IVF únor 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
387
24.2.11 10:21

Určitě celková, je to jen krátkodobě :-)

Vy jste teda nemusely mít předoperační vyšetření? Zní to hrozně, ale je to jen krev a moč. Jinak nic:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
24.2.11 10:22
Mafinna píše:
Určitě celková, je to jen krátkodobě :-)Vy jste teda nemusely mít předoperační vyšetření? Zní to hrozně, ale je to jen krev a moč. Jinak nic:-)

Mafi, Ty jsi srandovni, ctes, co piseme? Ja a Carmen jsme predoperacni nemeli, ostatni holciny jo :) … zalezi, co Ti reknou v CARu :) .. vsak si tam brnkni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.2.11 10:23

Právě, že mi říkali, že to trvá do 10 minut a tak se dá dát i něco jen jako na oblbnutí. Ale když já nevím, myslela jsem, že bych tělo netrápily narkózou, ale když zas říkate, že je to lepší. :think:
No, uvidíme. Zatím mám ještě čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
24.2.11 10:24

Vy jste strašně rychlý :-D já než vám odepíšu, tak vy už jste u jinýho tematu, u toho se fakt nedá pracovat :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
24.2.11 10:26

Jeste se zeptam - myslite, ze je normalni mit pri zahnizdovani zvysenou teplotu? Je to dobre nebo spatne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
24.2.11 10:26
Mafinna píše:
Vy jste strašně rychlý :-D já než vám odepíšu, tak vy už jste u jinýho tematu, u toho se fakt nedá pracovat :-P

presne .. uz jsem parkrat rikala, ze cekam kazdou chvili, kdy mi klient tuhletu stranku zablokuje, jelikoz „moc“ produktivni posledni dobou vazne nejsem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
24.2.11 10:27
Carmen6 píše:
Jeste se zeptam - myslite, ze je normalni mit pri zahnizdovani zvysenou teplotu? Je to dobre nebo spatne? :think:

to je velmi dobre, ja ji mam doted :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
24.2.11 10:27
Mafinna píše:
Určitě celková, je to jen krátkodobě :-)Vy jste teda nemusely mít předoperační vyšetření? Zní to hrozně, ale je to jen krev a moč. Jinak nic:-)

nn, v nasem CARu to nechteli :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
24.2.11 10:30
skritek Petra píše:
Carmen6 píše:
Jeste se zeptam - myslite, ze je normalni mit pri zahnizdovani zvysenou teplotu? Je to dobre nebo spatne? :think:
to je velmi dobre, ja ji mam doted :)

tak to jsi me uklidnila :huban: vcera vecer mi manzel rika, ze uplne horim, pry at nespalim nase bublinky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
24.2.11 10:31

Jen tak pro info: tusim 10.-13.3. je v Brne veletrh s detskyma vecma PRO DITE. To jen tak, kdybyste se chtely odreagovat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
24.2.11 10:33

Carmen, díky za info, ale pro mě je to ještě pasé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
24.2.11 10:34
Ejva píše:
Carmen, díky za info, ale pro mě je to ještě pasé

pro nas taky, ale po detskych vecech a knizkach koukame uz nekolik let :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
24.2.11 10:37
Carmen6 píše:
Jen tak pro info: tusim 10.-13.3. je v Brne veletrh s detskyma vecma PRO DITE. To jen tak, kdybyste se chtely odreagovat :wink:

holky ja se taaaaak drzim neco nekoupit - ted me pokousis :) - vis jak, 5. tyden - to je jeste vse hodne nejiste, trosku se bojim potratu - to vse muze byt do cca 12. tydne obvykle, tak se drzim, at vydrzim s nakupama alespon do dubna :) … no uvidime, nejradeji bych natahla na sebe nejake leginy a vytahlou kosili - jakoze jsem „desne“ v ocekavani a do ruky si vrazila tasku z „mothercare“ - jakoze desne nakupuju pro tech 5 deti, co nas ceka :) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
24.2.11 10:40

já si právě takové věci zakazuju, jako třeba dívat se na kočárky, který je pěkný atd. kupuju jen synovcům a neteřím, ale na své budoucí děti vůbec nemyslím v reálné podobě, takže zatím ještě nic. Ale věřím Peti, že až budu jednou vědět, že jsem těhotná, tak to taky bude na začátku těžké nic nekupovat a nedívat se na něco. Jak píšeš, do 12-ho týdne je riziko vysoké, ale neboj, ty to určitě zvládneš. Takže už klidně něco kup :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
24.2.11 10:44
Ejva píše:
já si právě takové věci zakazuju, jako třeba dívat se na kočárky, který je pěkný atd. kupuju jen synovcům a neteřím, ale na své budoucí děti vůbec nemyslím v reálné podobě, takže zatím ještě nic. Ale věřím Peti, že až budu jednou vědět, že jsem těhotná, tak to taky bude na začátku těžké nic nekupovat a nedívat se na něco. Jak píšeš, do 12-ho týdne je riziko vysoké, ale neboj, ty to určitě zvládneš. Takže už klidně něco kup :palec:

nezlob, nekoupim :) … jsem trooosku poverciva, tak si rikam, ze to vazne musim vydrzet :) … ale sranda, ja vetsinou nakupuji on-line, jelikoz jsem porad mimo CR … a tak uz mam vytvorene nakupni kosiky na plno strankach a az bude duben, tak jen tuknu na „prejit k zaplaceni“ :) … ale do te doby nic :)

je, decka a uz jsem vam rekla, ze pokud vse dobre dopadne, ze budeme rodit v kanade? fakt nam s manzou hrabe, ale vypada to, ze se v zari stehujeme na rok do kanady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí