Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Jojo, v Nemecku, pristi tyden bych mela letwt do statu, ale je mozne, ze to o tyden odlozim s takovouto ![]()
Kazdopadne dekuji moc za podporu
… Jojo, koncim s projktem v cervnu a pak nepracuju, proto si sama myslim, ze v tom lete bude vice klidu a pohody, tak bych to mohla lepe snadet vse ![]()
Peti to jsi teda silná holčička
já stejně pořád věřím, že to bude dobré ![]()
..při nejshorším na to v létě budeš mít alespoň více času a budeš se moci šetřit Peťo
ale to pořád ještě neznamená, že tam v pátek nebude bušící srdíčko
s manželem na tebe myslíme - na vás ![]()
Dekuji holcinky, jste vazne zlate! To taky neznamena, ze neusporadame ten spolecny dychanek! ![]()
skritek Petra píše:
Dekuji holcinky, jste vazne zlate! To taky neznamena, ze neusporadame ten spolecny dychanek!
Peti,
dychanek urcite bude
ale se sampickem moc nepocitej, protoze v lete budeme urcite uz vsechny tehu.
Ahojky holky,
jen vás chci informovat, jak jsme dopadli včera. Vše je OK. stimulace probíhá dobře. Máme 16 folikul, z toho 1.má 16, 2. 15 a ten zbytak okolo 12-11.Což je prý pěkné. Dostala jsem 2 další injekce, takže si ráno píchám 3. (Budu mít břicho jako cedník) ![]()
A v sobotu znovu na kontrolu. A možná v úterý na OPU!!! ![]()
Peti, chodím na Unicu v Brně.
A co vy? Je vše v pořádku???
krista.tomanova píše:
Ahojky holky,
jen vás chci informovat, jak jsme dopadli včera. Vše je OK. stimulace probíhá dobře. Máme 16 folikul, z toho 1.má 16, 2. 15 a ten zbytak okolo 12-11.Což je prý pěkné. Dostala jsem 2 další injekce, takže si ráno píchám 3. (Budu mít břicho jako cedník)
A v sobotu znovu na kontrolu. A možná v úterý na OPU!!!
Peti, chodím na Unicu v Brně.
A co vy? Je vše v pořádku???
Ahoj Kristi, tak to vypada velmi slibne, je to super,jak to krasne zvladas, stimulace zni moc dobre! ![]()
No, ja jsem zacala zase krvacet, jako pri klasicke MS, stejne tak i krece, tak si myslim, ze ti bobici ve mne to vzdavaji, mrsky
… No uvidi se, zitra mam kontrolu, myslete na me, holcinky, prosim ![]()
Stenatko02 píše:
Peti, holky tak teda dobrou…
Zlatinko, ja jsem vcera zase odpadla, tak uz jsem se nestihla ani rozloucit ![]()
To bude OK, musí to být prostě v pohodě. Moc se opatruj, odpočívej!!!Myslím na tebe. ![]()
Ahoj Kristi, to jsou dobré zprávy!! super ![]()
Já volala do Caru dnes ráno a už se nám vyvíjí jen 4 vajíčka, takže na transfer jdu zítra, stejně jako Mafinna a pátek je důležitý i pro Peťu.. panečku, to je obsazenost na zítřejší termín
takže hodně štěstí pro všecny ![]()
Peťo,
na tebe zlatíčko bych měla dotaz
pověděla bys mi prosím, jak probíhá transfer? na co se mám připravit? jsem totiž děsná poseroutka ![]()
memka píše:
Peťo,na tebe zlatíčko bych měla dotazpověděla bys mi prosím, jak probíhá transfer? na co se mám připravit? jsem totiž děsná poseroutka
Memko, je to UUUUUPLNA pohoda, vazne
… prijdes, prevleces do kosilky (zadne kalhotky … jinak by jim to neslo moc transferovat)
… lehnes na lehatko, jako pri OPU nebo klasicke gynde
… doktorecka te potre takovym necim trosku studenym (asi desinfekce ci co)
… pak ti tam vlozi zrcatko, aby videla hezky cipek … pak prijde embryjolozka s mimisky v takove hadicce (a ja je mela jeste vymachane v tom lepidle) … doktorecka ji tam hadicku zavede, a zase vyjme (takze vubec nevis - necitis - jak ti mimisky transferovala) a to je vse, vyjme zrcatko. Pak chvilicku pockas az embryjolozka potvrdi, ze se prevedli obe embryjka pod mikroskopem a pak si odkracis na pokojik na chvili si polezet (alespon u nas to tak bylo) … stacilo 15 minut a pak jedes domuuuuu a pak je silenych 14 dni cekani
… coz je uplne nejhorsi, ale krasne
![]()
memka píše:
Ahoj Kristi, to jsou dobré zprávy!! superJá volala do Caru dnes ráno a už se nám vyvíjí jen 4 vajíčka, takže na transfer jdu zítra, stejně jako Mafinna a pátek je důležitý i pro Peťu.. panečku, to je obsazenost na zítřejší termín
takže hodně štěstí pro všecny
Holciny, teda … to je patek! 2 transfery, 1 kontrola .. mame jeste neco? nekdo s necim?
… je to krasne, joj, jsem cela z vas nervozni a napnuta, jak to vse dopadne ![]()
Tak ať vám to děvčátka zlatá dopadne co nejlépe. ![]()
Peti, při OPU máš narkózu, že jo? A při ET už ne? A fakt to nic není? Takže myslíš, že horší je OPU? ![]()