IVF únor 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1382
3.3.11 11:16

Ahoj holky :mavam:

Peti, co to ctu?? :hug: :hug: :hug: holka nse zlata, neztracej viru, zitra se urcite dozvis neoc pozitivniho, treba jen odeslo 1 embryjko nebo ani jedno, je fakt, ze po IVF nekdo krvaci a pritom je dal tehu. Moc moc na tebe myslim, opatruj se a jak pisou holky, bud v klidu v posteli :hug: v kolik jdes zitra na kontrolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
3.3.11 11:19

Ostatni holcicky - rada ctu, co pisete, same dobre zpravy, jen tak dal :palec: zitra na vas budu myslet pri ET, nebojte se, je to jako normalni vysetreni na gynde :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
3.3.11 11:20
Carmen6 píše:
Ahoj holky :mavam:Peti, co to ctu?? :hug: :hug: :hug: holka nse zlata, neztracej viru, zitra se urcite dozvis neoc pozitivniho, treba jen odeslo 1 embryjko nebo ani jedno, je fakt, ze po IVF nekdo krvaci a pritom je dal tehu. Moc moc na tebe myslim, opatruj se a jak pisou holky, bud v klidu v posteli :hug: v kolik jdes zitra na kontrolu?

jojo, jsem v praci, ale v klidu, zadny stres, vecer letim domu, pekne vyspat se ve vlastni posteli urcite pomuze!

zitra to mame v 10, nez dojedeme do Brna, tak to trosku trva, nez se vratime zpet, tak dam vedet kolem 2odpo, pocitam. :)

ale jo, vsak nejak to dopadne, at uz tak nebo onak, hlavne uz vedet, co se tam ve me deje, to je nejdulezitejsi :)

A jak je Tobe, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
3.3.11 11:24

jj, urcite dej vedet, vsechny jsme tu napjate jak struny :hug: Mas pravdu, nevedomost je nejhorsi, uz jen den a budes vedet, na cem jsi. Ale porad jim ver, nic neni ztraceno! :kytka:

U me nic noveho, porad bricho jak v 5. mesici.. rano jsem zase testla a snehobilo :-( vetsina holek ma 10. den po ET aspon ducha, ale musim porad verit, nic jineho nezbyva…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
3.3.11 11:26
Carmen6 píše:
jj, urcite dej vedet, vsechny jsme tu napjate jak struny :hug: Mas pravdu, nevedomost je nejhorsi, uz jen den a budes vedet, na cem jsi. Ale porad jim ver, nic neni ztraceno! :kytka:U me nic noveho, porad bricho jak v 5. mesici.. rano jsem zase testla a snehobilo :-( vetsina holek ma 10. den po ET aspon ducha, ale musim porad verit, nic jineho nezbyva…

zlati, nezapomen na me .. ja mela jeste 12. den snehobilo, az 13. den ducha, takze pekne cekej cekej :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
3.3.11 11:43
skritek Petra píše:
Carmen6 píše:
jj, urcite dej vedet, vsechny jsme tu napjate jak struny :hug: Mas pravdu, nevedomost je nejhorsi, uz jen den a budes vedet, na cem jsi. Ale porad jim ver, nic neni ztraceno! :kytka:U me nic noveho, porad bricho jak v 5. mesici.. rano jsem zase testla a snehobilo :-( vetsina holek ma 10. den po ET aspon ducha, ale musim porad verit, nic jineho nezbyva…
zlati, nezapomen na me .. ja mela jeste 12. den snehobilo, az 13. den ducha, takze pekne cekej cekej :)

ja vim, vsak ty jsi taky moje jedina nadeje :-D minule jsem touto dobou uz aspon mela ducha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
3.3.11 11:48
Carmen6 píše:
skritek Petra píše:
Carmen6 píše:
zlati, nezapomen na me .. ja mela jeste 12. den snehobilo, az 13. den ducha, takze pekne cekej cekej :)
ja vim, vsak ty jsi taky moje jedina nadeje :-D minule jsem touto dobou uz aspon mela ducha

pockej, to nevim, tobe se podarilo zahnizdit pri minulych IVF? Ja myslela, ze nedoslo k zahnizdeni, ale kdyz rikas, zes' mela ducha … co se potom stalo, jestli muzu vedet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
3.3.11 11:56
skritek Petra píše:
Carmen6 píše:
skritek Petra píše:
Carmen6 píše:
ja vim, vsak ty jsi taky moje jedina nadeje :-D minule jsem touto dobou uz aspon mela ducha
pockej, to nevim, tobe se podarilo zahnizdit pri minulych IVF? Ja myslela, ze nedoslo k zahnizdeni, ale kdyz rikas, zes' mela ducha … co se potom stalo, jestli muzu vedet?

pri 1. IVF se ani nezahnizdily a pri 2. IVF jsem mela od 10. dne po ET slabou carecku, ktera ale bohuzel nesilila… mela jsem hcg 13 myslim, takze smula… Tak jsem vysadila vsecky hormony, dostala to, pak se z potratu vzpamatovala 5 mesicu, ptz. jsem mela hormonalne rozhozeny organismus, tak jsme nemohli na dalsi pokus, az ted…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
3.3.11 11:57

takze jestli to ted nevyjde, tak uz teda nevim, jak se z toho budu vzpamatovavat. Uz je toho na me nejak moc… :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
3.3.11 12:05

ahoj kočeny :kytka:
Peti :hug: :hug: úplně mě ta tvoje zpráva rozhodila, ale pořád ti věřím. Hlavně odpočívej, měla bys ležet s nohama nahoře a ne být v práci nebo někde lítat ty,ty,ty…
Já zítra píchám svoji první injekci Puregonu, takže jsem z toho taky trochu vystrašená, hlavně z toho, že si to musím poprvé píchnout v práci a večer jdeme do restaurace na večeři - tchán má narozky, tak mi asi nezbyde nic jiného než si to píchnout v restauraci :lol: , tak se děsím, jak to bude. Mám pak kontrolu za týden, takže ve čtvrtek. Do toho čtvrtku budu chodit normálně do práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.3.11 12:07

Nezoufej, přece se to musí podařit, ne? :-D Hlavu vzhůru!!! Vím, že je to asi těžké, ale nic jiného něž věřit do posledních chvíle Ti nezbude. Tak se drž :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.3.11 12:08

Ty si pícháš injekci pUregon večer? Mě řekli, že si ji musím píchnout do 10 hodin. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
3.3.11 12:09

ahoj Evi,
neboj, v restauraci se da injekce v pohode zvladnout :wink: po pichnuti budes v miste vpichu mozna citit mravenceni, ale to za chvilku prejde. Jinak pohoda. Super, ze se deje zase neco noveho, ze? Uz budes pichat :-) tak at ti folici pekne rostou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
3.3.11 12:10

porad se snazim verit… uvidime, jak to dopadne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
3.3.11 12:51
Carmen6 píše:
porad se snazim verit… uvidime, jak to dopadne :think:

Carmen a jaky mas ted plan, jsi doma? Nic nedelas, jen se hezky o sebe staras? Pekne opatrujes? Ja doufam, ze ano … ja osobne mam pouceni pro priste, ze pokud to opravdu tentokrat nevyjde, tak na to huspneme znovu v cervenci - to budu doma cele 2 mesice, hodlam se flakat na zahrade, nechat se rozmazlovat sluncem a vetrem, joj, to bude pohoda, aby pak nehnizdili, kdyz se tak pro ne flakame, co? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí