IVF únor 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
387
1.3.11 13:48
krista.tomanova píše:
Jo(asi stimulace,v těch názvech mám úplně chaos, je toho moc) :oops: , dneska jsem si píchla 6.tý puregon(125 ml) a zítra ráno musím na kontrolní ultrazvuk. Co bude pak následovat mi snad zítra řeknou. :-?

Aha tak to jo, to bude teď rychlovka :wink: dej hned vědět, jak to vypadá a taky se určitě ptej, ať víš, kdy třeba čekají OPU. No a pak budeme čekat spolu :twisted: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
1.3.11 13:50
skritek Petra píše:
Mafinna píše:
skritek Petra píše:
Mafinna píše:
Děkuji Peti a co Ty? Jak se dnes cítíš, pořád pohoda? :-)

no je mi uplne trapne, ale vazne naprosta pohoda … ja proste nevim, jestli jsem tehotna, tak tedy porad doufam, ze jsem :) … proste mi vubec nic neni, jen jsem takova pobledla a motam se, ale tot' vse :) … dneska me zacalo zevnitr v brisku lechtat … jako by me tam ty potvurky stipaly do pupku z druhe strany :) … tak vazne nevim, co si o tom mam myslet :)

no, snazim se proste prilis nemyslet a vyckat do patku na kontrolu :) … clovek by z toho mysleni mohly taky 8-o , ze jo :)
To zní velice dobře, nechci to zakřiknout, ale děláš mi velkou radost :lol: :potlesk: Teď se ještě uvidí, jestli oba :wink: nebo jedno :-D Ty si přeješ dvojčátka že?
jojo, my bychom radi 2 :) .. ale jak rikam, i za kolikoliv crvcku budeme radi, hlave ze budou zdravi :)

Peti určitě budou zdraví, když mají tak skvělou maminku :-) už se nemůžu dočkat pátku, jaký budou Tvoje zpávičky. Budeš mít čas nám dát vědět? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
1.3.11 13:52

Holky nepamatujete si, kdo měl jít ještě dnes na OPU? Už jsem to zapomněla a čekám na dobré zprávy :-) Už vím, memka :dance: tak jak to dopadlo memko? Těšíme se na společnou čekatelku :lol:

Příspěvek upraven 01.03.11 v 13:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.3.11 13:53

Jenže ty už to máš za sebou a budeš jen čekat co bobánci. :-D To já ještě konec nevidím. Jinak máme s manžou dánu tu kultivaci nebo co to je, že jako počkají o 48 hodin déle a pak mi dají 2 nejlepší embryjka zpět. Myslím si, že do půlky března by to mohlo vyjít, ne??? :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
1.3.11 13:53

oni ani sami doktori presne nevedi, jak dlouho se bude stimulovat, to se zjisti az jak budes reagovat na stimulace … ale byva to tak:
2. den MS - zacatek stimulace (injekcni)
4.-5. den - 1. kontrola
7. den - 2. kontrola
10. den - 3. kontrola
12.-13. den - odber

tak to je v prumeru, ale to budes vedet po prvni kontrole, jak budou hlasit do karty ciselka pri UTZ - ty ciselka znamenaji velikost folikulu … ja jsem napriklad uz 3. kontrolu nemela, protoze mi pri druhe zjistili, ze reaguju a prilis dobre na stimulaci, tak jsme ji uz museli ukoncit a odber byl pak take drive, jak jsem psala predtim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
1.3.11 13:56
Mafinna píše:
skritek Petra píše:
Mafinna píše:
skritek Petra píše:
Mafinna píše:
Děkuji Peti a co Ty? Jak se dnes cítíš, pořád pohoda? :-)

no je mi uplne trapne, ale vazne naprosta pohoda … ja proste nevim, jestli jsem tehotna, tak tedy porad doufam, ze jsem :) … proste mi vubec nic neni, jen jsem takova pobledla a motam se, ale tot' vse :) … dneska me zacalo zevnitr v brisku lechtat … jako by me tam ty potvurky stipaly do pupku z druhe strany :) … tak vazne nevim, co si o tom mam myslet :)

no, snazim se proste prilis nemyslet a vyckat do patku na kontrolu :) … clovek by z toho mysleni mohly taky 8-o , ze jo :)
To zní velice dobře, nechci to zakřiknout, ale děláš mi velkou radost :lol: :potlesk: Teď se ještě uvidí, jestli oba :wink: nebo jedno :-D Ty si přeješ dvojčátka že?
jojo, my bychom radi 2 :) .. ale jak rikam, i za kolikoliv crvcku budeme radi, hlave ze budou zdravi :)
Peti určitě budou zdraví, když mají tak skvělou maminku :-) už se nemůžu dočkat pátku, jaký budou Tvoje zpávičky. Budeš mít čas nám dát vědět? :wink:

ty jsi milacek, dekuji :) … no to vis, ze vam dam vedet, jedeme tam dopoledne, tak pocitam, ze jsme zpet kolem 1-2 odpo, tak pak dam vedet, at uz je zprava jakakoliv :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.3.11 13:56

Já žádnou kontrolu neměla. :think: 24.2 jsem měla 1.injekci(2DC) a zítra je 7DC a jedu až teď. Snad to tedy ničemu neva?? :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
1.3.11 13:57
krista.tomanova píše:
Jenže ty už to máš za sebou a budeš jen čekat co bobánci. :-D To já ještě konec nevidím. Jinak máme s manžou dánu tu kultivaci nebo co to je, že jako počkají o 48 hodin déle a pak mi dají 2 nejlepší embryjka zpět. Myslím si, že do půlky března by to mohlo vyjít, ne??? :-?

Kristi, jen at jsi v obraze a ne treba potom zklamana, je fajn, ze mate zadost o prodlouzenou kultivaci, ale ta se provadi jen v tom pripade, jestli mate vice nez 3 vajicka oplodneny, pak ma cenu neco prodlouzene kultivovat (normalne to byva 5-6 dnu) a tim padem moznost vybrat. Pokud budete mit mene nez 3 vajicka, pak se transfer provadi v podstate do 48 hodin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
1.3.11 13:58
krista.tomanova píše:
Jenže ty už to máš za sebou a budeš jen čekat co bobánci. :-D To já ještě konec nevidím. Jinak máme s manžou dánu tu kultivaci nebo co to je, že jako počkají o 48 hodin déle a pak mi dají 2 nejlepší embryjka zpět. Myslím si, že do půlky března by to mohlo vyjít, ne??? :-?

Neboj, taky se dočkáš a bude to tady :palec: . Tohle ještě není to nejhorší, to teprve přijde. Nejhorší je prý čekání po transferu. To bude teprve nekonečný :roll: že Peti :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
1.3.11 13:58
krista.tomanova píše:
Já žádnou kontrolu neměla. :think: 24.2 jsem měla 1.injekci(2DC) a zítra je 7DC a jedu až teď. Snad to tedy ničemu neva?? :-(

Do ktereho CARu dochazis? Urcite to nevadi, ale jestli treba reagujes na stimulaci jinak nez „dobre“ tak je to dost pozde na to, aby Ti snizili ci zvysili davky, proto by mely byt kontroly 3 v kratsich intervalech, vis :) .. ale urcite je vse v poradku, vsak se tam poptas a urcite bude dobre :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
1.3.11 13:59
Mafinna píše:
krista.tomanova píše:
Neboj, taky se dočkáš a bude to tady :palec: . Tohle ještě není to nejhorší, to teprve přijde. Nejhorší je prý čekání po transferu. To bude teprve nekonečný :roll: že Peti :lol:

jojo, to je na palici :) … tech 14 dni je nekonecnych!!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
1.3.11 14:02

díky za info,
já mám dlouhý protokol a ten tady snad nikdo z vás nemá, takže uvidím, jak to bude probíhat, asi se to dopředu moc naplánovat nedá. Takže to nechám jak se říká koňovi :lol:
Je krásně, sluníčko svítí, tak mám pozitivní náladu, doufám, že vy všechny taky. Doufám, že nám to všem co nejdřív vyjde :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
1.3.11 14:04
Ejva píše:
díky za info,
já mám dlouhý protokol a ten tady snad nikdo z vás nemá, takže uvidím, jak to bude probíhat, asi se to dopředu moc naplánovat nedá. Takže to nechám jak se říká koňovi :lol:
Je krásně, sluníčko svítí, tak mám pozitivní náladu, doufám, že vy všechny taky. Doufám, že nám to všem co nejdřív vyjde :pankac:

ja to uuuuplne vidim :) .. jak jsme v lete vsechny s brichama tady :) … tedy krome Alice, ta bude mit teprve pidi pupik, kdyz jde az v kvetnu :) .. a mam takove male predsevzeti, ze vas v lete kazdou jednu navstivim, vezmu auto a vyrazim obden vzdy ke kazde z vas na navstevu … co vy na to, caj se uz vari? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
1.3.11 14:05
skritek Petra píše:
krista.tomanova píše:
Já žádnou kontrolu neměla. :think: 24.2 jsem měla 1.injekci(2DC) a zítra je 7DC a jedu až teď. Snad to tedy ničemu neva?? :-(
Do ktereho CARu dochazis? Urcite to nevadi, ale jestli treba reagujes na stimulaci jinak nez „dobre“ tak je to dost pozde na to, aby Ti snizili ci zvysili davky, proto by mely byt kontroly 3 v kratsich intervalech, vis :) .. ale urcite je vse v poradku, vsak se tam poptas a urcite bude dobre :)

Kiki vůec ničeho se neboj a věř doktorům. Každý to má opravdu jinak, to se vůbec nedá srovnávat. Já jsem třeba taky měla 1.kontrolu až 5.den stimulace (7.DC) a v pohodě. To chce klid :-)

a prodlouženou kultivaci nám Peti dělají už při 3 embryjkách…tak nevím, jestli se to taky dá říct takto paušálně…já prostě věřím doktorům, jsem s nimi domluvená, ať udělají všechno proto, aby to vyšlo a hotovo :wink: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
1.3.11 14:07

Peti, vaří, i kafe bez kofeinu :lol: , ještě lepší by bylo, kdybychom daly sraz všechny na neutrální půdě, kam to máme každá tak na půl cesty :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí