IVF únor 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5505
3.3.11 09:55
krista.tomanova píše:
Tak ať vám to děvčátka zlatá dopadne co nejlépe. :-D
Peti, při OPU máš narkózu, že jo? A při ET už ne? A fakt to nic není? Takže myslíš, že horší je OPU? :think:

Jo, pri OPU mas vetsinou narkozu, alespon ja bych ji doporucovala. Pri ET ne … a uprimne, ani jedno mi neprislo vubec hrozne, pri OPU proste chrnis a vubec o tech 15 min nevis :) … pri ET to probiha snad 5 min a mas v sobe jen to zrcatko, takze to je jako jakekoliv jine gynekologicke vysetreni, takze taky opravdu pohoda. Opravdu nic neboli a je dobre :) … ET je lepsi v tom, ze si naprosto uvedomujes co delaji :) … takze to jakoze „prozivas“ s tema bobulkama :) .. ale opravdu je to pohoda. Podle me je nejhorsi tech 14 po ET. Kdy mas brisko jako balon, vajecniky porad jeste boli, mas pocit jakoze menses, ale pritom ne, a cekas a cekas a cekas na test :) … to je podle me na palici :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5323
3.3.11 10:04

Děkuji Peto za dokonale vysvětlení, ted už se nebojím :) já jen vím, že si tam poležím tak dvě hodinky, víc jsem nevěděla.. ale pořád mi leží v hlavě to tvé lepidlo :-D co to je? a jak se na to mam zeptat doktora? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
3.3.11 10:07
memka píše:
Děkuji Peto za dokonale vysvětlení, ted už se nebojím :) já jen vím, že si tam poležím tak dvě hodinky, víc jsem nevěděla.. ale pořád mi leží v hlavě to tvé lepidlo :-D co to je? a jak se na to mam zeptat doktora? :mrgreen:

my jsme za „lepidlo“ doplaceli 900Kc, ptali se jestli chceme xxx - tak ja na to „co to je?“ a oni, ze je to na princip lepidla, kde se ty embryjka v tom „lepidle“ vymachaji a pri transferu se lepe uhnizduji (jelikoz jsou jaksi prilepene) … vis jak, jak jsem naprosto jalova ve vyrazech a terminech medicinskych, ale kdyz se zeptas na lepidlo, tak to bude stacit, pocitam :)

ja se muzu zeptat v patek, jak se to jmenuje, az budu na kontrole, ale to je pro vas, holcinky pozde, takze se zeptej na „lepidlo“ a vysvetli, ze to kamaradka mela v jinem CARu (udelej na ne bububu) :) … a uvidis, co ti reknou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5323
3.3.11 10:10

snad to stihnu ráno vysvětlit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
3.3.11 10:12
memka píše:
snad to stihnu ráno vysvětlit :mrgreen:

to vis, ze stihnes, my jsme sli jeste s manzilkem pred transferem si popovidat prave s doktoreckou, co nam je pak zavadela, upresnit si, kolik jich tam chceme a to lepidlo a tak, takze si myslim, ze to stihnes :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5323
3.3.11 10:13

Kristi, také se rozhodně přikláním k narkoze pri OPU, vubec o ničem nevíš, nic necítíš a hlavně se tím pádem zbytečně nemusíš bát, co přijde.. kamarádka byla bez narkozy a rekla, že už nikdy v životě!!! to mi naprosto stačilo k rozhodnutí narkozy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
3.3.11 10:18

Ahojte, na chvilku jsem musela juknout, co se zde deje :lol: .

Peti :-o :-o , jak jsi na tom? Co jsem to cetla???
Uz nekrvacis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.3.11 10:19

Já osobně bych do toho nešla, ale manža tvrdil, že to bude určo lepší.A po přečtení zpráviček od holek jdu do narkozy. Tak uvidíme. Už se nemůžu dočkat, snad to bude OK. Jinak vám holčiny musím říct, že mi vaječníky pobolívají až dnes, asi po těch 3.injekcích včera a dneska, asi už je to nějaké jiné. Ale pořád se to dá přežít v klidu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
3.3.11 10:21
Alice33 píše:
Ahojte, na chvilku jsem musela juknout, co se zde deje :lol: .Peti :-o :-o , jak jsi na tom? Co jsem to cetla???
Uz nekrvacis?

Zlati, ahoj, bohuzel porad a je mi na h…, omluv mou cestinu, porad hrozne krece a jsem bila jak lilie, slaba jako moucha, takze tak :( … dnes ale uz letim domu vecer, zitra kontrola, tak se tesim, ze ta zahada hlavolamu bude vyresena brzy, at uz je to jak chce, treba to je jen strasak hematom nejaky, co krvaci, treba je to potrat, ja nevim, ale hlavne chci vedet, na cem jsem, ta nevedomost je vazne na dve veci :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.3.11 10:25

Peti, neboj. Musíš prostě věřit do poslední chvíle. :-D
A jak se říká, naděje umírá poslední, ne? Tak se drž. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
3.3.11 10:26

Peti, :hug: :hug: :hug:, ja vubec nevim co ti rict. Je to jako klasika krvaceni pri MS? Ja jsem mela tu MS fakt silenou, sly ze me uplne kusy sliznice a krvacela jsem hodne. Jestli je to mirnejsi nez obvykle, nemusi to jeste nic znamenat!!!
A jak se jinak citis? Byva ti jeste soufl a tak - proste jako na tehotenstvi?
Das nam zitra vedet vid?? Ja ti strasne moc drzim palce a pesti a vsechno co mam, at je to dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
3.3.11 10:31
Alice33 píše:
Peti, :hug: :hug: :hug:, ja vubec nevim co ti rict. Je to jako klasika krvaceni pri MS? Ja jsem mela tu MS fakt silenou, sly ze me uplne kusy sliznice a krvacela jsem hodne. Jestli je to mirnejsi nez obvykle, nemusi to jeste nic znamenat!!!
A jak se jinak citis? Byva ti jeste soufl a tak - proste jako na tehotenstvi?
Das nam zitra vedet vid?? Ja ti strasne moc drzim palce a pesti a vsechno co mam, at je to dobre.

Jste zlatinka, holky, diky, Ali … ja jsem se citila tehotne do minuleho tydne (soufl, pnuti u mocaku, zimnice, prsa hezky natekle … atd), pak jsem zacala jemne krvacet krasnou cervenou krev - takze prvni plasan, ale zacalo mi kravacet i z nosu … takze mi v tele asi proste praskali cevky, to se po dvou dnech uklidnilo … a od te doby mi nebylo NIC, proste vubec nic .. proste jsem se zacala citit jako kdyby teprve IVF melo prijit, nebylo mi ale lautr nic, prsa se zase zvrkla, brisko povolilo, bylo mi proste dobre … az do vcera, kdy jsem po obede zacala mit krece, vecer se to vyhrotilo a ja zacala krvacet jako pri MS .. je ale fakt (a to mi porad dava nadeji), ze ze me nelitaji velike kusy a nekrvaci niagaru, proste krvacim a mam krece, odvcera, noc a porad to pokracuje … jsem jak moucha, takze tak. No uvidise v ten patek.

jasne, ze dam vedet, to vis, ze jo … hned jsem samozrejme vsechno „googla“ :) … a pisou, ze takoveto krvaceni opravdu byva a opravdu spise pri IVF, takze si rikam, ze nadeje porad je :) .. no uvidime :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5323
3.3.11 10:36

To je jasný Peto, naděje je pořád a sakra, když tady s tebou držíme takhle pohromadě a myslíme na ty tvoje kulíšky, to by bylo, aby to nebylo :lol: bude bude bude!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
3.3.11 10:37

Bude to dobry!!!

Ja jsem krvacela fakt hodne moc a uplne kusy sliznice, takze Peti nadeje je urcite!

Ale mela bys lezet a mit klidovy rezim. Nechces jit na hotel a lehnout si??

Takove krvaceni fakt byva docela hodne casto. Ach jo :-( .

Ale ja ti furt verim.

Musim letet, v praci se z toho muzu po…

Zitra se hned ozvi - dik. Budu na tebe myslet!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
3.3.11 10:38

Holky, jak rikam, jste ZLATE :hug: diky moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí