IVF únor 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1389
4.3.11 20:34

Elzino - neboj - oni vedi co delaji - do pondeli to urcite folikulky vydrzi. Hlavne bud v klidu a pohode, ju? Drzim pesticky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
4.3.11 20:40
mirkaaa456 píše:
Elzina píše:
Ahoj holky,
občas si vás pročítám a chci se vás na něco zeptat - právě jsem těšně před punkcí u druhého IVF a dnes mi na kontrole bylo řečeno, že mám některé folikuly kolem 20mm a jiné cca 12mm, je to velký rozdíl a mám trochu obavy, oby velké do punkce nepraskly a malé dostatečně dorostly, i pan doktor nad tím dumal, nakonec potvrdil punkci v pondělí.
Nesetkaly jste se s tím některá prosím? předem díky za odpověď a držím vám všem palce!
Peti - u Tebe smekám za Tvou statečnost, jak to bereš, s takovým přístupem se o to dříve zadaří znovu!
já jsem stejný případ, vždy mám 3-4 velké folikuly a hodně malých které už nestihnou dorůst. Měla jsem 4 IVF a vždy to bylo stejné…, takže uvidíš. Myslím že ty velké folikuly ti do pondělka v pohodě vydží. Držím palečky !!! :mavam:

jejda, vy me tedy holky desite 8-o
pri predchozim kratkem protokolu jsem nemela problem… budu ale doufat, ze z toho budou nejake pouzitelne… 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
4.3.11 20:41
Stenatko02 píše:
Elzino - neboj - oni vedi co delaji - do pondeli to urcite folikulky vydrzi. Hlavne bud v klidu a pohode, ju? Drzim pesticky :kytka:

ahoj stenatko :palec:
maji mou plnou duveru, uz jen pro odhaleni problemu, ktere predchozi CAR neresilo. Dekuji za podporu a drzim taky palce :palec: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
4.3.11 20:52

Elzino,

jsem s nimi spokojena - jsou hodni, prijemni - na slzicky (a ty byli kdyz jsme se dozvedeli ze to „normalne“ asi nepujde) reagoval pan Dr. uzasne - asi je zvykly. Od te doby se drzim docela statecne - jen bych rekla, ze jsem vetsi „cita“, coz rozhodne stimulaci moc nenahrava a tak se snazim byt alespon trochu optimisticka jako treba Petka.

Je to vecnost ten dlouhy protokol, co? Ja uz bych to nejradeji posunula na toho 25.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
4.3.11 20:59
Stenatko02 píše:
Elzino,Je to vecnost ten dlouhy protokol, co? Ja uz bych to nejradeji posunula na toho 25.

no to bych řekla že je dlouhý. Když jsem ho měla tak mi to připadalo nekonečné - jako dva cykly najednou. Vůbec jsem se nemohla dočkat punkce. :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
4.3.11 21:00
Stenatko02 píše:
Elzino,

jsem s nimi spokojena - jsou hodni, prijemni - na slzicky (a ty byli kdyz jsme se dozvedeli ze to „normalne“ asi nepujde) reagoval pan Dr. uzasne - asi je zvykly. Od te doby se drzim docela statecne - jen bych rekla, ze jsem vetsi „cita“, coz rozhodne stimulaci moc nenahrava a tak se snazim byt alespon trochu optimisticka jako treba Petka.

Je to vecnost ten dlouhy protokol, co? Ja uz bych to nejradeji posunula na toho 25.

Ja Petku take obdivuji, ale on je takovy pristup polovina uspechu…

Neboj, ono to utece :-) Me to ze zacatku taky prislo jako vecnost, ale tim, ze uz se neco deje a zacinas se stimulaci, Ti to bude utikat, uvidis :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
5.3.11 00:29

Ahoj holky,jsem tu zase :cert:
Ráno jsem byla na krev (10.den po ET),protože už od 2.dne po ET jsem lehce špinila až do 5.dne,pak 6.den pořádná menstruace :pocitac: Sestřička mi sdělila,že nemá cenu,abych zbytečně nečekala na těhotenský test (14dní).A odpoledne mi potom řekla výsledek,že test je NEGATIVNÍ a hned si mám vysadit léky. :roll: Bohužel...... :zed: Taky uvažuji o druhém pokusu IVF v červnu,protože budu mít 2 měsíce prázdniny :mrgreen: :lol: Představte si,kolik mne to stálo ICSI s použitím 2-6 oocytů 9000kč,prodloužená kultivace embryi 4000kč,Echo-katetr/Wallace/ 900kč,celkem 13900kč + (léky)injekce Decapeptyl,Gonal,Ovitrele,Crinone 6000kč.Takže dohromady to dělalo 19900kč :pankac: Paráda,co?Fakt zlatá zdravotní pojišťovna :poblion: Ještě díky bohu,že mám 2 krásné a zdravé pubertální holčičky( přirozenou cestou ) :dance: Za měsíc mi bude 36let :poblion: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
N.2
5.3.11 07:36
Meggy3 píše:
Ahoj holky,jsem tu zase :cert:
Ráno jsem byla na krev (10.den po ET),protože už od 2.dne po ET jsem lehce špinila až do 5.dne,pak 6.den pořádná menstruace :pocitac: Sestřička mi sdělila,že nemá cenu,abych zbytečně nečekala na těhotenský test (14dní).A odpoledne mi potom řekla výsledek,že test je NEGATIVNÍ a hned si mám vysadit léky. :roll: Bohužel...... :zed: Taky uvažuji o druhém pokusu IVF v červnu,protože budu mít 2 měsíce prázdniny :mrgreen: :lol: Představte si,kolik mne to stálo ICSI s použitím 2-6 oocytů 9000kč,prodloužená kultivace embryi 4000kč,Echo-katetr/Wallace/ 900kč,celkem 13900kč + (léky)injekce Decapeptyl,Gonal,Ovitrele,Crinone 6000kč.Takže dohromady to dělalo 19900kč :pankac: Paráda,co?Fakt zlatá zdravotní pojišťovna :poblion: Ještě díky bohu,že mám 2 krásné a zdravé pubertální holčičky( přirozenou cestou ) :dance: Za měsíc mi bude 36let :poblion: :mrgreen:

jemy lito ře ti to nevyjšlo,snad prišče to bude dobri.
nas ivf+icsi, a geneticke vyšetršeni stalo 95000 kč. A taky nevyjšlo, tetj hcy skusit 2 pokus a ten uš bude stat minj 70000 kč. A jsem rada ře je takovej šans mitj deti,gdyš prirozene to nejde,a dalabyh za to všyhno.

• Citovat
  • Upravit
1389
5.3.11 11:40

Ahoj holky,

tak hlasim druhou injekci - bolelo to a moc. Nevim co udelal spatne, ale vcera to pred sestrickou byla parada a dneska i slzicky vyhrkly :cry:

Jinak me to mistecko prapodivne zcervenalo a svedi - taky mi pripada, ze je mi dneska trochu soufl… A to mam jit na masopust. Udelala jsem si naprosto uzasnou masku - vyslouzila MISS - tak uvidim jak se to ujme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
5.3.11 11:44
Elzina píše:
Stenatko02 píše:
Elzino,

Je to vecnost ten dlouhy protokol, co? Ja uz bych to nejradeji posunula na toho 25.

Ja Petku take obdivuji, ale on je takovy pristup polovina uspechu…

Neboj, ono to utece :-) Me to ze zacatku taky prislo jako vecnost, ale tim, ze uz se neco deje a zacinas se stimulaci, Ti to bude utikat, uvidis :wink:

Elzino,

to mas pravdu - kdo nezazil nevi jaky je zivot rozdeleny do 4 tydenniho cyklu - nejdriv obrovsky smutek - to kdyz prijde MS, pak tyden mazleni, 2 tydny ocekavani davani na sebe pozor a pak zase to zklamani v podobe MS. Me uz z toho od Vanoc zacalo hrabat a tak jsem ukecala gynekologa, aby nas poslal na spermiogram drive nez po jednom roce. Dobre jsem udelala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
5.3.11 13:39

Ahoj holciny :mavam:

mam dnes 12. den po ET porad snehobily test…uz tomu neverime :cry: :cry: :cry: 4. IVF uz doufam vyjde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
5.3.11 13:45

Ahoj holky
já mněla v úterý ducha ve středu na digitálním 1-2 týdny a dnes ráno nic nic uděla jsem si 3 testy a nic sněho bílo zítra bych mněla dostat MS dle té minulé jsem na dně :cry: :cry: :cry: zatím nekrvácím, ale už skoro nedoufám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
5.3.11 14:07

Blani, tak to jsme na tom stejne… v pondeli jdu na krev, tam se uvidi. Nebud smutna, ono nam to nekdy urcite vyjde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
5.3.11 14:25

AHOJ HOLKY,

tak nejprve zdravím nováčky :mavam:
Pétě chci vzkázat ať nehází flintu do žita, když se ukázalo, že se u ní bobulky uměj zahnizďovat, tak je jasné, že prosluněné léto bude patřit šťastnému hnízdění.

Ejvi: já také píchám od pátku, ale dostala jsem Menopur 3 později 4 a pak někdy ve středu? (nemám rozpis u sebe) začnu připichovat Orgalutran.

Jinak všem přeji hodně úspěchů jak ve stimulaci, tak po OPU a hlavně pak po ET :pankac: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
5.3.11 18:46

Carmen, Blani,

dokud neni test z krve, tak nezoufejte. Jeste neni nic ztraceno. Jste vsechny strasne statecne a drzim vam pesti. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí