Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
skritek Petra píše:Carmen6 píše:
Ahoj holky
dneska je krasne, sviti slunicko, ale manza mi zakazal chodit ven, abych nenachladla.Ilco, veeeelikanska gratulace k //!!!
Meggy, taky studuju na MU, mam letos statnicovat. Chtela jsem puvodne v cervnu, ale necha to na zari, at zbytecne nestresuju bublinky v brisku.
Peti, to je fajn, ze uz je dobre a ze se uvidis s manzilkem
Mne uz je dneska taky lip, psychicky i fyzicky, pichani ustalo (ze by se uz zahnizdili?), ale jinak me boli celej clovek z toho, jak jsem doma a nemuzu cvicit. Jak ja bych potrebovala si trosku posilit telo, ale holt budu muset pockatAhoj Carmen, no rika se, ze hnizdi prvni 3 dny, tak snad uz ted bude lepe
hezky se opatruj a moc doma „nepoletuj“.. me taky zacalo byt lepe 4.-5. den po transferu
… manza ma pravdu
no vcera jsem myslela, ze mi bublinky snad propichnou bricho, jak moc pichaly:o) dneska zatim nic, tak doufam, ze uz jsou uhnizdeny, jak rikas
Poletovani po byte se moc nevyhnu, ono co ma clovek cely dny delat, ze… Ted me jeste zacalo trochu bolet v krku, tak to s tim venkem moc riskovat nechci. Ale vcera jsem si udelala trasny chute na cokoladovy dortik, tak se do neho o vikendu pustim
pujdem nakoupit, tak aspon na chvilku vypadnu z bytu, trosku odreagovani, uz mi to leze na mozek
Jak ja bych si strasne prala videt uz ty //
ten cas se tak vlece… ![]()
Carmen6 píše:skritek Petra píše:no vcera jsem myslela, ze mi bublinky snad propichnou bricho, jak moc pichaly:o) dneska zatim nic, tak doufam, ze uz jsou uhnizdeny, jak rikasCarmen6 píše:
Ahoj holky
dneska je krasne, sviti slunicko, ale manza mi zakazal chodit ven, abych nenachladla.Ilco, veeeelikanska gratulace k //!!!
Meggy, taky studuju na MU, mam letos statnicovat. Chtela jsem puvodne v cervnu, ale necha to na zari, at zbytecne nestresuju bublinky v brisku.
Peti, to je fajn, ze uz je dobre a ze se uvidis s manzilkem
Mne uz je dneska taky lip, psychicky i fyzicky, pichani ustalo (ze by se uz zahnizdili?), ale jinak me boli celej clovek z toho, jak jsem doma a nemuzu cvicit. Jak ja bych potrebovala si trosku posilit telo, ale holt budu muset pockatAhoj Carmen, no rika se, ze hnizdi prvni 3 dny, tak snad uz ted bude lepe
hezky se opatruj a moc doma „nepoletuj“.. me taky zacalo byt lepe 4.-5. den po transferu
… manza ma pravdu
Poletovani po byte se moc nevyhnu, ono co ma clovek cely dny delat, ze… Ted me jeste zacalo trochu bolet v krku, tak to s tim venkem moc riskovat nechci. Ale vcera jsem si udelala trasny chute na cokoladovy dortik, tak se do neho o vikendu pustim
pujdem nakoupit, tak aspon na chvilku vypadnu z bytu, trosku odreagovani, uz mi to leze na mozek
Jak ja bych si strasne prala videt uz ty //
ten cas se tak vlece…
jo jo, to cekani na testovani je vazne silene
.. vim, jak jsme tady s Alici sileli a kazdy den se zdal jako vecnost, ale vidis, Ilona uz ma dalnici v 9. dnu, tak treba muzes vyzkousek drive
, ale radeji pockej az na 14. den
… oj, je to vecnost, co?
uzij si nakup a pozor na bacily!
Jj, to cekani je vzdycky to nejhorsi na celem IVF
Ale super, ze ti to vyslo, aspon mame pred sebou dukaz, ze to nekdy i vyjde
Do 14. dne urcite nevydrzim, to si nedelam nadeje
Jeste takovy dotazek - je normalni, aby me pichalo v trislech?
Carmen6 píše:
Jj, to cekani je vzdycky to nejhorsi na celem IVFAle super, ze ti to vyslo, aspon mame pred sebou dukaz, ze to nekdy i vyjde
Do 14. dne urcite nevydrzim, to si nedelam nadeje
Jeste takovy dotazek - je normalni, aby me pichalo v trislech?
clovece, trisla, to je podivne, to je spise z neceho jineho
… jestli vy jste se nenamohli s manzelem pri jinych aktivitach, to me obcas v trislech bodalo ![]()
Ahoj holky.. tak jsem se k vam prisla pridat take, sice nestiham IVF v unoru, ale jdu na odber oocytu 1.3.
vezmete me mezi sebe? ![]()
memka píše:
Ahoj holky.. tak jsem se k vam prisla pridat take, sice nestiham IVF v unoru, ale jdu na odber oocytu 1.3.vezmete me mezi sebe?
to vis, ze jo
… vitej, pridej si „podpis“, at se lepe orientujeme
… a hlavne, preji moc, at to dobre vse vyjde, at najdou co nejvice krasnych folikulku!
memka píše:
jejda „pridej si podpis“… copak ze to je?jdu hledat..
.. nahore, vedle ikonky „me zpravy“ mas ikonku „nastaveni“ … klikni na ni, uplne dole sjed a tam je podpis, napis si treba „jsem modra postolka“ a uloz
… a to se vzdy bude zobrazovat (musis mi kliknuto u diskuzi - zobrazovat podpisy - ), kdyz neco napises a tak ![]()
jsi sikulka
podle tveho popisu to zvadla i blondyna
tak, abych to nezamluvila.. moc blahopreji, ze se vam to podarilo, ted aby vse bylo jak ma
a jsou tam dve srdicka nebo jedno?
ahoj memko ![]()
já taky teprve stimuluji a to zatím jen nosní sprej, injekce začnu až příští týden asi v pátek, takže mi odběr vycháhí cca kolem 18.3. a taky už tady s holkama diskutuju hooodně dlouho. Je to strašně fajn diskuse, hodně se tady nasměju ![]()
ahoj ejvi, jsem rada, ze me berete mezi sebe
ja jsem s ten nosni sprej vubec nemela.. u nas je problem u manzela, takze nam rekli jestli - tak jedine ICSI. Takze jsem dostala 31.1. nejakou injekci na utlumeni hormonu a po menzes jsem zacala 17.2. pichat gonal do briska a v utery jdu tedy na ten odber ![]()
koukam Ejvi, ze uz toho mas dost za sebou..
takze to je jasny, ted se to povede, zaslouzis uz si to ![]()
Ahoj Memko, vitam te u nas
to se nam to tady pekne rozrusta ![]()
Peti, pokud mas na mysli to, co ja, tak to nehrozi, neprovozovali jsme to uz hodne dlouho ![]()
Ahoj holciny, tak hlasim, ze krvaceni pokracuje a opet cerstva krev, na nevim, kde mi tam co praska porad (mam podezreni na praskani cevek jak se mi to tam roztahuje) … no uvidime proste, hlavne klidek, ze jo ![]()
Memko, zatim nevime, mame kontrolu 4.3., tak se dozvime jestli jsou dva ci jeden a jestli vubec neco, jelikoz ted krvacim ![]()