IVF únor 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5505
3.3.11 12:54
Ejva píše:
ahoj kočeny :kytka:
Peti :hug: :hug: úplně mě ta tvoje zpráva rozhodila, ale pořád ti věřím. Hlavně odpočívej, měla bys ležet s nohama nahoře a ne být v práci nebo někde lítat ty,ty,ty…
Já zítra píchám svoji první injekci Puregonu, takže jsem z toho taky trochu vystrašená, hlavně z toho, že si to musím poprvé píchnout v práci a večer jdeme do restaurace na večeři - tchán má narozky, tak mi asi nezbyde nic jiného než si to píchnout v restauraci :lol: , tak se děsím, jak to bude. Mám pak kontrolu za týden, takže ve čtvrtek. Do toho čtvrtku budu chodit normálně do práce.

Evulinko, neboj nic, jak rikam, vylozene ze me netece krev proudem, takze si myslim, ze porad nadeje tam je, ale budeme chytrejsi zitra, takze to ted nechavam konovi, ja uz se hlavne tesim domu, nohy nahoru a spat ve vlastni posteli, na to se tesim uplne nejvice! :)

Jinak ja taky jsem pichala puregon rano, dohromady s Gonalem a po vpichu jsem mela na Puregon alergickou reakci, takze jsem byla uprimne rada, ze jsem doma a muzu se skrabat do zblbnuti :) … protoze drbkej se nekde v restauraci pod stolem na brise, ze jo :) … ale co, hlavni je, aby sis uzila vecer, dulezite je se poradne nadlabnout a treba se trosku zasmat, pak jde cele IVF uplne jako po masle :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
3.3.11 12:55
skritek Petra píše:
Carmen6 píše:
porad se snazim verit… uvidime, jak to dopadne :think:
Carmen a jaky mas ted plan, jsi doma? Nic nedelas, jen se hezky o sebe staras? Pekne opatrujes? Ja doufam, ze ano … ja osobne mam pouceni pro priste, ze pokud to opravdu tentokrat nevyjde, tak na to huspneme znovu v cervenci - to budu doma cele 2 mesice, hodlam se flakat na zahrade, nechat se rozmazlovat sluncem a vetrem, joj, to bude pohoda, aby pak nehnizdili, kdyz se tak pro ne flakame, co? :)

tu zahradu ti uplne zavidim, bohuzel bydlime na sidlisti… s takovou ti to musi vyjit, i kdyby nechtelo :pankac: jsem doma, staram se o sebe, nase bublinky a manzela. Ted me zacalo docela hodne pichat v podbrisku a myslim, ze mam teplotu :nevim: uprimne receno, dneska mam nejakou depku, strasne se bojim… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
3.3.11 12:57

AHOJ PETRO,
moc mně to mrzí,ale nezoufej já jsem při 1 IVF krvácela jasnou červenou 3 dny a na UZ mi DR řekl, že je tam jedno a mám Verču. Bude to ok a za dva roky si pořídíš další přírůstek z mrazáčku uvidíš vyjde to moc ti držím palečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
3.3.11 13:00
Carmen6 píše:
skritek Petra píše:
Carmen6 píše:
porad se snazim verit… uvidime, jak to dopadne :think:
Carmen a jaky mas ted plan, jsi doma? Nic nedelas, jen se hezky o sebe staras? Pekne opatrujes? Ja doufam, ze ano … ja osobne mam pouceni pro priste, ze pokud to opravdu tentokrat nevyjde, tak na to huspneme znovu v cervenci - to budu doma cele 2 mesice, hodlam se flakat na zahrade, nechat se rozmazlovat sluncem a vetrem, joj, to bude pohoda, aby pak nehnizdili, kdyz se tak pro ne flakame, co? :)
tu zahradu ti uplne zavidim, bohuzel bydlime na sidlisti… s takovou ti to musi vyjit, i kdyby nechtelo :pankac: jsem doma, staram se o sebe, nase bublinky a manzela. Ted me zacalo docela hodne pichat v podbrisku a myslim, ze mam teplotu :nevim: uprimne receno, dneska mam nejakou depku, strasne se bojim… :zed:

zlatinko, neboj nic, me taky pichalo v podbrisku a porad jsem mela pocit, ze mi MS zacne kazdou chvili, ale jelikoz se to nestupnovalo, byt to takovy pretrvavajici pocit, tak se to nakonec vyvedlo … a je mi lito, ono mozna ta moje zprava ti na veselosti nedodala, ale neboj, nezapomen, ze me se zahnizdili … ted uz je to o necem jinem. takze si myslim, ze nevidim ani jeden duvod, proc by to nemelo vyjit, vis :)

jinak zahradku mame sice u baracku pidi pidi, ale pred dvema lety jsme si poridili zahradku v zahradkarske kolonii 5 min od baraku a to je super, jsme tam jak dva zemedelci. je to v praze, ale clovek ma pocit, ze je jako na vesnici a strcis tam do zeme botu a vyroste ti bata :) .. je to super, vsemu se tam dari, tak se taky asi zakopu a vyrostou ze mne skvrnata :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
3.3.11 13:02
Blanka S píše:
AHOJ PETRO,
moc mně to mrzí,ale nezoufej já jsem při 1 IVF krvácela jasnou červenou 3 dny a na UZ mi DR řekl, že je tam jedno a mám Verču. Bude to ok a za dva roky si pořídíš další přírůstek z mrazáčku uvidíš vyjde to moc ti držím palečky.

Ahoj Blani, dekuji moc za podporu. Jojo, jasne cervena byla minuly tyden a to bylo v pohode, trvalo to 2 dny, ale ted mam tmavou a s kusy cehosi a mam krece jako pri MS, tak nevim, co s tim si pocit .. .ale co, rozlouskne se to uz zitra.

Ale hlavne povez Ty, jak se citis, mas carku ci nemas? Jak se mas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
3.3.11 13:05

no já testovala včera 14 dné po oplodnění MS bych mněla dostat až v neděli a testovat dle DR až 9.3., ale vyšlo mi 1-2 týdny po oplodnění + (koupila jsem si ten digitální),ale stále tomu nevěřím může se stát cokoli. Na UZ jdu až 16.3. tak do té doby moc věřit asi nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
3.3.11 13:06

Kristy mě teda nic neříkali o tom, že si to mám píchnout do 10hod. večer. Říkali jen, že to mám třeba hodinou oddělit od toho norního spreje, ve kterém pokračuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
3.3.11 13:06
Blanka S píše:
no já testovala včera 14 dné po oplodnění MS bych mněla dostat až v neděli a testovat dle DR až 9.3., ale vyšlo mi 1-2 týdny po oplodnění + (koupila jsem si ten digitální),ale stále tomu nevěřím může se stát cokoli. Na UZ jdu až 16.3. tak do té doby moc věřit asi nebudu.

ty jsi prdloujs, to je prece uzasne!!!!! joj, ja jsem nadsena, jasne, vse se potvrdi pri UZ a krvi, ale i tak, kurna, to je bomba!!!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
3.3.11 13:12

jinak pořád lítám na wc a čůrám :mrgreen:

tenhle týden i odpočívám je semnou máma teĎ právě ŽEHLÍ jinak vaří a uklízí chodí s malou ven a já se flákám bude semnou i příští týden pak manžel. Když mi ten test vyšel tak se ted můžou všichni přetrhnout.
Když jsem to potřebovala minulé dny tak na mně každej prděl jak na placatej kámen :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
3.3.11 13:13

Blani, takže potichu blahopřeji :potlesk: nedělala sis ještě i jiný test? Asi až zítra že? To je zase super zpráva. Jasně, že ti to vyšlo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
3.3.11 13:15
Blanka S píše:
jinak pořád lítám na wc a čůrám :mrgreen:tenhle týden i odpočívám je semnou máma teĎ právě ŽEHLÍ jinak vaří a uklízí chodí s malou ven a já se flákám bude semnou i příští týden pak manžel. Když mi ten test vyšel tak se ted můžou všichni přetrhnout.
Když jsem to potřebovala minulé dny tak na mně každej prděl jak na placatej kámen :mrgreen:

jojo, ale hlavne, ze se zacli pretrhavat alespon ted :) .. ono „klidu“ neni nikdy dost :) … bumbej hodne mineralky … taky jsem litala a v podstate porad litam na wc, ale je to tim, ze vice chlastame :) … ne zrovna, ze nam ten mrnous tlaci na mocak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
3.3.11 13:16

Blani, veeeelikaaanska gratulace k pozitivnimu testiku!!! :dance: :pankac: :potlesk: klidne se raduj, to je uzasna zprava. A jak se citis?

Peti, ja vim, ze moc nemam duvod vysilovat, ale nejak to na me dnes padlo… :nevim: zitra jdem do divadla, tak se aspon trochu odreaguju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
3.3.11 13:17

asi až v něděli pořád tomu nemůžu uvěřit, že to vyšlo naslibovala jsem tomu drobečkovi kde co jsem blázen :lol:

moc bych si přála zase holčičku mám už na ty chcandy grif, ale když to bude kluk budu šťastná taky a moc.

Začínám manžela strašit,že když to bude kluk tak to bude Jara Cimrman,aby donosil růžový šat po starší sestře :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
3.3.11 13:18
Carmen6 píše:
Blani, veeeelikaaanska gratulace k pozitivnimu testiku!!! :dance: :pankac: :potlesk: klidne se raduj, to je uzasna zprava. A jak se citis?Peti, ja vim, ze moc nemam duvod vysilovat, ale nejak to na me dnes padlo… :nevim: zitra jdem do divadla, tak se aspon trochu odreaguju

no divadlo je krasne, na co jdete? my se zase chystame tuto nedeli na „lord of the dance“ … ja je zboznuju, byla jsem na nich v parizi, proste jak slysim tu hudbu, hned bych poskakovala taky. ja jsem vazne totiz beztak byla minuly zivot skritek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
3.3.11 13:20
Blanka S píše:
asi až v něděli pořád tomu nemůžu uvěřit, že to vyšlo naslibovala jsem tomu drobečkovi kde co jsem blázen :lol:

moc bych si přála zase holčičku mám už na ty chcandy grif, ale když to bude kluk budu šťastná taky a moc.

Začínám manžela strašit,že když to bude kluk tak to bude Jara Cimrman,aby donosil růžový šat po starší sestře :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

to je krasne, jak ti hrabe :) … to je spravne, jen si to uzivej a hlavne se opatruj! … dej vedet kazdou novou informaci :) … takze kontrola 9.3. je to tak? no uz ted jsem zvedava :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí