Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
krista.tomanova píše:
Ahojky holky,
také jsem se vám sem vetřela, i když teprve od včera jsem zahájila celý proces IVF. Píchám si Puregon a ráno beru Prednison. Takže mě odběr čeká asi až tak nějak kolem 10.3.2011. Nezlobte se tedy, ale je tu plno prima informací.
Holky je možné, že mi už pobolívá břicho po těch injekcích?Nebo je to tím, že jsem teĎ nesla 10kg balík? Snad jsem nic neudělala blbě. Ach jo, jsem fakt pitomá.
Kristi, zacinaji Ti rust vajecniky, z toho ta bolest, tak opatrne s tahanim veci, to bys opravdu nemela … slib si, ze se budes opatrovat, zadny sport, hopsani, tahani tezky veci!
dekuji ![]()
krista.tomanova píše:
Ahojky holky,
také jsem se vám sem vetřela, i když teprve od včera jsem zahájila celý proces IVF. Píchám si Puregon a ráno beru Prednison. Takže mě odběr čeká asi až tak nějak kolem 10.3.2011. Nezlobte se tedy, ale je tu plno prima informací.
Holky je možné, že mi už pobolívá břicho po těch injekcích?Nebo je to tím, že jsem teĎ nesla 10kg balík? Snad jsem nic neudělala blbě. Ach jo, jsem fakt pitomá.
ahoj Kristo ![]()
ja tyhle injekce nemela, takze neporadim, jeslti je to z toho, ale s tim 10kg balikem se urcite setri ![]()
Fakt už to může být o tom??
Tý bláho, to je rychlý.
Těžké věci nenosit - to bude problém. No nic, prostě si to opravdu zakážu a ať si to vše tahají jiní, že jo!! ![]()
Při stimulaci nošení věcí nevadí,já jsem tahala po schodech 13 kg princezničku a dobrý,vaječníky jsou při stimulaci trochu cítit,záleží taky na dávce.Já jsem píchala Puregon taky,první 150ml a to nic a pak mi zvýšil na 200 ml a už jsem v břichu něco cítila -jak rostou ![]()
Tak to je fajn. ALe stejně je asi lepší si dávat víc bacha, ne? ![]()
Přeji ti, ať se daří. ![]()
krista.tomanova píše:
Ahojky holky,
Ahojky, to nevadi, klidne se pripoj
Tak tezky baliky bys vazne nosit radsi nemela… Ale pobolivani briska je normalni, me to zacalo od 2. dne stimulky, takze klidek a setri se ![]()
krista.tomanova píše:
Tak to je fajn. ALe stejně je asi lepší si dávat víc bacha, ne?
Přeji ti, ať se daří.
nic se nema prehanet, ale setrit se drobicek vic nez za normalni situace bys mozna mohla ![]()
I tobe prejeme, at se dari ![]()
Příspěvek upraven 25.02.11 v 13:35
Carmen6 píše:
holkyyy, ted uz nam to musi tady vsem vyjit, proste musi
tak s tim ja nemohu nic vic, nez souhlasit!
![]()
No jasně, že to všem vyjde!!!
![]()
O tom nemůžeme vůbec pochybovat, ne?
Carmen6 píše:
holkyyy, ted uz nam to musi tady vsem vyjit, proste musi
každopááádně!! ![]()
Devcatka zlaty.. ja se pro tuto chvili rozloucim, jdu k holici
moc dekuji, ze jste me vzaly mezi sebe a tesim se na dalsi konverzaci.
Mejte se krasne, pripravujte se, stimulujte a mimiskove at rostou
zatim paaa Marketa
memka píše:
Devcatka zlaty.. ja se pro tuto chvili rozloucim, jdu k holicimoc dekuji, ze jste me vzaly mezi sebe a tesim se na dalsi konverzaci.
Mejte se krasne, pripravujte se, stimulujte a mimiskove at rostouzatim paaa Marketa
ahoj marki, tak tak, je potreba se pred tehotenstvim dat poradne dokupy
… tak si uzij holice a krasny vikend
, pa
Tak si to užij.
Také se loučím a děkuji za vše. Je to tady moc fajn.
Krásný a klidný víkend. ![]()