IVF únor 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4.3.11 11:11

Určitě to bude dobré, musíš tomu věřit!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.3.11 11:25

Ahoj holky!Moc Vám všem přeju štěstí :-) :-) Mám za sebou taky pár neúspěchů,tak vim jaký to je a hlavně jak dokážou pracovat nervy…chceme zkusit teď v březnu IUI s dárcem a se spermiema přítele,ještě jsem to nikdy nepodstupovala.Od začatku jsme byli na IVF,protože přítel má špatný spermiogram.Byl sice v listopadu na operaci varikokély,ale na zlepšení je ještě podle doktora brzy… Jinak další pokus nás čeká v červnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
4.3.11 11:29

jeee, ahoj Veru! :mavam: to je fajn, ze ses pridala k nam, je tu fajn parta :palec: to IUI vubec neni spatny napad, vubec se neboj :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.3.11 11:35

Zdravím Tě Veru :mavam:
Tak tě vítám, čekatelko zázraků. Tak je nás zase o jednu víc. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
4.3.11 13:52

Ahoj holciny, tak bohuzel, vcera jsem krvacela jak podrezane tele a dnes se potvrdilo, bohuzel jsem potratila, takze tak :cry:

Ale co, pustime se do toho opet v cervenci a to uz budu doma, tak se opravdu opatrovat budu :) .. a to pak urcite vyjde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.3.11 13:53

Skřítku, to je mi líto. Naprosto tě chápu, také jsem to zažila. Tak se drž a opatruj se. :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5323
4.3.11 13:57

Ahoooooj,
tak jsem tady z transfeeeeeeru :)

Zdravím další novou dušičku Verunku :mavam:

Mafinnko, myslim na tebe a čekám na info z transferu :)
Peti říkala, že tu bude s inforamcemi okolo 14-15, tak jsem napnutá jak kšanda :D
Carmen krásná nová fotečka a ze sněhobíla žádné nervíky, Peta měla // také až dýl ;)
Kristě přeji fajn stimulování a ať hezky rostou :palec:
a copak že naplánoval pan dr. stěňátku??

Já mám pod dnešku zavedená dvě áčková embryjka a 3 sněhuláčky v mrazáčku na příště :lol: takže teď mě čeká těch dloooouhých 14 dní čekání do krevního testu :dance:

Příspěvek upraven 04.03.11 v 13:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
4.3.11 13:59
memka píše:
Ahoooooj,
tak jsem tady z transfeeeeeeru :)

Zdravím další novou dušičku Verunku :mavam:

Mafinnko, myslim na tebe a čekám na info z transferu :)
Peti říkala, že tu bude s inforamcemi okolo 14-15, tak jsem napnutá jak kšanda :D
Carmen krásná nová fotečka a ze sněhobíla žádné nervíky, Peta měla // také až dýl ;)
a Kristě přeji fajn stimulování a ať hezky rostou :palec:

Já mám pod dnešku zavedená dvě áčková embryjka a 3 sněhuláčky v mrazáčku na příště :lol: takže teď mě čeká těch dloooouhých 14 dní čekání do krevního testu :dance:

Ahoj Memko, to je super, ze mas transfer za sebou, tak ted se hlavne opatruj, netahej zadne tezke veci, pekne pomalu vse a v klidecku, joj, tech 14 dni ted bude jako vecnost :)

Jinak jak jsem psala, bohuzel, ja jsem vcera potratila :( … ale je mi fajn, tak nejak jsem na to byla pripravena, takze se uz vazne tesim na leto a novou zkousku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.3.11 14:01

Taky mě to moc mrzí :-( :-( obrečela jsem to předevčírem… ale nevzdala to,v červenci mě čeká taky další pokus,tak hlavu vzhůru :hug: a hodně síly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
4.3.11 14:03

Petulko, to je mi strasne lito, ze to nevyslo :-( :evil: :hug: :hug: je dobre, ze to beres takhle pozitivne, jsi statecna. V lete to urcite vyjde, da se do pohody, budes mit klidek…myslime na tebe :hug:

Memko, gratuluju k mimiskum :dance: ted te ceka to nejhorsi na celem IVF..to priserne cekani :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
4.3.11 14:04

holky a muzu se zeptat, proc az v cervenci? Driv vam to nedovolili, nebo to chcete nechat na leto, kdy bude teploucko a krasne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5323
4.3.11 14:04

Peti,

mám husinu… tak moc jsem ti to přála!! :cry: ale je mi jasné, že teď už smutná slova slyšet nechceš. Jsi silná holčina a troufám si tvrdit, že nás tady všechny psychicky hodně držíš nahoře!!! :hug: takže v létě znovu a už na sebe dáš větší pozor viď :) budeš doma nebo na té zahrádce, nožky hore a napodruhé to určitě vyjde!!! Uvidíme, třeba budu mít i já druhý pokus s tebou v létě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
4.3.11 14:06

ahoj holky,
Peti, moc mě to mrzí, úplně mě to vzalo holka :hug: :hug: drž se.
Nováčkovi ahoj :mavam: , já byla na 7mi IUI a bohužel neúspěšně. Manžel byl taky na operaci varikokély, ale spermiogram se nezlepšil. Doktor říkal, že to na zlepšení spermatu může mít vliv, ale nijak výrazně. Takže třeba z 11mil měl jednou 22mil., ale pak zase po dalších měsících spadl znovu na 10,11, někdy i 6 nebo 8mil.
Já si dnes píchla svoji první injekci Puregonu, byla to naprostá pohoda, vůbec jsem nic necítila, úplně zbytečně jsem se kvůli tomu nervovala.
Holky, co jste měli dlouhé protokoly, píchali jste si taky 2 injekce denně (ráno a večer)?
Carmen, krásná fotka :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5323
4.3.11 14:07

Děkuj Carmen :huban: jojo, čekání to bude tedy fajné… :zed: řekla jsem manželovi, ať mi nedovolí koupit těhotenský test, zkusím to vydržet :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
4.3.11 14:08
Veronika-krata píše:
Taky mě to moc mrzí :-( :-( obrečela jsem to předevčírem… ale nevzdala to,v červenci mě čeká taky další pokus,tak hlavu vzhůru :hug: a hodně síly

Ahoj Verco, Ty jsi tu nova, vid? Nejak jsem minula, kdys' mela prvni pokus? Das si podpis, tak si to budeme vsechny pamatovat :)

Tak ted to vypada, ze jsme tady dve na cervenec :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí