IVF únor 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5505
2.3.11 21:31

Jojo, v Nemecku, pristi tyden bych mela letwt do statu, ale je mozne, ze to o tyden odlozim s takovouto :)
Kazdopadne dekuji moc za podporu :) … Jojo, koncim s projktem v cervnu a pak nepracuju, proto si sama myslim, ze v tom lete bude vice klidu a pohody, tak bych to mohla lepe snadet vse :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
2.3.11 21:31

Peti to jsi teda silná holčička :-) já stejně pořád věřím, že to bude dobré :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5323
2.3.11 21:34

..při nejshorším na to v létě budeš mít alespoň více času a budeš se moci šetřit Peťo :) ale to pořád ještě neznamená, že tam v pátek nebude bušící srdíčko :srdce: s manželem na tebe myslíme - na vás :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
2.3.11 21:38

Dekuji holcinky, jste vazne zlate! To taky neznamena, ze neusporadame ten spolecny dychanek! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
2.3.11 22:05
skritek Petra píše:
Dekuji holcinky, jste vazne zlate! To taky neznamena, ze neusporadame ten spolecny dychanek! :)

Peti,

dychanek urcite bude :-) ale se sampickem moc nepocitej, protoze v lete budeme urcite uz vsechny tehu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
2.3.11 22:22

Peti, holky tak teda dobrou… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.3.11 06:06

Ahojky holky,
jen vás chci informovat, jak jsme dopadli včera. Vše je OK. stimulace probíhá dobře. Máme 16 folikul, z toho 1.má 16, 2. 15 a ten zbytak okolo 12-11.Což je prý pěkné. Dostala jsem 2 další injekce, takže si ráno píchám 3. (Budu mít břicho jako cedník) :lol:
A v sobotu znovu na kontrolu. A možná v úterý na OPU!!! :palec:
Peti, chodím na Unicu v Brně.
A co vy? Je vše v pořádku???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
3.3.11 07:59
krista.tomanova píše:
Ahojky holky,
jen vás chci informovat, jak jsme dopadli včera. Vše je OK. stimulace probíhá dobře. Máme 16 folikul, z toho 1.má 16, 2. 15 a ten zbytak okolo 12-11.Což je prý pěkné. Dostala jsem 2 další injekce, takže si ráno píchám 3. (Budu mít břicho jako cedník) :lol:
A v sobotu znovu na kontrolu. A možná v úterý na OPU!!! :palec:
Peti, chodím na Unicu v Brně.
A co vy? Je vše v pořádku???

Ahoj Kristi, tak to vypada velmi slibne, je to super,jak to krasne zvladas, stimulace zni moc dobre! :dance:

No, ja jsem zacala zase krvacet, jako pri klasicke MS, stejne tak i krece, tak si myslim, ze ti bobici ve mne to vzdavaji, mrsky :cry: … No uvidi se, zitra mam kontrolu, myslete na me, holcinky, prosim :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
3.3.11 08:00
Stenatko02 píše:
Peti, holky tak teda dobrou… :mavam:

Zlatinko, ja jsem vcera zase odpadla, tak uz jsem se nestihla ani rozloucit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.3.11 08:04

To bude OK, musí to být prostě v pohodě. Moc se opatruj, odpočívej!!!Myslím na tebe. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5323
3.3.11 09:05

Ahoj Kristi, to jsou dobré zprávy!! super :)

Já volala do Caru dnes ráno a už se nám vyvíjí jen 4 vajíčka, takže na transfer jdu zítra, stejně jako Mafinna a pátek je důležitý i pro Peťu.. panečku, to je obsazenost na zítřejší termín :lol: takže hodně štěstí pro všecny :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5323
3.3.11 09:08

Peťo,

na tebe zlatíčko bych měla dotaz :) pověděla bys mi prosím, jak probíhá transfer? na co se mám připravit? jsem totiž děsná poseroutka :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
3.3.11 09:25
memka píše:
Peťo,na tebe zlatíčko bych měla dotaz :) pověděla bys mi prosím, jak probíhá transfer? na co se mám připravit? jsem totiž děsná poseroutka :oops:

Memko, je to UUUUUPLNA pohoda, vazne :) … prijdes, prevleces do kosilky (zadne kalhotky … jinak by jim to neslo moc transferovat) :) … lehnes na lehatko, jako pri OPU nebo klasicke gynde :) … doktorecka te potre takovym necim trosku studenym (asi desinfekce ci co) :) … pak ti tam vlozi zrcatko, aby videla hezky cipek … pak prijde embryjolozka s mimisky v takove hadicce (a ja je mela jeste vymachane v tom lepidle) … doktorecka ji tam hadicku zavede, a zase vyjme (takze vubec nevis - necitis - jak ti mimisky transferovala) a to je vse, vyjme zrcatko. Pak chvilicku pockas az embryjolozka potvrdi, ze se prevedli obe embryjka pod mikroskopem a pak si odkracis na pokojik na chvili si polezet (alespon u nas to tak bylo) … stacilo 15 minut a pak jedes domuuuuu a pak je silenych 14 dni cekani :) … coz je uplne nejhorsi, ale krasne :) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
3.3.11 09:26
memka píše:
Ahoj Kristi, to jsou dobré zprávy!! super :)Já volala do Caru dnes ráno a už se nám vyvíjí jen 4 vajíčka, takže na transfer jdu zítra, stejně jako Mafinna a pátek je důležitý i pro Peťu.. panečku, to je obsazenost na zítřejší termín :lol: takže hodně štěstí pro všecny :hug:

Holciny, teda … to je patek! 2 transfery, 1 kontrola .. mame jeste neco? nekdo s necim? :) … je to krasne, joj, jsem cela z vas nervozni a napnuta, jak to vse dopadne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.3.11 09:49

Tak ať vám to děvčátka zlatá dopadne co nejlépe. :-D
Peti, při OPU máš narkózu, že jo? A při ET už ne? A fakt to nic není? Takže myslíš, že horší je OPU? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí