Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Díky za gratulaci,uvidíš taky to budeš mít brzo za sebou a budeš jen číhat ![]()
Ahojky vsem,
Blani, moc drzim palec pri testovani, at se tam ten „duch“ objevi a zustane!!!
Mafi, tak moc na Tebe myslim na zitrejsi punkci, ono i jedno vajicko staci nakonec pro velky uspech, ze jo! ![]()
Jinak u nas vse snad dobre, me zmizly naprosto veskere priznaky tehotenstvi, tak nevim nevim, prijde mi to, ze mimi odjeli nekam na prazdniny, neni mi vubec nic, nic me neboli a to me dela nervozni. No, v patek jdeme na UZ, tak uvidime ![]()
skritek Petra píše:
Ahojky vsem,Blani, moc drzim palec pri testovani, at se tam ten „duch“ objevi a zustane!!!
Mafi, tak moc na Tebe myslim na zitrejsi punkci, ono i jedno vajicko staci nakonec pro velky uspech, ze jo!
Jinak u nas vse snad dobre, me zmizly naprosto veskere priznaky tehotenstvi, tak nevim nevim, prijde mi to, ze mimi odjeli nekam na prazdniny, neni mi vubec nic, nic me neboli a to me dela nervozni. No, v patek jdeme na UZ, tak uvidime
Peti děkuji moc, snad budou vajíčka kvalitní a budou se pěkně vyvíjet ![]()
Vůbec se neboj toho, že nemáš žádné příznaky, znám holky, kterým nebylo vůbec nic a zjistily, že jsou těhotné až ve 3.měsíci a pod. Buď ráda, že to tak pěkně zvládáš, že zmizelo krvácení a užívej si to. Zkoušela jsi znovu testovat? ![]()
Petro, a tys předtím měla nějaké příznaky těhotenství?
Blanko, není se čeho bát. Věř si. Snažím se být v pohodě, jak to jde. Chtěla jsem dneska testovat, ale radši počkám.
Ilono, to vypada nadějne. Držím palce!!! ![]()
Mafi, radeji jsme netestovali, nejak jsme to prestali resit s manzilkem … byli jsme u sestry v Manchester, uzivali si deti - dvou synovcu - taky oba z IVF - a vubec jsme na to nemysleli, az mi doslo, ze se vlastne vubec „nijak“ necitim a je mi vlastne uplne dobre … takze proste se uvidi v patek ![]()
Porad dal beru meducinku, co mam brat a davam na sebe pozor, jakoze nezvedam tezke veci, neblbnu prilis a tak, ale jak rikam, je mi naprosto bajecne, jako kdyby me vse teprve cekalo, tak jsem cela zvedava ![]()
HopefulMi píše:
Petro, a tys předtím měla nějaké příznaky těhotenství?Blanko, není se čeho bát. Věř si. Snažím se být v pohodě, jak to jde. Chtěla jsem dneska testovat, ale radši počkám.
Ilono, to vypada nadějne. Držím palce!!!
Jojo, ja bych rekla, ze jsem mela, neustaly tlak v podbrisku, minuly tyden tlak na mocak, slabe krvaceni, prsa hezky nalita a citliva, stmavl mi mirne i dvorec, zacalo mi byt „soufl“, takze bych rekla, ze ano
… ale ted mi neni vubec nic ![]()
skritek Petra píše:
Mafi, radeji jsme netestovali, nejak jsme to prestali resit s manzilkem … byli jsme u sestry v Manchester, uzivali si deti - dvou synovcu - taky oba z IVF - a vubec jsme na to nemysleli, az mi doslo, ze se vlastne vubec „nijak“ necitim a je mi vlastne uplne dobre … takze proste se uvidi v patekPorad dal beru meducinku, co mam brat a davam na sebe pozor, jakoze nezvedam tezke veci, neblbnu prilis a tak, ale jak rikam, je mi naprosto bajecne, jako kdyby me vse teprve cekalo, tak jsem cela zvedava
To je nejlepší přístup, uvidíš, vše bude ok. Kdyby se něco dělo, tak Ti nebude tak báječně ![]()
skritek Petra píše:HopefulMi píše:Jojo, ja bych rekla, ze jsem mela, neustaly tlak v podbrisku, minuly tyden tlak na mocak, slabe krvaceni, prsa hezky nalita a citliva, stmavl mi mirne i dvorec, zacalo mi byt „soufl“, takze bych rekla, ze ano
Petro, a tys předtím měla nějaké příznaky těhotenství?Blanko, není se čeho bát. Věř si. Snažím se být v pohodě, jak to jde. Chtěla jsem dneska testovat, ale radši počkám.
Ilono, to vypada nadějne. Držím palce!!!… ale ted mi neni vubec nic
Aha, právě já teďka nic necítím, tak to nejspíš nebude nic. Věřím, že u tebe je to OK.
Mafinna píše:skritek Petra píše:To je nejlepší přístup, uvidíš, vše bude ok. Kdyby se něco dělo, tak Ti nebude tak báječně
Mafi, radeji jsme netestovali, nejak jsme to prestali resit s manzilkem … byli jsme u sestry v Manchester, uzivali si deti - dvou synovcu - taky oba z IVF - a vubec jsme na to nemysleli, az mi doslo, ze se vlastne vubec „nijak“ necitim a je mi vlastne uplne dobre … takze proste se uvidi v patekPorad dal beru meducinku, co mam brat a davam na sebe pozor, jakoze nezvedam tezke veci, neblbnu prilis a tak, ale jak rikam, je mi naprosto bajecne, jako kdyby me vse teprve cekalo, tak jsem cela zvedava
A jak jde stimulace, Mafinna?
HopefulMi píše:skritek Petra píše:Aha, právě já teďka nic necítím, tak to nejspíš nebude nic. Věřím, že u tebe je to OK.HopefulMi píše:Jojo, ja bych rekla, ze jsem mela, neustaly tlak v podbrisku, minuly tyden tlak na mocak, slabe krvaceni, prsa hezky nalita a citliva, stmavl mi mirne i dvorec, zacalo mi byt „soufl“, takze bych rekla, ze ano
Ilono, to vypada nadějne. Držím palce!!!… ale ted mi neni vubec nic
nevis, Hope, nevzdavej to, ona kazda z nas muze reagovat jinak, treba u Tebe to bude presne naopak, ted pohoda a pak to prijde
… kdy budes testovat?
Ahoj holciny ![]()
Maffinko, zitra drzim palecky u OPU. 4 foliky je nahodou dobrej pocet na minimalku. My jsme meli taky minimalku (2×) a pokazde jsem mela 3 vajicka a pokazde byly vsecky krasne, takze hlavu vzhuru ![]()
Peti, vubec se neboj, miminkum je u tebe dobre a jen tak se te nepusti ![]()
Jinak me teda dost boli bricho, chvilku picha, boda a pak zas jak na MS a tak se to porad strida. Vcera jsme byli s manzou v kine poprve na 3D a tam me teda brisko rozbolelo dost, tak jsem byla rada, kdyz jsem pak zase zalezla do postele. Ale ja si porad myslim, ze uz to proste musi vyjit
Dneska jsem si delala testik (ja vim, brzicko, ale neukamenujte me
) a ja tam teda trochu ducha vidim, ale nevim, jestli jsem ho jen nevykoukala
uvidime za par dnu
Carmen6 píše:
Ahoj holciny![]()
Maffinko, zitra drzim palecky u OPU. 4 foliky je nahodou dobrej pocet na minimalku. My jsme meli taky minimalku (2×) a pokazde jsem mela 3 vajicka a pokazde byly vsecky krasne, takze hlavu vzhuru
Peti, vubec se neboj, miminkum je u tebe dobre a jen tak se te nepusti
Jinak me teda dost boli bricho, chvilku picha, boda a pak zas jak na MS a tak se to porad strida. Vcera jsme byli s manzou v kine poprve na 3D a tam me teda brisko rozbolelo dost, tak jsem byla rada, kdyz jsem pak zase zalezla do postele. Ale ja si porad myslim, ze uz to proste musi vyjitDneska jsem si delala testik (ja vim, brzicko, ale neukamenujte me
uvidime za par dnu
Ahoj Carmen, ja myslim, ze ten duch je tam opravnene
… protoze ja jsem mela to stejne, u filmu, kde byl jakysi velky citovy prozitek, at uz super scena, nebo desna romantika nebo tak neco, tak jsem myslela, ze mi ulitne podbrisek, ze proste v tuto sekundu dostanu menzes, pak jsem se musela sklidnit natahnutim se na postel ![]()
tak zase potestuj za par dni
… a urcite uz bude duch silnejsi! ![]()
HopefulMi píše:Mafinna píše:A jak jde stimulace, Mafinna?skritek Petra píše:To je nejlepší přístup, uvidíš, vše bude ok. Kdyby se něco dělo, tak Ti nebude tak báječně
Myslíš jak se cítím? Mně vúbec nic není, jen se mi nafouklo bříško, které ani před minimálkou nebylo ploché
jinak nic. A pocity se mi střídají, bojím, těším, bojím a teď zrovna těším ![]()
Petulko, kez by
uvidime, jak to dopadne. Ale musim rict, ze pri predeslych pokusech me takhle bricho nikdy nebolelo, tak snad…
Carmen6 píše:
Ahoj holciny![]()
Maffinko, zitra drzim palecky u OPU. 4 foliky je nahodou dobrej pocet na minimalku. My jsme meli taky minimalku (2×) a pokazde jsem mela 3 vajicka a pokazde byly vsecky krasne, takze hlavu vzhuru
Peti, vubec se neboj, miminkum je u tebe dobre a jen tak se te nepusti
Jinak me teda dost boli bricho, chvilku picha, boda a pak zas jak na MS a tak se to porad strida. Vcera jsme byli s manzou v kine poprve na 3D a tam me teda brisko rozbolelo dost, tak jsem byla rada, kdyz jsem pak zase zalezla do postele. Ale ja si porad myslim, ze uz to proste musi vyjitDneska jsem si delala testik (ja vim, brzicko, ale neukamenujte me
uvidime za par dnu
Carmen děkuji moc za podporu, už jsem si myslela, že jsem slabá slepička, která nemá vajíčka
ale tady má asi většina holek jinou stimulaci než minmálku…nevím. Každopádně snad budou kvalitní a budou se vyvíjet.
Jinak Tvoje příznaky vypadají přesně jak Peti, tak super
vydrž a jsem přesvědčená, že ducha si nevymyslíš, ale optavdu tam byl ![]()