Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Stenatko02 píše:
Carmen, Blani,dokud neni test z krve, tak nezoufejte. Jeste neni nic ztraceno. Jste vsechny strasne statecne a drzim vam pesti.
to jsi strasne hodna, ale my tomu uz s manzou neverime. Dnes 13. den zase snehobilo.......
![]()
Blanka S píše:
Ahoj holky
já mněla v úterý ducha ve středu na digitálním 1-2 týdny a dnes ráno nic nic uděla jsem si 3 testy a nic sněho bílo zítra bych mněla dostat MS dle té minulé jsem na dně![]()
![]()
zatím nekrvácím, ale už skoro nedoufám
Blani, stále ještě držím palečky, doufám že mrcha nepříde!!! ![]()
Blani a Carmen..
nevzdávejte to prosím ještě, možná jen máte nízkou hladinu hcg, která přirozené kolísá během dne. Věřím, že to není jednoduché, možná mě bude čekat totéž za dva týdny, ale důležité je zůstat v klidu a nenervíkovat se, ať si zbytečně neublížíte.. Hladtě bříška, povídejte na ně a určitě to dobře dopadne. Dokud nějak zásadně hodně nekrvácíte, tak rozhodně není nic ztraceno!! myslím na vás
![]()
Ahoj holky, hezkou neděli přeji ![]()
Blani a Carmen,ještě vydržte, třeba je ještě opravdu brzo, držím pěsti
A jak se cítíte? Pozorujete na sobě něco?
Memko jak je 3.den po ET? Já jsem docela v pohodě, dnes už mě ani nepobolívá podbříšek…trochu víc spím, ale to je asi tím, že jsem začala lenošit
tak napiš jak se cítíš, držím pěsti v uhnizďování ![]()
mirkaaa456 píše:Blanka S píše:Blani, stále ještě držím palečky, doufám že mrcha nepříde!!!
Ahoj holky
já mněla v úterý ducha ve středu na digitálním 1-2 týdny a dnes ráno nic nic uděla jsem si 3 testy a nic sněho bílo zítra bych mněla dostat MS dle té minulé jsem na dně![]()
![]()
Miri a co Ty? Ani jsem nepostřehla, že se nepodařilo oplodnění? Kdy jsi byla na OPU?
Stenatko02 píše:
Ahoj holky,tak hlasim druhou injekci - bolelo to a moc. Nevim co udelal spatne, ale vcera to pred sestrickou byla parada a dneska i slzicky vyhrkly
Jinak me to mistecko prapodivne zcervenalo a svedi - taky mi pripada, ze je mi dneska trochu soufl… A to mam jit na masopust. Udelala jsem si naprosto uzasnou masku - vyslouzila MISS - tak uvidim jak se to ujme
přesně tak jsem steňátko dopadla i já… první den úplně v pohodě a jak jsem si byla jistá, že to nic není, tak jsem si píchla druhý den injekci tak blbě, že jsem myslela, že se roztrhnu vejpůl a modřina mi je vidět ještě pořád
a od 3 dne v pohodě.. takže neboj ![]()
Mafinna píše:
Ahoj holky, hezkou neděli přeji
Blani a Carmen,ještě vydržte, třeba je ještě opravdu brzo, držím pěstiA jak se cítíte? Pozorujete na sobě něco?Memko jak je 3.den po ET? Já jsem docela v pohodě, dnes už mě ani nepobolívá podbříšek…trochu víc spím, ale to je asi tím, že jsem začala lenošit
tak napiš jak se cítíš, držím pěsti v uhnizďování
Ahoj Mafi
mně je fajn, necítím téměř nic zvláštního.. bříško nebojí, jen lehce tlak, když dosedávám. Je mi až podezřele dobře, až se mi těžko zůstává v klidu, když na sobě nic necítím. Jen taky přeležená
Holka jsem na nás zvědavá
tak uhnizďování zdar! ![]()
Mafinna píše:mirkaaa456 píše:Miri a co Ty? Ani jsem nepostřehla, že se nepodařilo oplodnění? Kdy jsi byla na OPU?Blanka S píše:Blani, stále ještě držím palečky, doufám že mrcha nepříde!!!
Ahoj holky
![]()
Mafi, já jsem byla na opu ve středu ale vajíčko se neoplodnilo.
Doktorka mi posílá recept a za dva týdnu opět začnu brát Clostík, tak uvidíme. Horší je že manželovi už pomalu dochází trpělivost, tak doufám že to ještě vydží. On nesnáší doktory a s sebou vůbec nikdy nechodí k lékaři.
Ahoj holky tak mrcha přišla včera
![]()
naštěstí mám ten můj dvouletej uzlíček štěstí co mi pohladil srdíčko a je mi dnes už líp na duši. Celou noc jsem nespala a přebírala co a jak jsem udělala špatně a co a jak jsem dělala před těmi třemi roky a vyšlo mi,že to byla asi velká náhoda a velikananánské stěstí,že tu mojí princeznu mám. Tak si tak říkám zajímalo by mně kolika ženským vyško 2× IVF nemyslím dvojčata, ale 2× IVF hledala jsem to kde jsem mohla a edopídila jsem se. No tak závěr budu si užívat tu mojí princeznu co je můj celej svět a vám všem přeju,aby jste taky naplnily práznou náruč a brzo přivedly na svět ZÁZRAK. ![]()
Ahoj holky, můžu se připojit k vám do diskuze? Za pár dní začnu stimlovat na 3.IVF a potřebuju si pokecat s někým, kdo to taky prožívá.
Janča S. píše:
Ahoj holky, můžu se připojit k vám do diskuze? Za pár dní začnu stimlovat na 3.IVF a potřebuju si pokecat s někým, kdo to taky prožívá.
Ahoj Jani, vítám tě mezi námi ![]()
ahoj holky, mod diky za podporu, jste zlate
zitra jdu na krev, tak dam pak vedet…ale myslim, ze uz je to vic nez jasny ![]()
Carmen6 píše:
ahoj holky, mod diky za podporu, jste zlatezitra jdu na krev, tak dam pak vedet…ale myslim, ze uz je to vic nez jasny
Hlavu vzhůru Carmen, věřím, že tě zítra příjemně překvapí
červená nepřišla, takže ještě není nic ztraceno!
Ahoj memko,
diky za podporu - asi bude muset prijit na to jak to poradne udelat
Dneska uz to bylo lepsejsi - no holt napoprve mu presne radila sestrickaa + pred cizimi je clovek vzdycky statecnejsi… Dobra zprava je, ze to uz nezcervenalo a nesvedi tak jako vcera. Akorat jsem hodne unavena a chytila me nejaka zrava - no v pribalovem letaku je napsano u obou leku ze mam pocitat s pribyvanim na vaze a obzvlast velkou chuti k jidlu - no to se presne plni ![]()
Carmen, jak jsem rekla - neves hlavu - dokud Ti to nepotvrdi na krevnich testech, tak je porad nadeje. ![]()