Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ja se uz pul roku chystam udelat CEWE fotoknihu - mam uz i par skic a tak se tesim na tu svou neschopenku ![]()
Příspěvek upraven 07.03.11 v 19:44
Stenatko02 píše:krista.tomanova píše:
Ahojky holky, teda tady je přes víkend informací.Tak se opatrujte, dávejte na sebe pozor!!!
Všem přeji ať se daří, mě dneska čeká OPU, jsem na půl 9, tak už abych to měla za sebou, prý to vidí na 5 dobrých vajíček, stačí to? ?![]()
Kristi,
tak doufam, ze vsechno dobre dopadlo
Dopadlo ji to dobre, stenatko, sesly jsme se tam a lezela tam se mnou ![]()
Mela 5 vajicek, sesly jsme se tam dobra parta a dost jsme se nasmaly ![]()
Ahojky holky, teda tady je přes víkend informací.Tak se opatrujte, dávejte na sebe pozor!!!
Všem přeji ať se daří, mě dneska čeká OPU, jsem na půl 9, tak už abych to měla za sebou, prý to vidí na 5 dobrých vajíček, stačí to? ?![]()
Kristi,
Dopadlo ji to dobre, stenatko, sesly jsme se tam a lezela tam se mnou ![]()
Stenatko02 píše:
Lamiko,ted v tom mam chaos, ty jsi taky zacala stimulovat od 4.3. nebo je MENOPUR uz dalsi latka co si pichas a predtim jsi mela neco jineho?
4.3. jsem začala a Menopur je první látka, předtím jsem jen upravovala cyklus Utrogestanem
Kristi,
Dopadlo ji to dobre, stenatko, lezela tam se mnou ![]()
Jééé holky a ještě se zeptám, když se tu tak pěkně nakouslo milování, co při stimulaci??? Mně včera skončila MS
. To mě teď napadlo jak to tady čtu, že jsem vlastně nezjišťovala zda a kdy můžu a kdy ne
.
tak to je bezva - ja jsem od vas trochu pozadu
Koukam, tys mela spoustu vajicek - tak to by mohli byt i pripadni snehulacci. My jsme si taky vybrali PICSI, tak snad nam i vam to prinese stesti. Moc vam drzim pesticky ![]()
memka píše:
Mafinnko, můj rest je to také, i když o něco kratší než tvůjale jsem ostuda, každý se mi na fotky už asi milionkrát psal, ještě, že je facebook a beremese.cz, tam jsem pár lidí umlčela
tady je odkaz
http://www.fotostar.cz/…ni-tisk.html
musíš v pravém horním roku kliknout na červené pole stáhnout program, trvá to tak 10 min a pak se ti program otevře a můžeš začít tvořit.. vyhraješ si s tím a vypadá to fakt dobřenejde to jinak,než s tím stažením programu, hledala jsem to na spoustě stránek, ale bohužel. Ale tohle je vyzkoušené
Memko díky moc, jsi zlatá
zkouším to nainstalovat a nejde…myslíš, že musím být nejdřív zaregistrovaná?
Stenatko02 píše:
Dopadlo ji to dobre, stenatko, sesly jsme se tam a lezela tam se mnou
Mela 5 vajicek, sesly jsme se tam dobra parta a dost jsme se nasmaly
Moc dekuji, ale pocet neni jeste zadna zaruka
Posledne jsem jich mela 10, vsechny byly oplodnene ICSI a nevzniklo z toho zadne embrio, takze tim jsme skoncili, jsem napjata na zitrek, trochu se bojim, ale jsme v jinem CAR a maji mou plnou duveru ![]()
lamika píše:
Jééé holky a ještě se zeptám, když se tu tak pěkně nakouslo milování, co při stimulaci??? Mně včera skončila MS. To mě teď napadlo jak to tady čtu, že jsem vlastně nezjišťovala zda a kdy můžu a kdy ne
.
No vidis, ja taky ne - rikala jsem si, ze nez zacnu pichat ten puregon pen, tak to bude pohoda, tak pred OPU urcite ne - mela bych strach, ze nejake praskne - mezi OPU a ET je clovek pry strasne nafouknuty a rozbolavely no a po transferu jim tak ten tyden urcite necham…
Elzina píše:Moc dekuji, ale pocet neni jeste zadna zarukaStenatko02 píše:
Mela 5 vajicek, sesly jsme se tam dobra parta a dost jsme se nasmalytak to je bezva - ja jsem od vas trochu pozadu
Koukam, tys mela spoustu vajicek - tak to by mohli byt i pripadni snehulacci. My jsme si taky vybrali PICSI, tak snad nam i vam to prinese stesti. Moc vam drzim pesticky
Elzi i Kristy tak to držíme pěsti strašně moc na zítra
počty jsou krásný tak snad budou i sněhuláčci:-) Holky a vy se teda znáte, že jste byly dnes spolu a poznaly jste se? Jsem zvědavá co?
![]()
Elzino,
ja budu napjata jak maly gate taky - mame to jak pres kopirak
jen na kazdeho to pry zabira jinak - tak jsem zvedava kolik jich nakonec „dozraje“ me.
Stenatko02 píše:lamika píše:No vidis, ja taky ne - rikala jsem si, ze nez zacnu pichat ten puregon pen, tak to bude pohoda, tak pred OPU urcite ne - mela bych strach, ze nejake praskne - mezi OPU a ET je clovek pry strasne nafouknuty a rozbolavely no a po transferu jim tak ten tyden urcite necham…
Jééé holky a ještě se zeptám, když se tu tak pěkně nakouslo milování, co při stimulaci??? Mně včera skončila MS. To mě teď napadlo jak to tady čtu, že jsem vlastně nezjišťovala zda a kdy můžu a kdy ne
.
My jsme se milovali na začátku stimulace pak už jen mazlení…těsně před to nedoporučují přesně jak píše štěnátko ![]()
Holky omlouvam se, ale prave dorazil manzel s otevrenou naruci a mym oblibenym ruzovym… Tak se tu mejte hezky ![]()
PS Na letacku je sice napsano, ze bez alkoholu - ale jedna sklenicka vinka snad neublizi…
Mafinna píše:Elzi i Kristy tak to držíme pěsti strašně moc na zítraElzina píše:Moc dekuji, ale pocet neni jeste zadna zarukaStenatko02 píše:
Mela 5 vajicek, sesly jsme se tam dobra parta a dost jsme se nasmalytak to je bezva - ja jsem od vas trochu pozadu
Koukam, tys mela spoustu vajicek - tak to by mohli byt i pripadni snehulacci. My jsme si taky vybrali PICSI, tak snad nam i vam to prinese stesti. Moc vam drzim pesticky
Posledne jsem jich mela 10, vsechny byly oplodnene ICSI a nevzniklo z toho zadne embrio, takze tim jsme skoncili, jsem napjata na zitrek, trochu se bojim, ale jsme v jinem CAR a maji mou plnou duveru
Ja jsem taky zvedava, takze v pohode
Neznaly jsme se do dneska, rano tady psala, ze ji ceka OPU v Unice a ma tam byt taky na 8:30 hod. - stejne jako ja a na pokoji jsme se pak bavily a byla to ona ![]()