Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ejvi,
já měla dlouhý protokol jen s jednou injekcí Gonalu denně - večer. 4 dny 187,5IU a 6 dní 225IU. Jinak nic víc k tomu..
memka píše:
Děkuj Carmenjojo, čekání to bude tedy fajné…
řekla jsem manželovi, ať mi nedovolí koupit těhotenský test, zkusím to vydržet
tak to jsem zvedava
… uz ted se smeju, protoze te vidim, tak po 8. dnech curas na tycinku ![]()
memko já mám 150jednotek ráno a 100jednotek večer. Tak nevím, skoro všichni si píchali jen 1× denně, ale vím, že protokoly se hodně liší podle osoby.
Ejva píše:
ahoj holky,
Peti, moc mě to mrzí, úplně mě to vzalo holka![]()
drž se.
Nováčkovi ahoj, já byla na 7mi IUI a bohužel neúspěšně. Manžel byl taky na operaci varikokély, ale spermiogram se nezlepšil. Doktor říkal, že to na zlepšení spermatu může mít vliv, ale nijak výrazně. Takže třeba z 11mil měl jednou 22mil., ale pak zase po dalších měsících spadl znovu na 10,11, někdy i 6 nebo 8mil.
Já si dnes píchla svoji první injekci Puregonu, byla to naprostá pohoda, vůbec jsem nic necítila, úplně zbytečně jsem se kvůli tomu nervovala.
Holky, co jste měli dlouhé protokoly, píchali jste si taky 2 injekce denně (ráno a večer)?
Carmen, krásná fotka
Jojo, Evi, to vis, to je zivot, ale my uz mame zle vybrano a ted uz bude jen to dobre
![]()
Jinak ja jsem mela sice kratky protokol, ale taky jsme si pichala 2 injekce denne, ale obe dve v poledne, jednu do jedne strany a druhou do druhe a kazdy den to stridala ![]()
Carmen, vazne krasna fotka ![]()
skritek Petra píše:memka píše:tak to jsem zvedava
![]()
![]()
… uz ted se smeju, protoze te vidim, tak po 8. dnech curas na tycinku
jééééééééééé, nééééééééééééé
![]()
Evi, ty protokoly se siji na miru primo pro konkretni holcinu, takze je to hodne individualni a nema smysl se s nekym srovnavat ![]()
Ejva píše:
memko já mám 150jednotek ráno a 100jednotek večer. Tak nevím, skoro všichni si píchali jen 1× denně, ale vím, že protokoly se hodně liší podle osoby.
věřme jim, že vědí, co dělají
já neměla ani noretisteron ani ten sprejík do nosu - jen asi 2 týdny před stimulkou nějakou injekci do prdky na uklidnění hormonů ![]()
memka píše:skritek Petra píše:jééééééééééé, nééééééééééééémemka píše:tak to jsem zvedava
![]()
![]()
… uz ted se smeju, protoze te vidim, tak po 8. dnech curas na tycinku
![]()
![]()
Jojo, pani, si povime
… holky, tento moment si pamatovat a budeme se tady z tyden smat vsechny ![]()
Příspěvek upraven 04.03.11 v 14:17
Peti, dekuji
nechci te strasit, ale to jsme si taky po 1. nevydarenem IVF rikali…ze uz jsme si smulu vybrali a priste to na 100% vyjde…a nevyslo
ted si zase rikame, ze to tretice uz to proste MUSI vyjit, tak uvidime.....
ale musi se verit, to je pravda, navic v lete se to bude lip preckavat, pri slunicku ![]()
Carmen6 píše:
Peti, dekujinechci te strasit, ale to jsme si taky po 1. nevydarenem IVF rikali…ze uz jsme si smulu vybrali a priste to na 100% vyjde…a nevyslo
ale musi se verit, to je pravda, navic v lete se to bude lip preckavat, pri slunicku
presne tak, ale vis jak, to nase IVF se povedlo, ti cvrcci se uhnizdili, ted to byl proste potrat v 6. tydnu
… tak tim jsme myslela, ze jsme si to vybrali, snad je priste udrzim o takovy 34 tydnu dele ![]()
skritek Petra píše:Carmen6 píše:presne tak, ale vis jak, to nase IVF se povedlo, ti cvrcci se uhnizdili, ted to byl proste potrat v 6. tydnu
Peti, dekujinechci te strasit, ale to jsme si taky po 1. nevydarenem IVF rikali…ze uz jsme si smulu vybrali a priste to na 100% vyjde…a nevyslo
ale musi se verit, to je pravda, navic v lete se to bude lip preckavat, pri slunicku
… tak tim jsme myslela, ze jsme si to vybrali, snad je priste udrzim o takovy 34 tydnu dele
urcite jo ![]()
Ejva píše:
určitě to vyjde holky, dřív nebo později se všechny dočkáme
jo, ja si to vazne myslim! ![]()
Ahoj holky, tak konečně:-) zdravím vás všechny ![]()
na nás se dnes usmálo štěstí a už mám v bříšku embryjko
jsem strašně moc ráda, fakt jsem se bála. Podle embryoložky se vyvíjí normálně a má 8 buněk a známku 1 ![]()
Memko Tobě gratuluji ke dvoum a píšeš, že jsou to Áčka…to má asi každá laboratoř jinak, že? No ale paráda, tak teď jsme na stejné vlně a budeme čekat
já budu testovat určitě, nevydržela bych ty nervy, když mi ráno vezmou krev a v poledne teprve výsledky. Ale ještě nevím, který den. Kdy máš jít na kontrolu?