IVF únor 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17
1.3.11 14:38

Ano ano, taky plánujeme nějakou dovču, jinak bysmese asi zbláznili :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
1.3.11 14:39
Mafinna píše:
pavla.84 píše:
Ajéje tak mě moc mrzí Pavli :think: ale neboj, příště už to dopadne, určitě. Vyzkouší se jiná stimulace a bude to hned :wink: kdy můžeš znovu začít?
Další pokus tak za dva měsíce, prý si musí vaječníky odpočinout…ted se každá hodina vleče, asi to nevydržím tak dlouho :-)
A nechceš si něco mezitím naplánovat? Nějakou dovolenou nebo něco jinýho jak si zahojit dušičku. My máme s manželem naplánovanou Kubu, kdyby to nevyšlo. S dětma už to pak nedáme, tak ay jsme ještě viděli Kubu za vlády Fidela :-) Pavli nebud vubec dlouho smutná, jsi mlaďunká a určitě budeš mít ještě moc dětí :wink:

dovolena je vzdy dobry napad :palec: , naprosto souhlasim :) … my mame porad v planu tu transibirskou magistralu :) … tak uvidime :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
1.3.11 14:42

Holky jdu odpočívat, pobolívá mě to bříško, tak si pustím nějakej film. Zatím se mějte krásně a držte se :-D :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
1.3.11 14:44
Mafinna píše:
Holky jdu odpočívat, pobolívá mě to bříško, tak si pustím nějakej film. Zatím se mějte krásně a držte se :-D :mavam:

ahojky, hezky si to uzij a opdocin si!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5323
1.3.11 15:20

Ahojky všem, chybely jste mi :) uz jsem take zapnula komp a procetla se vsemy neprectenymi vzkazy..

Mafinno gratuluji ke trem vajickum :dance: a dekuji, ze jsi si na me dnes vzpomnela s tim odberem ;) ja mela 19 vajicek a 15 z toho zdravych, takze je dnes vsechny oplodni a zitra mame volat, jak jsou na tom :-) brisko boli, ale v leze to jde, odber jsem vubec nevnimala, pamatuj si jak jsem zavirala kukalda a pak jsem vnimala az na pokoji a pry jsem take po probuzeni zacala plakat :oops: ale jsem „lepsi“ nez ty, mne pry tekly slzicky po tvarich uz kdyz jsem dostala narkozu do zily :-D ale vysledek krasny, tak na ne ted myslim, jak se tam v te zkumavce asi maji :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
1.3.11 15:22
memka píše:
Ahojky všem, chybely jste mi :) uz jsem take zapnula komp a procetla se vsemy neprectenymi vzkazy..Mafinno gratuluji ke trem vajickum :dance: a dekuji, ze jsi si na me dnes vzpomnela s tim odberem ;) ja mela 19 vajicek a 15 z toho zdravych, takze je dnes vsechny oplodni a zitra mame volat, jak jsou na tom :-) brisko boli, ale v leze to jde, odber jsem vubec nevnimala, pamatuj si jak jsem zavirala kukalda a pak jsem vnimala az na pokoji a pry jsem take po probuzeni zacala plakat :oops: ale jsem „lepsi“ nez ty, mne pry tekly slzicky po tvarich uz kdyz jsem dostala narkozu do zily :-D ale vysledek krasny, tak na ne ted myslim, jak se tam v te zkumavce asi maji :huban:

Ahoj memko, tak to gratuluji k uzasnemu poctu :) … ja byla taky slepice :) … meli jsme 18 vajicek, z toho 17 dobrych, 10 se oplodnovalo ICSI, 7 prirozene a z toho nakonec pri prodlouzene kultivaci bylo 6 vybornych embrijek, tak verim, ze u vas to bude urcite nemene uspesne, moc drzim palec, kdy si volas do laboratore?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
1.3.11 15:27

Ahoj holky :mavam:

teeeda, vy jste ale plodne pisatelky :lol: :palec:

Na mazani briska planuju Elasti Q, cetla jsem na to spoustu dobrych referenci.

Holky, co jste po OPU, drzim palecky, at se vam mimisci krasne vyvijeji :wink:

Ja na 1. UTZ sla az po tydnu stimulky a hned na te kontrole mi napsali Pregnyl a uz jsem na dalsi UTZ nesla, takze je to hodne individualni.

Jinak manza uz je dost nervni, boji se, ze nam to zase nevyslo, ja porad doufam… zitra zkusim testik :dance: Bricho mam jak v 5. mesici a dnes me zacaly bolet prsa. Jinak pres leto budu mit o zabavu postarano, budu se ucit na statnice :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
1.3.11 15:27

blahopřeji k takové úrodě, snad budou co nejlepší a budete si moct také nějaké zamrazit, pokud by to náhodou nevyšlo. Ale neboj, všechno vyjde tak, jak má. Tak držím palce na zítra, ať jsou jen dobré zprávy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5323
1.3.11 15:31

Peto,
mam volat zitra rano a pak asi jeste jednou ve ctvrtek, protoze se budou rozhodovat, zda prodlouzena kultivace ci ne. My musime mit ale minimalne 6 zdravych, aby nam udelali tu prodlouzenou. Vsechny vajicka mame ICSI, protoze ma manzel hodne spatny spermiogram, ale na druhou stranu - dnes jsme meli nejslepsi za celou dobu!! 5 mil a celkem slusna pohyblivost. Ale presto budou vsechny injekcne.
Jsem zvedava na tebe!!! :) jeslti budou :srdce: :srdce: nebo :srdce: ;)
jak jsem se tech dvojcatek desila, tak ja uz bych je snad i chtela :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
1.3.11 15:31
Carmen6 píše:
Ahoj holky :mavam:

teeeda, vy jste ale plodne pisatelky :lol: :palec:

Na mazani briska planuju Elasti Q, cetla jsem na to spoustu dobrych referenci.

Holky, co jste po OPU, drzim palecky, at se vam mimisci krasne vyvijeji :wink:

Ja na 1. UTZ sla az po tydnu stimulky a hned na te kontrole mi napsali Pregnyl a uz jsem na dalsi UTZ nesla, takze je to hodne individualni.

Jinak manza uz je dost nervni, boji se, ze nam to zase nevyslo, ja porad doufam… zitra zkusim testik :dance: Bricho mam jak v 5. mesici a dnes me zacaly bolet prsa. Jinak pres leto budu mit o zabavu postarano, budu se ucit na statnice :poblion:

brisko jako 5. mesic, jojo, to me vubec nebavilo :) … ale neboj, casem splaskne

a nechcete jeste par dni pockat, prece jen, 14. den je zaruka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
1.3.11 15:32

jo jinak my jsme pri 3 embryjkach meli kultivaci 3 dny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5323
1.3.11 15:33

dekuji Ejvi :)
jinak ja mela take dlouhy protokol, jak jsi se tu pred par vzkazy ptala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
1.3.11 15:36

Peti, uvidime, ale rekla bych, ze nevydrzim netestovat :lol: jsem strasne zvedavy clovek :oops: Minule jsem mela ducha 10. den po ET. V patek jdem do divadla, tak se trosku odreagujem, to cekani je fakt nejhorsi :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5323
1.3.11 15:36

ahoj Carmen :palec:
jiste jsou to vsechno pozitivni priznaky a s tim testikovanim bych asi taky radeji pockala.. na obe strany - at nejsi zbytecne vyplasena nebo naopak… ale to nechci ani napsat :) protoze proc, protoze to dobre dopadne :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
1.3.11 15:40

a za jak dlouho od začátku injekcí jsi šla na OPU?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí