IVF únor 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24
28.2.11 08:47

Díky za gratulaci,uvidíš taky to budeš mít brzo za sebou a budeš jen číhat :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
28.2.11 09:31

Ahojky vsem,

Blani, moc drzim palec pri testovani, at se tam ten „duch“ objevi a zustane!!!

Mafi, tak moc na Tebe myslim na zitrejsi punkci, ono i jedno vajicko staci nakonec pro velky uspech, ze jo! :)

Jinak u nas vse snad dobre, me zmizly naprosto veskere priznaky tehotenstvi, tak nevim nevim, prijde mi to, ze mimi odjeli nekam na prazdniny, neni mi vubec nic, nic me neboli a to me dela nervozni. No, v patek jdeme na UZ, tak uvidime :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
28.2.11 09:43
skritek Petra píše:
Ahojky vsem,

Blani, moc drzim palec pri testovani, at se tam ten „duch“ objevi a zustane!!!

Mafi, tak moc na Tebe myslim na zitrejsi punkci, ono i jedno vajicko staci nakonec pro velky uspech, ze jo! :)

Jinak u nas vse snad dobre, me zmizly naprosto veskere priznaky tehotenstvi, tak nevim nevim, prijde mi to, ze mimi odjeli nekam na prazdniny, neni mi vubec nic, nic me neboli a to me dela nervozni. No, v patek jdeme na UZ, tak uvidime :-)

Peti děkuji moc, snad budou vajíčka kvalitní a budou se pěkně vyvíjet :wink:

Vůbec se neboj toho, že nemáš žádné příznaky, znám holky, kterým nebylo vůbec nic a zjistily, že jsou těhotné až ve 3.měsíci a pod. Buď ráda, že to tak pěkně zvládáš, že zmizelo krvácení a užívej si to. Zkoušela jsi znovu testovat? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
28.2.11 09:45

Petro, a tys předtím měla nějaké příznaky těhotenství?

Blanko, není se čeho bát. Věř si. Snažím se být v pohodě, jak to jde. Chtěla jsem dneska testovat, ale radši počkám.

Ilono, to vypada nadějne. Držím palce!!! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
28.2.11 09:47

Mafi, radeji jsme netestovali, nejak jsme to prestali resit s manzilkem … byli jsme u sestry v Manchester, uzivali si deti - dvou synovcu - taky oba z IVF - a vubec jsme na to nemysleli, az mi doslo, ze se vlastne vubec „nijak“ necitim a je mi vlastne uplne dobre … takze proste se uvidi v patek :)

Porad dal beru meducinku, co mam brat a davam na sebe pozor, jakoze nezvedam tezke veci, neblbnu prilis a tak, ale jak rikam, je mi naprosto bajecne, jako kdyby me vse teprve cekalo, tak jsem cela zvedava :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
28.2.11 09:48
HopefulMi píše:

Blanko, není se čeho bát. Věř si. Snažím se být v pohodě, jak to jde. Chtěla jsem dneska testovat, ale radši počkám.

Jojo, ja bych rekla, ze jsem mela, neustaly tlak v podbrisku, minuly tyden tlak na mocak, slabe krvaceni, prsa hezky nalita a citliva, stmavl mi mirne i dvorec, zacalo mi byt „soufl“, takze bych rekla, ze ano :) … ale ted mi neni vubec nic :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
28.2.11 09:53
skritek Petra píše:
Mafi, radeji jsme netestovali, nejak jsme to prestali resit s manzilkem … byli jsme u sestry v Manchester, uzivali si deti - dvou synovcu - taky oba z IVF - a vubec jsme na to nemysleli, az mi doslo, ze se vlastne vubec „nijak“ necitim a je mi vlastne uplne dobre … takze proste se uvidi v patek :)Porad dal beru meducinku, co mam brat a davam na sebe pozor, jakoze nezvedam tezke veci, neblbnu prilis a tak, ale jak rikam, je mi naprosto bajecne, jako kdyby me vse teprve cekalo, tak jsem cela zvedava :)

To je nejlepší přístup, uvidíš, vše bude ok. Kdyby se něco dělo, tak Ti nebude tak báječně :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
28.2.11 09:54
skritek Petra píše:
HopefulMi píše:

Jojo, ja bych rekla, ze jsem mela, neustaly tlak v podbrisku, minuly tyden tlak na mocak, slabe krvaceni, prsa hezky nalita a citliva, stmavl mi mirne i dvorec, zacalo mi byt „soufl“, takze bych rekla, ze ano :) … ale ted mi neni vubec nic :)

Aha, právě já teďka nic necítím, tak to nejspíš nebude nic. Věřím, že u tebe je to OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
28.2.11 09:55
Mafinna píše:
skritek Petra píše:
Mafi, radeji jsme netestovali, nejak jsme to prestali resit s manzilkem … byli jsme u sestry v Manchester, uzivali si deti - dvou synovcu - taky oba z IVF - a vubec jsme na to nemysleli, az mi doslo, ze se vlastne vubec „nijak“ necitim a je mi vlastne uplne dobre … takze proste se uvidi v patek :)Porad dal beru meducinku, co mam brat a davam na sebe pozor, jakoze nezvedam tezke veci, neblbnu prilis a tak, ale jak rikam, je mi naprosto bajecne, jako kdyby me vse teprve cekalo, tak jsem cela zvedava :)
To je nejlepší přístup, uvidíš, vše bude ok. Kdyby se něco dělo, tak Ti nebude tak báječně :wink:

A jak jde stimulace, Mafinna?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
28.2.11 10:01
HopefulMi píše:
skritek Petra píše:
HopefulMi píše:

Jojo, ja bych rekla, ze jsem mela, neustaly tlak v podbrisku, minuly tyden tlak na mocak, slabe krvaceni, prsa hezky nalita a citliva, stmavl mi mirne i dvorec, zacalo mi byt „soufl“, takze bych rekla, ze ano :) … ale ted mi neni vubec nic :)
Aha, právě já teďka nic necítím, tak to nejspíš nebude nic. Věřím, že u tebe je to OK.

nevis, Hope, nevzdavej to, ona kazda z nas muze reagovat jinak, treba u Tebe to bude presne naopak, ted pohoda a pak to prijde :) :) … kdy budes testovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
28.2.11 10:17

Ahoj holciny :kytka:

Maffinko, zitra drzim palecky u OPU. 4 foliky je nahodou dobrej pocet na minimalku. My jsme meli taky minimalku (2×) a pokazde jsem mela 3 vajicka a pokazde byly vsecky krasne, takze hlavu vzhuru :wink:

Peti, vubec se neboj, miminkum je u tebe dobre a jen tak se te nepusti :palec:

Jinak me teda dost boli bricho, chvilku picha, boda a pak zas jak na MS a tak se to porad strida. Vcera jsme byli s manzou v kine poprve na 3D a tam me teda brisko rozbolelo dost, tak jsem byla rada, kdyz jsem pak zase zalezla do postele. Ale ja si porad myslim, ze uz to proste musi vyjit :think: Dneska jsem si delala testik (ja vim, brzicko, ale neukamenujte me :lol: ) a ja tam teda trochu ducha vidim, ale nevim, jestli jsem ho jen nevykoukala :lol: uvidime za par dnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
28.2.11 10:22
Carmen6 píše:

Maffinko, zitra drzim palecky u OPU. 4 foliky je nahodou dobrej pocet na minimalku. My jsme meli taky minimalku (2×) a pokazde jsem mela 3 vajicka a pokazde byly vsecky krasne, takze hlavu vzhuru :wink:

Jinak me teda dost boli bricho, chvilku picha, boda a pak zas jak na MS a tak se to porad strida. Vcera jsme byli s manzou v kine poprve na 3D a tam me teda brisko rozbolelo dost, tak jsem byla rada, kdyz jsem pak zase zalezla do postele. Ale ja si porad myslim, ze uz to proste musi vyjit :think: Dneska jsem si delala testik (ja vim, brzicko, ale neukamenujte me :lol: ) a ja tam teda trochu ducha vidim, ale nevim, jestli jsem ho jen nevykoukala :lol: uvidime za par dnu

Ahoj Carmen, ja myslim, ze ten duch je tam opravnene :) … protoze ja jsem mela to stejne, u filmu, kde byl jakysi velky citovy prozitek, at uz super scena, nebo desna romantika nebo tak neco, tak jsem myslela, ze mi ulitne podbrisek, ze proste v tuto sekundu dostanu menzes, pak jsem se musela sklidnit natahnutim se na postel :)

tak zase potestuj za par dni :) … a urcite uz bude duch silnejsi! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
28.2.11 10:25
HopefulMi píše:
Mafinna píše:
skritek Petra píše:
To je nejlepší přístup, uvidíš, vše bude ok. Kdyby se něco dělo, tak Ti nebude tak báječně :wink:
A jak jde stimulace, Mafinna?

Myslíš jak se cítím? Mně vúbec nic není, jen se mi nafouklo bříško, které ani před minimálkou nebylo ploché :lol: jinak nic. A pocity se mi střídají, bojím, těším, bojím a teď zrovna těším :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
28.2.11 10:27

Petulko, kez by :mrgreen: uvidime, jak to dopadne. Ale musim rict, ze pri predeslych pokusech me takhle bricho nikdy nebolelo, tak snad…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
28.2.11 10:28
Carmen6 píše:

Jinak me teda dost boli bricho, chvilku picha, boda a pak zas jak na MS a tak se to porad strida. Vcera jsme byli s manzou v kine poprve na 3D a tam me teda brisko rozbolelo dost, tak jsem byla rada, kdyz jsem pak zase zalezla do postele. Ale ja si porad myslim, ze uz to proste musi vyjit :think: Dneska jsem si delala testik (ja vim, brzicko, ale neukamenujte me :lol: ) a ja tam teda trochu ducha vidim, ale nevim, jestli jsem ho jen nevykoukala :lol: uvidime za par dnu

Carmen děkuji moc za podporu, už jsem si myslela, že jsem slabá slepička, která nemá vajíčka :mrgreen: ale tady má asi většina holek jinou stimulaci než minmálku…nevím. Každopádně snad budou kvalitní a budou se vyvíjet.
Jinak Tvoje příznaky vypadají přesně jak Peti, tak super :wink: vydrž a jsem přesvědčená, že ducha si nevymyslíš, ale optavdu tam byl :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí