Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Taky už Ti táhne na 6 TT
to je super, už se taky těším na počítání TT ![]()
Mafinna píše:
Taky už Ti táhne na 6 TTto je super, už se taky těším na počítání TT
No, kdyz se to pocita - tak jako doktori - od prvniho dne posledni MS, tak jsem uz v 6tt, ale my vime vsechny, ze jo
… ze pravda je jina a ze OPRAVDU jsem ve 4 tt
… ale s kym bych se prela, 6tt vypada hezky ![]()
skritek Petra píše:Mafinna píše:No, kdyz se to pocita - tak jako doktori - od prvniho dne posledni MS, tak jsem uz v 6tt, ale my vime vsechny, ze jo
Taky už Ti táhne na 6 TTto je super, už se taky těším na počítání TT
… ze pravda je jina a ze OPRAVDU jsem ve 4 tt
… ale s kym bych se prela, 6tt vypada hezky
Přesně tak ![]()
ilona38 píše:
Jo to já jsem byla taky dnes nervní,celý den mám malou na krku a dneska fakt zlobila a večer umývám kopu nádobí a manžel si chrápe u tv a malá lítá kolem mě a dělá bugr,tak mi taky ujely nervy.
Jinak strie jsem v těhotenství neměla a pak mi udělali císařák a břicho se zvěsilo a rozpraskalo-ale taky toho nelituju
Já jdu zítra na krev a Tobě Blani budu držet všechny palečky na pořádnou dálnici!!!
Ahoj,
Ilonko, můžu se zeptat čím si stimulovala a kolik ti je let (máš u jména 38, mě bude v létě 37). V listopadu jsem totiž špatně reagovala na stimulaci.
Blance samo taky držím palce.
L.
Dobré dopoledne všem ![]()
Stenatko, dekuji
na hormony se tes ![]()
zeny, dnes jsem volala do caru a 10 jich je oplodnenych zlaticek mojich
v patek budu volat znovu a mam mit sbaleno, kdybych jela hned v patek 4.3., a kdyz se povede prodlouzena kultivace, tak to bude nedele 6.3. Takže Mafinnko, chtela jsem ti rict, ze te pronasleduju ![]()
a samozrejme se take tesim na Blanky vysledek, drzim vsechny palce, co mam ![]()
memka píše:
Dobré dopoledne všem![]()
Stenatko, dekuji
zeny, dnes jsem volala do caru a 10 jich je oplodnenych zlaticek mojichna hormony se tes
v patek budu volat znovu a mam mit sbaleno, kdybych jela hned v patek 4.3., a kdyz se povede prodlouzena kultivace, tak to bude nedele 6.3. Takže Mafinnko, chtela jsem ti rict, ze te pronasleduju
Memko, ja jsem z Tebe nadsena, to je nadhera!!!! joj, uz se tesim na dalsi tehuli ![]()
ahoj Peti, dekuju
jsem take nadsena, jen si to nechci zakriknout.. ale je to normální, že z 15 zdravych se vyvíjí 10? asi jo vid, co bych jeste nechtela
uz mlcim..
ty jdes v pátek na kontrolu vid? nebo?
memka píše:
ahoj Peti, dekujujsem take nadsena, jen si to nechci zakriknout.. ale je to normální, že z 15 zdravych se vyvíjí 10? asi jo vid, co bych jeste nechtela
uz mlcim..
ty jdes v pátek na kontrolu vid? nebo?
memko, ja jsem mela 17 vajec,10 ICSI 6 prirozene 1 nepouzitelne - z tech desiti se oplodnilo 8, ze 6 pak 5 … a pak nakonec pri prodlouzene kultivaci nam jich zbylo 6 celkove … takze je tam velka ztrata casem, ale o tom to je, je fajn, ze jich mas 10 oplozenych a 3. den je rozhodujici - zacina pusobit muzsky faktor a to je prave ten den, kdyz jich hodne odpada … takze uvidis, ale je to nadhera, z 10 se ti urcite par krasnych vyklube pri prodlouzene, takze bude co transferovat
![]()
jojo, v patek mame kontrolu, no, jsem sama zvedava
, prijde mi to vecnost … to cekani, pri IVF porad na neco cekas
… prvne na OPU, pak na Transfer, pak na Test … nakonec na Kontrolu … je to na palici
… ale vysledek bude urcite stat zato! ![]()
Peti, to je jasný, že to bude stát za to.. chtěli byste dvojčátka?
memka píše:
Peti, to je jasný, že to bude stát za to.. chtěli byste dvojčátka?
moc
… ale jak rikam, cokoliv v jakemkoliv poctu, hlavne zdrave ![]()
ale pro dvojcatka dve holky uz mame jmena
… takze bychom si je moc prali, ale uvidime, ted v patek snad uz budeme vedet, jestli se chytli obe dve, jedno nebo nakonec zadne, proste „budeme uvidet“ ![]()
Tak to jsme na tom úplně stejně Peti ![]()
každpádně se moc těším na pátek na samé dobré zprávy ![]()
Ahoj holky ![]()
Blani, tak jak dopadl testik?
Memko, to je uzasna zprava, mate statecne bojovnicky ![]()
Peti, teeeda, a prozradis jake jmena? Musim se priznat, ze my taky uz mame jmena, a to jeste nejsem tehu ![]()
Jinak hlasim, ze dnes 9. den po ET na testiku snehobilo
ale porad verim, vim, ze je to jeste brzo… ![]()
Ahoj Carmen, jasne, ze je snehobilo
.. ja jsem byla snehobila do 12. dne
… takze vydrz, Prtka, vydrz … a testuj pozdeji ![]()
Jo, jmena mame: Emma a Lotte, neni to zadne tajemstvi, ja je mam vymyslene od skolky a manzel jen souhlasi, takze super
… ovsem nas naprosto na vyhodi z koleji, kdyz nam reknou, ze to jsou kluci
- proste vubec nevime klukovske jmena, asi bychom jim rikali „prvni a druhy“ ![]()
Memko, dam vedet urcite v patek odpoledne
, to uz budeme zase doma ![]()
Carmen6 píše:
Ahoj holky![]()
Blani, tak jak dopadl testik?
Memko, to je uzasna zprava, mate statecne bojovnicky
Peti, teeeda, a prozradis jake jmena? Musim se priznat, ze my taky uz mame jmena, a to jeste nejsem tehu
Jinak hlasim, ze dnes 9. den po ET na testiku snehobilo![]()
ale porad verim, vim, ze je to jeste brzo…
nevydrželaaaa
počkej si do 14 dne a uvidíš tu dálnici, držím palecky a za bojovníčky děkuji ![]()
a Peti, jestli to není nesmělé, tak jsem na ty jména také zvědavá ![]()