IVF únor 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5052
3.3.11 13:21

jinak holdy po punkci si kupte hořčík a B6 sklidňuje to dělohu doporučila mi to DR už při první IVF naměla jsem pak bolesti a nafoulké břicho, ale brát jen do 36tt pak tvrdne břichoo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
3.3.11 13:22
Blanka S píše:
jinak holdy po punkci si kupte hořčík a B6 sklidňuje to dělohu doporučila mi to DR už při první IVF naměla jsem pak bolesti a nafoulké břicho, ale brát jen do 36tt pak tvrdne břichoo.

A beres vitaminy? ja beru ten Femibion a jeste ty mineralku piju, tak si rikam, jestli by toho uz nebylo presprilis :) … ja nevim, uprimne, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
3.3.11 13:24

já beru kys. listovou a ten hořčík a B6 jako u prvního těhu a od 12 tt pak rybí tuk v kapslích DHA omaga 3+6

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.3.11 13:28

Ne večer, ale do 10ti ráno!!! Já chodím do práce na 6, takže je prý lepší si to píchnout než jdu. Teď si píchám všechny 3 naráz. A taky by se prý měla dodržovat přibližně hodina.Ale to o víkendu teda nedám, vstávat v 5, takže to píchám kolem půl 8, což prý neva. Jen prostě do 10 ráno. Ale asi to máme jinak, já nemám nosní sprej, takže to je asi jiné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
3.3.11 13:31
skritek Petra píše:
Carmen6 píše:
Blani, veeeelikaaanska gratulace k pozitivnimu testiku!!! :dance: :pankac: :potlesk: klidne se raduj, to je uzasna zprava. A jak se citis?Peti, ja vim, ze moc nemam duvod vysilovat, ale nejak to na me dnes padlo… :nevim: zitra jdem do divadla, tak se aspon trochu odreaguju
no divadlo je krasne, na co jdete? my se zase chystame tuto nedeli na „lord of the dance“ … ja je zboznuju, byla jsem na nich v parizi, proste jak slysim tu hudbu, hned bych poskakovala taky. ja jsem vazne totiz beztak byla minuly zivot skritek :)

lord of the dance jsem nevidela, bohuzel :oops: jdeme na Spartaka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
3.3.11 13:33
Carmen6 píše:
skritek Petra píše:
Carmen6 píše:
Blani, veeeelikaaanska gratulace k pozitivnimu testiku!!! :dance: :pankac: :potlesk: klidne se raduj, to je uzasna zprava. A jak se citis?Peti, ja vim, ze moc nemam duvod vysilovat, ale nejak to na me dnes padlo… :nevim: zitra jdem do divadla, tak se aspon trochu odreaguju
no divadlo je krasne, na co jdete? my se zase chystame tuto nedeli na „lord of the dance“ … ja je zboznuju, byla jsem na nich v parizi, proste jak slysim tu hudbu, hned bych poskakovala taky. ja jsem vazne totiz beztak byla minuly zivot skritek :)
lord of the dance jsem nevidela, bohuzel :oops: jdeme na Spartaka :mrgreen:

joj, to je opera? to musi byt krasne :)

tak si to uzij … a hlavne si vyzkousej saty, jestli ti pujdou pres brisko, ja jsem mela o vanocich se problem dostat do divadelnich satu, zrovna jsem chytla menses 25.12., kdyz jsem sli na prodanou nevestu … tak jsem tam sedela jak balvan nafouknuta :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
3.3.11 13:38
skritek Petra píše:
Carmen6 píše:
skritek Petra píše:
Carmen6 píše:

tak si to uzij … a hlavne si vyzkousej saty, jestli ti pujdou pres brisko, ja jsem mela o vanocich se problem dostat do divadelnich satu, zrovna jsem chytla menses 25.12., kdyz jsem sli na prodanou nevestu … tak jsem tam sedela jak balvan nafouknuta :)

nene, je to balet, ale videla jsem fotky a bude to krasne :dance: ja jsem si prave nekdy kolem vanoc poridila schvalne takove cerne pletene saty, ktere se natahnou podle potreby. To vis, co kdyby… :mrgreen: no a ted jsem si je zkousela a fakt vypadam jak tehotna… 8-o taky si to uzijte, musi to byt krasny zazitek :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
3.3.11 13:41
Carmen6 píše:
skritek Petra píše:
Carmen6 píše:
skritek Petra píše:
Carmen6 píše:

tak si to uzij … a hlavne si vyzkousej saty, jestli ti pujdou pres brisko, ja jsem mela o vanocich se problem dostat do divadelnich satu, zrovna jsem chytla menses 25.12., kdyz jsem sli na prodanou nevestu … tak jsem tam sedela jak balvan nafouknuta :)
nene, je to balet, ale videla jsem fotky a bude to krasne :dance: ja jsem si prave nekdy kolem vanoc poridila schvalne takove cerne pletene saty, ktere se natahnou podle potreby. To vis, co kdyby… :mrgreen: no a ted jsem si je zkousela a fakt vypadam jak tehotna… 8-o taky si to uzijte, musi to byt krasny zazitek :palec:

joj, pletene saty, VELMI rozumne :)

Carmen, Tobe se taky blizi testovani pomalu, co? Kdy budes, uz nekdy o vikendu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
3.3.11 13:50

Peti, oficialne mam testovat v pondeli, to jdu zaroven i rovnou na krev, tak jsem zvedava… ale do te doby budu testovat kazdy den, kdyz uz mam nakoupene testiky :oops:

Jeste jsem se chtela zeptat - datum pristi MS se urcuje podle data posledni MS, nebo je to 14 dni od OPU? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.3.11 13:52

Holky, tak se mějte krásně, ať vás nic nezlobí, všem co jsou zítra na vyšetření, OPU a tak, držím pěsti pro štěstí.
Tak se opatrujte :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
3.3.11 13:52

Jasne, vim, ze testujes kazdy den :) :) … ale nebyla jsem si jista, kdy mas to oficialni datum :)

Jinak s tim datem dalsi MS, to je dobra otazka … no ja sama nevim, ja jsem pocitala uplne s normalnim datem, jako bych na OPU nebyla, ale opravdu nevim :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
3.3.11 13:53
krista.tomanova píše:
Holky, tak se mějte krásně, ať vás nic nezlobí, všem co jsou zítra na vyšetření, OPU a tak, držím pěsti pro štěstí.
Tak se opatrujte :mavam:
:mavam: :mavam: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
3.3.11 13:54
krista.tomanova píše:
Tak se opatrujte :mavam:

diky moc, papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
3.3.11 13:54
skritek Petra píše:
Jasne, vim, ze testujes kazdy den :) :) … ale nebyla jsem si jista, kdy mas to oficialni datum :)Jinak s tim datem dalsi MS, to je dobra otazka … no ja sama nevim, ja jsem pocitala uplne s normalnim datem, jako bych na OPU nebyla, ale opravdu nevim :(

prave taky nevim… :think: podle posledni MS to mam dostat v pondeli a podle OPU uz zitra, tak by me to docela zajimalo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
3.3.11 14:03
Carmen6 píše:
skritek Petra píše:
Jasne, vim, ze testujes kazdy den :) :) … ale nebyla jsem si jista, kdy mas to oficialni datum :)Jinak s tim datem dalsi MS, to je dobra otazka … no ja sama nevim, ja jsem pocitala uplne s normalnim datem, jako bych na OPU nebyla, ale opravdu nevim :(
prave taky nevim… :think: podle posledni MS to mam dostat v pondeli a podle OPU uz zitra, tak by me to docela zajimalo :think:

a citis se na MS? … asi podle toho bych se ridila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí