IVF únor 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1389
6.3.11 20:03
Blanka S píše:
Ahoj holky tak mrcha přišla včera :cry: :cry: :cry:
naštěstí mám ten můj dvouletej uzlíček štěstí co mi pohladil srdíčko a je mi dnes už líp na duši. Celou noc jsem nespala a přebírala co a jak jsem udělala špatně a co a jak jsem dělala před těmi třemi roky a vyšlo mi,že to byla asi velká náhoda a velikananánské stěstí,že tu mojí princeznu mám. Tak si tak říkám zajímalo by mně kolika ženským vyško 2× IVF nemyslím dvojčata, ale 2× IVF hledala jsem to kde jsem mohla a edopídila jsem se. No tak závěr budu si užívat tu mojí princeznu co je můj celej svět a vám všem přeju,aby jste taky naplnily práznou náruč a brzo přivedly na svět ZÁZRAK. :mavam:

Blani,

zkus prosim napsat Petce, tusim, ze jeji sestra ma 2 deti z IVF - ale nevim to jiste a taky nevim jestli byly 2× na IVF.

Jinak ta MS me mrzi - ale beres to statecne a spravne - osud ti nadelil alespon krasnou princeznu. Je spousta lidi, co nema ani jeden poklad :-( Takze az budes zase smutna, tak zajdi za ni a pohlad ji, nebo se jen tak na ni koukej a bud stastna…

Příspěvek upraven 06.03.11 v 21:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
6.3.11 20:18
Mafi, já jsem byla na opu ve středu ale vajíčko se neoplodnilo.
Doktorka mi posílá recept a za dva týdnu opět začnu brát Clostík, tak uvidíme. Horší je že manželovi už pomalu dochází trpělivost, tak doufám že to ještě vydží. On nesnáší doktory a s sebou vůbec nikdy nechodí k lékaři.

Mirko,

tak na netrpeliveho manzela jsem mela jednu fintu - rekla jsem mu at si poradne rozmysli jestli deti chce nebo ne. V nasem pripade je to pravdepodobne na jeho strane - coz mi usnadnuje situaci - jezdi ted se mnou na vsechny vysetreni a picha mi injekce - neb jsem hrozna srababa a ja bych to asi nezvladla. Miluji ho - a nedokazu si predstavit, ze bych zila s nekym jinym - sice to zni strasne - ale obcas mi hlavou bleskne, ze kdybych si vybrala nekoho jineho, tak jsem se nemusela takhle trapit - ale to je i o jinych problemech, ktere zna asi kazdy vztah delsi 10-15 let. Nedokazala bych ho opustit jen proto, ze nemuze mit deti „normalne“ a jak se rika i chlapi se spatnym spermio maji deti prirozenou cestou… Takze tezko soudit. Mozna Tvuj manzel proziva podobne vnitrni dilema - pokud ma dojem, ze je to „Tva chyba“ je to hnusne ja vim, ale jsme jen lidi - ja jsem se s tim naucila vnitrne bojovat - ve vztahu prece neni dulezite Kdo za to muze ale jak to SPOLECNE vyresime. At vam to dobre dopadne, protoze podpora je strasne dulezita - kdyz ji necitis, tak je to o hodne tezsi boj a to se tyka zivota obecne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
6.3.11 21:55
memka píše:
Mafinna píše:
Ahoj holky, hezkou neděli přeji :-)
Blani a Carmen,ještě vydržte, třeba je ještě opravdu brzo, držím pěsti :wink:A jak se cítíte? Pozorujete na sobě něco?Memko jak je 3.den po ET? Já jsem docela v pohodě, dnes už mě ani nepobolívá podbříšek…trochu víc spím, ale to je asi tím, že jsem začala lenošit :wink: tak napiš jak se cítíš, držím pěsti v uhnizďování :-D
Ahoj Mafi :) mně je fajn, necítím téměř nic zvláštního.. bříško nebojí, jen lehce tlak, když dosedávám. Je mi až podezřele dobře, až se mi těžko zůstává v klidu, když na sobě nic necítím. Jen taky přeležená :-) Holka jsem na nás zvědavá :dance: tak uhnizďování zdar! :mrgreen:

To mám přesně taky, při dosedávání to cítím a nebo po dlouhé chůzi. Včera jsem byla jezdit s kočárkem kamarádky a dnes nákupy :-D
tak snad se těm embryjkám u nás líbí, já jdu na neschopenku od zítra, co Ty? Ale doma úplně nebudu, budu chodit pomáhat mamce do práce, ale jen organizační nebo kancelářské věci, to abych se doma nezbláznila :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
6.3.11 22:00
mirkaaa456 píše:
Mafinna píše:
mirkaaa456 píše:
Blanka S píše:
Ahoj holky
já mněla v úterý ducha ve středu na digitálním 1-2 týdny a dnes ráno nic nic uděla jsem si 3 testy a nic sněho bílo zítra bych mněla dostat MS dle té minulé jsem na dně :cry: :cry: :cry: zatím nekrvácím, ale už skoro nedoufám
Blani, stále ještě držím palečky, doufám že mrcha nepříde!!! :cert:
Miri a co Ty? Ani jsem nepostřehla, že se nepodařilo oplodnění? Kdy jsi byla na OPU?
Mafi, já jsem byla na opu ve středu ale vajíčko se neoplodnilo.
Doktorka mi posílá recept a za dva týdnu opět začnu brát Clostík, tak uvidíme. Horší je že manželovi už pomalu dochází trpělivost, tak doufám že to ještě vydží. On nesnáší doktory a s sebou vůbec nikdy nechodí k lékaři.

Miri tak to je blbý, jak to zvládáš podporovat ještě manžela? Vím, máte toho už dost za sebou, ale pro něho to přece není žádná hrůza. Berou mu jen před ET krev a dává sperma. Nebo máte ještě něco víc?
Jinak jsem taky pro přirozenější stimulaci, ale nevím, jestli sis ji vybrala sama nebo je v tom něco jiného…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
6.3.11 22:03
Janča S. píše:
Ahoj holky, můžu se připojit k vám do diskuze? Za pár dní začnu stimlovat na 3.IVF a potřebuju si pokecat s někým, kdo to taky prožívá.

Ahoj Jani, vítáme Tě :potlesk: můžeš si dát popis, je to určitě lepší pro naši orientaci :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
6.3.11 22:05
lamika píše:
AHOJ HOLKY,

tak nejprve zdravím nováčky :mavam:
Pétě chci vzkázat ať nehází flintu do žita, když se ukázalo, že se u ní bobulky uměj zahnizďovat, tak je jasné, že prosluněné léto bude patřit šťastnému hnízdění.

Ejvi: já také píchám od pátku, ale dostala jsem Menopur 3 později 4 a pak někdy ve středu? (nemám rozpis u sebe) začnu připichovat Orgalutran.

Jinak všem přeji hodně úspěchů jak ve stimulaci, tak po OPU a hlavně pak po ET :pankac: :potlesk:

Děkujeme lamiko, snad se jim u nás líbí a pěkně se uhnízďují:-) jak se cítíš při stimulaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
6.3.11 22:09

Blani moc mě mrzí, že mrcha dorazila… :-x ale jak píšeš, těš se z malé pricenzny, co máš doma a ono to ještě určitě přijde :wink:

Carmen Tobě zítra držím pěsti, ať se prokáže na testu HCG, hned nám napiš :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.3.11 05:50

Ahojky holky, teda tady je přes víkend informací. :-DTak se opatrujte, dávejte na sebe pozor!!!
Všem přeji ať se daří, mě dneska čeká OPU, jsem na půl 9, tak už abych to měla za sebou, prý to vidí na 5 dobrých vajíček, stačí to? ? :think: :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
7.3.11 07:08
krista.tomanova píše:
Ahojky holky, teda tady je přes víkend informací. :-DTak se opatrujte, dávejte na sebe pozor!!!
Všem přeji ať se daří, mě dneska čeká OPU, jsem na půl 9, tak už abych to měla za sebou, prý to vidí na 5 dobrých vajíček, stačí to? ? :think: :-?

Ahoj Kiki, tak držíme pěsti :palec: to víš, že to stačí, to je náhodou krásnej počet :wink: já měla 3…vůbec ničeho se neboj a těš se, nebolí to a narkóza je docela fajn :lol: dej potom vědět, jaks e vrátíš :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
7.3.11 09:26

Ahoj holcinky, dobre ranko, musim vas vsechny ted rychle docist :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
7.3.11 09:37

Ahoj Blani,

velmi me mrzi, ze se embryjko neuchytlo, ale ze zacatku to bylo pozitivni, tak bych si verila na priste, co? :) … jinak ano, moje sestra mela IVF 1× a 2× transfer - ona mela z prvniho IVF 4 snehulacky. z prvniho transferu (2 embr) se uchytlo jedno a pozdeji za 3 roky z 2. transferu (2 embr) se zase uchytlo jedno. Takze ona priklad je.

Samozrejme, moznost prodlouzene kultivace a zavadeni vice nez 1 embr opravdu zvysuje moznost, ze se nakonec vyloupne nejaka ta princeznicka :) … ale opravdu bych nevzdavala i ve Tvem pripade, kdy mas pri stimulaci mene vajicek.

Vyzkousis priste, princezna uz zase bude o par mesicu starsi, tak bude rozumnejsi a nebude Te tak prohanet :)

Kdy se chystas znovu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
7.3.11 09:46
Mafinna píše:
krista.tomanova píše:
Všem přeji ať se daří, mě dneska čeká OPU, jsem na půl 9, tak už abych to měla za sebou, prý to vidí na 5 dobrých vajíček, stačí to? ? :think: :-?
Ahoj Kiki, tak držíme pěsti :palec: to víš, že to stačí, to je náhodou krásnej počet :wink: já měla 3…vůbec ničeho se neboj a těš se, nebolí to a narkóza je docela fajn :lol: dej potom vědět, jaks e vrátíš :kytka:

Kristi, hodne stesti, myslime na Tebe!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
7.3.11 10:10

Ahoj všichni
byla jsem rozhodnutá do toho už nejít,ale smutné oči mého muže a prozba at to zkusím ještě jednou mně obměkčilo a dnes jsem se objednala do GENNETU na květen v listopadu mi končí mateřská a do té doby teda ještě jeden pokus 4 IVF zkusím. Přeju vám všem úspěch a sobě samo taky.

No to jsem rada Petro, že to někomu vyšlo 2× mám aspoň nadeji už jsem zase trochu natěšená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
7.3.11 10:33
Blanka S píše:
Ahoj všichni
byla jsem rozhodnutá do toho už nejít,ale smutné oči mého muže a prozba at to zkusím ještě jednou mně obměkčilo a dnes jsem se objednala do GENNETU na květen v listopadu mi končí mateřská a do té doby teda ještě jeden pokus 4 IVF zkusím. Přeju vám všem úspěch a sobě samo taky.No to jsem rada Petro, že to někomu vyšlo 2× mám aspoň nadeji už jsem zase trochu natěšená

Jsem na Tebe pysna, vazne, chce to hooodne kuraze a vazne hodne sil. Kveten zni, jako dobry mesic k poceti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
7.3.11 10:49
Mafinna píše:
lamika píše:
AHOJ HOLKY,

tak nejprve zdravím nováčky :mavam:
Pétě chci vzkázat ať nehází flintu do žita, když se ukázalo, že se u ní bobulky uměj zahnizďovat, tak je jasné, že prosluněné léto bude patřit šťastnému hnízdění.

Ejvi: já také píchám od pátku, ale dostala jsem Menopur 3 později 4 a pak někdy ve středu? (nemám rozpis u sebe) začnu připichovat Orgalutran.

Jinak všem přeji hodně úspěchů jak ve stimulaci, tak po OPU a hlavně pak po ET :pankac: :potlesk:
Děkujeme lamiko, snad se jim u nás líbí a pěkně se uhnízďují:-) jak se cítíš při stimulaci?

Jde to, trošku mě pobolívá břicho (a na jedné straně mě bolí občas noha až ke koleni, takové jako by mravenčení, ale nevím zda je to z té stimulace), i když stimuluju krátce a jsem docela po injekcích unavená, ale dá se to vydržet. Jsem zvědavá až zvednu dávky.
A trošku je protivné míchání a celková příprava Menopuru, ale také se to dá, člověk musí něco vydržet ne? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí