IVF únor 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
37
24.2.11 16:42

bolesti zad? nemam s tim zkusenosti, jeste se mi to nestalo. treba jsou to naky priznaky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
24.2.11 16:59
HopefulMi píše:
Taky se děsím. :/ Vůbec nešpiním.

a kdy planujes testovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
24.2.11 17:08
v pondělí, to u
Carmen6 píše:
HopefulMi píše:
a kdy planujes testovat?

V pondělí, to bude 10.den a ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
24.2.11 17:13
HopefulMi píše:
v pondělí, to u
Carmen6 píše:
HopefulMi píše:
a kdy planujes testovat?
V pondělí, to bude 10.den a ty?

ja taky planuju pondeli, sice teprv 7. den, ale dyl to proste nevydrzim :oops: :oops: :oops:

jinak ted jsem chytla desnou depku, chce se mi brecet, vsechno me boli, vubec nevim, co se to deje :cry: :nevim: 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
24.2.11 17:22

Tak holky,ještě jednou jsem tam volala zpět,aby mi upřesnili proč malinko špiním? 8-o Sestřička mi opakovala a řekla mi,že je možné,že jedno embryo odchází, proto špiním.Mám být v klidu, polehávat,nedělat teplé koupele!!!! :cert: Pokud budou velké bolesti a silné krvácení, tak okamžitě do nemocnice na gynekologie.Chodím do Iscaru na Prahu 7 a je mi 35let.Mám dvě dcerky 14let a 9let :nevim: :kytka: chtěli jsme ještě poslední miminko :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
24.2.11 17:23

Zajímavé je,že nemám žádné bolesti,jenom to špinění :zed: Dnes je to druhý den po ET :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
24.2.11 17:25

Holciny, chvili tady nejsem a Ono je to tu hned „desim, bojim, depka“, co je toto za poradek! Hezky se usmivat, papat pekne, pit hodne, to bude hnizdeni :)
jo a k testikum, oba dny, jak 7. Tak 10. Je strasne brzo na testovani, opravdu vydrzte alespon do 12. Dne, at nejste prilis zklamane :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
24.2.11 17:29
skritek Petra píše:
Holciny, chvili tady nejsem a Ono je to tu hned „desim, bojim, depka“, co je toto za poradek! Hezky se usmivat, papat pekne, pit hodne, to bude hnizdeni :)
jo a k testikum, oba dny, jak 7. Tak 10. Je strasne brzo na testovani, opravdu vydrzte alespon do 12. Dne, at nejste prilis zklamane :)

neboj, zklamana nebudu, budu si rikat, ze je jeste moc brzo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
24.2.11 18:36
Carmen6 píše:
skritek Petra píše:
jo a k testikum, oba dny, jak 7. Tak 10. Je strasne brzo na testovani, opravdu vydrzte alespon do 12. Dne, at nejste prilis zklamane :)
neboj, zklamana nebudu, budu si rikat, ze je jeste moc brzo :-)

Jojo, jenom aby :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
24.2.11 21:18

Ahoj holky ležíte? děléte domácí práce jako vaření a uklízení atd.....

babička dnes nedorazila(tchýně) odjela na chatu,že umně byla včera :cert: moje mamka má chřipku a ta moje beruška mi dává pořádně zabrat. Je pravda, že mi díky ní den uběhne jako nic, ale vůbec se nezastavím a jedu na 150%. Když usne a to né vždycky tak se strašně rozbrečím a nevzdávám to :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
24.2.11 21:31

Joj Blani, neplakej … Ikdyz nekdy je to fajn vsechno „vyplavit“ a zacit novy den s novym stresem, ze jo :)
vidis, dneska I ja mela brecici den, zacala jsem krvacet a to me hodne vylekalo, tak to na me trosku dolehlo, sbalila jsem si
svoje svestky a odficela na hotel :), dala si slofika a ted se hezky koukam na film :)
Blani, co takhle hlidani male, 4 hodky
by pomohly, co? Kdyz je rodina nemocna nebo jinak nemuze tak holtprofi hlidani, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
24.2.11 21:44
skritek Petra píše:
Joj Blani, neplakej … Ikdyz nekdy je to fajn vsechno „vyplavit“ a zacit novy den s novym stresem, ze jo :)
vidis, dneska I ja mela brecici den, zacala jsem krvacet a to me hodne vylekalo, tak to na me trosku dolehlo, sbalila jsem si
svoje svestky a odficela na hotel :), dala si slofika a ted se hezky koukam na film :)
by pomohly, co? Kdyz je rodina nemocna nebo jinak nemuze tak holtprofi hlidani, co?

jé to mně moc mrzí už je to dobrý přestala si krvácet?

zítra zůstane doma manžel a o víkendu je vyjímečně doma taky takže to snad bude ok jen jestli na ten odpočinek není pozdě s dcerou jsem ležela skoro 12 týdnů s nohama nahoře :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
24.2.11 21:56
Blanka S píše:
skritek Petra píše:
by pomohly, co? Kdyz je rodina nemocna nebo jinak nemuze tak holtprofi hlidani, co?

no, jeste to trva, ale zda se mi, ze to ustava, vsak me diktorka zprdla, ze man prestat poletovat a natahnout se do postele, no uvidi se :)
tak to je fajn, ze manzel vypomuze, tak to bude urcite lepe po vikendu, vazne si musis odpocinout trosicku, nabrat sil at se dobre hnizdi :)

jé to mně moc mrzí už je to dobrý přestala si krvácet?

zítra zůstane doma manžel a o víkendu je vyjímečně doma taky takže to snad bude ok jen jestli na ten odpočinek není pozdě s dcerou jsem ležela skoro 12 týdnů s nohama nahoře :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
24.2.11 21:56

Tak to je tedy síla ležet s dcerou 12týdnů s nohama nahoře :zed: Chtěla bych se zeptat,jestli je dobré,že bych v pondělí mohla jít do práce?Včera mi šouply 2embryjka,dnes odpoledne jsem měla kapku krve na kalhotkách a pak to přestalo :zed: Je to divný,že? :nevim: :cert:Já totiž dělám ve školství,kde jsou děti pro sluchově postižené :jazyk:

Příspěvek upraven 24.02.11 v 21:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
24.2.11 21:58

Blani neboj,všechno bude dobré,já jsem taky vůbec neležela,ani bych to nevydržela.Mám taky doma malou princeznu,takže si celý den hrajeme a snažím se šetřit,nezvedat ji a tak.Řekli mi že stačí trochu klidový režim a pokud je embrijko dobré tak se uhytí a pokud je špatné tak by odešlo později a to by byla větší hrůza,alespon tak to chápu já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí