Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
lamika píše:A co si na tom Menopuru mícháš? Já jsem jen zředila prášek s roztokem a natáhla do stříkačky…?Ono to bylo trošku nadneseně řečeno
Memka, Mafi: Já jsem doma a teprve stimuluju, ale mně to tak bylo navrhnuto MUDrou po marození s něčím trošku jiným… Ano, zředím prášek s roztokem, natáhnu a šup do dalšího prášku a tak… to je trošku protivné, ta příprava… Kolik jsi měla Menopuru? Já mám 3 lahvičky s práškem a později budu mít 4.
Aha tak to už chápu, já měla jen 1 ampulku Menopuru a 1 Fostimonu. Ředili jsme to jen jedním roztokem, takže toho bylo vážně málo…
Nerozumím co je to marozeni s něčím jiným ![]()
Mafinna píše:
Aha tak to už chápu, já měla jen 1 ampulku Menopuru a 1 Fostimonu. Ředili jsme to jen jedním roztokem, takže toho bylo vážně málo…
Nerozumím co je to marozeni s něčím jiným
No já marodila konec ledna a začátek února, pak rekonvalescence a teď tohle
, MUDra mě rovnou nechala doma, protože bych šla do práce na 1-2 týdny a začala bych stimulovat. Takže bych si musela buď brát dovolenou nebo znova marodit
a vzhledem k časově a někdy i dost psychicky náročné práci to mám vyřešeno takhle
lamika píše:Mafinna píše:No já marodila konec ledna a začátek února, pak rekonvalescence a teď tohle
Nerozumím co je to marozeni s něčím jiným, MUDra mě rovnou nechala doma, protože bych šla do práce na 1-2 týdny a začala bych stimulovat. Takže bych si musela buď brát dovolenou nebo znova marodit
a vzhledem k časově a někdy i dost psychicky náročné práci to mám vyřešeno takhle
Aha tak to máš fajn
a co takhle pořád doma děláš? Já se asi vkonečně vrhnu na svatební album, zatím jsem na to totiž čas vůbec neměla ![]()
Nemáte někdo hoky tip na svatební alba?
Mafinna píše:
Aha tak to máš fajna co takhle pořád doma děláš? Já se asi vkonečně vrhnu na svatební album, zatím jsem na to totiž čas vůbec neměla
Vzhledem k tomu, že jsem jinak v práci 8 - 18-22 - většinou spíš ta pozdější hodina po - pá a pak o víkendech vysoslá, tak ono je toho na dělání doma docela dost a také jsem nemarodila tak 10-15 let. Vycházky mám napsané tak se to docela dá. Trošku mi chybí to pracovní tempo, na které jsem zvyklá, ale alespoň si dáchnu ![]()
lamika píše:Mafinna píše:Vzhledem k tomu, že jsem jinak v práci 8 - 18-22 - většinou spíš ta pozdější hodina po - pá a pak o víkendech vysoslá, tak ono je toho na dělání doma docela dost a také jsem nemarodila tak 10-15 let. Vycházky mám napsané tak se to docela dá. Trošku mi chybí to pracovní tempo, na které jsem zvyklá, ale alespoň si dáchnu
Aha tak to máš fajna co takhle pořád doma děláš? Já se asi vkonečně vrhnu na svatební album, zatím jsem na to totiž čas vůbec neměla
Tak to znám, taky si to teď užívám ![]()
Mafinna píše:lamika píše:Mafinna píše:No já marodila konec ledna a začátek února, pak rekonvalescence a teď tohle
Nerozumím co je to marozeni s něčím jiným, MUDra mě rovnou nechala doma, protože bych šla do práce na 1-2 týdny a začala bych stimulovat. Takže bych si musela buď brát dovolenou nebo znova marodit
Aha tak to máš fajn
Nemáte někdo hoky tip na svatební alba?a co takhle pořád doma děláš? Já se asi vkonečně vrhnu na svatební album, zatím jsem na to totiž čas vůbec neměla
jéééééééééééé, já ho taky ještě nemám
ale už ho tvořím!!! vydrž prtka vydrž a pošlu ti odkaz na svatební knihy
vypadá to výborně, mám jí asi 3/4 hotovou ![]()
memka píše:
Lamiko, dej si prosím podpisať jsem v obraze
Já ho měla a pak jsem ho smázla ![]()
lamika píše:memka píše:Já ho měla a pak jsem ho smázla
Tak jsem nějaký trošku jiný než jsem měla spáchla ![]()
memka píše:Mafinna píše:jéééééééééééé, já ho taky ještě nemámlamika píše:Mafinna píše:No já marodila konec ledna a začátek února, pak rekonvalescence a teď tohle
Aha tak to máš fajn
Nemáte někdo hoky tip na svatební alba?a co takhle pořád doma děláš? Já se asi vkonečně vrhnu na svatební album, zatím jsem na to totiž čas vůbec neměla
ale už ho tvořím!!! vydrž prtka vydrž a pošlu ti odkaz na svatební knihy
vypadá to výborně, mám jí asi 3/4 hotovou
jj určitě prosím pošli, tohle je můj velikej rest 1,5 roku starej ![]()
krista.tomanova píše:
Ahojky holky, teda tady je přes víkend informací.Tak se opatrujte, dávejte na sebe pozor!!!
Všem přeji ať se daří, mě dneska čeká OPU, jsem na půl 9, tak už abych to měla za sebou, prý to vidí na 5 dobrých vajíček, stačí to? ?![]()
Kristi,
tak doufam, ze vsechno dobre dopadlo ![]()
skritek Petra píše:
Vid Mafi, je to tak, co? Po transferu by se nemelo prvni tyden urcite, ne-li dva; a pak ten utrogestan, s tim je to na prd - dre(vyzkouseno)
. Takze ted hodlame byt jak „kralici“ a uzit si to, nez nam to ten dalsi pokus v cervenci zase na chvili zakaze
Peti, jak to tak ctu uplne se
Ale mas pravdu treba nakonec na IVF ani nepujdete - teda jestli opravdu budete jak ti kralici ![]()
Jen jedna mala otazecka - to chcete rici, ze bez milovani clovek bude 3 tydny a mozna dele?
Mafinnko, můj rest je to také, i když o něco kratší než tvůj
ale jsem ostuda, každý se mi na fotky už asi milionkrát psal, ještě, že je facebook a beremese.cz, tam jsem pár lidí umlčela ![]()
tady je odkaz
http://www.fotostar.cz/…ni-tisk.html
musíš v pravém horním roku kliknout na červené pole stáhnout program, trvá to tak 10 min a pak se ti program otevře a můžeš začít tvořit.. vyhraješ si s tím a vypadá to fakt dobře
nejde to jinak,než s tím stažením programu, hledala jsem to na spoustě stránek, ale bohužel. Ale tohle je vyzkoušené ![]()
lamika píše:memka píše:Já ho měla a pak jsem ho smázla
výborně, teď už se všechny chytáme ![]()
Lamiko,
ted v tom mam chaos, ty jsi taky zacala stimulovat od 4.3. nebo je MENOPUR uz dalsi latka co si pichas a predtim jsi mela neco jineho?