No to já panebože už takýýýý
tfuuj tfuuj
Taky to tady sleduji a zatím žádné zprávy.. Anekke psala, že bude vědět výsledky do hodiny, tak teď někde asi slaví
a Mafi v 11.30, to je za chvilinku
tak holky, jsem s vámi a moc dlouho mě nenapínejte ![]()
Tak a teď už slavíte obě a mě v tom napětí necháváte samotnou ![]()