IVF únor 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1382
24.2.11 10:44

Hm, tak mi ted psali z CARu, ze to nase treti embryjkko nebylo vhodne na zmrazeni… :cry: ted se strasne bojime o ty dva v brisku. Kdyz se toto prestalo vyvijet, tak se bojime, aby to nevzdali i ti nasi 2 cipisci. Takhle to bylo i minule, 6. den po OPU mi napsali, ze nebylo vhodne na zmrazeni a pak se broucci v brisku dal nevyvijeli. Holky, ja se strasne bojim, ze to zase nevyjde :cry: :cry: ja vim, musim verit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
24.2.11 10:46

Peti, to jsi nam nerikala, to je super, hned bych taky jela :palec: co vas k tomu vede?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
24.2.11 10:47
Carmen6 píše:
Hm, tak mi ted psali z CARu, ze to nase treti embryjkko nebylo vhodne na zmrazeni… :cry: ted se strasne bojime o ty dva v brisku. Kdyz se toto prestalo vyvijet, tak se bojime, aby to nevzdali i ti nasi 2 cipisci. Takhle to bylo i minule, 6. den po OPU mi napsali, ze nebylo vhodne na zmrazeni a pak se broucci v brisku dal nevyvijeli. Holky, ja se strasne bojim, ze to zase nevyjde :cry: :cry: ja vim, musim verit…

zlatinko, neboj se, ja byt embryjkem, tak se mi vice libi v brisku nez ve zkumavce, tak proto, vis :) .. neboj, v brisku je jim hezky, teplo, pekne je krmis utrosem, dobre jim varis, hezky na ne myslis, to vse se pocita, nemysli si! … musis verit a hlavne zustat pozitivni, carmen, ja na tebe spoleham!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
24.2.11 10:50
skritek Petra píše:
Carmen6 píše:
Hm, tak mi ted psali z CARu, ze to nase treti embryjkko nebylo vhodne na zmrazeni… :cry: ted se strasne bojime o ty dva v brisku. Kdyz se toto prestalo vyvijet, tak se bojime, aby to nevzdali i ti nasi 2 cipisci. Takhle to bylo i minule, 6. den po OPU mi napsali, ze nebylo vhodne na zmrazeni a pak se broucci v brisku dal nevyvijeli. Holky, ja se strasne bojim, ze to zase nevyjde :cry: :cry: ja vim, musim verit…
zlatinko, neboj se, ja byt embryjkem, tak se mi vice libi v brisku nez ve zkumavce, tak proto, vis :) .. neboj, v brisku je jim hezky, teplo, pekne je krmis utrosem, dobre jim varis, hezky na ne myslis, to vse se pocita, nemysli si! … musis verit a hlavne zustat pozitivni, carmen, ja na tebe spoleham!

ja vim, vim, musim verit, dekuju za povzbuzeni… :hug: trosku me uklidnuje ta moje teplota a pichani, snad to bude dobry :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
24.2.11 10:51
Carmen6 píše:
skritek Petra píše:
Carmen6 píše:
ja vim, vim, musim verit, dekuju za povzbuzeni… :hug: trosku me uklidnuje ta moje teplota a pichani, snad to bude dobry :srdce:

presne tak, to jsem ti jeste chtela napsat, vzdyt mas vsechny priznaky uspesneho hnizdeni, tak vazne, nevzdavat to! :)

meli jste lepidlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
24.2.11 10:53

Carmen neblázni, to přece nemusí vůbec nic znamenat. Přesně jak píše Peťa, u Tebe se jim musí líbit daleko víc. Všechno dobře dopadne neboooj :wink: na špatnou náladu je vždycky času dost a uvidíš, že už zmrzlíky nebudeš potřebovat :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
24.2.11 10:53
Carmen6 píše:
Peti, to jsi nam nerikala, to je super, hned bych taky jela :palec: co vas k tomu vede?

ale, prosim te, manza tam ma dalsi pokracovani projektu a my jsme vzdycky chteli vyjet do kanady na nejakou dobu, je to nadherna zeme … takze ted je k tomu prilezitost jako hrom, zkusit si to na rok, hezky si tam odpocinout a pak se vratit do prahy s cipiskama s kanadskymi pasy :) .. no je to sranda, kdyby to vyslo, tak bychom bylo mooooc radi :) … ale uvidi se, jeste nic neni v kameni vytesano :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
24.2.11 10:56
Mafinna píše:
Carmen neblázni, to přece nemusí vůbec nic znamenat. Přesně jak píše Peťa, u Tebe se jim musí líbit daleko víc. Všechno dobře dopadne neboooj :wink: na špatnou náladu je vždycky času dost a uvidíš, že už zmrzlíky nebudeš potřebovat :-D

tak tak tak tak, presne tak! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
24.2.11 10:58

Holky, moc dekuju za podporu, jste zlate :hug:

Peti, jake lepidlo? 8-o ta Kanada zni strasne super, aspon bude mit cipisek dobrodruzo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
24.2.11 11:02
Carmen6 píše:
Holky, moc dekuju za podporu, jste zlate :hug:Peti, jake lepidlo? 8-o ta Kanada zni strasne super, aspon bude mit cipisek dobrodruzo :mrgreen:

no, nam navrhli „lepidlo“ pri transferu, kdy se ty embryjka v necem namoci, nez ti jen tam hodi - neco jako lepidlo, stalo to 900Kc, ale jak rikam, kaslem na to, kdyz uz jsme se do toho IVF dali … a tim ti je „prilepi“, tak nam je nalepili a hotovo :)

ale, kdo vi, jestli to opravdu funguje, nedes se, jestli zadne lepidlo nemas, mas vsechny priznaky uspesneho hnizdeni, tak neboj nic :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
24.2.11 11:05
ale, prosim te, manza tam ma dalsi pokracovani projektu a my jsme vzdycky chteli vyjet do kanady na nejakou dobu, je to nadherna zeme … takze ted je k tomu prilezitost jako hrom, zkusit si to na rok, hezky si tam odpocinout a pak se vratit do prahy s cipiskama s kanadskymi pasy :) .. no je to sranda, kdyby to vyslo, tak bychom bylo mooooc radi :) … ale uvidi se, jeste nic neni v kameni vytesano :)

To máte supeer, hned bych taky vyrazila. Kanada je nádherná :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
24.2.11 11:15

aha, to je zajimave, v zivote jsem o tom neslysela, ze by nejaka novinka? lepidlo jsme nemeli, tak uvidime, jestli budou bojovat i bez neho…snad jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
24.2.11 11:16

ahoooj krásný den všem přeji, tady se zas dějí věci :-D .
Kanada to je také náš sen, vypravit se tam a nějakou dobu tam zůstat, je tam krásná příroda a vůbec prý i příjemní lidé (teda dle známé co tam nějakou dobu pobývala).
Jinak k tomu předoperačnímu vyšetření, v Pronatalu ho vyžadují a to hned ten 2.DC, kdy se budou podepisovat papíry a budu dostávat stimulační injekce. Dokonce mám pocit, že na té žádosti pro obvodní MUDru tam stálo, že bez něj nebude stimulace zahájena :nevim:. A právě je to kvůli těm 5-20 minutám narkozy při OPU.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
24.2.11 11:19
Mafinna píše:
ale, prosim te, manza tam ma dalsi pokracovani projektu a my jsme vzdycky chteli vyjet do kanady na nejakou dobu, je to nadherna zeme … takze ted je k tomu prilezitost jako hrom, zkusit si to na rok, hezky si tam odpocinout a pak se vratit do prahy s cipiskama s kanadskymi pasy :) .. no je to sranda, kdyby to vyslo, tak bychom bylo mooooc radi :) … ale uvidi se, jeste nic neni v kameni vytesano :)
To máte supeer, hned bych taky vyrazila. Kanada je nádherná :-)

Mafi, pojed, budeme rodit nekde spolu v lesich u Indianu, ju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
24.2.11 11:27
Mafi, pojed, budeme rodit nekde spolu v lesich u Indianu, ju :) :-D my bysme se tam s manželem neuživili, ale jinka bych se tomu rozhodně nebránila :-P
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí