IVF únor 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1382
25.2.11 10:44
skritek Petra píše:
Carmen6 píše:
Ahoj holky :kytka:
dneska je krasne, sviti slunicko, ale manza mi zakazal chodit ven, abych nenachladla.

Ilco, veeeelikanska gratulace k //!!! :dance:

Meggy, taky studuju na MU, mam letos statnicovat. Chtela jsem puvodne v cervnu, ale necha to na zari, at zbytecne nestresuju bublinky v brisku.

Peti, to je fajn, ze uz je dobre a ze se uvidis s manzilkem :dance:

Mne uz je dneska taky lip, psychicky i fyzicky, pichani ustalo (ze by se uz zahnizdili?), ale jinak me boli celej clovek z toho, jak jsem doma a nemuzu cvicit. Jak ja bych potrebovala si trosku posilit telo, ale holt budu muset pockat :roll:

Ahoj Carmen, no rika se, ze hnizdi prvni 3 dny, tak snad uz ted bude lepe :) .. me taky zacalo byt lepe 4.-5. den po transferu :)

hezky se opatruj a moc doma „nepoletuj“ :) … manza ma pravdu :)

no vcera jsem myslela, ze mi bublinky snad propichnou bricho, jak moc pichaly:o) dneska zatim nic, tak doufam, ze uz jsou uhnizdeny, jak rikas :think: Poletovani po byte se moc nevyhnu, ono co ma clovek cely dny delat, ze… Ted me jeste zacalo trochu bolet v krku, tak to s tim venkem moc riskovat nechci. Ale vcera jsem si udelala trasny chute na cokoladovy dortik, tak se do neho o vikendu pustim 8-) pujdem nakoupit, tak aspon na chvilku vypadnu z bytu, trosku odreagovani, uz mi to leze na mozek :zed: Jak ja bych si strasne prala videt uz ty // :twisted: ten cas se tak vlece… :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
25.2.11 10:47
Carmen6 píše:
skritek Petra píše:
Carmen6 píše:
Ahoj holky :kytka:
dneska je krasne, sviti slunicko, ale manza mi zakazal chodit ven, abych nenachladla.

Ilco, veeeelikanska gratulace k //!!! :dance:

Meggy, taky studuju na MU, mam letos statnicovat. Chtela jsem puvodne v cervnu, ale necha to na zari, at zbytecne nestresuju bublinky v brisku.

Peti, to je fajn, ze uz je dobre a ze se uvidis s manzilkem :dance:

Mne uz je dneska taky lip, psychicky i fyzicky, pichani ustalo (ze by se uz zahnizdili?), ale jinak me boli celej clovek z toho, jak jsem doma a nemuzu cvicit. Jak ja bych potrebovala si trosku posilit telo, ale holt budu muset pockat :roll:

Ahoj Carmen, no rika se, ze hnizdi prvni 3 dny, tak snad uz ted bude lepe :) .. me taky zacalo byt lepe 4.-5. den po transferu :)

hezky se opatruj a moc doma „nepoletuj“ :) … manza ma pravdu :)
no vcera jsem myslela, ze mi bublinky snad propichnou bricho, jak moc pichaly:o) dneska zatim nic, tak doufam, ze uz jsou uhnizdeny, jak rikas :think: Poletovani po byte se moc nevyhnu, ono co ma clovek cely dny delat, ze… Ted me jeste zacalo trochu bolet v krku, tak to s tim venkem moc riskovat nechci. Ale vcera jsem si udelala trasny chute na cokoladovy dortik, tak se do neho o vikendu pustim 8-) pujdem nakoupit, tak aspon na chvilku vypadnu z bytu, trosku odreagovani, uz mi to leze na mozek :zed: Jak ja bych si strasne prala videt uz ty // :twisted: ten cas se tak vlece… :pocitac:

jo jo, to cekani na testovani je vazne silene :) .. vim, jak jsme tady s Alici sileli a kazdy den se zdal jako vecnost, ale vidis, Ilona uz ma dalnici v 9. dnu, tak treba muzes vyzkousek drive :), ale radeji pockej az na 14. den :) … oj, je to vecnost, co?

uzij si nakup a pozor na bacily!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
25.2.11 10:50

Jj, to cekani je vzdycky to nejhorsi na celem IVF :twisted: Ale super, ze ti to vyslo, aspon mame pred sebou dukaz, ze to nekdy i vyjde :-D Do 14. dne urcite nevydrzim, to si nedelam nadeje :lol: Jeste takovy dotazek - je normalni, aby me pichalo v trislech?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
25.2.11 10:57
Carmen6 píše:
Jj, to cekani je vzdycky to nejhorsi na celem IVF :twisted: Ale super, ze ti to vyslo, aspon mame pred sebou dukaz, ze to nekdy i vyjde :-D Do 14. dne urcite nevydrzim, to si nedelam nadeje :lol: Jeste takovy dotazek - je normalni, aby me pichalo v trislech?

clovece, trisla, to je podivne, to je spise z neceho jineho :) … jestli vy jste se nenamohli s manzelem pri jinych aktivitach, to me obcas v trislech bodalo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5323
25.2.11 11:24

Ahoj holky.. tak jsem se k vam prisla pridat take, sice nestiham IVF v unoru, ale jdu na odber oocytu 1.3. :) vezmete me mezi sebe? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
25.2.11 11:30
memka píše:
Ahoj holky.. tak jsem se k vam prisla pridat take, sice nestiham IVF v unoru, ale jdu na odber oocytu 1.3. :) vezmete me mezi sebe? :kytka:

to vis, ze jo :) … vitej, pridej si „podpis“, at se lepe orientujeme :) … a hlavne, preji moc, at to dobre vse vyjde, at najdou co nejvice krasnych folikulku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5323
25.2.11 11:41

jejda „pridej si podpis“… copak ze to je? :D jdu hledat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
25.2.11 11:44
memka píše:
jejda „pridej si podpis“… copak ze to je? :D jdu hledat..

:) .. nahore, vedle ikonky „me zpravy“ mas ikonku „nastaveni“ … klikni na ni, uplne dole sjed a tam je podpis, napis si treba „jsem modra postolka“ a uloz :) … a to se vzdy bude zobrazovat (musis mi kliknuto u diskuzi - zobrazovat podpisy - ), kdyz neco napises a tak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5323
25.2.11 11:54

jsi sikulka :palec: podle tveho popisu to zvadla i blondyna :-D tak, abych to nezamluvila.. moc blahopreji, ze se vam to podarilo, ted aby vse bylo jak ma ;) a jsou tam dve srdicka nebo jedno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
25.2.11 11:55

ahoj memko :mavam:
já taky teprve stimuluji a to zatím jen nosní sprej, injekce začnu až příští týden asi v pátek, takže mi odběr vycháhí cca kolem 18.3. a taky už tady s holkama diskutuju hooodně dlouho. Je to strašně fajn diskuse, hodně se tady nasměju :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5323
25.2.11 11:59

ahoj ejvi, jsem rada, ze me berete mezi sebe :huban: ja jsem s ten nosni sprej vubec nemela.. u nas je problem u manzela, takze nam rekli jestli - tak jedine ICSI. Takze jsem dostala 31.1. nejakou injekci na utlumeni hormonu a po menzes jsem zacala 17.2. pichat gonal do briska a v utery jdu tedy na ten odber :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5323
25.2.11 12:02

koukam Ejvi, ze uz toho mas dost za sebou.. :) takze to je jasny, ted se to povede, zaslouzis uz si to :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
25.2.11 12:04

Ahoj Memko, vitam te u nas :mavam: to se nam to tady pekne rozrusta :palec:

Peti, pokud mas na mysli to, co ja, tak to nehrozi, neprovozovali jsme to uz hodne dlouho :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5323
25.2.11 12:06

ahoj Carmen :mavam: děkuji.. a drzim palecky!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
25.2.11 12:42

Ahoj holciny, tak hlasim, ze krvaceni pokracuje a opet cerstva krev, na nevim, kde mi tam co praska porad (mam podezreni na praskani cevek jak se mi to tam roztahuje) … no uvidime proste, hlavne klidek, ze jo :)

Memko, zatim nevime, mame kontrolu 4.3., tak se dozvime jestli jsou dva ci jeden a jestli vubec neco, jelikoz ted krvacim :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí