IVF únor 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
387
2.3.11 09:16

Taky už Ti táhne na 6 TT :wink: to je super, už se taky těším na počítání TT :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
2.3.11 09:17
Mafinna píše:
Taky už Ti táhne na 6 TT :wink: to je super, už se taky těším na počítání TT :palec:

No, kdyz se to pocita - tak jako doktori - od prvniho dne posledni MS, tak jsem uz v 6tt, ale my vime vsechny, ze jo :) … ze pravda je jina a ze OPRAVDU jsem ve 4 tt :) … ale s kym bych se prela, 6tt vypada hezky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
2.3.11 09:25
skritek Petra píše:
Mafinna píše:
Taky už Ti táhne na 6 TT :wink: to je super, už se taky těším na počítání TT :palec:
No, kdyz se to pocita - tak jako doktori - od prvniho dne posledni MS, tak jsem uz v 6tt, ale my vime vsechny, ze jo :) … ze pravda je jina a ze OPRAVDU jsem ve 4 tt :) … ale s kym bych se prela, 6tt vypada hezky :)

Přesně tak :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
2.3.11 09:41
ilona38 píše:
Jo to já jsem byla taky dnes nervní,celý den mám malou na krku a dneska fakt zlobila a večer umývám kopu nádobí a manžel si chrápe u tv a malá lítá kolem mě a dělá bugr,tak mi taky ujely nervy.
Jinak strie jsem v těhotenství neměla a pak mi udělali císařák a břicho se zvěsilo a rozpraskalo-ale taky toho nelituju :lol:
Já jdu zítra na krev a Tobě Blani budu držet všechny palečky na pořádnou dálnici!!! :kytka:

Ahoj,
Ilonko, můžu se zeptat čím si stimulovala a kolik ti je let (máš u jména 38, mě bude v létě 37). V listopadu jsem totiž špatně reagovala na stimulaci.

Blance samo taky držím palce.

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5323
2.3.11 09:42

Dobré dopoledne všem :)

Stenatko, dekuji :-) na hormony se tes :D

zeny, dnes jsem volala do caru a 10 jich je oplodnenych zlaticek mojich ;) v patek budu volat znovu a mam mit sbaleno, kdybych jela hned v patek 4.3., a kdyz se povede prodlouzena kultivace, tak to bude nedele 6.3. Takže Mafinnko, chtela jsem ti rict, ze te pronasleduju :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5323
2.3.11 09:43

a samozrejme se take tesim na Blanky vysledek, drzim vsechny palce, co mam :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
2.3.11 09:43
memka píše:
Dobré dopoledne všem :)

Stenatko, dekuji :-) na hormony se tes :D

zeny, dnes jsem volala do caru a 10 jich je oplodnenych zlaticek mojich ;) v patek budu volat znovu a mam mit sbaleno, kdybych jela hned v patek 4.3., a kdyz se povede prodlouzena kultivace, tak to bude nedele 6.3. Takže Mafinnko, chtela jsem ti rict, ze te pronasleduju :mrgreen:

Memko, ja jsem z Tebe nadsena, to je nadhera!!!! joj, uz se tesim na dalsi tehuli :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5323
2.3.11 10:02

ahoj Peti, dekuju :) jsem take nadsena, jen si to nechci zakriknout.. ale je to normální, že z 15 zdravych se vyvíjí 10? asi jo vid, co bych jeste nechtela :oops: uz mlcim.. :) ty jdes v pátek na kontrolu vid? nebo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
2.3.11 10:10
memka píše:
ahoj Peti, dekuju :) jsem take nadsena, jen si to nechci zakriknout.. ale je to normální, že z 15 zdravych se vyvíjí 10? asi jo vid, co bych jeste nechtela :oops: uz mlcim.. :) ty jdes v pátek na kontrolu vid? nebo?

memko, ja jsem mela 17 vajec,10 ICSI 6 prirozene 1 nepouzitelne - z tech desiti se oplodnilo 8, ze 6 pak 5 … a pak nakonec pri prodlouzene kultivaci nam jich zbylo 6 celkove … takze je tam velka ztrata casem, ale o tom to je, je fajn, ze jich mas 10 oplozenych a 3. den je rozhodujici - zacina pusobit muzsky faktor a to je prave ten den, kdyz jich hodne odpada … takze uvidis, ale je to nadhera, z 10 se ti urcite par krasnych vyklube pri prodlouzene, takze bude co transferovat :) :) :)

jojo, v patek mame kontrolu, no, jsem sama zvedava :), prijde mi to vecnost … to cekani, pri IVF porad na neco cekas :) … prvne na OPU, pak na Transfer, pak na Test … nakonec na Kontrolu … je to na palici :) … ale vysledek bude urcite stat zato! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5323
2.3.11 10:15

Peti, to je jasný, že to bude stát za to.. chtěli byste dvojčátka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
2.3.11 10:18
memka píše:
Peti, to je jasný, že to bude stát za to.. chtěli byste dvojčátka?

moc :) … ale jak rikam, cokoliv v jakemkoliv poctu, hlavne zdrave :)

ale pro dvojcatka dve holky uz mame jmena :) … takze bychom si je moc prali, ale uvidime, ted v patek snad uz budeme vedet, jestli se chytli obe dve, jedno nebo nakonec zadne, proste „budeme uvidet“ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5323
2.3.11 10:21

Tak to jsme na tom úplně stejně Peti :)
každpádně se moc těším na pátek na samé dobré zprávy :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
2.3.11 10:23

Ahoj holky :mavam:

Blani, tak jak dopadl testik?

Memko, to je uzasna zprava, mate statecne bojovnicky :palec:

Peti, teeeda, a prozradis jake jmena? Musim se priznat, ze my taky uz mame jmena, a to jeste nejsem tehu :oops:

Jinak hlasim, ze dnes 9. den po ET na testiku snehobilo :evil: :pocitac: ale porad verim, vim, ze je to jeste brzo… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
2.3.11 10:28

Ahoj Carmen, jasne, ze je snehobilo :) .. ja jsem byla snehobila do 12. dne :) … takze vydrz, Prtka, vydrz … a testuj pozdeji :)

Jo, jmena mame: Emma a Lotte, neni to zadne tajemstvi, ja je mam vymyslene od skolky a manzel jen souhlasi, takze super :) … ovsem nas naprosto na vyhodi z koleji, kdyz nam reknou, ze to jsou kluci :) - proste vubec nevime klukovske jmena, asi bychom jim rikali „prvni a druhy“ :)

Memko, dam vedet urcite v patek odpoledne :), to uz budeme zase doma :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5323
2.3.11 10:28
Carmen6 píše:
Ahoj holky :mavam:

Blani, tak jak dopadl testik?

Memko, to je uzasna zprava, mate statecne bojovnicky :palec:

Peti, teeeda, a prozradis jake jmena? Musim se priznat, ze my taky uz mame jmena, a to jeste nejsem tehu :oops:

Jinak hlasim, ze dnes 9. den po ET na testiku snehobilo :evil: :pocitac: ale porad verim, vim, ze je to jeste brzo… :-)

nevydrželaaaa :mrgreen: počkej si do 14 dne a uvidíš tu dálnici, držím palecky a za bojovníčky děkuji :huban:

a Peti, jestli to není nesmělé, tak jsem na ty jména také zvědavá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital