IVF únor 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1268
2.3.11 20:57

Peťulko nevzdávej to !!!! My ti všechny držíme pěstičky :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
2.3.11 20:57

Peti, tak jsem Te konecne potkala on-line :lol: Nebudes tomu verit - asi telepatie ci co (viz. Tva zprava, ze to s praci nemam prehanet), ale dneska jsem sla z prace domu BRZY - zabalila jsem to uz ve 3. Cestou jsem potkala kamaradku s kocarkem a tak jsem si to jeste hodku krosila za krasneho temer jarniho dne s mimiskem - Adelkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
2.3.11 21:01
mirkaaa456 píše:
Peťulko nevzdávej to !!!! My ti všechny držíme pěstičky :srdce: :srdce: :srdce:

dekuji Mirus, valim se tady v krecich na posteli, joj, po MS se mi vazne nestyskalo, ale jak pose memka, do ultrazvuku mesmim nic vzdavat, tak se uvidi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
2.3.11 21:02
skritek Petra píše:
holcicky, tak jsem opet zacala krvacet a tentokrat to vypada na MS, citim to tak, tak me ti bobanci asi opustili, no neda se nic delat :(
ted si do leta odpocinu a v cervenci se na to vrhneme znovu :)

kocenky, hlavne neveste hlavy, protoze IVF opravdu funguje, ja uz potracim jako regulerni mamina, a potraty k porodum jsou porad 50×50, tak jsme si to holt vybrali ted a priste to bude ukazkove tehotentsvi :)

posilam objimacka vsem :hug: a preji moooc stesti!

Peti,

to snad neni mozne, tomu proste neverim - ani TY||| Ted jsem si toho prispevku vsimla jak to ctu pozpatku… Bud silna holka, treba je tam porad jeste alespon jedno. Dokud Ti to nepotvrdi na kontrole, tak nic holka nevzdavej. Odpocivej a jestli muzes, tak i zitra - kdy letis do CR? Az v patek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
2.3.11 21:06

Nastesti letim uz zitra vecer, v patek mam tu kontrolu, no uvidime, ale je to jine krbaceni nez minuly tyden, toto je vazne MS, I ty krece u toho :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
2.3.11 21:07

Peti, moooc se omlouvam - nez clovek neco napise, tak mezitim prijde takova rana.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
2.3.11 21:10
skritek Petra píše:
Nastesti letim uz zitra vecer, v patek mam tu kontrolu, no uvidime, ale je to jine krbaceni nez minuly tyden, toto je vazne MS, I ty krece u toho :(

Peti,

dokud Ti to nepotvrdi na UZ, tak nic nani ztraceno, rano zavolej do Brna a uvidis co Ti poradi. Treba je nejaky lek zkratka NECO aby se udrzelo alespon jedno. jedna holcina tady v diskusich psala, ze krvacela podobne jako u MS, ale nakonec to dopadlo dobre a jedno se udrzelo - Dr. ji povidal, ze ty krece mela pri odlucovani toho jednoho embryjka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
2.3.11 21:11

Ahoj holky, co to tady slyším za zprávy? Peti to přece nemůže být pravda, už opravdu krvácíš nebo máš jen křeče? A co říkali v CARu? To určitě nebude tak hrozný, jak to vypadá. Držím pěstičky.

Jinak holky děkuji moc za podporu, uvidíme jak to v pátek bude pokračovat…nechávám to osudu a stále doufám a myslím aspoň na to jedno embryjko. I když to ještě embryjko asi ani není, ale jen buňky :-) zkusím zítra zjistit víc.
A Miri gratuluji k ukázkovému vajíčku, držím pěsti, ať se krásně dělí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
2.3.11 21:11

Zlati, to vubec neres, to je jasne, clovek se to ztraci v tom
zavalu prispevku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
2.3.11 21:15

Ilčo gratuluji k //, to jsou krásné zprávy :potlesk:
A co Carmen, kdy se chystáš testovat? Už se to blíží ne? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
2.3.11 21:16

Peti,

mas s sebou alespon nekoho? Hlavne nerikej, ze jsi sama na hotelu. Ja tu klidne s Tebou zustanu, nez se Ti bude chtit spat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
2.3.11 21:16

Já se přidávám :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
2.3.11 21:24

Milacci jste! Holcinky, bezte spinkat brzo, musite se setrit! Ja tady mam
fajnovou detektivku v telce, tak koukam, vazne jsem v pohode a uprimne, uz se tesim na Leto na dalsi pokus :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
2.3.11 21:24

No vidis, my Te samotnou v tramtarii nenechame. Kde ze to vlastne dneska jsi - nekde v Nemecku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
2.3.11 21:27

Peti, o tom dalsim pokusu si povime az podle vysledku v patek a my s manzelem Ti drzime pesti, aby to byla pozitivni zprava. Jestli ne - tak mi slib, ze na sebe budes davat vic pozor. Od leta by jsi uz mela byt doma - tak to bude mnohem lepsejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí