Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
jinak holdy po punkci si kupte hořčík a B6 sklidňuje to dělohu doporučila mi to DR už při první IVF naměla jsem pak bolesti a nafoulké břicho, ale brát jen do 36tt pak tvrdne břichoo.
Blanka S píše:
jinak holdy po punkci si kupte hořčík a B6 sklidňuje to dělohu doporučila mi to DR už při první IVF naměla jsem pak bolesti a nafoulké břicho, ale brát jen do 36tt pak tvrdne břichoo.
A beres vitaminy? ja beru ten Femibion a jeste ty mineralku piju, tak si rikam, jestli by toho uz nebylo presprilis
… ja nevim, uprimne, co?
já beru kys. listovou a ten hořčík a B6 jako u prvního těhu a od 12 tt pak rybí tuk v kapslích DHA omaga 3+6
Ne večer, ale do 10ti ráno!!! Já chodím do práce na 6, takže je prý lepší si to píchnout než jdu. Teď si píchám všechny 3 naráz. A taky by se prý měla dodržovat přibližně hodina.Ale to o víkendu teda nedám, vstávat v 5, takže to píchám kolem půl 8, což prý neva. Jen prostě do 10 ráno. Ale asi to máme jinak, já nemám nosní sprej, takže to je asi jiné.
skritek Petra píše:Carmen6 píše:no divadlo je krasne, na co jdete? my se zase chystame tuto nedeli na „lord of the dance“ … ja je zboznuju, byla jsem na nich v parizi, proste jak slysim tu hudbu, hned bych poskakovala taky. ja jsem vazne totiz beztak byla minuly zivot skritek
Blani, veeeelikaaanska gratulace k pozitivnimu testiku!!!![]()
![]()
klidne se raduj, to je uzasna zprava. A jak se citis?Peti, ja vim, ze moc nemam duvod vysilovat, ale nejak to na me dnes padlo…
zitra jdem do divadla, tak se aspon trochu odreaguju
lord of the dance jsem nevidela, bohuzel
jdeme na Spartaka ![]()
Carmen6 píše:skritek Petra píše:lord of the dance jsem nevidela, bohuzelCarmen6 píše:no divadlo je krasne, na co jdete? my se zase chystame tuto nedeli na „lord of the dance“ … ja je zboznuju, byla jsem na nich v parizi, proste jak slysim tu hudbu, hned bych poskakovala taky. ja jsem vazne totiz beztak byla minuly zivot skritek
![]()
klidne se raduj, to je uzasna zprava. A jak se citis?Peti, ja vim, ze moc nemam duvod vysilovat, ale nejak to na me dnes padlo…
jdeme na Spartaka
joj, to je opera? to musi byt krasne ![]()
tak si to uzij … a hlavne si vyzkousej saty, jestli ti pujdou pres brisko, ja jsem mela o vanocich se problem dostat do divadelnich satu, zrovna jsem chytla menses 25.12., kdyz jsem sli na prodanou nevestu … tak jsem tam sedela jak balvan nafouknuta ![]()
skritek Petra píše:Carmen6 píše:skritek Petra píše:lord of the dance jsem nevidela, bohuzelCarmen6 píše:no divadlo je krasne, na co jdete? my se zase chystame tuto nedeli na „lord of the dance“ … ja je zboznuju, byla jsem na nich v parizi, proste jak slysim tu hudbu, hned bych poskakovala taky. ja jsem vazne totiz beztak byla minuly zivot skritek
![]()
jdeme na Spartaka
joj, to je opera? to musi byt krasne
tak si to uzij … a hlavne si vyzkousej saty, jestli ti pujdou pres brisko, ja jsem mela o vanocich se problem dostat do divadelnich satu, zrovna jsem chytla menses 25.12., kdyz jsem sli na prodanou nevestu … tak jsem tam sedela jak balvan nafouknuta
nene, je to balet, ale videla jsem fotky a bude to krasne
ja jsem si prave nekdy kolem vanoc poridila schvalne takove cerne pletene saty, ktere se natahnou podle potreby. To vis, co kdyby…
no a ted jsem si je zkousela a fakt vypadam jak tehotna…
taky si to uzijte, musi to byt krasny zazitek ![]()
Carmen6 píše:skritek Petra píše:nene, je to balet, ale videla jsem fotky a bude to krasneCarmen6 píše:skritek Petra píše:lord of the dance jsem nevidela, bohuzelCarmen6 píše:no divadlo je krasne, na co jdete? my se zase chystame tuto nedeli na „lord of the dance“ … ja je zboznuju, byla jsem na nich v parizi, proste jak slysim tu hudbu, hned bych poskakovala taky. ja jsem vazne totiz beztak byla minuly zivot skritek
![]()
jdeme na Spartaka
joj, to je opera? to musi byt krasne
tak si to uzij … a hlavne si vyzkousej saty, jestli ti pujdou pres brisko, ja jsem mela o vanocich se problem dostat do divadelnich satu, zrovna jsem chytla menses 25.12., kdyz jsem sli na prodanou nevestu … tak jsem tam sedela jak balvan nafouknutaja jsem si prave nekdy kolem vanoc poridila schvalne takove cerne pletene saty, ktere se natahnou podle potreby. To vis, co kdyby…
no a ted jsem si je zkousela a fakt vypadam jak tehotna…
taky si to uzijte, musi to byt krasny zazitek
joj, pletene saty, VELMI rozumne ![]()
Carmen, Tobe se taky blizi testovani pomalu, co? Kdy budes, uz nekdy o vikendu?
Peti, oficialne mam testovat v pondeli, to jdu zaroven i rovnou na krev, tak jsem zvedava… ale do te doby budu testovat kazdy den, kdyz uz mam nakoupene testiky ![]()
Jeste jsem se chtela zeptat - datum pristi MS se urcuje podle data posledni MS, nebo je to 14 dni od OPU? ![]()
Holky, tak se mějte krásně, ať vás nic nezlobí, všem co jsou zítra na vyšetření, OPU a tak, držím pěsti pro štěstí.
Tak se opatrujte ![]()
Jasne, vim, ze testujes kazdy den
… ale nebyla jsem si jista, kdy mas to oficialni datum ![]()
Jinak s tim datem dalsi MS, to je dobra otazka … no ja sama nevim, ja jsem pocitala uplne s normalnim datem, jako bych na OPU nebyla, ale opravdu nevim ![]()
krista.tomanova píše:
Holky, tak se mějte krásně, ať vás nic nezlobí, všem co jsou zítra na vyšetření, OPU a tak, držím pěsti pro štěstí.
Tak se opatrujte
krista.tomanova píše:
Tak se opatrujte
diky moc, papa
skritek Petra píše:
Jasne, vim, ze testujes kazdy den![]()
… ale nebyla jsem si jista, kdy mas to oficialni datum
Jinak s tim datem dalsi MS, to je dobra otazka … no ja sama nevim, ja jsem pocitala uplne s normalnim datem, jako bych na OPU nebyla, ale opravdu nevim
prave taky nevim…
podle posledni MS to mam dostat v pondeli a podle OPU uz zitra, tak by me to docela zajimalo ![]()
Carmen6 píše:skritek Petra píše:prave taky nevim…
Jasne, vim, ze testujes kazdy den![]()
… ale nebyla jsem si jista, kdy mas to oficialni datum
Jinak s tim datem dalsi MS, to je dobra otazka … no ja sama nevim, ja jsem pocitala uplne s normalnim datem, jako bych na OPU nebyla, ale opravdu nevim
podle posledni MS to mam dostat v pondeli a podle OPU uz zitra, tak by me to docela zajimalo
a citis se na MS? … asi podle toho bych se ridila ![]()