IVF únor 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5323
26.2.11 11:44
Blanka S píše:
já mněla teplotu zvýšenou i při 2 IVF a nic z toho nebylo tak nevím :nevim: myslím si,že je topo ton utrogestanu.někdo tady psal,že se rozhoduje na ICSI já si myslím,že ikdyž je spermo. v pořádku tak bych dotoho šla je to vyšší šance na těhu v Pronatalu prý mají nejlepší laboratoř je to 7 500,–já vím,ale ......

Blani, nevim jestli jeste i nekdo jiny, ale na ICSI se chystame my.. to proto, ze mame tak spatny spermiogram, ze by se nam pry vajicka neoplodnily, ani kdyby byly primo u sebe se spermijkama :( ale nevadi, hlavne, ze vymysleli asi pred 6 lety tuto variantu :dance: jinak bychom museli resit darce.. u nas to stoji asi 7000,–. Ale jestli mate dobry vysledky spermiogramu a nemaji pochyby o oplodneni, tak je to mozna zbytecne ne.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
26.2.11 12:44

memka: to jsem byla já, co jsem řešila zda klasické IVF nebo ICSI…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10683
26.2.11 12:52

omlouvám se, že se Vám sem pletu, ale je spousta holek co se jim i přes dobrý spg bez ICSI nic neoplodnilo, stát se to může

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
26.2.11 13:12

ahoj, taky jdu v pondělí na UTZ,
je to ale už moje 5. IVF, tak si nepíchám injekce, beru jen Clostilbegit, tak zkusíme jestli bude dobré to jedno vajíčko co uzrává každý měsíc. Minule jsem totiž měla dost velkou stimulaci a vajíčka stejně jen dvě a toho jen jedno se oplodnilo. Tak uvidíme, doktorka říkala že i takového děti bez stimulace už mají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
26.2.11 13:15

Moje kamarádka stimulovala taky jenom Glostíkem a nakonec měla 5 vajíček a z toho si vyklubal krásný Lukášek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
26.2.11 13:24

když jsem chodila do prvního CAR-u v Praze, tak tam neschopenky nedávali, takže jsem to první pokus měla bez neschopenky ale nevyšlo. Na druhý pokus jsem se dohodla s obvodní gynekoložkou, ukázala jsem jí zprávu z CAR-u a ona na neschopenku vymyslela nějakou diagnózu. Domluvila jsem se s ní dopředu, vysvětlila jí to a ona mi už potom jen vystavila neschopenku.
Takto by jsi na neschopence neměla razítko CAR-u, takže by v práci nic nevěděli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
26.2.11 13:29

tak to je dobrá zpráva s tím Clostíkem, jsem zvědavá jak to bude v pondělí vypadat na UZT

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
26.2.11 13:46

Ahoj holky, nevíte jakou diagnozu vám an tu neschopenku napsali? Mně se taky nechce dávat neschopenku s razítkem CARu. Děkuji a přeji hezké trávení obídku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
26.2.11 13:47

Holky diky za rady - zatim to zvladnu s dovcou, ale kdyby mi bylo spatne, tak si necham dat neschopenku u gynekologa - ten je jediny co o CARu vi a obvodak je drbna :-( takze u nej to nehrozi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
26.2.11 13:49

Jeste bych se vas chtela zeptat kolik dni vlastne trva ten dlouhy protokol a kolik kratky? Od prvni injekce po odber. Diky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
26.2.11 13:50
Mafinna píše:
Ahoj holky, nevíte jakou diagnozu vám an tu neschopenku napsali? Mně se taky nechce dávat neschopenku s razítkem CARu. Děkuji a přeji hezké trávení obídku :lol:

Jj hezke zazivani :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5323
26.2.11 14:27
Mafinna píše:
Ahoj holky, nevíte jakou diagnozu vám an tu neschopenku napsali? Mně se taky nechce dávat neschopenku s razítkem CARu. Děkuji a přeji hezké trávení obídku :lol:

Mafinno, ja tam mam kod sterility a ptala jsem se, kdo to uvidi a pry jen socialka, aby mohli rozeznat chronicky marody lhare :) na zadne jine casti te neschopenky to videt neni. A mne ji naopak nenapsala gyndarka, ale prakticka.. kazdopadne to mohou napsat na obou mistech. Zalezi, jake chces razitko ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
26.2.11 20:50
Jindřiš píše:
omlouvám se, že se Vám sem pletu, ale je spousta holek co se jim i přes dobrý spg bez ICSI nic neoplodnilo, stát se to může

ano to jsem myslela taky kamarádka spermo (manžel) 100% a oplodnilo se až 3 IVF jen s ICSI a dva pokusy v háji :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
27.2.11 08:58

Ahojte holky,

tak se po delsi dobe zase pripojuji k debate, i kdyz ted uz tu nebudu tak casto jako driv. Po nedeli nastupuji opet do prace :-( brr. Vubec se mi nechce.

Tak jsem se z toho zklamani snad trochu zmatorila, i kdyz nerviky porad pracujou. Snazim se nejak odreagovat a tesit se na kveten. Snad ten KET vyjde, i kdyz ja KETum moc neverim…

Holky, premyslime s manzelem taky o zmene CARu. Momentalne chodime do Pronatalu, kde pry je dobra laborator. Jenze u nas uz 2× neuspech, tak nevim. Kam ktera chodite a jake mate zkusenosti? My jsme z Krkonos, takze Repromeda Brno je pro nas hodne daleko :-( .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
27.2.11 11:23

Ja bohužel chodím až do Brna,je to pro mně taky daleko (4 hodiny), ale rozhodla jsem se že na vzdálenosti mi nemůže záležet. Jenže mám docela dobré spojení autobusem, tak je to o.k. Předtím jsem byla v Praze u Apolináře a tam jsem spokonena nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí