IVF únor 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5505
24.2.11 22:00

Meggy, ja jsem sla taky po tydny do prace, celou dobu v pohode az na dnesek, pokud mas pohodovou pracu a muzes se vyhnout stresu tak je to
asi v pohode :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
24.2.11 22:03

Carmen6,koukám,že jsi z Brna :dance: Mne čeká tento měsíc poslední pokus - zkoušky,studuji na Masaryčce,jak je ul.Na Poříčí :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
24.2.11 22:10

Jéééé Petro,děkuji za podporu :kytka: :oops: Jsem už 14dní doma a leze mi už na nervy.Vzala jsem si jako ošetřovačku na dcerku,abych v práci nevyhlásila falešné poplachy :lol: :cert: Celá škola by měla plnou prdel zábavy :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
25.2.11 07:10

Ahoj, myslím, že by bylo dobré chodit do práce, jinak bysme se zbláznily doma. Taky studuji na MU, a jsem z Prahy. Snažím se vše zvládnout, hlavně být v klidu. Meggy, jak píšeš, že málo špiníš, tak to ještě nemusí nic znamenat.
Dámy, přeji hezký den!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
25.2.11 07:14

Hezké ráno holky, dnes jedu na uz, jak se daří stimulace, tak mi prosím držte pěstičky :roll:
Jinak včera se toho teda zase událo 8-) ale naštěstí už to vypadá s vámi se všemi zase dobře, tak to jsem moc ráda. Holky tak myslím na vás, pěkně odpočívejte,myslete na svoje bobíšky v bříšku a hlavně žádný stres :wink: já půjdu zřejmě brzo na neschopenku, všude kolem řádí těžké chřipky, tak ať se nenakazím…to by mě mooooc mrzelo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
25.2.11 08:11

Ahoj holky,dneska jsem testovala 9 den po et a mám dvě čárky :mrgreen: ,sice je slabší ale je!!!Držím všem palečky,at to taky vyjde napoprvé :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
25.2.11 09:20
ilona38 píše:
Ahoj holky,dneska jsem testovala 9 den po et a mám dvě čárky :mrgreen: ,sice je slabší ale je!!!Držím všem palečky,at to taky vyjde napoprvé :srdce:

Ilu, tak to moc gratuluji, wow, 9. den, to je teda neco, tak hlavne, at se v Tobe mimisci udrzi a ty to pekne zvladas!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
25.2.11 09:21
Mafinna píše:
Hezké ráno holky, dnes jedu na uz, jak se daří stimulace, tak mi prosím držte pěstičky :roll:
Jinak včera se toho teda zase událo 8-) ale naštěstí už to vypadá s vámi se všemi zase dobře, tak to jsem moc ráda. Holky tak myslím na vás, pěkně odpočívejte,myslete na svoje bobíšky v bříšku a hlavně žádný stres :wink: já půjdu zřejmě brzo na neschopenku, všude kolem řádí těžké chřipky, tak ať se nenakazím…to by mě mooooc mrzelo :mrgreen:

Ahoj Mafi, tak moc drzime palce, at najdou same hezke folikulky :) … dej potom vedet, jasne, kdyz zustanes par dni doma, tak je to urcite fajn pro telo si odpocinout a hezky reagovat na stimulaci, ja byla doma teda jen mezi odberem a transferem, ale urcite je lepe vice odpocivat nez mene :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
25.2.11 09:59

ahoj holky,
Ili, tak to je dnes super zpráva :potlesk: :potlesk: potichu blahopřeji, ať čárka sílí a je i krev pozitivní. Další úspěch, to je paráda…jen tak dál.
Dnes už je pátek ženské, tak doufám, že si ten víkend všichni užijete, čekatelky a maminy hlavně odpočívat, aby bylo vše, jak má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
25.2.11 10:07

Ahoj Evi,

joj, patecek, ani nemluv, dneska mam rifle a tenisky na sobe :) .. uzasna zmena a odpo ficim na letiste, uvidim se s manzilkem, joj, nemuzu se dockat, vikend na gauci, HURRAAAA :)

Hezky vikend taky preji, hezky „stimuluj“ .. at to vse potom jede jako po masle :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
25.2.11 10:12

ahoj Peti,
jojo, doufám, že to půjde jako po másle. Včera večer jsem se dívala na nějaký film, chytla mě po něm najedou taková depka, až mě rozbolela hlava, tak jsem šla spát. No a dnes je to už zase v pohodě, sluníčko svítí a je páteček :lol: Odpoledne jdu po práci s kolegyní na Zumbu, tak se odreaguju a možná na jedno pivko s manžílkem, probrat, co bylo v týdnu.
To věřím, že už se těšíš zase domů, ani se nedivím, že tě doktorka sprdla, taky bych tě sprdla, že pořád někde lítáš a neposedíš. Musíš se víc šetřit.Ale snad už bude vše v pořádku a nic už tě nerozháže. Manžílek bude určitě rád, že tě zase uvidí, určitě jsi mu o včerejším špinění říkala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
25.2.11 10:17
Ejva píše:
ahoj Peti,
jojo, doufám, že to půjde jako po másle. Včera večer jsem se dívala na nějaký film, chytla mě po něm najedou taková depka, až mě rozbolela hlava, tak jsem šla spát. No a dnes je to už zase v pohodě, sluníčko svítí a je páteček :lol: Odpoledne jdu po práci s kolegyní na Zumbu, tak se odreaguju a možná na jedno pivko s manžílkem, probrat, co bylo v týdnu.
To věřím, že už se těšíš zase domů, ani se nedivím, že tě doktorka sprdla, taky bych tě sprdla, že pořád někde lítáš a neposedíš. Musíš se víc šetřit.Ale snad už bude vše v pořádku a nic už tě nerozháže. Manžílek bude určitě rád, že tě zase uvidí, určitě jsi mu o včerejším špinění říkala.

no, ja domu sice nejedu, letime pres amsterdam (kde se s manzilkem potkame) do manchester - videt segru, hele, ona ma 2× IVF a 2 kluciny z toho a ja maleho jacka jeste vubec nevidela a to mu tahne na 5. mesic, takze tam proste musim :) … no ale budeme u ni na gauci (spravna navsteva, ze jo) a jen tak blbnoust s detma

no, nejen, ze jsem mu rikala, kdybych ja spinila, tak asi tak nepanikarim, ale ja jsem vcera vazne krvacela jako kdyz ti zacne menzes, takze mirna panika a slzicky do telefonu, ale je to milacek, podrzel me a dnes uz je fajn, jak rikas, sviti slunicko, je nadherne, pivko je super napad, musime nakoupit domu nejakeho toho birella :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
25.2.11 10:35

Ahoj holky :kytka:
dneska je krasne, sviti slunicko, ale manza mi zakazal chodit ven, abych nenachladla.

Ilco, veeeelikanska gratulace k //!!! :dance:

Meggy, taky studuju na MU, mam letos statnicovat. Chtela jsem puvodne v cervnu, ale necha to na zari, at zbytecne nestresuju bublinky v brisku.

Peti, to je fajn, ze uz je dobre a ze se uvidis s manzilkem :dance:

Mne uz je dneska taky lip, psychicky i fyzicky, pichani ustalo (ze by se uz zahnizdili?), ale jinak me boli celej clovek z toho, jak jsem doma a nemuzu cvicit. Jak ja bych potrebovala si trosku posilit telo, ale holt budu muset pockat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
25.2.11 10:36

holky a co planujete na vikend?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
25.2.11 10:37
Carmen6 píše:
Ahoj holky :kytka:
dneska je krasne, sviti slunicko, ale manza mi zakazal chodit ven, abych nenachladla.

Ilco, veeeelikanska gratulace k //!!! :dance:

Meggy, taky studuju na MU, mam letos statnicovat. Chtela jsem puvodne v cervnu, ale necha to na zari, at zbytecne nestresuju bublinky v brisku.

Peti, to je fajn, ze uz je dobre a ze se uvidis s manzilkem :dance:

Mne uz je dneska taky lip, psychicky i fyzicky, pichani ustalo (ze by se uz zahnizdili?), ale jinak me boli celej clovek z toho, jak jsem doma a nemuzu cvicit. Jak ja bych potrebovala si trosku posilit telo, ale holt budu muset pockat :roll:

Ahoj Carmen, no rika se, ze hnizdi prvni 3 dny, tak snad uz ted bude lepe :) .. me taky zacalo byt lepe 4.-5. den po transferu :)

hezky se opatruj a moc doma „nepoletuj“ :) … manza ma pravdu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí