Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Stenatko02 píše:skritek Petra píše:Ejva píše:ja to uuuuplne vidim
díky za info,
já mám dlouhý protokol a ten tady snad nikdo z vás nemá, takže uvidím, jak to bude probíhat, asi se to dopředu moc naplánovat nedá. Takže to nechám jak se říká koňovi
Je krásně, sluníčko svítí, tak mám pozitivní náladu, doufám, že vy všechny taky. Doufám, že nám to všem co nejdřív vyjde.. jak jsme v lete vsechny s brichama tady
… tedy krome Alice, ta bude mit teprve pidi pupik, kdyz jde az v kvetnu
.. a mam takove male predsevzeti, ze vas v lete kazdou jednu navstivim, vezmu auto a vyrazim obden vzdy ke kazde z vas na navstevu … co vy na to, caj se uz vari?
Peti, to je uzasny napad a souhlasim s Ejvou - takovy dychanek na neutralni pude…
nevim, jestli to bylo tady - ale i vam vsem ostatnim pro info - v Brne se od 11.3. do 13.3. kona veletrh Pro dite.
JJ, mimochodem Peti - mas jeste ty nakupni kosiky na mimi? Posles par tipu? Ja jsem prochazela pro kamaradku - nema i-net - tak jsem si navybirala spoooooustu vecicek… tak ted uz jen to mimi v brisku
Stenatko, tady jsou dva nejoblibenejsi online obchody: Mothecare - bohuzel nemaji online shop u nas v CR, ale je to super pro inspiraci a pak normalne muzes vyrazit do kamenneho obchodu, nevim, jak jinde, ale v Praze je jich dost s Mothercare
http://www.mothercare.com/…8367-3704119?…
a druhy, jeste oblibenejsi Next a ten uz je u nas online: http://www.nextdirect.com/…s/newborn/1/
skritek Petra píše:
Ahoj Laminko,tak jak to s vama vypada? Uz jste zahajili stimulaci? Vis jestli mas dlouhy ci kratky protokol? To vis, zenske zvedave jsme, tak abychom tady byly informovany
Hoj ![]()
Tak já budu mít krátký protokol, včera večer mrška dorazila, takže dnes jsem 1.DC a zítra bych si měla jít pro stimulační léky a rozpis co a jak zhruba bude
, už se konečně bude něco dít :
.
Jinak jsme konečně udělali konečné rozhodnutí, že když už tak už
a do ISCI půjdeme. PK tu už jsme měli rozhodnutou dávno a ještě zvažuju Tvé rady na „lepidlo“ případně AH… Takže takhle je to se mnou a manžou momentálně teď
![]()
Ejva píše:
tak jsme na tom asi podobně jako vy, rádi cestujeme a rádi se bavíme. Ale máš naprostou pravdu, je to tak, život bez dětí se nedokážu představit a už se na ně moooooc těšíme
Přesně tak
![]()
lamika píše:skritek Petra píše:Hoj
Ahoj Laminko,tak jak to s vama vypada? Uz jste zahajili stimulaci? Vis jestli mas dlouhy ci kratky protokol? To vis, zenske zvedave jsme, tak abychom tady byly informovany
Tak já budu mít krátký protokol, včera večer mrška dorazila, takže dnes jsem 1.DC a zítra bych si měla jít pro stimulační léky a rozpis co a jak zhruba bude, už se konečně bude něco dít :
.
Jinak jsme konečně udělali konečné rozhodnutí, že když už tak uža do ISCI půjdeme. PK tu už jsme měli rozhodnutou dávno a ještě zvažuju Tvé rady na „lepidlo“ případně AH… Takže takhle je to se mnou a manžou momentálně teď
![]()
![]()
joj, tak to je parada
… vidis, ja jsem zacala stimulovat 1. den MS - tedy Tvuj dnesni den … a pak 10 dni … do lepidla urcite jdi, me se prilepili
… ale nevim, co je „AH“?
no kazdopadne, moc drzime palce, vazne, informuj, jak se citis, jak to prozivate, joj, super, je to zase dalsi dobrodruzstvi tady ![]()
Péťa: AH - asistovaný hatching.
V Pronatalu se volá 1.DC a objednává se na 2.DC a vhledem k večerní hodině příchodu MS tak jsem 1.DC vlastně dnes (tedy kdysi mě jeden vážený pan doktor informoval, že jak je to po šesté večer nebo to ještě není krev, ale jakési počáteční špinění tak se jako 1.DC považuje následující den)
lamika píše:
Péťa: AH - asistovaný hatching.
V Pronatalu se volá 1.DC a objednává se na 2.DC a vhledem k večerní hodině příchodu MS tak jsem 1.DC vlastně dnes (tedy kdysi mě jeden vážený pan doktor informoval, že jak je to po šesté večer nebo to ještě není krev, ale jakési počáteční špinění tak se jako 1.DC považuje následující den)
prosim te, to jsou veci teda
.. AH - jo, znam, to jsme my nemeli … no uplne jsem z toho nervni, jak to bude tedy u vas vsechno probihat ![]()
skritek Petra píše:
prosim te, to jsou veci teda.. AH - jo, znam, to jsme my nemeli … no uplne jsem z toho nervni, jak to bude tedy u vas vsechno probihat
No já ještě uvidím
zda jej zvolím či nikoliv. Tobě držím palec na pátek…
Jinak já se tady teď asi moc vyskytovat nebudu
, ale hned jak budu dám vědět jak pokračujeme ![]()
Ahoj holky,
tak se to u mě nepovedlo. Byla jsem dneska na odběru krve a měla jsem to negativní.
Tak jdu dál .. nesmím to vzdát. Tak doufám, že aspoň vám to vyjde. Držím palce.
HopefulMi píše:
Ahoj holky,
tak se to u mě nepovedlo. Byla jsem dneska na odběru krve a měla jsem to negativní.
Ajeje Hope, to mě moc mrzí
kolik jsi měla embryjek? A kdy můžeš zase znovu? Odstranili Ti alespon castecne tu endometriozu? Slyšela jsem, že trochu to jde…
Ahoj holky, já taky nemám bohužel úplně nejlepší zprávy. Z těch 3 vajíček, co mi včera vzali se chytlo jen 1
2 byly hezký zralý, ale dělit se začalo jen jedno, tak mu držím moc pěsti
Nejdřív mě to úplně vzalo, ale pak jsem si řekla, že to bych byla teda pěkná mamina, kdybych začala hned plašit, tak jsem se uklidnila a věřím.
Ale je to teda strašnej pocit…v pátek jdu na ET, prej mu bude u mě v bříšku líp, než v inkubátoru. A to se ještě prej žačalo dělit pomaleji
, tak snad se jen rozhlíželo, kam že jsme ho vytáhli ![]()
Mafinna píše:
Ahoj holky, já taky nemám bohužel úplně nejlepší zprávy. Z těch 3 vajíček, co mi včera vzali se chytlo jen 12 byly hezký zralý, ale dělit se začalo jen jedno, tak mu držím moc pěsti
Nejdřív mě to úplně vzalo, ale pak jsem si řekla, že to bych byla teda pěkná mamina, kdybych začala hned plašit, tak jsem se uklidnila a věřím.
Ale je to teda strašnej pocit…v pátek jdu na ET, prej mu bude u mě v bříšku líp, než v inkubátoru. A to se ještě prej žačalo dělit pomaleji
, tak snad se jen rozhlíželo, kam že jsme ho vytáhli
Mafi, tak moc verim tomu tvemu jedinemu drobecku, jasne, v brisku mu bude lepe nez ve zkumavce, tak tedy v patek, moc na tebe budu myslet, at se hezky zahnizdi! Dej si ho prilepit a pak jen klid a hezky papat, maso cervene, vajicka, mineralky, pastu!
HopefulMi píše:
Ahoj holky,
Hope, to je mi lito, vazne, ale co, ted si das telicko i dusicku do kupy … a zase se na to vrhnes
… bude hezci pocasi, bude se pozitivneji myslet
… drz se, holka ![]()
Leni ,je mi 38let a v pátek vlastně už 39 let.
Stimulovala jsem Puregonem,krátký protokol a měla jsem 10 vajíček.Moc Tě obdivuju a držím palečky,taky mám dvouletou cácorku ![]()
ilona38 píše:
Leni ,je mi 38let a v pátek vlastně už 39 let.Stimulovala jsem Puregonem,krátký protokol a měla jsem 10 vajíček.Moc Tě obdivuju a držím palečky,taky mám dvouletou cácorku
Ilu a kdy mas kontrolu? Jsem zvedava, jestli se chytli dve potvurky ![]()
Hope, to je mi moc lito, ze to nevyslo
hlavne to nevzdavej a pust se do dalsiho pokusu, nesmis ztracet nadeji, jednou nam to vsem vyjde
![]()
Mafi, musis tomu jednomu bojovnickovi verit, on urcite udela vsechno, co bude v jeho silach
i jedno vajicko staci na miminko, tak nebud smutna a tes se, az ho budes mit u sebe v brisku, tam mu bude daleko lip nez v nake zkumavce ![]()