Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Určitě celková, je to jen krátkodobě ![]()
Vy jste teda nemusely mít předoperační vyšetření? Zní to hrozně, ale je to jen krev a moč. Jinak nic:-)
Mafinna píše:
Určitě celková, je to jen krátkodoběVy jste teda nemusely mít předoperační vyšetření? Zní to hrozně, ale je to jen krev a moč. Jinak nic:-)
Mafi, Ty jsi srandovni, ctes, co piseme? Ja a Carmen jsme predoperacni nemeli, ostatni holciny jo
… zalezi, co Ti reknou v CARu
.. vsak si tam brnkni ![]()
Právě, že mi říkali, že to trvá do 10 minut a tak se dá dát i něco jen jako na oblbnutí. Ale když já nevím, myslela jsem, že bych tělo netrápily narkózou, ale když zas říkate, že je to lepší. ![]()
No, uvidíme. Zatím mám ještě čas.
Vy jste strašně rychlý
já než vám odepíšu, tak vy už jste u jinýho tematu, u toho se fakt nedá pracovat ![]()
Jeste se zeptam - myslite, ze je normalni mit pri zahnizdovani zvysenou teplotu? Je to dobre nebo spatne? ![]()
Mafinna píše:
Vy jste strašně rychlýjá než vám odepíšu, tak vy už jste u jinýho tematu, u toho se fakt nedá pracovat
presne .. uz jsem parkrat rikala, ze cekam kazdou chvili, kdy mi klient tuhletu stranku zablokuje, jelikoz „moc“ produktivni posledni dobou vazne nejsem ![]()
Carmen6 píše:
Jeste se zeptam - myslite, ze je normalni mit pri zahnizdovani zvysenou teplotu? Je to dobre nebo spatne?
to je velmi dobre, ja ji mam doted ![]()
Mafinna píše:
Určitě celková, je to jen krátkodoběVy jste teda nemusely mít předoperační vyšetření? Zní to hrozně, ale je to jen krev a moč. Jinak nic:-)
nn, v nasem CARu to nechteli ![]()
skritek Petra píše:Carmen6 píše:to je velmi dobre, ja ji mam doted
Jeste se zeptam - myslite, ze je normalni mit pri zahnizdovani zvysenou teplotu? Je to dobre nebo spatne?
tak to jsi me uklidnila
vcera vecer mi manzel rika, ze uplne horim, pry at nespalim nase bublinky ![]()
Jen tak pro info: tusim 10.-13.3. je v Brne veletrh s detskyma vecma PRO DITE. To jen tak, kdybyste se chtely odreagovat ![]()
Ejva píše:
Carmen, díky za info, ale pro mě je to ještě pasé
pro nas taky, ale po detskych vecech a knizkach koukame uz nekolik let ![]()
Carmen6 píše:
Jen tak pro info: tusim 10.-13.3. je v Brne veletrh s detskyma vecma PRO DITE. To jen tak, kdybyste se chtely odreagovat
holky ja se taaaaak drzim neco nekoupit - ted me pokousis
- vis jak, 5. tyden - to je jeste vse hodne nejiste, trosku se bojim potratu - to vse muze byt do cca 12. tydne obvykle, tak se drzim, at vydrzim s nakupama alespon do dubna
… no uvidime, nejradeji bych natahla na sebe nejake leginy a vytahlou kosili - jakoze jsem „desne“ v ocekavani a do ruky si vrazila tasku z „mothercare“ - jakoze desne nakupuju pro tech 5 deti, co nas ceka
![]()
já si právě takové věci zakazuju, jako třeba dívat se na kočárky, který je pěkný atd. kupuju jen synovcům a neteřím, ale na své budoucí děti vůbec nemyslím v reálné podobě, takže zatím ještě nic. Ale věřím Peti, že až budu jednou vědět, že jsem těhotná, tak to taky bude na začátku těžké nic nekupovat a nedívat se na něco. Jak píšeš, do 12-ho týdne je riziko vysoké, ale neboj, ty to určitě zvládneš. Takže už klidně něco kup ![]()
Ejva píše:
já si právě takové věci zakazuju, jako třeba dívat se na kočárky, který je pěkný atd. kupuju jen synovcům a neteřím, ale na své budoucí děti vůbec nemyslím v reálné podobě, takže zatím ještě nic. Ale věřím Peti, že až budu jednou vědět, že jsem těhotná, tak to taky bude na začátku těžké nic nekupovat a nedívat se na něco. Jak píšeš, do 12-ho týdne je riziko vysoké, ale neboj, ty to určitě zvládneš. Takže už klidně něco kup
nezlob, nekoupim
… jsem trooosku poverciva, tak si rikam, ze to vazne musim vydrzet
… ale sranda, ja vetsinou nakupuji on-line, jelikoz jsem porad mimo CR … a tak uz mam vytvorene nakupni kosiky na plno strankach a az bude duben, tak jen tuknu na „prejit k zaplaceni“
… ale do te doby nic ![]()
je, decka a uz jsem vam rekla, ze pokud vse dobre dopadne, ze budeme rodit v kanade? fakt nam s manzou hrabe, ale vypada to, ze se v zari stehujeme na rok do kanady ![]()