IVF únor 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1389
26.2.11 00:55

Holky, budu muset prijit nakouknout nekdy driv - abych vas chytila on-line :-) Bohuzel mam docela narocnou praci a tak jezdivam pozde domu :-? Chtela jsem se vas zeptat jak jste to mely se stimulaci a neschopenkou po transferu. Rikala jsem si, ze stimulaci snad v praci zvladnu a pred odberem bych si vzala dovolenou - no a po ET tak tyden doma. Kdo vam vypisoval pripadnou neschopenku? Ja se moc sirit o tom, ze jdeme na IVF nehodlam - v praci je jim po tom prd - zatim jsem to nerekla ani vlastni rodine. Ono je to hlavne o rozhodnuti manzela - ma spatny spermiogram - to je vec se kterou se moc chlubit nechce - hodne ho to vzalo - chudak si asi v tu chvili nepripadal jako chlap :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
26.2.11 01:00

ILONA38: gratuluji :palec: :kytka: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
26.2.11 01:12

Stenatko02:na tu stimulaci jsem nepotřebovala neschopenku,protože jsem měla dlouhý protokol,píchala jsem si 25dní Decapeptyl a 13dní Gonal,vyhozené peníze za injekce pomalu celkem 6tis.kč a záloha na IVF 12.000kč :cert: Zlaté zdravotnictví :pankac: Mám za sebou laparoskopii a hysteroskopii( prosinec 2010 ),zjistili mi,že mám neprůchodné vejcovody a to jsem měla 3× IUI neúspěšné :zed: Na odběr vajíček OPU je potřeba 1den volno,protože po narkóze ještě doma spíš 8-o a na transfer ET je důležité 3dny být v klidu,nic nedělat!!!!Tak Ti sestřičky samy napíši neschopenku :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
26.2.11 09:45
Meggy3 píše:
Ahoj holky,moc se omlouvám,že jsem se tu neukázala :zed:,byla jsem ráno s 8letou dcerkou u doktorky,protože marodila.Na tu státnici v Brně jsem měla jít letos v červnu,ale mám pocit,že to nezvládnu :nevim: V březnu mne čeká poslední opravný pokus ze surdopedie a pak odevzdat do 10.dubna bakalářku.Mne cesta do MU Praha-Brno-Praha štve a nevím,jestli mám risknout na tu zkoušku? :pocitac: Další věc ,už 3den slabě špiním něco jako výtok,al v Iscaru mi řekli,že to není nic,že to je úplně normální po ET.Že to může být,jak mi prováděli tenkým plastovým katétrem, který se zavede přes hrdlo děložní za jeho vnitřní branku do dutiny děložní.Prý si mám hlídat mezi 9.-10.dnem,abych opravdu silně nekrvácela,že to je vlastně jako by „potrat“ :think: Takže musíme být všechny holky opatrné :cert:

Ahoj Meggy, na zkousku urcite jed a stastnice si nech na zari, ja je taky nechala na zari, tak se pak budem podporovat :palec: Spineni po ET je normalni a muze to znamenat zahnizdovani :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
26.2.11 09:46

Blani, teplota je dobre znameni :palec: koukam, ze toho utrosu beru tady asi nejvic - 2×4 tobolky. Zavadim si je a hlava se mi nemota, to jenom kdyz je polknu. Prednisonu beru 1 denne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
26.2.11 09:48
Stenatko02 píše:
Carmen6 píše:
Jen tak pro info: tusim 10.-13.3. je v Brne veletrh s detskyma vecma PRO DITE. To jen tak, kdybyste se chtely odreagovat :wink:

Carmen,

taky se tam chystam - proste VERIM. Sice nebudu nic kupovat - na to jsem moc poverciva - ale alespon si to prohlednu a posbiram info, letacky, slevicky… VERIM, ze s enam to povede a tak si to chci projit. Na nektere diskusi holky psaly, ze jim pohled na miminka, nebo tehu rve srdce. No ja mam v okoli 4 tehu a 12 miminek - takze si myslim, ze to preziju. a jestli neodolam a prece jen neco koupim, tak si porad muzu rikat, ze jako hodna teta jsem to prece koupila tem nenarozenym spuntum odvedle :-D Nikdo nemusi vedet, ze je to pro to nase budouci :wink:

:-D tak to ja zas moc poverciva nejsem, takze uz mame i nejake vecicky nakoupene uz asi rok :nevim: proste kdyz se nam neco hooodne libi, tak to koupime. Treba byla v akci bezvadna hracka od Lamaze, tak jsme ji koupili :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
26.2.11 09:55

Jinak holky, dostala jsem se do faze, kdy mam bolesti jak na MS, ktere vystreluji i do zad, tak doufam, ze je to jen dobre znameni :-) manzel sili, ze to zase nevyslo, ale ja verim, musim 8-) Teplotu mam zvysenou uz par dnu. A taky uz se na mne zacinaji podepisovat hormony - vcera jsem se normalne rozbrecela, kdyz jsem cetla neco o miminku, jak me to dojalo… a pak jeste vecer jsem brecela uplne bezduvodne :nevim: hormony se mnou radi :lol:

Moc vam holky - stimulantky drzim palecky, cekatelkam taky a nasim tehulkam jakbysmet :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
26.2.11 10:26

Děkuji za gratulaci,mám strach se ještě radovat…břicho mě tak různě pobolívá :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
26.2.11 10:28

Já jsem taky v tomhle pověrčivá,do 6 měsíce nekoupím vůbec nic :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
26.2.11 10:31

já mněla teplotu zvýšenou i při 2 IVF a nic z toho nebylo tak nevím :nevim: myslím si,že je topo ton utrogestanu.

někdo tady psal,že se rozhoduje na ICSI já si myslím,že ikdyž je spermo. v pořádku tak bych dotoho šla je to vyšší šance na těhu v Pronatalu prý mají nejlepší laboratoř je to 7 500,–já vím,ale ......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
26.2.11 10:34

Já beru utroš jenom po jednom a taky se motám,hlavně dopoledne.Teplotu nevím jestli mám,ale je mi pořád strašná zima,chodím tady ve svetru,ruce a nos mám jak led a malá je krásně teploučká a hraje si tu v tričku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
26.2.11 10:37
ilona38 píše:
Já beru utroš jenom po jednom a taky se motám,hlavně dopoledne.Teplotu nevím jestli mám,ale je mi pořád strašná zima,chodím tady ve svetru,ruce a nos mám jak led a malá je krásně teploučká a hraje si tu v tričku :lol:

tak to mám přesně to samé v noci si musím brát i ponožky a manžel mi nadává,že moc topím jedou všechny kamna na plno a já se jen klepu on chodí doma jen ve spipech a tričku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
26.2.11 10:42

No vidíš,tak to je dobré znamení,jsme na tom stejně…určitě to dobře dopadne :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
26.2.11 10:53

ták za týden touhle dobpou už budu vědět cca jak na tom jsem nevím jestlise mám těšit nebo ne. Manželje s malou venku já jsem sama doma ma myslím na samé kraviny.
Jdu si zapnout telku tak zatím hnízdění zdar… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5323
26.2.11 11:38
Stenatko02 píše:
Holky, budu muset prijit nakouknout nekdy driv - abych vas chytila on-line :-) Bohuzel mam docela narocnou praci a tak jezdivam pozde domu :-? Chtela jsem se vas zeptat jak jste to mely se stimulaci a neschopenkou po transferu. Rikala jsem si, ze stimulaci snad v praci zvladnu a pred odberem bych si vzala dovolenou - no a po ET tak tyden doma. Kdo vam vypisoval pripadnou neschopenku? Ja se moc sirit o tom, ze jdeme na IVF nehodlam - v praci je jim po tom prd - zatim jsem to nerekla ani vlastni rodine. Ono je to hlavne o rozhodnuti manzela - ma spatny spermiogram - to je vec se kterou se moc chlubit nechce - hodne ho to vzalo - chudak si asi v tu chvili nepripadal jako chlap :-(

ahoj stenatko, ja jsem na neschopence uz od stimulace, na doporuceni kvuli praci a po transferu mi rekli, abych doma byla urcite alespon par dni v klidu. Neschpopenku ti muzou napsat v caru, ale ja nechtela jejich razitko, abych to nemusela v praci komentovat, tak jsem si nechala napsat doporuceni od sveho dr. v caru a s tim jsem sla za praktickou lekarkou a ta mi to bez reci vypsala i s vychazkama :) takze i to je varianta ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí