IVF únor 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
37
28.2.11 10:39
skritek Petra píše:
HopefulMi píše:
skritek Petra píše:
HopefulMi píše:
Petro, a tys předtím měla nějaké příznaky těhotenství?

Blanko, není se čeho bát. Věř si. Snažím se být v pohodě, jak to jde. Chtěla jsem dneska testovat, ale radši počkám.

Ilono, to vypada nadějne. Držím palce!!! :)
Jojo, ja bych rekla, ze jsem mela, neustaly tlak v podbrisku, minuly tyden tlak na mocak, slabe krvaceni, prsa hezky nalita a citliva, stmavl mi mirne i dvorec, zacalo mi byt „soufl“, takze bych rekla, ze ano :) … ale ted mi neni vubec nic :)
Aha, právě já teďka nic necítím, tak to nejspíš nebude nic. Věřím, že u tebe je to OK.
nevis, Hope, nevzdavej to, ona kazda z nas muze reagovat jinak, treba u Tebe to bude presne naopak, ted pohoda a pak to prijde :) :) … kdy budes testovat?

Dneska ráno jsem testovala a nic. Už je to 10.den po ET

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
28.2.11 10:43

Hopeful, jeste neztracej nadeji, porad mas jeste cas :-) uvidis, ze to dobre dopadne. A co si zajit na krev?

Mafi, myslim, ze my jsme jedine, kdo tu ma minimalku, krom Blanky, ta ma jedno vajicko. Ono je fakt rozdil, jestli si clovek picha 100j nebo 300j… 8-) nahodou mas dobrou urodu, vubec neklesej na mysli :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
28.2.11 10:43
HopefulMi píše:
skritek Petra píše:
HopefulMi píše:
skritek Petra píše:
HopefulMi píše:

Blanko, není se čeho bát. Věř si. Snažím se být v pohodě, jak to jde. Chtěla jsem dneska testovat, ale radši počkám.

Jojo, ja bych rekla, ze jsem mela, neustaly tlak v podbrisku, minuly tyden tlak na mocak, slabe krvaceni, prsa hezky nalita a citliva, stmavl mi mirne i dvorec, zacalo mi byt „soufl“, takze bych rekla, ze ano :) … ale ted mi neni vubec nic :)
Aha, právě já teďka nic necítím, tak to nejspíš nebude nic. Věřím, že u tebe je to OK.
nevis, Hope, nevzdavej to, ona kazda z nas muze reagovat jinak, treba u Tebe to bude presne naopak, ted pohoda a pak to prijde :) :) … kdy budes testovat?
Dneska ráno jsem testovala a nic. Už je to 10.den po ET

Hope, vubec, ale vubec se neboj, ja jsem testovala poprve 12. den - a bylo VUBEC nic :) (teda nepocitam prvni test po 5. dni :) … to mi strelilo v hlave, ze jsem vubec testovala) … pak jsme testovali 13. den a uz tam byl maly duch a pak 14. den a duch uz byl silnejsi.

Je jen opravdovou vyjimkou, ze se holcinam ukaze duch treba i 8. den po transferu, ale opravdu se zpravidla ma testovat az 14. dni po transferu, takze VUBEC neztracej nadeji, musis verit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
28.2.11 10:47
skritek Petra píše:
HopefulMi píše:
skritek Petra píše:
HopefulMi píše:
skritek Petra píše:
HopefulMi píše:

Dneska ráno jsem testovala a nic. Už je to 10.den po ET

Hope, vubec, ale vubec se neboj, ja jsem testovala poprve 12. den - a bylo VUBEC nic :) (teda nepocitam prvni test po 5. dni :) … to mi strelilo v hlave, ze jsem vubec testovala) … pak jsme testovali 13. den a uz tam byl maly duch a pak 14. den a duch uz byl silnejsi.

Je jen opravdovou vyjimkou, ze se holcinam ukaze duch treba i 8. den po transferu, ale opravdu se zpravidla ma testovat az 14. dni po transferu, takze VUBEC neztracej nadeji, musis verit :)

tak tak :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
28.2.11 11:12

Holky zlaté,
jasně, musím si věřit. :) A díky za podporu. Hezký den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
28.2.11 11:16
HopefulMi píše:
Holky zlaté,
jasně, musím si věřit. :) A díky za podporu. Hezký den.

vidis, verit se musi do posledni minutky … jo, otazecka, okdud jsi z Phy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
28.2.11 12:54
skritek Petra píše:
HopefulMi píše:
Holky zlaté,

Ok. :)

Jsem z Phy 10 a zajímalo by mě, proč nejezdíš do CAR v Pze, teda jestli se můžu ptát?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
28.2.11 13:00
HopefulMi píše:
skritek Petra píše:
HopefulMi píše:
Holky zlaté,

Ok. :)

Jsem z Phy 10 a zajímalo by mě, proč nejezdíš do CAR v Pze, teda jestli se můžu ptát?

ja jsem bydlela na Pze 10 pred par lety, jeste tam mam bytik - ve Vrsovicich :) … ted jsme na Praze 9 :) … vidis, muzeme dat zcuka na kaficko, casem :)

… no ja jsem se rozhodla na zaklade dobrych referenci na Repromedu, bylo mi jedno kam, dojela bych si pro mimi i na Mesic, kdyby to bylo potreba :). Ona moja sestra ma 2 krasne kluky ze dvou IVF z Brna z Repromedy a reference mi taky nedaly se rozhodnout jinak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
28.2.11 13:05

Ahoj holky tak jsem se testla a nic mám pocit,že to každou chvilku dostanu a navíc mám obličej jeden velkej beďar :mrgreen: dens jsem 12 den po punkci a 10 den po KET tak počkám do středy.

Kdybych si tak pamatovala kdy se mi ukázaly dvě čárky u dcery :nevim: to jsem za testy tenkrát vyhodila kolem 2 000,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
28.2.11 13:12

Blani zkus za dva dny,ono se to strašně rychle mění-neboj,musí to vyjít,když Ti všichni tak držíme palečky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
28.2.11 13:22

Petro já jsem taky z VRŠOVIC 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
28.2.11 13:22
Blanka S píše:
Ahoj holky tak jsem se testla a nic mám pocit,že to každou chvilku dostanu a navíc mám obličej jeden velkej beďar :mrgreen: dens jsem 12 den po punkci a 10 den po KET tak počkám do středy.Kdybych si tak pamatovala kdy se mi ukázaly dvě čárky u dcery :nevim: to jsem za testy tenkrát vyhodila kolem 2 000,–

Blani, ja byla na tom uplne stejne, mela jsem pocit, ze kazdou chvili dostanu menzes, normalne jsem se obsypala, jak pubertak, prosta klasika pri MS a vidis, nakonec se tam dve carky ukazali, ale az 13.den, spise bych teda rekla az 14.den, kdy ten duch uz byl i pro meho muze viditelny :)

tak neves hlavu, musis porad verit a hezky se „tesit“ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
28.2.11 13:23
Blanka S píše:
Petro já jsem taky z VRŠOVIC 8-o

no tomu rikam sebranka, dame dychanek, „zn. testy jako dalnice“ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
28.2.11 14:21

Ahojte :mavam: ,

ja vam vsem tak strasne zavidim, co mate tu dalnici zatracenou :-) . Myslite, ze se ji taky nekdy dockam?

Ale dnes je mi lepe - je tu krasne, sviti slunicko, tak me to nejak nabiji, za coz jsem rada.

Peti neboj, kulisaci jsou zahnizdeny dobre (teda aspon jeden urcite :kytka: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
28.2.11 14:24
Alice33 píše:
Ahojte :mavam: ,

ja vam vsem tak strasne zavidim, co mate tu dalnici zatracenou :-) . Myslite, ze se ji taky nekdy dockam?

Ale dnes je mi lepe - je tu krasne, sviti slunicko, tak me to nejak nabiji, za coz jsem rada.

Peti neboj, kulisaci jsou zahnizdeny dobre (teda aspon jeden urcite :kytka: ).

No ahoj pani, to je prekvapko :) vitej zpet :) … se mi libi, ze jsi zase hezky nabita a naladena, tak to ma byt :)

Takze kveten? Joj, uz ted jsem nervozni :) … a stejne si myslim, ze treba alespon na konzultaci bys to zkusit mela do Brna :) .. jen jednou tam sjet, uvidis, jak se Ti to bude zdat, udelate si s manzou vylet pekny alespon a uvidite :), ale rozhodne bych to zvazila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí