Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ano ano, taky plánujeme nějakou dovču, jinak bysmese asi zbláznili ![]()
Mafinna píše:A nechceš si něco mezitím naplánovat? Nějakou dovolenou nebo něco jinýho jak si zahojit dušičku. My máme s manželem naplánovanou Kubu, kdyby to nevyšlo. S dětma už to pak nedáme, tak ay jsme ještě viděli Kubu za vlády Fidelapavla.84 píše:Další pokus tak za dva měsíce, prý si musí vaječníky odpočinout…ted se každá hodina vleče, asi to nevydržím tak dlouho
Ajéje tak mě moc mrzí Pavliale neboj, příště už to dopadne, určitě. Vyzkouší se jiná stimulace a bude to hned
kdy můžeš znovu začít?
dovolena je vzdy dobry napad
, naprosto souhlasim
… my mame porad v planu tu transibirskou magistralu
… tak uvidime ![]()
Holky jdu odpočívat, pobolívá mě to bříško, tak si pustím nějakej film. Zatím se mějte krásně a držte se
![]()
Mafinna píše:
Holky jdu odpočívat, pobolívá mě to bříško, tak si pustím nějakej film. Zatím se mějte krásně a držte se![]()
ahojky, hezky si to uzij a opdocin si!
Ahojky všem, chybely jste mi
uz jsem take zapnula komp a procetla se vsemy neprectenymi vzkazy..
Mafinno gratuluji ke trem vajickum
a dekuji, ze jsi si na me dnes vzpomnela s tim odberem
ja mela 19 vajicek a 15 z toho zdravych, takze je dnes vsechny oplodni a zitra mame volat, jak jsou na tom
brisko boli, ale v leze to jde, odber jsem vubec nevnimala, pamatuj si jak jsem zavirala kukalda a pak jsem vnimala az na pokoji a pry jsem take po probuzeni zacala plakat
ale jsem „lepsi“ nez ty, mne pry tekly slzicky po tvarich uz kdyz jsem dostala narkozu do zily
ale vysledek krasny, tak na ne ted myslim, jak se tam v te zkumavce asi maji ![]()
memka píše:
Ahojky všem, chybely jste miuz jsem take zapnula komp a procetla se vsemy neprectenymi vzkazy..Mafinno gratuluji ke trem vajickum
a dekuji, ze jsi si na me dnes vzpomnela s tim odberem
ja mela 19 vajicek a 15 z toho zdravych, takze je dnes vsechny oplodni a zitra mame volat, jak jsou na tom
brisko boli, ale v leze to jde, odber jsem vubec nevnimala, pamatuj si jak jsem zavirala kukalda a pak jsem vnimala az na pokoji a pry jsem take po probuzeni zacala plakat
ale jsem „lepsi“ nez ty, mne pry tekly slzicky po tvarich uz kdyz jsem dostala narkozu do zily
ale vysledek krasny, tak na ne ted myslim, jak se tam v te zkumavce asi maji
Ahoj memko, tak to gratuluji k uzasnemu poctu
… ja byla taky slepice
… meli jsme 18 vajicek, z toho 17 dobrych, 10 se oplodnovalo ICSI, 7 prirozene a z toho nakonec pri prodlouzene kultivaci bylo 6 vybornych embrijek, tak verim, ze u vas to bude urcite nemene uspesne, moc drzim palec, kdy si volas do laboratore?
Ahoj holky ![]()
teeeda, vy jste ale plodne pisatelky
![]()
Na mazani briska planuju Elasti Q, cetla jsem na to spoustu dobrych referenci.
Holky, co jste po OPU, drzim palecky, at se vam mimisci krasne vyvijeji ![]()
Ja na 1. UTZ sla az po tydnu stimulky a hned na te kontrole mi napsali Pregnyl a uz jsem na dalsi UTZ nesla, takze je to hodne individualni.
Jinak manza uz je dost nervni, boji se, ze nam to zase nevyslo, ja porad doufam… zitra zkusim testik
Bricho mam jak v 5. mesici a dnes me zacaly bolet prsa. Jinak pres leto budu mit o zabavu postarano, budu se ucit na statnice ![]()
blahopřeji k takové úrodě, snad budou co nejlepší a budete si moct také nějaké zamrazit, pokud by to náhodou nevyšlo. Ale neboj, všechno vyjde tak, jak má. Tak držím palce na zítra, ať jsou jen dobré zprávy
Peto,
mam volat zitra rano a pak asi jeste jednou ve ctvrtek, protoze se budou rozhodovat, zda prodlouzena kultivace ci ne. My musime mit ale minimalne 6 zdravych, aby nam udelali tu prodlouzenou. Vsechny vajicka mame ICSI, protoze ma manzel hodne spatny spermiogram, ale na druhou stranu - dnes jsme meli nejslepsi za celou dobu!! 5 mil a celkem slusna pohyblivost. Ale presto budou vsechny injekcne.
Jsem zvedava na tebe!!!
jeslti budou
nebo
![]()
jak jsem se tech dvojcatek desila, tak ja uz bych je snad i chtela ![]()
Carmen6 píše:
Ahoj holky![]()
teeeda, vy jste ale plodne pisatelky
![]()
Na mazani briska planuju Elasti Q, cetla jsem na to spoustu dobrych referenci.
Holky, co jste po OPU, drzim palecky, at se vam mimisci krasne vyvijeji
Ja na 1. UTZ sla az po tydnu stimulky a hned na te kontrole mi napsali Pregnyl a uz jsem na dalsi UTZ nesla, takze je to hodne individualni.
Jinak manza uz je dost nervni, boji se, ze nam to zase nevyslo, ja porad doufam… zitra zkusim testikBricho mam jak v 5. mesici a dnes me zacaly bolet prsa. Jinak pres leto budu mit o zabavu postarano, budu se ucit na statnice
brisko jako 5. mesic, jojo, to me vubec nebavilo
… ale neboj, casem splaskne
a nechcete jeste par dni pockat, prece jen, 14. den je zaruka ![]()
dekuji Ejvi ![]()
jinak ja mela take dlouhy protokol, jak jsi se tu pred par vzkazy ptala..
Peti, uvidime, ale rekla bych, ze nevydrzim netestovat
jsem strasne zvedavy clovek
Minule jsem mela ducha 10. den po ET. V patek jdem do divadla, tak se trosku odreagujem, to cekani je fakt nejhorsi ![]()
ahoj Carmen ![]()
jiste jsou to vsechno pozitivni priznaky a s tim testikovanim bych asi taky radeji pockala.. na obe strany - at nejsi zbytecne vyplasena nebo naopak… ale to nechci ani napsat
protoze proc, protoze to dobre dopadne ![]()