IVF únor 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
200
28.2.11 14:28

jo jo kveten - zacinam se tesit :-)

to Brno zvazuju, myslim, ze Repromeda je opravdu dobry CAR

jenze kdyz si uvedomim, kolikrat jsme ted jeli do Prahy a jak mi treba pred punkci bylo silene blbe, mela jsem velky bolesti vajecniku, tak ta predstava, ze bych mela absolvovat ne 2 hodinovou cestu do Prahy, ale 4 hodinovou cestu do Brna me uplne nici

kdybychom tam alespone meli u koho prespat, ale my v Brne nemame vubec zadnou prizen - vsechno mame v Praze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
28.2.11 14:31
Alice33 píše:
jo jo kveten - zacinam se tesit :-)

to Brno zvazuju, myslim, ze Repromeda je opravdu dobry CAR

jenze kdyz si uvedomim, kolikrat jsme ted jeli do Prahy a jak mi treba pred punkci bylo silene blbe, mela jsem velky bolesti vajecniku, tak ta predstava, ze bych mela absolvovat ne 2 hodinovou cestu do Prahy, ale 4 hodinovou cestu do Brna me uplne nici

kdybychom tam alespone meli u koho prespat, ale my v Brne nemame vubec zadnou prizen - vsechno mame v Praze

my jsme prespavali 3× v Brne, taky abychom se nestrachali do Phy a ja se moc nenatrasala … je tam jeden takovy sympos hotylek a Repromeda ma taky nejaky penzion nasmlouvany, to by Ti se vsim poradili, udelali jsme si tak vylet do Vyskova do leteckeho muzea, jednou prosli stare Brno a zasli na Spilberg, je to fajn si tak prosmejdit okoli :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
28.2.11 14:37

no to je taky fakt - na ty nejkrizovejsi noci si tam proste zajistit penzionek nebo tak

ja to jeste s manzelem proberu

kazdopadne ted nas ceka (doufejme) ten KET v kvetnu jeste v Praze, doufam, ze snehulacci preziji zamraz a rozmraz a budou pekni a pri sile

ted si holt trosku odpocinu, obcas sem zaskocim podivat, jak se vam vsem vede a budu doufat, ze v kvetnu rozsirim vase rady :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
28.2.11 14:40
Alice33 píše:
no to je taky fakt - na ty nejkrizovejsi noci si tam proste zajistit penzionek nebo tak

ja to jeste s manzelem proberu

kazdopadne ted nas ceka (doufejme) ten KET v kvetnu jeste v Praze, doufam, ze snehulacci preziji zamraz a rozmraz a budou pekni a pri sile

ted si holt trosku odpocinu, obcas sem zaskocim podivat, jak se vam vsem vede a budu doufat, ze v kvetnu rozsirim vase rady :-)

A prosim Te, nech si snehulaky vymachat v lepidle :) … ja nevim, jestlis' to mela, ale holciny tady zrovna ne a nam to v Repromede doporucili, pekne pri transferu je prilepi :) … ja tomu rikam lepidlo, nevim presne, jak se to jmenuje, ale u nas to vypada, ze to zabralo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
28.2.11 14:52

ja to vubec neznam to lepidlo :?:

nam to nenabizeli - co to je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
28.2.11 14:58
Alice33 píše:
ja to vubec neznam to lepidlo :?:nam to nenabizeli - co to je

jo, pani, kdybych vedela jak se to jmenuje … ja se ted v patek zeptam, ficime tam na ultrazvuk, jak se to jmenovalo … ale doporucovali to, tak jsme samo do toho sli, cokoliv mohlo pomoci jsme brali vsemi hrstmi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
28.2.11 15:11

no samozrejme, ja si je tam necham klidne privarit :wink:

tak se prosim zeptej - dekuju

pokud snehulaci preziji rozmraz a budou se dal vyvijet, tak si necham dat vsechno - asistovany hatching, lepidlo (klidne sekundak) a ja nevim, co by jeste mohlo byt :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
28.2.11 15:14
Alice33 píše:
no samozrejme, ja si je tam necham klidne privarit :wink:

tak se prosim zeptej - dekuju

pokud snehulaci preziji rozmraz a budou se dal vyvijet, tak si necham dat vsechno - asistovany hatching, lepidlo (klidne sekundak) a ja nevim, co by jeste mohlo byt :lol:

to je mi jasne :) .. a jeste, prosim Te, si nechej predepsat nejakou meducinky, co privadi jenom dobrou naladu :) … at se porad jen usmivas a tak se bude snehulacku prilepenym fest libit u Tebe :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
28.2.11 15:19

marihuana - LSD - kokain :?: :?: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
28.2.11 15:28

Peti, kde ty jsi tento tyden? Nemelas byt v USA?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
28.2.11 15:36
Alice33 píše:

nene, ted jsem v Dusseldorfu :) pristi tyden jsem v Orlandu :), mas v tom zmatek, pani :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
28.2.11 15:36
Alice33 píše:
marihuana - LSD - kokain :?: :?: :lol: :lol:

toz to by byl hukot :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
28.2.11 15:44

Ahoj holky,
jsem také z Prahy (prdelákovic u prahy). Takže na kafe a pokecání o carech atd. také ráda zajdu.
Ta Repromeda mě také zaujala, jen nevím, jak bych to organizačně zvládla. Mám 2-letou dceru a pokouším se o další dítě.
 L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
28.2.11 15:46
skritek Petra píše:
Alice33 píše:
nene, ted jsem v Dusseldorfu :) pristi tyden jsem v Orlandu :), mas v tom zmatek, pani :)

no to jsem cela ja :dance:

ja bych taky hned nekam letela 8-)

ale poletim tak maximalne zitra do prace - a vubec se mi nechce - dnes jsem jeste byla na ortopedii v Praze, takze do procesu razim az zitra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
28.2.11 15:47
lenka47 píše:
Ahoj holky,
jsem také z Prahy (prdelákovic u prahy). Takže na kafe a pokecání o carech atd. také ráda zajdu.
Ta Repromeda mě také zaujala, jen nevím, jak bych to organizačně zvládla. Mám 2-letou dceru a pokouším se o další dítě.
L.

Ahoj Leni, to je krasne, ze mas u dvouletou princeznu. Je jasne, ze k ni chces sourozence, tak vitej tady na diskuzi, tady se dozvis veci :) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí