Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
skritek Petra píše:HopefulMi píše:nevis, Hope, nevzdavej to, ona kazda z nas muze reagovat jinak, treba u Tebe to bude presne naopak, ted pohoda a pak to prijdeskritek Petra píše:Aha, právě já teďka nic necítím, tak to nejspíš nebude nic. Věřím, že u tebe je to OK.HopefulMi píše:Jojo, ja bych rekla, ze jsem mela, neustaly tlak v podbrisku, minuly tyden tlak na mocak, slabe krvaceni, prsa hezky nalita a citliva, stmavl mi mirne i dvorec, zacalo mi byt „soufl“, takze bych rekla, ze ano
Petro, a tys předtím měla nějaké příznaky těhotenství?Blanko, není se čeho bát. Věř si. Snažím se být v pohodě, jak to jde. Chtěla jsem dneska testovat, ale radši počkám.
Ilono, to vypada nadějne. Držím palce!!!… ale ted mi neni vubec nic
![]()
… kdy budes testovat?
Dneska ráno jsem testovala a nic. Už je to 10.den po ET
Hopeful, jeste neztracej nadeji, porad mas jeste cas
uvidis, ze to dobre dopadne. A co si zajit na krev?
Mafi, myslim, ze my jsme jedine, kdo tu ma minimalku, krom Blanky, ta ma jedno vajicko. Ono je fakt rozdil, jestli si clovek picha 100j nebo 300j…
nahodou mas dobrou urodu, vubec neklesej na mysli ![]()
HopefulMi píše:skritek Petra píše:Dneska ráno jsem testovala a nic. Už je to 10.den po ETHopefulMi píše:nevis, Hope, nevzdavej to, ona kazda z nas muze reagovat jinak, treba u Tebe to bude presne naopak, ted pohoda a pak to prijdeskritek Petra píše:Aha, právě já teďka nic necítím, tak to nejspíš nebude nic. Věřím, že u tebe je to OK.HopefulMi píše:Jojo, ja bych rekla, ze jsem mela, neustaly tlak v podbrisku, minuly tyden tlak na mocak, slabe krvaceni, prsa hezky nalita a citliva, stmavl mi mirne i dvorec, zacalo mi byt „soufl“, takze bych rekla, ze ano
Petro, a tys předtím měla nějaké příznaky těhotenství?Blanko, není se čeho bát. Věř si. Snažím se být v pohodě, jak to jde. Chtěla jsem dneska testovat, ale radši počkám.
![]()
… kdy budes testovat?
Hope, vubec, ale vubec se neboj, ja jsem testovala poprve 12. den - a bylo VUBEC nic
(teda nepocitam prvni test po 5. dni
… to mi strelilo v hlave, ze jsem vubec testovala) … pak jsme testovali 13. den a uz tam byl maly duch a pak 14. den a duch uz byl silnejsi.
Je jen opravdovou vyjimkou, ze se holcinam ukaze duch treba i 8. den po transferu, ale opravdu se zpravidla ma testovat az 14. dni po transferu, takze VUBEC neztracej nadeji, musis verit ![]()
skritek Petra píše:HopefulMi píše:skritek Petra píše:Dneska ráno jsem testovala a nic. Už je to 10.den po ETHopefulMi píše:nevis, Hope, nevzdavej to, ona kazda z nas muze reagovat jinak, treba u Tebe to bude presne naopak, ted pohoda a pak to prijdeskritek Petra píše:Aha, právě já teďka nic necítím, tak to nejspíš nebude nic. Věřím, že u tebe je to OK.HopefulMi píše:Jojo, ja bych rekla, ze jsem mela, neustaly tlak v podbrisku, minuly tyden tlak na mocak, slabe krvaceni, prsa hezky nalita a citliva, stmavl mi mirne i dvorec, zacalo mi byt „soufl“, takze bych rekla, ze ano
![]()
… kdy budes testovat?
Hope, vubec, ale vubec se neboj, ja jsem testovala poprve 12. den - a bylo VUBEC nic
Je jen opravdovou vyjimkou, ze se holcinam ukaze duch treba i 8. den po transferu, ale opravdu se zpravidla ma testovat az 14. dni po transferu, takze VUBEC neztracej nadeji, musis verit(teda nepocitam prvni test po 5. dni
… to mi strelilo v hlave, ze jsem vubec testovala) … pak jsme testovali 13. den a uz tam byl maly duch a pak 14. den a duch uz byl silnejsi.
tak tak ![]()
Holky zlaté,
jasně, musím si věřit.
A díky za podporu. Hezký den.
HopefulMi píše:
Holky zlaté,
jasně, musím si věřit.A díky za podporu. Hezký den.
vidis, verit se musi do posledni minutky … jo, otazecka, okdud jsi z Phy?
skritek Petra píše:HopefulMi píše:vidis, verit se musi do posledni minutky … jo, otazecka, okdud jsi z Phy?
Holky zlaté,
Ok. ![]()
Jsem z Phy 10 a zajímalo by mě, proč nejezdíš do CAR v Pze, teda jestli se můžu ptát?
HopefulMi píše:skritek Petra píše:HopefulMi píše:vidis, verit se musi do posledni minutky … jo, otazecka, okdud jsi z Phy?
Holky zlaté,
Ok.
Jsem z Phy 10 a zajímalo by mě, proč nejezdíš do CAR v Pze, teda jestli se můžu ptát?
ja jsem bydlela na Pze 10 pred par lety, jeste tam mam bytik - ve Vrsovicich
… ted jsme na Praze 9
… vidis, muzeme dat zcuka na kaficko, casem ![]()
… no ja jsem se rozhodla na zaklade dobrych referenci na Repromedu, bylo mi jedno kam, dojela bych si pro mimi i na Mesic, kdyby to bylo potreba
. Ona moja sestra ma 2 krasne kluky ze dvou IVF z Brna z Repromedy a reference mi taky nedaly se rozhodnout jinak ![]()
Ahoj holky tak jsem se testla a nic mám pocit,že to každou chvilku dostanu a navíc mám obličej jeden velkej beďar
dens jsem 12 den po punkci a 10 den po KET tak počkám do středy.
Kdybych si tak pamatovala kdy se mi ukázaly dvě čárky u dcery
to jsem za testy tenkrát vyhodila kolem 2 000,–
Blani zkus za dva dny,ono se to strašně rychle mění-neboj,musí to vyjít,když Ti všichni tak držíme palečky!!!
Blanka S píše:
Ahoj holky tak jsem se testla a nic mám pocit,že to každou chvilku dostanu a navíc mám obličej jeden velkej beďardens jsem 12 den po punkci a 10 den po KET tak počkám do středy.Kdybych si tak pamatovala kdy se mi ukázaly dvě čárky u dcery
to jsem za testy tenkrát vyhodila kolem 2 000,–
Blani, ja byla na tom uplne stejne, mela jsem pocit, ze kazdou chvili dostanu menzes, normalne jsem se obsypala, jak pubertak, prosta klasika pri MS a vidis, nakonec se tam dve carky ukazali, ale az 13.den, spise bych teda rekla az 14.den, kdy ten duch uz byl i pro meho muze viditelny ![]()
tak neves hlavu, musis porad verit a hezky se „tesit“ ![]()
Blanka S píše:
Petro já jsem taky z VRŠOVIC
no tomu rikam sebranka, dame dychanek, „zn. testy jako dalnice“ ![]()
Ahojte
,
ja vam vsem tak strasne zavidim, co mate tu dalnici zatracenou
. Myslite, ze se ji taky nekdy dockam?
Ale dnes je mi lepe - je tu krasne, sviti slunicko, tak me to nejak nabiji, za coz jsem rada.
Peti neboj, kulisaci jsou zahnizdeny dobre (teda aspon jeden urcite
).
Alice33 píše:
Ahojte,
ja vam vsem tak strasne zavidim, co mate tu dalnici zatracenou
. Myslite, ze se ji taky nekdy dockam?
Ale dnes je mi lepe - je tu krasne, sviti slunicko, tak me to nejak nabiji, za coz jsem rada.
Peti neboj, kulisaci jsou zahnizdeny dobre (teda aspon jeden urcite).
No ahoj pani, to je prekvapko
vitej zpet
… se mi libi, ze jsi zase hezky nabita a naladena, tak to ma byt ![]()
Takze kveten? Joj, uz ted jsem nervozni
… a stejne si myslim, ze treba alespon na konzultaci bys to zkusit mela do Brna
.. jen jednou tam sjet, uvidis, jak se Ti to bude zdat, udelate si s manzou vylet pekny alespon a uvidite
, ale rozhodne bych to zvazila ![]()