Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
jj, Matyas se mi taky libi
Ja bych taky mela nejradsi plnej barak deti, ale manza chce 2
přikláním se k názoru, že když dvojčátka, tak k sobě ty jména musí padnout.. máš recht cecilko ![]()
Ejva píše:
ahoj holky,
krásná jména. Emma se teď hrozně rozmohla a Nella a Ella taky, má ji u nás každý druhý. Ale Ella i Nella jsou krásná jména. Jelikož já jsem Eva, tak se mi Emma moc nelíbí. Já jsem vždycky chtěla Nikol, ale teď už vůbec nevím. Tak si počkám, až na dobu, kdy to přijde.
Včera jsem měla úplně jiné dilema, najednou se ve mě něco zlomilo a řekla jsem večer manželovi, že mimi už zase nechci, že jsem si to rozmyslela. Byla jsem před tím totiž tancovat a tak jsem si uvědomila, že už teď nebudu moct pokračovat dlouhou dobu a že se pak můj život úplně změní a já na to asi nebudu připravená nikdy. Nejsem prostě takový ten klasiký maminkovský typ. Tak na mě chudák hleděl jak puk, ale dnes ráno jsem zase změnila názor. Jo, vše se sice změní, ale bude to krása.
Jsem já to ale divná co
ahoj Evi, nejsi divná, to bude určitě jen tím sprejem do nosánku, sveď to na něj ![]()
Ejva píše:
ahoj holky,
krásná jména. Emma se teď hrozně rozmohla a Nella a Ella taky, má ji u nás každý druhý. Ale Ella i Nella jsou krásná jména. Jelikož já jsem Eva, tak se mi Emma moc nelíbí. Já jsem vždycky chtěla Nikol, ale teď už vůbec nevím. Tak si počkám, až na dobu, kdy to přijde.
Včera jsem měla úplně jiné dilema, najednou se ve mě něco zlomilo a řekla jsem večer manželovi, že mimi už zase nechci, že jsem si to rozmyslela. Byla jsem před tím totiž tancovat a tak jsem si uvědomila, že už teď nebudu moct pokračovat dlouhou dobu a že se pak můj život úplně změní a já na to asi nebudu připravená nikdy. Nejsem prostě takový ten klasiký maminkovský typ. Tak na mě chudák hleděl jak puk, ale dnes ráno jsem zase změnila názor. Jo, vše se sice změní, ale bude to krása.
Jsem já to ale divná co
Ahojky
O Nicol jsme premysleli, ale prislo nam, ze se tak ted jmenuje kazda ![]()
tyto stavy jsou uplne normalni, clovek se nerad vzdava sveho pohodli, svobody atd. Ale jen co bude u tebe v brisku, tak zmenis nazor, tim jsem si jista
vzdyt je to ucel naseho byti tady - mnozit se ![]()
Evi, divna nejsi, zivot je jedna velka horska draha, jednou jsme dole jednou nahore … my jsme zase velici cestovatele s manzou, mame doma v obyvaku na stene obrovskou mapu sveta, kde mame zapichane vlajecky, kde jsme vsude byli a kam se chceme jeste podivat … a tak … a tech vlajecek, kam jeste chceme je stale hodne … a to se s mimi neda, jelikoz to nejsou mista kolem Prahy a ani mista, kde jsou silnice a pohodlne hotely … takze jsme taky tak zacali uvazovat, ze treba to tak ma byt, mimi byt nema a proste uzit si zivota jen my dva spolu …
… ale pak se zamyslis jeste jednou a reknes si, ze jednou, az budes sedet u krbu, budou Vanoce, pribehne k tobe vnuk s vnuckou a reknou: „babi a povez nam, jak vas v te dzungli napadly ty zdivocele vcely, jake to bylo?“
… tak proste vim, ze deti chceme, chceme jim predat vse krasne a dobre a radovat se z jejich zazitku, potesit je v jejich smutku a zase jim dodat kuraze do dalsich dobrodruzstvi … je to krasne, kdyz Tvuj zivot pokracuje v nekom jinem ![]()
Příspěvek upraven 02.03.11 v 10:57
skritek Petra píše:
Evi, divna nejsi, zivot je jedna velka horska draha, jednou jsme dole jednou nahore … my jsme zase velici cestovatele s manzou, mame doma v obyvaku na stene obrovskou mapu sveta, kde mame zapichane vlajecky, kde jsme vsude byli a kam se chceme jeste podivat … a tak … a tech vlajecek, kam jeste chceme je stale hodne … a to se s mimi neda, jelikoz to nejsou mista kolem Prahy a ani mista, kde jsou silnice a pohodlne hotely … takze jsme taky tak zacali uvazovat, ze treba to tak ma byt, mimi byt nema a proste uzit si zivota jen my dva spolu ....... ale pak se zamyslis jeste jednou a reknes si, ze jednou, az budes sedet u krbu, budou Vanoce, pribehne k tobe vnuk s vnuckou a reknou: „babi a povez nam, jak vas v te dzungli napadli ty zdivocele vcely, jake to bylo?“… tak proste vim, ze deti chceme, chceme jim predat vse krasne a dobre a radovat se z jejich zazitku, potesit je v jejich smutku a zase jim dodat kuraze do dalsich dobrodruzstvi … je to krasne, kdyz Tvuj zivot pokracuje v nekom jinem
skritek Petra píše:
Evi, divna nejsi, zivot je jedna velka horska draha, jednou jsme dole jednou nahore … my jsme zase velici cestovatele s manzou, mame doma v obyvaku na stene obrovskou mapu sveta, kde mame zapichane vlajecky, kde jsme vsude byli a kam se chceme jeste podivat … a tak … a tech vlajecek, kam jeste chceme je stale hodne … a to se s mimi neda, jelikoz to nejsou mista kolem Prahy a ani mista, kde jsou silnice a pohodlne hotely … takze jsme taky tak zacali uvazovat, ze treba to tak ma byt, mimi byt nema a proste uzit si zivota jen my dva spolu ....... ale pak se zamyslis jeste jednou a reknes si, ze jednou, az budes sedet u krbu, budou Vanoce, pribehne k tobe vnuk s vnuckou a reknou: „babi a povez nam, jak vas v te dzungli napadli ty zdivocele vcely, jake to bylo?“… tak proste vim, ze deti chceme, chceme jim predat vse krasne a dobre a radovat se z jejich zazitku, potesit je v jejich smutku a zase jim dodat kuraze do dalsich dobrodruzstvi … je to krasne, kdyz Tvuj zivot pokracuje v nekom jinem
krasne napsane, uplne mi vyhrkly slzy ![]()
díky Peti, jako vždy jsi mi přidala elán. Taky tady u toho v práci u počítače skoro bulím
To mi holky nedělejte, co si o mě pak spolupracovnice pomyslí, že jsem vážně trhlá ![]()
Ale tím sprejem to určitě nebude, protože já necítím vůbec nic, jsem v úplné pohodě a nic mi není, ani nejsem nějak přecitlivělá nebo náladová, prostě pohoda ![]()
Ejva píše:
díky Peti, jako vždy jsi mi přidala elán. Taky tady u toho v práci u počítače skoro bulímTo mi holky nedělejte, co si o mě pak spolupracovnice pomyslí, že jsem vážně trhlá
Ale tím sprejem to určitě nebude, protože já necítím vůbec nic, jsem v úplné pohodě a nic mi není, ani nejsem nějak přecitlivělá nebo náladová, prostě pohoda
Povidali, ze mu hrali … pry nejsem precitlivela … a buli v praci na obrazovku ![]()
Joj, holcinky, jak bych byla tak moc rada, aby nam to vsem vyslo, vazne, bylo by to moc fajn ![]()
ženy, jdu si něco ulovit k jídlu, mám děsnej hlad
otevřu oči, jdu do koupelny a jen co z ní vylezu, už jsem zas v pelechu s notasem a bez jídla na stránkách emimino.cz, tak takhle by to teda nešlo ![]()
Co je toto za poradek, mas se stavit po ceste v kuchyni, uplacat si par vajec na chleba … a sup do postele s notasem, dal uz to znas
![]()
Ejva píše:
ahoj holky,
Jsem já to ale divná co
Ejvi, já to mám podobně, jsou dny, kdy mám prostě pocit, že nejsem na mimi připravená a že vlastně nevím co chci a zda chci. A pak také otazníky zda vše zvládneme.
Už jsem někde psala, že s manžou rádi cestujeme, ne tedy tolik jako Péťa, ale cestujeme rádi a rádi se i v našem věku bavíme - divadla, kina, hospůdky apod.
K tomu hypotéka v Praze, ale to asi řeší vícero z vás.
Ale, tak jak už psala krásně Péťa, když se člověk zamyslí a uvědomí si, že třeba za pár let bude litovat toho, že pro mimi neudělal vše co mohl…
Ona i nedávno paní Jirásková v telce říkala, že jediného čeho v životě lituje je, že se rozhodla pro život bez dětí.
tak jsme na tom asi podobně jako vy, rádi cestujeme a rádi se bavíme. Ale máš naprostou pravdu, je to tak, život bez dětí se nedokážu představit a už se na ně moooooc těšíme ![]()
Ahoj Laminko,
tak jak to s vama vypada? Uz jste zahajili stimulaci? Vis jestli mas dlouhy ci kratky protokol? To vis, zenske zvedave jsme, tak abychom tady byly informovany ![]()
Jojo, hypoteka, to mi povidej, my mame prave ted v breznu koncici smlouvu, takze neco muzeme splatit bez sankci a zbytek zase prodluzovat, tak ted nevime, 3 roky, 5 let .. navic jsme se s manzou rozhodli, ze at se deje co se deje - jsme tehotni nebo ne - proste prestanu delat k 1.7. a davam si voraz. Aby jsme se mohli soustredit vice na mimi, to je taky dalsi ustupek, ale holt, je to priorita a clovek by si potom mohl jen vycitat, ze pro to neudelal to, ci ono ![]()