Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
ja ti covece nejak nevim…
dneska me boli bricho, ale je to trochu jina bolet nez na MS… tak uvidime, no… Zajima me to kvuli testikum - vetsina se ma delat od 1. dne vynechani MS, tak nevim, jestli zitra nebo v pondeli. Mame to holt slozitejsi ![]()
Carmen6 píše:
ja ti covece nejak nevim…dneska me boli bricho, ale je to trochu jina bolet nez na MS… tak uvidime, no… Zajima me to kvuli testikum - vetsina se ma delat od 1. dne vynechani MS, tak nevim, jestli zitra nebo v pondeli. Mame to holt slozitejsi
ten pocit znam, jakoze bolest v podbrisku, ale jina bolest nez pri MS … to je dobre znameni!!! ![]()
tak se opatruj, zitra si zase testni, ale stejne bych vydrzela az do pondelka ![]()
kez bys mela pravdu…
co ja, hlavne ty se opatruj a hlavne klidek ![]()
Carmen6 píše:
kez bys mela pravdu…co ja, hlavne ty se opatruj a hlavne klidek
ja se opatruju
… hlasim oficialne, ze cucim v praci na film
.. vyslala jsem veskere kolegy na vypravu za jinym kolegou do jine pobocky pogratulovat mu k jeho odchodu do duchodu, rekla jsem, ze mi je blbe, ze ja nikam nejdu
.. tak tu jsem sama, pustila jsem si film a mam nohy na stole
… tomu rikam pohoda ![]()
Ahoj holky, tak jsem konečně u pc, ale jak vidím, tak asi pozdě:-) byla jsem celej den v práci a poctivě jsem vás četla přes telefon, ale bohužel jsem nemohla reagovat ![]()
Vidím, že Peťa se opatruje ![]()
Carmen má krásnou novou fotku ![]()
aco dál? Musím se ještě kouknout zpět ![]()
Jinak já se snažím zabavit prací a teď jsem ještě byla ve fitku, protože mám brutální nervy ze zítřka, nevím totiž vůbec, jestli se to jedno vajíčko nezastavilo nebo jak na tom je. Bojím se, že mi nebudou mít co přenášet, ale samozřejmě naděje umírá poslední ![]()
Tak ještě gratulace memce k 4 vajíčkům, to bude zítra krásný ET ![]()
Kiki pěkně reaguje na stimulaci, to je paráda ![]()
propásla jsem ještě nějaké důležité události
?
Ahojky holčiny,
tak jaká?? Stále čekám a už jsem netrpělivá.
Jinak mě nějak bolí břicho
,že by ty injekce??
krista.tomanova píše:
Ne večer, ale do 10ti ráno!!! Já chodím do práce na 6, takže je prý lepší si to píchnout než jdu. Teď si píchám všechny 3 naráz. A taky by se prý měla dodržovat přibližně hodina.Ale to o víkendu teda nedám, vstávat v 5, takže to píchám kolem půl 8, což prý neva. Jen prostě do 10 ráno. Ale asi to máme jinak, já nemám nosní sprej, takže to je asi jiné.
Ahoj Kristi,
ja chodim taky do Unici - dneska je muj velky den - neb se dozvim, co ze mi to pan Dr. naplanoval - v papirech mam dlouhy protokol a dnesek jako zahajeni stimulacniho cyklu. Jsem hrozne napjata…
Příspěvek upraven 04.03.11 v 09:48
Tak pak písneš, jak to vypadá?
A co vůbec znamená dlouhý protokol? ![]()
Holciny,
koukam, ze pro vetsinu z nas je dnesek dnem D, tak at nam to vyjde - at uz kontoly - Peti, drzim pesticky za busici
Nebo tranfery - Mafino
ci OPU. No a samozrejme, vsem cekatelkam dve UZASNE CARKY. Za chvili vyrazim, tak myslete i na me - diky.
krista.tomanova píše:
Tak pak písneš, jak to vypadá?A co vůbec znamená dlouhý protokol?
Jasne ze pisnu ![]()
Jsem jak na trni - neco jak kdyz mas jit na start dlouheho zavodu. Jsi hrozne natesena, ale zaroven se obavas jak to dopadne a jestli budes dost silna vsechno vydrzet. Ale kdyz mas kolem sebe takovou bajecnou partu jako jsou holky z emimina a vidis, ze to zvladly, tak ti to dava ohromnou nadeji.
Info o protokolech
http://www.lekari-online.cz/…ukce-ovulace
Děkuji, tak už jsem v obraze. ![]()
Tak tfuj, tfuj, tfuj(pro štěstí)
, ať to dopadne dobře. ![]()
Já jedu na kontrolu zítra, ale zatím se nemám čeho bát, dozvím se kdy půjdu na OPU. A už se těším, že se zasš začne něco dít. ![]()
Ahojky holky ![]()
Mafi, neboj se, to jedno embryjko je statecne a uz se tesi za tebou do pelisku
![]()
Vsem holkam, co maji dnes kontrolu, drzim palecky
pak napiste, jak jste dopadly, umirame tady netrpelivosti…
Jinak ja dnes 11. den po ET zase testovala a nic, snehobilo…
manzel uz si mysli, ze to nevyslo, dneska rano mi tu chudacek plakal
no je to na palici, nezbyva nam nez cekat a cekat…
mam pocit, ze se mi kazdou chvili spusti MS. Rano jsem se vydesila k smrti, ptz ze me neco teklo, tak hned letim na wc a on to utros
tak aspon neco…ale teda byla jsem vydesena k smrti, srdce v krku ![]()