Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky a ještě mám dotaz na ty z vás, které stimulovaly Menopurem, doplácely jste na něj??? Já jsem založila ještě jednu diskuzi o Menopuru a tam mi jedna holčina psala, že 30 ampulí hradí pojišťovna a neměla bych nic doplácet, tak teď mi to vrtá hlavou, já hned první dávku doplácela
![]()
Stenatko02 píše:
Elzino,ja budu napjata jak maly gate taky - mame to jak pres kopirakjen na kazdeho to pry zabira jinak - tak jsem zvedava kolik jich nakonec „dozraje“ me.
Urcite budes mit taky bohatou urodu
Drzim taky palce ![]()
Jestli se do zitrka oplodni, to uz je jen a jen na prirode, ale stejne jim intezivne posilam spostu energie, at jim to jde ![]()
lamika píše:
Holky a ještě mám dotaz na ty z vás, které stimulovaly Menopurem, doplácely jste na něj??? Já jsem založila ještě jednu diskuzi o Menopuru a tam mi jedna holčina psala, že 30 ampulí hradí pojišťovna a neměla bych nic doplácet, tak teď mi to vrtá hlavou, já hned první dávku doplácela![]()
Ja nic nedoplacela Lamiko ![]()
Elzina píše:lamika píše:Ja nic nedoplacela Lamiko
Holky a ještě mám dotaz na ty z vás, které stimulovaly Menopurem, doplácely jste na něj??? Já jsem založila ještě jednu diskuzi o Menopuru a tam mi jedna holčina psala, že 30 ampulí hradí pojišťovna a neměla bych nic doplácet, tak teď mi to vrtá hlavou, já hned první dávku doplácela![]()
Aha ![]()
Mafinna píše:Elzi i Kristy tak to držíme pěsti strašně moc na zítraElzina píše:Moc dekuji, ale pocet neni jeste zadna zarukaStenatko02 píše:
Dopadlo ji to dobre, stenatko, sesly jsme se tam a lezela tam se mnou
Mela 5 vajicek, sesly jsme se tam dobra parta a dost jsme se nasmalytak to je bezva - ja jsem od vas trochu pozadu
Koukam, tys mela spoustu vajicek - tak to by mohli byt i pripadni snehulacci. My jsme si taky vybrali PICSI, tak snad nam i vam to prinese stesti. Moc vam drzim pesticky
Posledne jsem jich mela 10, vsechny byly oplodnene ICSI a nevzniklo z toho zadne embrio, takze tim jsme skoncili, jsem napjata na zitrek, trochu se bojim, ale jsme v jinem CAR a maji mou plnou duveru
Maffino - moc dekujeme za pesti a napodobne! budeme to vsechny potrebovat ![]()
lamika píše:Elzina píše:Ahalamika píše:Ja nic nedoplacela Lamiko
A neni to podle pojistovny? ![]()
Stenatko02 píše:
Nemáte někdo hoky tip na svatební alba?
Ja se uz pul roku chystam udelat CEWE fotoknihu - mam uz i par skic a tak se tesim na tu svou neschopenku ![]()
tady to je štěňátko, ale musí se nainstalovat, ale to se musí všechny, bohužel..
Elzina píše:lamika píše:A neni to podle pojistovny?Elzina píše:Ahalamika píše:Ja nic nedoplacela Lamiko
Také mě to napadlo, já mám VZP.
Jinak se přidávám k držení pěstí a palců jak tobě tak Kristy ![]()
Mafinna píše:čoveče, nemusíš.. ja klikala pořád na OK nebo jak to tam bylo, vše jsem potvrzovala a pak se mi to uloží (musíš sledovat,kam se ti to uloží) a poté už se mi ten program jednoduše otevřel… manža mi tu ještě radí, jeslti se ti na horní části plochy neukazuje, že chce počítač souhlas s instalací neznámého software (ukázalo by se to jako link na začátku obrazovky) uf, těžko se to vysvětluje, asi mi nebudeš rozumnět co?memka píše:Memko díky moc, jsi zlatá
Mafinnko, můj rest je to také, i když o něco kratší než tvůjale jsem ostuda, každý se mi na fotky už asi milionkrát psal, ještě, že je facebook a beremese.cz, tam jsem pár lidí umlčela
tady je odkaz
http://www.fotostar.cz/…ni-tisk.html
musíš v pravém horním roku kliknout na červené pole stáhnout program, trvá to tak 10 min a pak se ti program otevře a můžeš začít tvořit.. vyhraješ si s tím a vypadá to fakt dobřenejde to jinak,než s tím stažením programu, hledala jsem to na spoustě stránek, ale bohužel. Ale tohle je vyzkoušené
zkouším to nainstalovat a nejde…myslíš, že musím být nejdřív zaregistrovaná?
Elzi a Kristo, také jsem vám chtěla říct, že držím pěstičky na zítra, ať jich máte co nejvíce ![]()
lamika píše:
Já jsem poprvé měla taky Menopur a doplácela jsem pomalu 3.200kč
a měla jsem jenom jedno vajíčko
,tak jsme IVF museli přerušit
Potom při dalším jsem dostala DECAPEPTYL A GONAL(pero),měla jsem 6 oocytů,z toho 3 byly oplodněny.....
Carmen6 píše:
ahoj holky, tak je to, jak jsem rikala, krev negativnitakze ted cekam na 4. pokus........... uz to nejak nedavam
![]()
![]()
Nevzdávej to
,já taky se nevzdávám ![]()
krista.tomanova píše:
Ahojky holky, teda tady je přes víkend informací.Tak se opatrujte, dávejte na sebe pozor!!!
Všem přeji ať se daří, mě dneska čeká OPU, jsem na půl 9, tak už abych to měla za sebou, prý to vidí na 5 dobrých vajíček, stačí to? ?![]()
Kristýnko,5 dobrých vajíček úplně stačí
Já jsem měla 6
,ale bohužel to nevyšlo ![]()
lamika píše:
já jsem doplácela asi 2000,– jsem u ZPMVČR
Meggy, Blanka: já jen tak pro zajímavost napsala dotaz na pojišťovnu, ne že by mi vadilo, že něco doplácím, ale takhle spekulovat mě neba a tak se třeba dozvím co bylo schváleno mně a s jakým doplatkem nebo se také nedozvím nic
. Ať tak či onak dám vědět co jsem se dozvěděla ![]()