Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Meggy3 píše:Mafinna píše:Mafinko,nechci Tě strašitmemka píše:Memko rozuměla jsem Ti, co s manžou myslíte, ale nevím proč to nešlo…nicméně teď ráno to jde a už stahujuMafinna píše:čoveče, nemusíš.. ja klikala pořád na OK nebo jak to tam bylo, vše jsem potvrzovala a pak se mi to uloží (musíš sledovat,kam se ti to uloží) a poté už se mi ten program jednoduše otevřel… manža mi tu ještě radí, jeslti se ti na horní části plochy neukazuje, že chce počítač souhlas s instalací neznámého software (ukázalo by se to jako link na začátku obrazovky) uf, těžko se to vysvětluje, asi mi nebudeš rozumnět co?memka píše:Memko díky moc, jsi zlatá
Mafinnko, můj rest je to také, i když o něco kratší než tvůjale jsem ostuda, každý se mi na fotky už asi milionkrát psal, ještě, že je facebook a beremese.cz, tam jsem pár lidí umlčela
tady je odkaz
http://www.fotostar.cz/…ni-tisk.html
musíš v pravém horním roku kliknout na červené pole stáhnout program, trvá to tak 10 min a pak se ti program otevře a můžeš začít tvořit.. vyhraješ si s tím a vypadá to fakt dobřenejde to jinak,než s tím stažením programu, hledala jsem to na spoustě stránek, ale bohužel. Ale tohle je vyzkoušené
zkouším to nainstalovat a nejde…myslíš, že musím být nejdřív zaregistrovaná?
Všem pěkný den, vypadá to, že bude zase nádherněpište holky, jak se máte a jak se cítíte. Já mám občas bolesti v podbříšku a bolí mě prsa (docela dost, ale to už od OPU), jinak nic. Dnes má naše embryjko teprve 8 dnů a jsem teprve 5.den od ET. To je asi ještě brzo na nějaké příznaky že?
,měla jsem taky po ET slabé bolesti v podbřišku a prsa,a za 2dny mi přišla mrcha
Třeba to nemusí být pravda,můžeš mít dřív
těhotenské příznaky
Mafinna píše:memka píše:Memko rozuměla jsem Ti, co s manžou myslíte, ale nevím proč to nešlo…nicméně teď ráno to jde a už stahujuMafinna píše:čoveče, nemusíš.. ja klikala pořád na OK nebo jak to tam bylo, vše jsem potvrzovala a pak se mi to uloží (musíš sledovat,kam se ti to uloží) a poté už se mi ten program jednoduše otevřel… manža mi tu ještě radí, jeslti se ti na horní části plochy neukazuje, že chce počítač souhlas s instalací neznámého software (ukázalo by se to jako link na začátku obrazovky) uf, těžko se to vysvětluje, asi mi nebudeš rozumnět co?memka píše:Memko díky moc, jsi zlatá
Mafinnko, můj rest je to také, i když o něco kratší než tvůjale jsem ostuda, každý se mi na fotky už asi milionkrát psal, ještě, že je facebook a beremese.cz, tam jsem pár lidí umlčela
tady je odkaz
http://www.fotostar.cz/…ni-tisk.html
musíš v pravém horním roku kliknout na červené pole stáhnout program, trvá to tak 10 min a pak se ti program otevře a můžeš začít tvořit.. vyhraješ si s tím a vypadá to fakt dobřenejde to jinak,než s tím stažením programu, hledala jsem to na spoustě stránek, ale bohužel. Ale tohle je vyzkoušené
zkouším to nainstalovat a nejde…myslíš, že musím být nejdřív zaregistrovaná?
Všem pěkný den, vypadá to, že bude zase nádherněpište holky, jak se máte a jak se cítíte. Já mám občas bolesti v podbříšku a bolí mě prsa (docela dost, ale to už od OPU), jinak nic. Dnes má naše embryjko teprve 8 dnů a jsem teprve 5.den od ET. To je asi ještě brzo na nějaké příznaky že?
To jsi mě teda pěkně vystrašila
myslela jsem, že jsou to spíš příznaky uhnízďování…a prsa mě bolí už od OPU, takže to je mi jasný, že to není těhu příznak, spíš si myslím po Pregnylu…
Příspěvek upraven 08.03.11 v 16:46
ahoj holky,
pročítám si vás poctivě, ale jaksi nemám už od pátku čas psát. Takže jen v rychlosti.
Je mi líto, že to některým nevyšlo
, nevzdávejte se holky, ono to půjde, bude jaro a teplíčko, tak to by v tom byl čert ![]()
Všem čekatelkám držím mooooc pěsti, aby to vyšlo, potřebovaly bychom tady zase nějakou novou pozitivní zprávu, poslední dobou to moc nevychází a mě to začíná děsit.
Jinak já stimuluju od pátku jako Lamika, nejsem vůbec unavená, cítím se naprosto v pohodě, jen dnes už mě začaly dost bolet vaječníky, nebo ne bolet, já nevím, je to takový divný pocit, jako že mě tlačí nebo tak. Ale dá se to zvládnout, jsem normálně v práci. Ve čtvrtek ráno jdu na KO, tak uvidíme, jak to bude pokračovat. ![]()
Mafinna píše:
Memko kdy by měli podezření na trombozu, tak s tím si radši fakt nezahrávej…možná bych jela i na pohotovost nebo někam. Stačí když Ti pak dají na píchání fraxiparine (já si ho píchám taky), nic to není! Jak to popisuješ to vypadá na velkou bolest, no normální to nenínapiš jak to dopadlo
Píšu
už je mi mnohem lépe, sice jem od té doby ještě nezkoušela ležet, protože v leže to bylo nejhorší, ale zatím se držím. Já píchám fraxiparin do bříška už od punkce, takže bych měla být chráněná. Prý kdyby začala ruka modrat nebo natíkat, tak mám začít plašit. Teda ale řeknu ti, čekala bych jiné starosti než s ramenem
![]()
Ejva píše:
ahoj holky,
pročítám si vás poctivě, ale jaksi nemám už od pátku čas psát. Takže jen v rychlosti.
Je mi líto, že to některým nevyšlo, nevzdávejte se holky, ono to půjde, bude jaro a teplíčko, tak to by v tom byl čert
Všem čekatelkám držím mooooc pěsti, aby to vyšlo, potřebovaly bychom tady zase nějakou novou pozitivní zprávu, poslední dobou to moc nevychází a mě to začíná děsit.
Jinak já stimuluju od pátku jako Lamika, nejsem vůbec unavená, cítím se naprosto v pohodě, jen dnes už mě začaly dost bolet vaječníky, nebo ne bolet, já nevím, je to takový divný pocit, jako že mě tlačí nebo tak. Ale dá se to zvládnout, jsem normálně v práci. Ve čtvrtek ráno jdu na KO, tak uvidíme, jak to bude pokračovat.
Při stimulaci „tlačí“ vaječníky normálně, to je v pohodě Ejvi
Tak hezky stimuluj a ve čtvrtek, ať jsou samé dobré zprávy, že krásně rostu ![]()
Ahoj Blani,zatím jsem byla na krev a tam mi těhu potvrdili,ale ještě není vyhráno.Mudr mi řekl že to musí ještě vidět,aby to nebylo třeba mimoděložní,zítra jdu na ultrazvuk a jsem pěkně nervozní…jako vždy ![]()
ilona38 píše:
Ahoj Blani,zatím jsem byla na krev a tam mi těhu potvrdili,ale ještě není vyhráno.Mudr mi řekl že to musí ještě vidět,aby to nebylo třeba mimoděložní,zítra jdu na ultrazvuk a jsem pěkně nervozní…jako vždy
tak já ti budu držet palečky uvidíš že to bude ok
ilona38 píše:
Ahoj Blani,zatím jsem byla na krev a tam mi těhu potvrdili,ale ještě není vyhráno.Mudr mi řekl že to musí ještě vidět,aby to nebylo třeba mimoděložní,zítra jdu na ultrazvuk a jsem pěkně nervozní…jako vždy
taky držím a mooooc
určitě nastartuješ těhulkovské období ![]()
Dobré ránko holky, včera jsem nebyla v práci, tak jsem nemohla napsat. Tak tedy, 5 vajíček mi vzali, 5 se chytlo, uvidíme co mi řeknou dneska.
Ale pssst, nechci to zakřiknout.
A co vy? Moc na vás myslím, tak se opatrujte a odpočívejte, víte, že i stav před těhu je důležitý, ne??
![]()
Ilonko, dnes budu na tebe myslet a držímti palečky ať je na UTZ pěkně všechno vidět :
![]()
Kristo, tobě držím palečky taky - ať se všichni mimískové pěkně vyvíjí :
Také všem držím palečky ![]()
Hlavně holky, klid a pohodu, venku už je krásně, sluníčko nám dodá energii, musíme prostě všechny věřit do poslední vteřinky.
Jo, holky, jseště dotaz, dneska mám 2 den od OPU a začalo mě bolet v podbřišku, může to být??? ![]()
krista.tomanova píše:
Také všem držím palečky
Hlavně holky, klid a pohodu, venku už je krásně, sluníčko nám dodá energii, musíme prostě všechny věřit do poslední vteřinky.
Jo, holky, jseště dotaz, dneska mám 2 den od OPU a začalo mě bolet v podbřišku, může to být???
Ahoj Kristi, gratuluji k odběru, je to super
bolet podbřišek tě rozhodně může, však jsi byla včera na zákroku
neni to nic nenormálního, jistě je nás tady víc, co si tento pocit prošly. Nic si z toho nedělej, snad jen kdyby se to výrazně horšilo, tak volej do caru. Opatruj se, buď v klidu a hezky v práci lenoš
už jsi volala do caru, jak dnes vajíčka vypadají?
Děkuji. Volala jsem tam, zatím je to OK. Včechny stále drží. Ale fakt to nechci zakřiknout.
Kristy blahopřeji k úrodě
Já jdu na kontrolu zítra, tak uvidíme.
A ty jsi normálně v práci? Já chci být teda od OPU do transferu doma.
Ano, dneska jsem už normálně v práci. Je mi fajn, po ET budu doma asi tak 5 dnů. Dělám v kanclu, takže si myslím, že to nevadí. Je tu teplo a dá se to tak nějak vyřídit přes telefon. Ejvi, kdy jdeš na OPU,už ti řekli přibližné datum?