Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
bolesti zad? nemam s tim zkusenosti, jeste se mi to nestalo. treba jsou to naky priznaky.
HopefulMi píše:
Taky se děsím. :/ Vůbec nešpiním.
a kdy planujes testovat?
Carmen6 píše:HopefulMi píše:a kdy planujes testovat?
V pondělí, to bude 10.den a ty?
HopefulMi píše:
v pondělí, to uCarmen6 píše:V pondělí, to bude 10.den a ty?HopefulMi píše:a kdy planujes testovat?
ja taky planuju pondeli, sice teprv 7. den, ale dyl to proste nevydrzim
![]()
jinak ted jsem chytla desnou depku, chce se mi brecet, vsechno me boli, vubec nevim, co se to deje
![]()
Tak holky,ještě jednou jsem tam volala zpět,aby mi upřesnili proč malinko špiním?
Sestřička mi opakovala a řekla mi,že je možné,že jedno embryo odchází, proto špiním.Mám být v klidu, polehávat,nedělat teplé koupele!!!!
Pokud budou velké bolesti a silné krvácení, tak okamžitě do nemocnice na gynekologie.Chodím do Iscaru na Prahu 7 a je mi 35let.Mám dvě dcerky 14let a 9let
chtěli jsme ještě poslední miminko ![]()
Zajímavé je,že nemám žádné bolesti,jenom to špinění
Dnes je to druhý den po ET ![]()
Holciny, chvili tady nejsem a Ono je to tu hned „desim, bojim, depka“, co je toto za poradek! Hezky se usmivat, papat pekne, pit hodne, to bude hnizdeni ![]()
jo a k testikum, oba dny, jak 7. Tak 10. Je strasne brzo na testovani, opravdu vydrzte alespon do 12. Dne, at nejste prilis zklamane ![]()
skritek Petra píše:
Holciny, chvili tady nejsem a Ono je to tu hned „desim, bojim, depka“, co je toto za poradek! Hezky se usmivat, papat pekne, pit hodne, to bude hnizdeni
jo a k testikum, oba dny, jak 7. Tak 10. Je strasne brzo na testovani, opravdu vydrzte alespon do 12. Dne, at nejste prilis zklamane
neboj, zklamana nebudu, budu si rikat, ze je jeste moc brzo ![]()
Carmen6 píše:skritek Petra píše:neboj, zklamana nebudu, budu si rikat, ze je jeste moc brzo
Holciny, chvili tady nejsem a Ono je to tu hned „desim, bojim, depka“, co je toto za poradek! Hezky se usmivat, papat pekne, pit hodne, to bude hnizdeni
jo a k testikum, oba dny, jak 7. Tak 10. Je strasne brzo na testovani, opravdu vydrzte alespon do 12. Dne, at nejste prilis zklamane
Jojo, jenom aby ![]()
Ahoj holky ležíte? děléte domácí práce jako vaření a uklízení atd.....
babička dnes nedorazila(tchýně) odjela na chatu,že umně byla včera
moje mamka má chřipku a ta moje beruška mi dává pořádně zabrat. Je pravda, že mi díky ní den uběhne jako nic, ale vůbec se nezastavím a jedu na 150%. Když usne a to né vždycky tak se strašně rozbrečím a nevzdávám to ![]()
Joj Blani, neplakej … Ikdyz nekdy je to fajn vsechno „vyplavit“ a zacit novy den s novym stresem, ze jo ![]()
vidis, dneska I ja mela brecici den, zacala jsem krvacet a to me hodne vylekalo, tak to na me trosku dolehlo, sbalila jsem si
svoje svestky a odficela na hotel
, dala si slofika a ted se hezky koukam na film ![]()
Blani, co takhle hlidani male, 4 hodky
by pomohly, co? Kdyz je rodina nemocna nebo jinak nemuze tak holtprofi hlidani, co?
skritek Petra píše:
Joj Blani, neplakej … Ikdyz nekdy je to fajn vsechno „vyplavit“ a zacit novy den s novym stresem, ze jo
vidis, dneska I ja mela brecici den, zacala jsem krvacet a to me hodne vylekalo, tak to na me trosku dolehlo, sbalila jsem si
svoje svestky a odficela na hotel, dala si slofika a ted se hezky koukam na film
by pomohly, co? Kdyz je rodina nemocna nebo jinak nemuze tak holtprofi hlidani, co?
jé to mně moc mrzí už je to dobrý přestala si krvácet?
zítra zůstane doma manžel a o víkendu je vyjímečně doma taky takže to snad bude ok jen jestli na ten odpočinek není pozdě s dcerou jsem ležela skoro 12 týdnů s nohama nahoře ![]()
Blanka S píše:skritek Petra píše:
Joj Blani, neplakej … Ikdyz nekdy je to fajn vsechno „vyplavit“ a zacit novy den s novym stresem, ze jo
svoje svestky a odficela na hotel, dala si slofika a ted se hezky koukam na film
by pomohly, co? Kdyz je rodina nemocna nebo jinak nemuze tak holtprofi hlidani, co?no, jeste to trva, ale zda se mi, ze to ustava, vsak me diktorka zprdla, ze man prestat poletovat a natahnout se do postele, no uvidi se
tak to je fajn, ze manzel vypomuze, tak to bude urcite lepe po vikendu, vazne si musis odpocinout trosicku, nabrat sil at se dobre hnizdijé to mně moc mrzí už je to dobrý přestala si krvácet?
zítra zůstane doma manžel a o víkendu je vyjímečně doma taky takže to snad bude ok jen jestli na ten odpočinek není pozdě s dcerou jsem ležela skoro 12 týdnů s nohama nahoře
Tak to je tedy síla ležet s dcerou 12týdnů s nohama nahoře
Chtěla bych se zeptat,jestli je dobré,že bych v pondělí mohla jít do práce?Včera mi šouply 2embryjka,dnes odpoledne jsem měla kapku krve na kalhotkách a pak to přestalo
Je to divný,že?
Já totiž dělám ve školství,kde jsou děti pro sluchově postižené ![]()
Příspěvek upraven 24.02.11 v 21:59
Blani neboj,všechno bude dobré,já jsem taky vůbec neležela,ani bych to nevydržela.Mám taky doma malou princeznu,takže si celý den hrajeme a snažím se šetřit,nezvedat ji a tak.Řekli mi že stačí trochu klidový režim a pokud je embrijko dobré tak se uhytí a pokud je špatné tak by odešlo později a to by byla větší hrůza,alespon tak to chápu já.