IVF únor 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
387
7.3.11 17:07
lamika píše:
A co si na tom Menopuru mícháš? Já jsem jen zředila prášek s roztokem a natáhla do stříkačky…?

Ono to bylo trošku nadneseně řečeno :lol: … Ano, zředím prášek s roztokem, natáhnu a šup do dalšího prášku a tak… to je trošku protivné, ta příprava… Kolik jsi měla Menopuru? Já mám 3 lahvičky s práškem a později budu mít 4.

Memka, Mafi: Já jsem doma a teprve stimuluju, ale mně to tak bylo navrhnuto MUDrou po marození s něčím trošku jiným

Aha tak to už chápu, já měla jen 1 ampulku Menopuru a 1 Fostimonu. Ředili jsme to jen jedním roztokem, takže toho bylo vážně málo…
Nerozumím co je to marozeni s něčím jiným :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
7.3.11 17:13
Mafinna píše:
Aha tak to už chápu, já měla jen 1 ampulku Menopuru a 1 Fostimonu. Ředili jsme to jen jedním roztokem, takže toho bylo vážně málo…
Nerozumím co je to marozeni s něčím jiným :-)

No já marodila konec ledna a začátek února, pak rekonvalescence a teď tohle :-), MUDra mě rovnou nechala doma, protože bych šla do práce na 1-2 týdny a začala bych stimulovat. Takže bych si musela buď brát dovolenou nebo znova marodit :-? a vzhledem k časově a někdy i dost psychicky náročné práci to mám vyřešeno takhle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
7.3.11 17:17
lamika píše:
Mafinna píše:
No já marodila konec ledna a začátek února, pak rekonvalescence a teď tohle :-), MUDra mě rovnou nechala doma, protože bych šla do práce na 1-2 týdny a začala bych stimulovat. Takže bych si musela buď brát dovolenou nebo znova marodit :-? a vzhledem k časově a někdy i dost psychicky náročné práci to mám vyřešeno takhle

Aha tak to máš fajn :-) a co takhle pořád doma děláš? Já se asi vkonečně vrhnu na svatební album, zatím jsem na to totiž čas vůbec neměla :mrgreen:

Nemáte někdo hoky tip na svatební alba?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
7.3.11 17:24
Mafinna píše:
Aha tak to máš fajn :-) a co takhle pořád doma děláš? Já se asi vkonečně vrhnu na svatební album, zatím jsem na to totiž čas vůbec neměla :mrgreen:Nemáte někdo hoky tip na svatební alba?

Vzhledem k tomu, že jsem jinak v práci 8 - 18-22 - většinou spíš ta pozdější hodina po - pá a pak o víkendech vysoslá, tak ono je toho na dělání doma docela dost a také jsem nemarodila tak 10-15 let. Vycházky mám napsané tak se to docela dá. Trošku mi chybí to pracovní tempo, na které jsem zvyklá, ale alespoň si dáchnu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
7.3.11 17:31
lamika píše:
Mafinna píše:
Aha tak to máš fajn :-) a co takhle pořád doma děláš? Já se asi vkonečně vrhnu na svatební album, zatím jsem na to totiž čas vůbec neměla :mrgreen:Nemáte někdo hoky tip na svatební alba?
Vzhledem k tomu, že jsem jinak v práci 8 - 18-22 - většinou spíš ta pozdější hodina po - pá a pak o víkendech vysoslá, tak ono je toho na dělání doma docela dost a také jsem nemarodila tak 10-15 let. Vycházky mám napsané tak se to docela dá. Trošku mi chybí to pracovní tempo, na které jsem zvyklá, ale alespoň si dáchnu :-D

Tak to znám, taky si to teď užívám :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5323
7.3.11 17:34
Mafinna píše:
lamika píše:
Mafinna píše:
No já marodila konec ledna a začátek února, pak rekonvalescence a teď tohle :-), MUDra mě rovnou nechala doma, protože bych šla do práce na 1-2 týdny a začala bych stimulovat. Takže bych si musela buď brát dovolenou nebo znova marodit :-? a vzhledem k časově a někdy i dost psychicky náročné práci to mám vyřešeno takhle

Aha tak to máš fajn :-) a co takhle pořád doma děláš? Já se asi vkonečně vrhnu na svatební album, zatím jsem na to totiž čas vůbec neměla :mrgreen:

jéééééééééééé, já ho taky ještě nemám :mrgreen: ale už ho tvořím!!! vydrž prtka vydrž a pošlu ti odkaz na svatební knihy ;) vypadá to výborně, mám jí asi 3/4 hotovou :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5323
7.3.11 17:36

Lamiko, dej si prosím podpis :) ať jsem v obraze  :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
7.3.11 17:39
memka píše:
Lamiko, dej si prosím podpis :) ať jsem v obraze :palec:

Já ho měla a pak jsem ho smázla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
7.3.11 17:44
lamika píše:
memka píše:

Tak jsem nějaký trošku jiný než jsem měla spáchla  :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
7.3.11 17:47
memka píše:
Mafinna píše:
lamika píše:
Mafinna píše:

jéééééééééééé, já ho taky ještě nemám :mrgreen: ale už ho tvořím!!! vydrž prtka vydrž a pošlu ti odkaz na svatební knihy ;) vypadá to výborně, mám jí asi 3/4 hotovou :dance:

jj určitě prosím pošli, tohle je můj velikej rest 1,5 roku starej :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
7.3.11 19:26
krista.tomanova píše:
Ahojky holky, teda tady je přes víkend informací. :-DTak se opatrujte, dávejte na sebe pozor!!!
Všem přeji ať se daří, mě dneska čeká OPU, jsem na půl 9, tak už abych to měla za sebou, prý to vidí na 5 dobrých vajíček, stačí to? ? :think: :-?

Kristi,

tak doufam, ze vsechno dobre dopadlo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
7.3.11 19:32
skritek Petra píše:
Vid Mafi, je to tak, co? Po transferu by se nemelo prvni tyden urcite, ne-li dva; a pak ten utrogestan, s tim je to na prd - dre :) (vyzkouseno) :). Takze ted hodlame byt jak „kralici“ a uzit si to, nez nam to ten dalsi pokus v cervenci zase na chvili zakaze :)

Peti, jak to tak ctu uplne se :oops: Ale mas pravdu treba nakonec na IVF ani nepujdete - teda jestli opravdu budete jak ti kralici :mrgreen:

Jen jedna mala otazecka - to chcete rici, ze bez milovani clovek bude 3 tydny a mozna dele?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5323
7.3.11 19:35

Mafinnko, můj rest je to také, i když o něco kratší než tvůj :) ale jsem ostuda, každý se mi na fotky už asi milionkrát psal, ještě, že je facebook a beremese.cz, tam jsem pár lidí umlčela :lol:
tady je odkaz
http://www.fotostar.cz/…ni-tisk.html
musíš v pravém horním roku kliknout na červené pole stáhnout program, trvá to tak 10 min a pak se ti program otevře a můžeš začít tvořit.. vyhraješ si s tím a vypadá to fakt dobře :palec: nejde to jinak,než s tím stažením programu, hledala jsem to na spoustě stránek, ale bohužel. Ale tohle je vyzkoušené :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5323
7.3.11 19:37
lamika píše:
memka píše:

výborně, teď už se všechny chytáme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
7.3.11 19:37

Lamiko,

ted v tom mam chaos, ty jsi taky zacala stimulovat od 4.3. nebo je MENOPUR uz dalsi latka co si pichas a predtim jsi mela neco jineho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí