IVF únor 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5505
1.3.11 14:07
Mafinna píše:
skritek Petra píše:
krista.tomanova píše:
Já žádnou kontrolu neměla. :think: 24.2 jsem měla 1.injekci(2DC) a zítra je 7DC a jedu až teď. Snad to tedy ničemu neva?? :-(
Do ktereho CARu dochazis? Urcite to nevadi, ale jestli treba reagujes na stimulaci jinak nez „dobre“ tak je to dost pozde na to, aby Ti snizili ci zvysili davky, proto by mely byt kontroly 3 v kratsich intervalech, vis :) .. ale urcite je vse v poradku, vsak se tam poptas a urcite bude dobre :)

Kiki vůec ničeho se neboj a věř doktorům. Každý to má opravdu jinak, to se vůbec nedá srovnávat. Já jsem třeba taky měla 1.kontrolu až 5.den stimulace (7.DC) a v pohodě. To chce klid :-)

a prodlouženou kultivaci nám Peti dělají už při 3 embryjkách…tak nevím, jestli se to taky dá říct takto paušálně…já prostě věřím doktorům, jsem s nimi domluvená, ať udělají všechno proto, aby to vyšlo a hotovo :wink: :potlesk:

mas pravdu, nejlepsi je dat se naprosto doktorum s duverou a vse bude dobre :) … ja to taky tak udelala … to ted jenom delam „chytrou“ :roll: , kdyz uz to mam za sebou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
1.3.11 14:09
skritek Petra píše:
Ejva píše:
díky za info,
já mám dlouhý protokol a ten tady snad nikdo z vás nemá, takže uvidím, jak to bude probíhat, asi se to dopředu moc naplánovat nedá. Takže to nechám jak se říká koňovi :lol:
Je krásně, sluníčko svítí, tak mám pozitivní náladu, doufám, že vy všechny taky. Doufám, že nám to všem co nejdřív vyjde :pankac:
ja to uuuuplne vidim :) .. jak jsme v lete vsechny s brichama tady :) … tedy krome Alice, ta bude mit teprve pidi pupik, kdyz jde az v kvetnu :) .. a mam takove male predsevzeti, ze vas v lete kazdou jednu navstivim, vezmu auto a vyrazim obden vzdy ke kazde z vas na navstevu … co vy na to, caj se uz vari? :)
:potlesk: :potlesk: jj to bude super, určitě přijeď, něco ugrilujeme a probereme kočárky, mastičky a tak :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
1.3.11 14:11
Mafinna píše:
skritek Petra píše:
Ejva píše:
díky za info,
já mám dlouhý protokol a ten tady snad nikdo z vás nemá, takže uvidím, jak to bude probíhat, asi se to dopředu moc naplánovat nedá. Takže to nechám jak se říká koňovi :lol:
Je krásně, sluníčko svítí, tak mám pozitivní náladu, doufám, že vy všechny taky. Doufám, že nám to všem co nejdřív vyjde :pankac:
ja to uuuuplne vidim :) .. jak jsme v lete vsechny s brichama tady :) … tedy krome Alice, ta bude mit teprve pidi pupik, kdyz jde az v kvetnu :) .. a mam takove male predsevzeti, ze vas v lete kazdou jednu navstivim, vezmu auto a vyrazim obden vzdy ke kazde z vas na navstevu … co vy na to, caj se uz vari? :)
:potlesk: :potlesk: jj to bude super, určitě přijeď, něco ugrilujeme a probereme kočárky, mastičky a tak :lol:

hura, me sebepozvani se podarilo, alespon jedna zabrala :lol:

tak ju, neco naplanujeme v lete :) .. ja budu mit cely cervenec a srpen volno, takze nebudu vedet co roupama delat, tak se urcite domluvime :) .. bude to sranda, alespon tady pak muzeme hodit nejaka „fota diskuze“ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
1.3.11 14:11

Jo a ještě něco :-) vím, že je to hodně brzo, ale už jste přemýšlely, co si budete mazat na bříško proti strijím? Snad nic nepokazím , když uvažuju tak moooc dopředu :oops: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
1.3.11 14:12
skritek Petra píše:
Mafinna píše:
skritek Petra píše:
Ejva píše:
díky za info,
:potlesk: :potlesk: jj to bude super, určitě přijeď, něco ugrilujeme a probereme kočárky, mastičky a tak :lol:

hura, me sebepozvani se podarilo, alespon jedna zabrala :lol:

tak ju, neco naplanujeme v lete :) .. ja budu mit cely cervenec a srpen volno, takze nebudu vedet co roupama delat, tak se urcite domluvime :) .. bude to sranda, alespon tady pak muzeme hodit nejaka „fota diskuze“ :)

Já budu mít taky léto volnější nebo úplně volné, takže souhlasím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
1.3.11 14:14
Mafinna píše:
Jo a ještě něco :-) vím, že je to hodně brzo, ale už jste přemýšlely, co si budete mazat na bříško proti strijím? Snad nic nepokazím , když uvažuju tak moooc dopředu :oops: :wink:

to vis, ze nepokazis, prave by se melo zacit mazat hned opravdu ze zacatku, at kuze ziska na elasticnosti. ja mazu „clarins“ olejickem primo pro tehotne, hezky to voni a zatim je to fajn, ale mam prdlajs pupek a slabe dvojky, takze nez mi tam neco vyroste abych videla, jestli to zabira, tezko rict :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
1.3.11 14:15

Taaak holky, je to blbéé, dnes jsem volala, jestli se aspon to jedno jediné vajíčko, které jsem měla nááhodou neoplodnilo… a prý oplodnilo, ale špatně. Měly tam být dvě jádra, ale objevili 3, takže vzniklo defektní embryo nevhodné pro transfer. Příště prý zvýší dávku jestli jich nedozraje třeba víc. Neřekli mi ani, jestli bylo vajíčko tak špatné, nebo jestli do něj vlezla špatná spermijka. :nevim: Čekatelkám přeju dobrou zprávičku na konci čekání :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
1.3.11 14:18
pavla.84 píše:
Taaak holky, je to blbéé, dnes jsem volala, jestli se aspon to jedno jediné vajíčko, které jsem měla nááhodou neoplodnilo… a prý oplodnilo, ale špatně. Měly tam být dvě jádra, ale objevili 3, takže vzniklo defektní embryo nevhodné pro transfer. Příště prý zvýší dávku jestli jich nedozraje třeba víc. Neřekli mi ani, jestli bylo vajíčko tak špatné, nebo jestli do něj vlezla špatná spermijka. :nevim: Čekatelkám přeju dobrou zprávičku na konci čekání :wink:

Joj, Pavli, to je opravdu skoda, ale neni jeste nic ztraceno, to byl Tvuj prvni pokus na IVF? Tak urcite priste daji lepsi stimulku a vse se vydari. Kam do CARu chodis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
1.3.11 14:18
pavla.84 píše:
Taaak holky, je to blbéé, dnes jsem volala, jestli se aspon to jedno jediné vajíčko, které jsem měla nááhodou neoplodnilo… a prý oplodnilo, ale špatně. Měly tam být dvě jádra, ale objevili 3, takže vzniklo defektní embryo nevhodné pro transfer. Příště prý zvýší dávku jestli jich nedozraje třeba víc. Neřekli mi ani, jestli bylo vajíčko tak špatné, nebo jestli do něj vlezla špatná spermijka. :nevim: Čekatelkám přeju dobrou zprávičku na konci čekání :wink:

Ajéje tak mě moc mrzí Pavli :think: ale neboj, příště už to dopadne, určitě. Vyzkouší se jiná stimulace a bude to hned :wink: kdy můžeš znovu začít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
1.3.11 14:23
skritek Petra píše:
Mafinna píše:
Jo a ještě něco :-) vím, že je to hodně brzo, ale už jste přemýšlely, co si budete mazat na bříško proti strijím? Snad nic nepokazím , když uvažuju tak moooc dopředu :oops: :wink:
to vis, ze nepokazis, prave by se melo zacit mazat hned opravdu ze zacatku, at kuze ziska na elasticnosti. ja mazu „clarins“ olejickem primo pro tehotne, hezky to voni a zatim je to fajn, ale mam prdlajs pupek a slabe dvojky, takze nez mi tam neco vyroste abych videla, jestli to zabira, tezko rict :)

Peti a to máš od někoho doporučený nebo jsi jen tak zvolila podle sebe? Já zase mám už trošku bříško roztažený, jak jsem při snažení přibrala, ale zatím žádná prasklinka. Určitě vydržím do TT a pak začnu. Ale chtěla jsem už mít vybráno :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
1.3.11 14:28

Peti, ano, to byl první pokus, chodím do Brna do Unica.
No doufám že další stimulace dopadne lépe. Jen jedno vajíčko mělo totiž na poslední kontrole 22 mm a zbytek jen tak 17mm a byly oproti tomu jednomu pozadu, tak nestihly dozrát. Původně jsem měla v každém vaječníku tak 20 vajuch, což je prý moc, tak se báli mi dát vyšší dávku Puregonu. Po těch nízkých dávkách dozrálo tedy jen jedno a prý kvalita nebyla špatná ale taky ani moc dobrá. No doktor se prý ozve jak budem postupovat dál tak jsem zvědavá, jestli něco vymyslí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
1.3.11 14:31
pavla.84 píše:
Peti, ano, to byl první pokus, chodím do Brna do Unica.
No doufám že další stimulace dopadne lépe. Jen jedno vajíčko mělo totiž na poslední kontrole 22 mm a zbytek jen tak 17mm a byly oproti tomu jednomu pozadu, tak nestihly dozrát. Původně jsem měla v každém vaječníku tak 20 vajuch, což je prý moc, tak se báli mi dát vyšší dávku Puregonu. Po těch nízkých dávkách dozrálo tedy jen jedno a prý kvalita nebyla špatná ale taky ani moc dobrá. No doktor se prý ozve jak budem postupovat dál tak jsem zvědavá, jestli něco vymyslí.

urcite neco vymysli, to vis, ze jo :), ted kdyz vi, jak reagujes na stimulku ti neco vymysli uplne presne :) .. a dopadne to paradne :)

a dozvis se tedy od doktora, kdy muzes opet zacit stimulovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
1.3.11 14:32
Ajéje tak mě moc mrzí Pavli :think: ale neboj, příště už to dopadne, určitě. Vyzkouší se jiná stimulace a bude to hned :wink: kdy můžeš znovu začít?

Další pokus tak za dva měsíce, prý si musí vaječníky odpočinout…ted se každá hodina vleče, asi to nevydržím tak dlouho :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
1.3.11 14:35
pavla.84 píše:
Ajéje tak mě moc mrzí Pavli :think: ale neboj, příště už to dopadne, určitě. Vyzkouší se jiná stimulace a bude to hned :wink: kdy můžeš znovu začít?
Další pokus tak za dva měsíce, prý si musí vaječníky odpočinout…ted se každá hodina vleče, asi to nevydržím tak dlouho :-)

A nechceš si něco mezitím naplánovat? Nějakou dovolenou nebo něco jinýho jak si zahojit dušičku. My máme s manželem naplánovanou Kubu, kdyby to nevyšlo. S dětma už to pak nedáme, tak ay jsme ještě viděli Kubu za vlády Fidela :-) Pavli nebud vubec dlouho smutná, jsi mlaďunká a určitě budeš mít ještě moc dětí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
1.3.11 14:36

Jééé, nějak se mi spojila dohromady citace a odpověď, musím se to tady ještě naučit ovládat :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí